an online Instagram web viewer

#upsi medias

Photos

FAST SELLING! DRIVE TANPA RASA SILAU! 😎
HD VISOR can use far day, night, rainy and fog 😍
.
PRICE :
📮RM25 INC POSTAGE SEM
📮RM30 INC POSTAGE SS
PASARAN LUAR : RM25 EX POST 😱
.
COD :
🗳KKTM KEMAMAN & JENGKA PAHANG
.
WHAT INCLUDE :
👉1x Black visor 👉1x Brown visor
.
DETAIL :
🌸Reduces blinding glare from the sun
🌸Cuts harsh headlight glare at night
🌸Enhances colour clarity and contrast 100%
🌸Size: 30 x 10 x 1
🌸Material : polycarbonate plastic
.
STATUS :
✔READY STOCK
📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
🚫NO WARRANTY
.
WHATSAP 📲 0142114909
.
#penjagaananakviral #unikl #uia #harikemerdekaan #um #ump #upm #bagwaterproofmurah #goshopmurah #upsi #goshop #cjwowshop #uniklmicet #ukm #uum #mekapviral #wowshopmurah #uitm #raya2k17 #suamikumatsalihcelup #bazaarpaknil #borongmurah #uniklmitec #uitmshahalam #uitmpuncakalam #coffeprince #uitmjengka #doubledownburger #promosimurah #shgalleryshop
FAST SELLING! DRIVE TANPA RASA SILAU! 😎 HD VISOR can use far day, night, rainy and fog 😍 . PRICE : 📮RM25 INC POSTAGE SEM 📮RM30 INC POSTAGE SS PASARAN LUAR : RM25 EX POST 😱 . COD : 🗳KKTM KEMAMAN & JENGKA PAHANG . WHAT INCLUDE : 👉1x Black visor 👉1x Brown visor . DETAIL : 🌸Reduces blinding glare from the sun 🌸Cuts harsh headlight glare at night 🌸Enhances colour clarity and contrast 100% 🌸Size: 30 x 10 x 1 🌸Material : polycarbonate plastic . STATUS : ✔READY STOCK 📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS 🚫NO WARRANTY . WHATSAP 📲 0142114909 . #penjagaananakviral  #unikl  #uia  #harikemerdekaan  #um  #ump  #upm  #bagwaterproofmurah  #goshopmurah  #upsi  #goshop  #cjwowshop  #uniklmicet  #ukm  #uum  #mekapviral  #wowshopmurah  #uitm  #raya2k17  #suamikumatsalihcelup  #bazaarpaknil  #borongmurah  #uniklmitec  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #coffeprince  #uitmjengka  #doubledownburger  #promosimurah  #shgalleryshop 
.
Eh nak kasitau uolls Fungsi Dian Vitamin👇👇
.
💞Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat
.
Itu pasal lah kulit sis makin bersih😄
.
Alkisah nyer sis ni baru je consume Dian Vitamin,
.
Sebelum ni nak cover jerawat punya pasal terpaksa guna foundation tebal-tebal.😭
.
Nak cover segala parut bekas jerawat kat muka😔
.
Alhamdullilah selepas consume Dian Vitamin tak payah lagi nak guna Foundation tebal2 untuk cover semua tu.
.
Jerawat dan parut jerawat pun dah lenyap.
.
Semakin berseri-seri vavavoom lagi uools.
.
Dian Vitamin oder macam biase
.
Yang terlebih biase nye ado misteri gift😎😌
.
Apo bondo misteri gift tuh??😱 meh la wasap aii cecepat
.
Lambat gudbai
.
Ohpss lupa, uollss kat area senggarang leh p vendor @dalleck_boutiquecafe cari dian vitamin kat situ
.
Area parit raja p usha ig vendor @glamdeal_online_official
.
Area shah alam p vendor @twinstalkvendorboutique
.
#agentdian 
#MaintainLetopLepasRaya
.
#malaysian#johorean#instamalaysia#ump#instashop#bazaarpaknil #jomshopping#instashopmalaysia#selangor#uitm#uthm#unisel#politeknik#dropshipmalaysia#usm#ums#cantik#upsi#upm#uniten#kolejkomuniti#unimap#kuis#sihat#amazing#senggarang#paritraja#shahalam
. Eh nak kasitau uolls Fungsi Dian Vitamin👇👇 . 💞Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat . Itu pasal lah kulit sis makin bersih😄 . Alkisah nyer sis ni baru je consume Dian Vitamin, . Sebelum ni nak cover jerawat punya pasal terpaksa guna foundation tebal-tebal.😭 . Nak cover segala parut bekas jerawat kat muka😔 . Alhamdullilah selepas consume Dian Vitamin tak payah lagi nak guna Foundation tebal2 untuk cover semua tu. . Jerawat dan parut jerawat pun dah lenyap. . Semakin berseri-seri vavavoom lagi uools. . Dian Vitamin oder macam biase . Yang terlebih biase nye ado misteri gift😎😌 . Apo bondo misteri gift tuh??😱 meh la wasap aii cecepat . Lambat gudbai . Ohpss lupa, uollss kat area senggarang leh p vendor @dalleck_boutiquecafe cari dian vitamin kat situ . Area parit raja p usha ig vendor @glamdeal_online_official . Area shah alam p vendor @twinstalkvendorboutique . #agentdian  #MaintainLetopLepasRaya  . #malaysian #johorean #instamalaysia #ump #instashop #bazaarpaknil  #jomshopping #instashopmalaysia #selangor #uitm #uthm #unisel #politeknik #dropshipmalaysia #usm #ums #cantik #upsi #upm #uniten #kolejkomuniti #unimap #kuis #sihat #amazing #senggarang #paritraja #shahalam 
Advertisement
JOM JADI AGENT TOPUP 
- tiada had umur
- terbuka kepada yang inginkan berniaga
- keuntungan 100% milik kita
- anda buat anda dapat
- yuran keahlian hanya RM30
- boleh topup 24 hours
- semua jenis topup ada
- tak perlu keluar rumah untuk jual topup
- yuran keahlian tengah promosi
BERMINAT? WS sis D 😊
0173042238
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #student #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
JOM JADI AGENT TOPUP  - tiada had umur - terbuka kepada yang inginkan berniaga - keuntungan 100% milik kita - anda buat anda dapat - yuran keahlian hanya RM30 - boleh topup 24 hours - semua jenis topup ada - tak perlu keluar rumah untuk jual topup - yuran keahlian tengah promosi BERMINAT? WS sis D 😊 0173042238 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #topup  #buatduit  #murah  #bisnesonline  #sideincome  #parttime  #pelajar  #student  #benzmobile  #msu  #unikl  #unitar  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #utm  #upsi  #politeknik 
JOM JADI AGENT TOPUP 
- tiada had umur
- terbuka kepada yang inginkan berniaga
- keuntungan 100% milik kita
- anda buat anda dapat
- yuran keahlian hanya RM30
- boleh topup 24 hours
- semua jenis topup ada
- tak perlu keluar rumah untuk jual topup
- yuran keahlian tengah promosi
BERMINAT? WS sis D 😊
0173042238
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #student #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
JOM JADI AGENT TOPUP  - tiada had umur - terbuka kepada yang inginkan berniaga - keuntungan 100% milik kita - anda buat anda dapat - yuran keahlian hanya RM30 - boleh topup 24 hours - semua jenis topup ada - tak perlu keluar rumah untuk jual topup - yuran keahlian tengah promosi BERMINAT? WS sis D 😊 0173042238 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #topup  #buatduit  #murah  #bisnesonline  #sideincome  #parttime  #pelajar  #student  #benzmobile  #msu  #unikl  #unitar  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #utm  #upsi  #politeknik 
JOM JADI AGENT TOPUP
- tiada had umur
- terbuka kepada yang inginkan berniaga
- keuntungan 100% milik kita
- anda buat anda dapat
- yuran keahlian hanya RM30
- boleh topup 24 hours
- semua jenis topup ada
- tak perlu keluar rumah untuk jual topup
- yuran keahlian tengah promosi
BERMINAT? WS sis D 😊
0173042238
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #student #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
JOM JADI AGENT TOPUP - tiada had umur - terbuka kepada yang inginkan berniaga - keuntungan 100% milik kita - anda buat anda dapat - yuran keahlian hanya RM30 - boleh topup 24 hours - semua jenis topup ada - tak perlu keluar rumah untuk jual topup - yuran keahlian tengah promosi BERMINAT? WS sis D 😊 0173042238 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #topup  #buatduit  #murah  #bisnesonline  #sideincome  #parttime  #pelajar  #student  #benzmobile  #msu  #unikl  #unitar  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #utm  #upsi  #politeknik 
Di sini saya akan bagi tahu SEBAB mengapa anda mesti MEMILIKI BISNES TOPUP atau BISNES RELOAD PREPAID :-
.
🌟Anda lebih BERJIMAT untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup.
🌟Bisnes yang paling MUDAH dan SENANG diuruskan dengan masa yang fleksible.
🌟Server topup BEROPERASI 24 JAM SETIAP HARI. Pukul 3 pagi pun anda boleh jual topup.!
🌟HARI-HARI PON DUIT MASUK 💰💰💰💰💰
.
======================================================
whatsapp saya :  017 3042238
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #topup #buatduit #murah #bisnesonline #sideincome #parttime #pelajar #student #benzmobile #msu #unikl #unitar #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #utm #upsi #politeknik
Di sini saya akan bagi tahu SEBAB mengapa anda mesti MEMILIKI BISNES TOPUP atau BISNES RELOAD PREPAID :- . 🌟Anda lebih BERJIMAT untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup. 🌟Bisnes yang paling MUDAH dan SENANG diuruskan dengan masa yang fleksible. 🌟Server topup BEROPERASI 24 JAM SETIAP HARI. Pukul 3 pagi pun anda boleh jual topup.! 🌟HARI-HARI PON DUIT MASUK 💰💰💰💰💰 . ====================================================== whatsapp saya : 017 3042238 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #topup  #buatduit  #murah  #bisnesonline  #sideincome  #parttime  #pelajar  #student  #benzmobile  #msu  #unikl  #unitar  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #utm  #upsi  #politeknik 
I saw my bae 😍😍😍 ok joke😜😜😜
#candid #teyhaNfs #ikl #upsi
Tahniah ummi!!!
Impact training SYB tempoh hari , terus ambil peluang untuk fight shareholder memandangkan shareholder punya saham bakal naik!!!!
Meroket !!!!! 🚀🚀🚀🚀
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

019-786 0632 (faswan)
019-786 0632 (faswan)
019-786 0632 (faswan)
019-786 0632 (faswan)
.
 Info lanjut di Instagram:
📷 @faswan_s
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#CRYPTOCURRENCY
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam
Tahniah ummi!!! Impact training SYB tempoh hari , terus ambil peluang untuk fight shareholder memandangkan shareholder punya saham bakal naik!!!! Meroket !!!!! 🚀🚀🚀🚀 . . Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia. Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 : 019-786 0632 (faswan) 019-786 0632 (faswan) 019-786 0632 (faswan) 019-786 0632 (faswan) . Info lanjut di Instagram: 📷 @faswan_s . . Tags: #BETABusinessClub  #NewDiamondOrder  #CRYPTOCURRENCY  #BlackDiamondNetwork  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam  #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam  #ProgramGandakanSimpanan2017  #ShahAlam 
Advertisement
"YANG PENTING MURAHH!!" Dapatkan harga promosi 2 pasang Rm100 sahaja (belum masuk pos). Murah, memang sangat murah. Stock dah makin susut dah. Grab sebelum habis!

Sis cantik ni pakai saiz S

Nak order???
Whatsapp 0179443769
.
#bajukurungcotton #bajuseragam #bajukebaya
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlkeknis #neelofahijab #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang #kainpasang #kainsulam #kainmurah
"YANG PENTING MURAHH!!" Dapatkan harga promosi 2 pasang Rm100 sahaja (belum masuk pos). Murah, memang sangat murah. Stock dah makin susut dah. Grab sebelum habis! Sis cantik ni pakai saiz S Nak order??? Whatsapp 0179443769 . #bajukurungcotton  #bajuseragam  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlkeknis  #neelofahijab  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang  #kainpasang  #kainsulam  #kainmurah 
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. .
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. .
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. .
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
Orang yg bijak dia cari peluang bkn tunggu peluang...tahniah ummi kerana telah menjadi salah seorang pemegang saham. . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
Mesti konsisten.. JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Whatsapp ke 0175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
Mesti konsisten.. JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Whatsapp ke 0175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
#FEEDBACKCWS
.
Best betul sabun ni. Hasil after konsisten pakai, parut ekdsidenn pun boleh pudar weiiii.
.
Ini feedback dari stokis kami sendiri taww. Nak sabun pemutih dari hujung rambut hingga hujung kaki?.
.

Carmela Whitening Soap ler sabunnya. Sape lagi kan? 😘
.
Rm50 exc postage .
.
Whatsapp:
011 2544 3716
011 2544 3716

#carmelakotabharu #carmelakelantan #carmelakubangkerian #carmelasoap #carmela #carmelawhiteningsoap #sabunputihkulit #sabunajaib #nakpudarjerawat #carapudarkanparut #hilangkanparut #sabunviral #sabunputih #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #heroseorangcinderella #shmp #nakputih #caraputihkulit #usm #uitm #upsi #kptm #politeknik #enciksuamimatsallehcelu
#FEEDBACKCWS  . Best betul sabun ni. Hasil after konsisten pakai, parut ekdsidenn pun boleh pudar weiiii. . Ini feedback dari stokis kami sendiri taww. Nak sabun pemutih dari hujung rambut hingga hujung kaki?. . Carmela Whitening Soap ler sabunnya. Sape lagi kan? 😘 . Rm50 exc postage . . Whatsapp: 011 2544 3716 011 2544 3716 #carmelakotabharu  #carmelakelantan  #carmelakubangkerian  #carmelasoap  #carmela  #carmelawhiteningsoap  #sabunputihkulit  #sabunajaib  #nakpudarjerawat  #carapudarkanparut  #hilangkanparut  #sabunviral  #sabunputih  #mencintaimumrphotographer  #pinggantakretaknasitakdingin  #heroseorangcinderella  #shmp  #nakputih  #caraputihkulit  #usm  #uitm  #upsi  #kptm  #politeknik  #enciksuamimatsallehcelu 
Advertisement
.
==============================
🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹
==============================
.
➡️ Baju Kurung Moden
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm #ukm
. ============================== 🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹 ============================== . ➡️ Baju Kurung Moden ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  #ukm 
.
==============================
🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹
==============================
.
➡️ Baju Kurung Moden
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm #ukm
. ============================== 🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹 ============================== . ➡️ Baju Kurung Moden ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  #ukm 
.
==============================
🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹
==============================
.
➡️ Baju Kurung Moden
➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat
➡️ Material : English Cotton
➡️ Senang digosok / iron
➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh
➡️ Fabrik tidak jarang
➡️ Fabrik lembut dan sejuk
➡️ Kain selisih depan (Kain pakai)
➡️ Size : XS, S, M, L, XL
.
Harga : RM 65
Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS)
.
Untuk pembelian WA : 019-6960164
.
Jom buat baju matching dengan anak (custom made)
Visit our sister IG : @lynazpetals_baby
.
#bajukurungcotton #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #bajukurungdhiacotton #bajuraya #bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajukurungmurah #cottonmurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bazarpaknil #ump #uitm #uitmjengka #uiam #usim #kmpp #kmph #ipg #upsi #politeknik #polisas #utm #unimap #umk #usm #upm #ukm
. ============================== 🌹BAJU KURUNG MODEN COTTON🌹 ============================== . ➡️ Baju Kurung Moden ➡️ Bukan Jenis Potongan Ketat ➡️ Material : English Cotton ➡️ Senang digosok / iron ➡️ Tidak mudah kecut bila dibasuh ➡️ Fabrik tidak jarang ➡️ Fabrik lembut dan sejuk ➡️ Kain selisih depan (Kain pakai) ➡️ Size : XS, S, M, L, XL . Harga : RM 65 Postage add : RM 7 (Smnjg) / RM 10 (SS) . Untuk pembelian WA : 019-6960164 . Jom buat baju matching dengan anak (custom made) Visit our sister IG : @lynazpetals_baby . #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #bajukurungdhiacotton  #bajuraya  #bajuraya2017  #bajukurung2017  #bajukurungmurah  #cottonmurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bazarpaknil  #ump  #uitm  #uitmjengka  #uiam  #usim  #kmpp  #kmph  #ipg  #upsi  #politeknik  #polisas  #utm  #unimap  #umk  #usm  #upm  #ukm 
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
Advertisement
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
Advertisement
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
#AmalSisters, apa kata nanti sebelum kita bersalin pakaian bila pulang ke rumah, kita ambil masa untuk muhasabah sedikit cara berpakaian kita selama ini? Mari kita tanya pada diri, masih adakah aurat kita yang perlu ditutup sempurna? Redhakah agaknya Allah pada cara berpakaian kita selama ini? – Kak Ina. 
#AmalhadieyQuotes #Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik
#AmalSisters , apa kata nanti sebelum kita bersalin pakaian bila pulang ke rumah, kita ambil masa untuk muhasabah sedikit cara berpakaian kita selama ini? Mari kita tanya pada diri, masih adakah aurat kita yang perlu ditutup sempurna? Redhakah agaknya Allah pada cara berpakaian kita selama ini? – Kak Ina. #AmalhadieyQuotes  #Kurung  #BajuKurung  #BajuKurungPahang  #KurungPahang  #BajuKurungPesakGantung  #KurungPesakGantung  #BajuKurungCotton  #KurungCotton  #KurungCottonAmalhadiey  #amalhadiey  #KolejMatrikulasi  #uitm  #uum  #usm  #uia  #upm  #uiam  #ukm  #um  #unimap  #unimas  #upsi  #cikgucikgi  #gurumalaysia  #matriks  #politeknik 
PINK & PURPLE FEATHER*
2 Design terkini Feather yang moden dan trendy berbeza dari design lain.ditambah kilauan batu swarovski dan korean. pasti menarik mata yang melihatnya .
Harga Normal Rm59
Noww Rm38 exc pos
Siap ada batu lg ni😊
.
Nak 
Meyh lekaih wsp 0192794063
Sebelum stok abis😀
#jubah#handbagmalaysia#tv3#mencintaimumrphotograper#pinggantakretaknasitakdingin#bawalmurah#bawalmurah#coolfm#bawalpuccimurah#sinarfm#satinshawl#hotfm#sayajualmurah#bawallover#murah#erafm#ootd#alhijrah#exclusive#ukm#uiam##tv3#uitm##upsi#shahalam#tv9#politeknik#uum#terbaik
PINK & PURPLE FEATHER* 2 Design terkini Feather yang moden dan trendy berbeza dari design lain.ditambah kilauan batu swarovski dan korean. pasti menarik mata yang melihatnya . Harga Normal Rm59 Noww Rm38 exc pos Siap ada batu lg ni😊 . Nak Meyh lekaih wsp 0192794063 Sebelum stok abis😀 #jubah #handbagmalaysia #tv3 #mencintaimumrphotograper #pinggantakretaknasitakdingin #bawalmurah #bawalmurah #coolfm #bawalpuccimurah #sinarfm #satinshawl #hotfm #sayajualmurah #bawallover #murah #erafm #ootd #alhijrah #exclusive #ukm #uiam ##tv3 #uitm ##upsi #shahalam #tv9 #politeknik #uum #terbaik 
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
Advertisement
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
‼️‼️PERCUMA‼️‼️
✔️Percuma nama
✔️Percuma no
✔️Percuma postage
.
💰Harga jersi mampu milik
👍🏻Jaminan jersi berkualiti
👍🏻Beraneka pilihan nama & no
.
RM25
RM25
RM25
.
Tunggu apa lagi?
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
☎️014-2506878 (What'sApp)
.
 Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!!
GRAB NOW!
#jersi #jersifutsal #kedaijersi #kool #wakatta #eureka #realsport #sport #sportwear #fitmalaysia #fit #malaysiaonlineshopping #jersimurah #jualjersi #bola #hoki #futsal #upsi #usm .#um #uitm #sukipt #upm #uthm #utm #hotjersey #originaljerseythailand
‼️‼️PERCUMA‼️‼️ ✔️Percuma nama ✔️Percuma no ✔️Percuma postage . 💰Harga jersi mampu milik 👍🏻Jaminan jersi berkualiti 👍🏻Beraneka pilihan nama & no . RM25 RM25 RM25 . Tunggu apa lagi? ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) ☎️014-2506878 (What'sApp) . Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!! GRAB NOW! #jersi  #jersifutsal  #kedaijersi  #kool  #wakatta  #eureka  #realsport  #sport  #sportwear  #fitmalaysia  #fit  #malaysiaonlineshopping  #jersimurah  #jualjersi  #bola  #hoki  #futsal  #upsi  #usm  .#um  #uitm  #sukipt  #upm  #uthm  #utm  #hotjersey  #originaljerseythailand 
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
SLINGKOREA POCKET DEPAN
.
Material👉Cotton
Size👉Boleh muat laptop dan A4
Harga👉RM32
Postage👉sm RM8 ss RM12
Whatsapp👉0197668248
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
Advertisement
Make your style simple but stylish 😍
.
👉Description: Black matte with dumbbell
.
👉Water-resistant
.
👉Price: RM 15 (postage fees excluded)
.
👉Postage fees: Semenanjung RM7, sabah/sarawak RM11
.
👉Cod: UTP
.
👉Beads size: 8mm
.
👉How to order? 
Whatsapp 0174077943 or click link at bio

#braceletmurah #braceletmalaysia #braceletmalaysiamurah #sayajualgelang #sayajualbracelet #supportanakmuda #supportlokal #lokalah #wakdoyokfc #menbraceletmalaysia #unisexbracelet #utp #upsi #uitmsi #unitar
Make your style simple but stylish 😍 . 👉Description: Black matte with dumbbell . 👉Water-resistant . 👉Price: RM 15 (postage fees excluded) . 👉Postage fees: Semenanjung RM7, sabah/sarawak RM11 . 👉Cod: UTP . 👉Beads size: 8mm . 👉How to order? Whatsapp 0174077943 or click link at bio #braceletmurah  #braceletmalaysia  #braceletmalaysiamurah  #sayajualgelang  #sayajualbracelet  #supportanakmuda  #supportlokal  #lokalah  #wakdoyokfc  #menbraceletmalaysia  #unisexbracelet  #utp  #upsi  #uitmsi  #unitar 
SCREWDRIVER SET 18 PIECE
RM67 TIDAK TERMASUK KOS POS
COD MCD KOTA KEMUNING, SHAH ALAM
SERIUS BUYER CALL WASSUP 0173570019
BOKING DENGAN DEPOSIT

TIADA WARRANTY

TRUSTED SELLER!!!! #kualalumpur#kelantan#jual##jualonline#ukm#ciast#jualmurah#jualmurahbanget#usm#selangor#malaysia#malaysiaonlineshop#sabah#upsi#niagaonlinemalaysia#jualbelionline#terengganu#barangmurah#kedah#johoronlineshop#kedaionlinemurah2
AIR DRAGON PORTABLE AIR COMPRESSOR
RM135 TIDAK TERMASUK KOS POS
COD MCD KOTA KEMUNING, SHAH ALAM
SERIUS BUYER CALL WASSUP 0173570019
BOKING DENGAN DEPOSIT

TIADA WARRANTY

TRUSTED SELLER!!!! #kualalumpur#kelantan#jual##jualonline#ukm#ciast#jualmurah#jualmurahbanget#usm#selangor#malaysia#malaysiaonlineshop#sabah#upsi#niagaonlinemalaysia#jualbelionline#terengganu#barangmurah#kedah#johoronlineshop#kedaionlinemurah2
Repost from @upsi_malaysia .
.
.
Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) UPSI 2017, 29 Julai sehingga 5 Ogos 2017 ... Jumpa nanti di UPSI!

#cemerlangbersama #upsimalaysia #upsibest #sukum #sukum2017 #upsi #sports #soaringupwards
Hello totebeglover! Slingkorea in da house 🙆 Slingkorea baru pocket depan. Stay tuned!
.
.
#totebagmurahmalaysia #cottonbag #begcotton #bagstudent #studentbag #begmurah #begmurahmalaysia #begkorea #slingkorea #slingkoreamurah #slingkoreamurahmalaysia #bagsling #slingbag #totebag #totebagmurah #bazarpaknil #uitm #uia #unikl #utem #upm #ums #uum #ukm #utm #upsi
🎉 HARGA CLEARANCE STOK 🎉

RM103 SM
RM109 SS

DETAILS PEPLUM ADEEBA :- • Kurung moden EKSKLUSIF
• Material : Premium Pearl Skin
• Tersedia dalam LIMA (5) WARNA yang pastinya menarik hati
• Cutting loose dan berbutang di belakang
• Jenis Kain Cutting DUYUNG
• Tersedia dalam saiz S - XL
• Tak Jarang
• Tak kecut
• Mudah digosok
• Sejuk & Selesa dipakai
• Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
🎉 HARGA CLEARANCE STOK 🎉 RM103 SM RM109 SS DETAILS PEPLUM ADEEBA :- • Kurung moden EKSKLUSIF • Material : Premium Pearl Skin • Tersedia dalam LIMA (5) WARNA yang pastinya menarik hati • Cutting loose dan berbutang di belakang • Jenis Kain Cutting DUYUNG • Tersedia dalam saiz S - XL • Tak Jarang • Tak kecut • Mudah digosok • Sejuk & Selesa dipakai • Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
Advertisement
🎉 HARGA CLEARANCE STOK 🎉

RM103 SM
RM109 SS

DETAILS PEPLUM ADEEBA :- • Kurung moden EKSKLUSIF
• Material : Premium Pearl Skin
• Tersedia dalam LIMA (5) WARNA yang pastinya menarik hati
• Cutting loose dan berbutang di belakang
• Jenis Kain Cutting DUYUNG
• Tersedia dalam saiz S - XL
• Tak Jarang
• Tak kecut
• Mudah digosok
• Sejuk & Selesa dipakai
• Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
🎉 HARGA CLEARANCE STOK 🎉 RM103 SM RM109 SS DETAILS PEPLUM ADEEBA :- • Kurung moden EKSKLUSIF • Material : Premium Pearl Skin • Tersedia dalam LIMA (5) WARNA yang pastinya menarik hati • Cutting loose dan berbutang di belakang • Jenis Kain Cutting DUYUNG • Tersedia dalam saiz S - XL • Tak Jarang • Tak kecut • Mudah digosok • Sejuk & Selesa dipakai • Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
Clear stock
No 2&9

Rm60
Postge rm10sm/rm13ss

Bahu 14-15.5
Dada 38
Labuh 29

Pinggang full getah
Punggung 40
Labuh 40
Moss crepe
#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
SET DAHLIA

1set
RM84sm/RM99ss ♡blouse material moss crepe + cotton linen
♡skirt material cotton linen printed
♡skirt cutting mermaid pinggang bergetah
♡jahitan 2 layer bhg depan dn belakang
♡tali dijahit sekali boleh diikat reben
♡butang dibelakang baju memudahkan pemakaian

UKURAN
Bahu 15"
Dada 40"
Lengan 18"
Panjang Lengan 22"
Labuh 26"

Skirt
Pinggang 26"-36"
Punggung 38"
Labuh 40"

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
SET DAHLIA 1set RM84sm/RM99ss ♡blouse material moss crepe + cotton linen ♡skirt material cotton linen printed ♡skirt cutting mermaid pinggang bergetah ♡jahitan 2 layer bhg depan dn belakang ♡tali dijahit sekali boleh diikat reben ♡butang dibelakang baju memudahkan pemakaian UKURAN Bahu 15" Dada 40" Lengan 18" Panjang Lengan 22" Labuh 26" Skirt Pinggang 26"-36" Punggung 38" Labuh 40" #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
KEBAYA ELLENA

RM89sm/RM94ss *TAG SAIZ 38/40
*Material moss crepe with lace
*Material skirt cotton rayon printed *Hidden zip didepan bf friendly
*skirt pinggang bergetah cutting mermaid

UKURAN
BAHU 14"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 22"
KETIAK 18"
PINGGANG38"
PINGGUL 42
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 26" -34"
PINGGUL 34"-40"
LABUH 40"

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
KEBAYA ELLENA RM89sm/RM94ss *TAG SAIZ 38/40 *Material moss crepe with lace *Material skirt cotton rayon printed *Hidden zip didepan bf friendly *skirt pinggang bergetah cutting mermaid UKURAN BAHU 14" DADA 40" PANJANG LENGAN 22" KETIAK 18" PINGGANG38" PINGGUL 42 LABUH 24" SKIRT PINGGANG 26" -34" PINGGUL 34"-40" LABUH 40" #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
PROMO DYXY .
.
JIMAT RM35
🌷SET COMBO 2 ITEM🌷
PROMO RM 105  FREE POSTAGE SM,  SS add RM5
1 x DYXY BC CREAM 
1 x DYXY Face Mist 
With FREE POSTAGE✔
With Flyerss✔
FREE GIFT
.
.
JIMAT RM45
🌷SET COMBO 3 ITEM🌷
PROMOSI RM135 FREE POSTAGE SM, SS add RM5
(Normal price rm180)
1 x DYXY BC CREAM 
1 x DYXY Face Mist 
1 x DYX Brush 
With FREE POSTAGE✔
With FREE GIFT✔
With Paper bags ✔
.
.
JIMAT RM60
🌷 FAVOURITE COMBO 4 Item🌷
Harga promosi RM170 FREE POSTAGE SM, ss add RM5
(Normal price rm230)
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x  Lips matte
1 x  Brush
With FREE POSTAGE✔
With FREE GIFT✔
With Paper bags
.
.
WHATSAPP 011-14489109

Whatsapp 011-14489109

#dyxy #dyxybccream #dyxycosmetic
#dyxymalaysia #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmalaysia #uitmtapah #upsi #unimap #kosmetik #sayajualmurah #kualakangsar #sayajualonline #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #uitmarau
PROMO DYXY . . JIMAT RM35 🌷SET COMBO 2 ITEM🌷 PROMO RM 105 FREE POSTAGE SM, SS add RM5 1 x DYXY BC CREAM 1 x DYXY Face Mist With FREE POSTAGE✔ With Flyerss✔ FREE GIFT . . JIMAT RM45 🌷SET COMBO 3 ITEM🌷 PROMOSI RM135 FREE POSTAGE SM, SS add RM5 (Normal price rm180) 1 x DYXY BC CREAM 1 x DYXY Face Mist 1 x DYX Brush With FREE POSTAGE✔ With FREE GIFT✔ With Paper bags ✔ . . JIMAT RM60 🌷 FAVOURITE COMBO 4 Item🌷 Harga promosi RM170 FREE POSTAGE SM, ss add RM5 (Normal price rm230) 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Lips matte 1 x Brush With FREE POSTAGE✔ With FREE GIFT✔ With Paper bags . . WHATSAPP 011-14489109 Whatsapp 011-14489109 #dyxy  #dyxybccream  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxymurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #uitmtapah  #upsi  #unimap  #kosmetik  #sayajualmurah  #kualakangsar  #sayajualonline  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #uitmarau 
KEBAYA ELLENA

RM89sm/RM94ss *TAG SAIZ 38/40
*Material moss crepe with lace
*Material skirt cotton rayon printed *Hidden zip didepan bf friendly
*skirt pinggang bergetah cutting mermaid

UKURAN
BAHU 14"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 22"
KETIAK 18"
PINGGANG38"
PINGGUL 42
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 26" -34"
PINGGUL 34"-40"
LABUH 40"
#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
KEBAYA ELLENA RM89sm/RM94ss *TAG SAIZ 38/40 *Material moss crepe with lace *Material skirt cotton rayon printed *Hidden zip didepan bf friendly *skirt pinggang bergetah cutting mermaid UKURAN BAHU 14" DADA 40" PANJANG LENGAN 22" KETIAK 18" PINGGANG38" PINGGUL 42 LABUH 24" SKIRT PINGGANG 26" -34" PINGGUL 34"-40" LABUH 40" #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
Advertisement
KURUNG FIONA

RM89sm/RM94ss *Material moss crepe
*Zip belakang memudahkan pemakaian
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid
*dihiasi diamond lace di bahagian pinggang
*jahitan 3 layer bahagian depan
*Cutting fishtail dibelakang 
UKURAN
BAHU 15.5"
DADA 36"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 34"
PINGGUL 56"
LABUH DEPAN  28"
LABUH BELAKANG 32"

SKIRT
.PINGGANG 22"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 39"

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
KURUNG FIONA RM89sm/RM94ss *Material moss crepe *Zip belakang memudahkan pemakaian *Skirt pinggang bergetah cutting mermaid *dihiasi diamond lace di bahagian pinggang *jahitan 3 layer bahagian depan *Cutting fishtail dibelakang UKURAN BAHU 15.5" DADA 36" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 21" PINGGANG 34" PINGGUL 56" LABUH DEPAN 28" LABUH BELAKANG 32" SKIRT .PINGGANG 22"-38" PINGGUL 40" LABUH 39" #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
Sebarang pertanyaan sila whatsapp 012.3948680.
.
Butik : What To Wear Today RTW, Econsave Balakong.
.
Maya Blouse.
.
RM49.
.
Plus Size fits XL-2XL.
.
Size 44-48.
.
Material : Polyester.
.
Located outside of Econsave Balakong (Bandar Tun Hussein Onn, Cheras).
OPEN DAILY 10AM TO 10PM.
.
See you soon!
.
#mayablouse#plussize#saizbesar#saizbesar muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #raya2017 #rayaopenhouse #rayaoutfit #balakong #serdang #serikembangan #cheras #cherasselatan #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #kajang #sglong #bangi #putrajaya #cyberjaya #uitm #uia #upm #kuis #unisel #upsi #uniten #ukm #utm
Sebarang pertanyaan sila whatsapp 012.3948680. . Butik : What To Wear Today RTW, Econsave Balakong. . Maya Blouse. . RM49. . Plus Size fits XL-2XL. . Size 44-48. . Material : Polyester. . Located outside of Econsave Balakong (Bandar Tun Hussein Onn, Cheras). OPEN DAILY 10AM TO 10PM. . See you soon! . #mayablouse #plussize #saizbesar #saizbesar  muslimah #fashion  #fashionmuslimah  #muslimahfashion  #raya2017  #rayaopenhouse  #rayaoutfit  #balakong  #serdang  #serikembangan  #cheras  #cherasselatan  #bandartunhusseinonn  #bandartunrazak  #kajang  #sglong  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #uitm  #uia  #upm  #kuis  #unisel  #upsi  #uniten  #ukm  #utm 
KURUNG FIONA

RM89sm/RM94ss *Material moss crepe
*Zip belakang memudahkan pemakaian
*Skirt pinggang bergetah cutting mermaid
*dihiasi diamond lace di bahagian pinggang
*jahitan 3 layer bahagian depan
*Cutting fishtail dibelakang 
UKURAN
BAHU 15.5"
DADA 36"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 34"
PINGGUL 56"
LABUH DEPAN  28"
LABUH BELAKANG 32"

SKIRT
.PINGGANG 22"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 39"

#bajuterkini #bajuraya2017 #bajumurah #bajucantik #perak
#pahang #kelantan #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #sabahdansarawak #uitm #uum #upsi #utp #kuim #ipta #ipts #cantik
#lumut #manjung #basenavy
KURUNG FIONA RM89sm/RM94ss *Material moss crepe *Zip belakang memudahkan pemakaian *Skirt pinggang bergetah cutting mermaid *dihiasi diamond lace di bahagian pinggang *jahitan 3 layer bahagian depan *Cutting fishtail dibelakang UKURAN BAHU 15.5" DADA 36" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 21" PINGGANG 34" PINGGUL 56" LABUH DEPAN 28" LABUH BELAKANG 32" SKIRT .PINGGANG 22"-38" PINGGUL 40" LABUH 39" #bajuterkini  #bajuraya2017  #bajumurah  #bajucantik  #perak  #pahang  #kelantan  #penang  #kedah  #melaka  #johor  #terengganu  #sabahdansarawak  #uitm  #uum  #upsi  #utp  #kuim  #ipta  #ipts  #cantik  #lumut  #manjung  #basenavy 
Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) UPSI 2017, 29 Julai sehingga 5 Ogos 2017 ... Jumpa nanti di UPSI!

#cemerlangbersama #upsimalaysia #upsibest #sukum #sukum2017 #upsi #sports
Bawal Printed Premium x Blue Carnation memang menarik perhatian!
.
Sudahlah material mudah bentuk, labuh menutupi dada pula! No worries dah masalah tudung pendek 🤗
.
Sorry! Design 👆🏽SOLD OUT .
Pasola tu means lipatan dekat muka kita ni. Terbentuk elok je 😍
.
#tudunglabuhcentre 
#tudungmudahbentuk 
#binikuninja #daitv3 #bawalprintedlabuh #uitmpalam #uitm #kuis #kuim #kuin #upsi #ump #unisas #unimas
[HAPPY GOLD LUCKY]😎😎
--------------------------------
--------------------------------
Gembiralah dengan diri anda yg sekarang..
Gembiralah dengan kerja sekarang..
Gembiralah dengan apa yg anda miliki.. TETAPI.. Anda boleh jadi gembira lagi dr semalam..berhenti rasa selesa SEKARANG!! Siapkan backup plan anda untuk menjadi lebih gembira demi orang yg tersayang~

Saya doakan semua orang ada backup plan untuk menjadi lebih gembira dengan kehidupan sekarang..semoga Allah buka pintu anda untuk tidak duduk dlm zon selesa lagi dan dipermudahkan re olehNya.
--------------------------------
--------------------------------
Watsapp me for business purpose ☆☆
.  FAIZAL
📞017 804 9012
📞017 804 9012
📞017 804 9012 ☆Pro Online Marketing☆
.
.
 #um #uia #usm #ukm #upm #serikembangan #selangor #kptm #politeknik #uitm #upsi #bangi #poli #shahalam #kajang #putrajaya #cyberjaya
#ERE88 #RICHARDTEAM #sabah #kota kinabalu #kuching #bintulu #brunei #ranau
#poliku #unimas #singapore #johor
[HAPPY GOLD LUCKY]😎😎 -------------------------------- -------------------------------- Gembiralah dengan diri anda yg sekarang.. Gembiralah dengan kerja sekarang.. Gembiralah dengan apa yg anda miliki.. TETAPI.. Anda boleh jadi gembira lagi dr semalam..berhenti rasa selesa SEKARANG!! Siapkan backup plan anda untuk menjadi lebih gembira demi orang yg tersayang~ Saya doakan semua orang ada backup plan untuk menjadi lebih gembira dengan kehidupan sekarang..semoga Allah buka pintu anda untuk tidak duduk dlm zon selesa lagi dan dipermudahkan re olehNya. -------------------------------- -------------------------------- Watsapp me for business purpose ☆☆ . FAIZAL 📞017 804 9012 📞017 804 9012 📞017 804 9012 ☆Pro Online Marketing☆ . . #um  #uia  #usm  #ukm  #upm  #serikembangan  #selangor  #kptm  #politeknik  #uitm  #upsi  #bangi  #poli  #shahalam  #kajang  #putrajaya  #cyberjaya  #ERE88  #RICHARDTEAM  #sabah  #kota  kinabalu #kuching  #bintulu  #brunei  #ranau  #poliku  #unimas  #singapore  #johor 
Advertisement
Lutut gelap? leher gelap? siku gelap dan kering? bawah lengan gelap?Meh sini, sis nak bisik rahsia nak cerahkan kembali bahagian bermasalah tu !
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
.
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit .
.

Rm50 exc postage .
.
Whatsapp:
011 2544 3716
011 2544 3716

#carmelakotabharu #carmelakelantan #carmelakubangkerian #carmelasoap #carmela #carmelawhiteningsoap #sabunputihkulit #sabunajaib #nakpudarjerawat #carapudarkanparut #hilangkanparut #sabunviral #sabunputih #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #heroseorangcinderella #shmp #nakputih #caraputihkulit #usm #uitm #upsi #kptm #politeknik #enciksuamimatsallehcelupu
Lutut gelap? leher gelap? siku gelap dan kering? bawah lengan gelap?Meh sini, sis nak bisik rahsia nak cerahkan kembali bahagian bermasalah tu ! . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== . -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . . Rm50 exc postage . . Whatsapp: 011 2544 3716 011 2544 3716 #carmelakotabharu  #carmelakelantan  #carmelakubangkerian  #carmelasoap  #carmela  #carmelawhiteningsoap  #sabunputihkulit  #sabunajaib  #nakpudarjerawat  #carapudarkanparut  #hilangkanparut  #sabunviral  #sabunputih  #mencintaimumrphotographer  #pinggantakretaknasitakdingin  #heroseorangcinderella  #shmp  #nakputih  #caraputihkulit  #usm  #uitm  #upsi  #kptm  #politeknik  #enciksuamimatsallehcelupu 
.
@reeen.book
.
.
IPHONE 6 HADIAH KOMBO RAMADHAN LEPAS, KOMBO MEGA SALE SYAWAL NIH DAPAT DUIT RAYA RM 1000?
.
Amboih. Untungnyeee korang beli buku je hari  tu dah dapat iphone 6, bulan ini dapat DUIT RAYA RM 1000 pula! 😍
.
Korang dah tahu apa kombo syawal kami kali ini? Kombo Syawal kami bulan ini memang daebakk ahh korang beli je mana mana buku dari koleksi kami AQADA & Inspirasee dan dapat tebus percuma voucher buku raya bernilai RM 65. Weh, diskaun rm65 siapa nak bagi!
.
Mana tahu ada rezeki korang bertuah dapat RM 1000 kennn? Takpun bertuah di kalangan 10 orang dapat RM 50 . Jarang orang beli buku dapat wang tunai tau. Jom ajak kawan kawan sekali sertai kombo Syawal nih baru syiokk!
.
Untuk sebarang pertanyaan whatsapp perunding khimat pelanggan kami "ADMIN NAK KOMBO RAYA" ke
.
www.wasap.my/+60189150937/ADMIN_NAK_KOMBO
.
www.wasap.my/+60189150937
.
Follow IG saya 
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
@reeen.book
.
untuk dapatkan kombo Syawal ini! Tawaran ini sah dari 17 July sehingga 31 July 2017 sahaja. Nak tahu siapa berpeluang memenangi hadiah hadiah tersebut? Kami live di Instagram @aimaanbanna , so follow @aimaanbanna untuk tahu nanti siapa pemenangnya yah! .
Moga Allah Redha 😊
.
"ASYIK-ASYIK DUIT RAYA, APA KATA BUKU RAYA PENGHIAS IMAN & TAQWA!"
.
#harimaumalaya #seagames2017 #stadiumbukitjalil #sabahbookstore #smobookstores #popularbook #dakwah #ktd #utm #uitm #kuis #uiam #upsi #sabah #sarawak #muallaf #perkim #malaysia
. @reeen.book . . IPHONE 6 HADIAH KOMBO RAMADHAN LEPAS, KOMBO MEGA SALE SYAWAL NIH DAPAT DUIT RAYA RM 1000? . Amboih. Untungnyeee korang beli buku je hari  tu dah dapat iphone 6, bulan ini dapat DUIT RAYA RM 1000 pula! 😍 . Korang dah tahu apa kombo syawal kami kali ini? Kombo Syawal kami bulan ini memang daebakk ahh korang beli je mana mana buku dari koleksi kami AQADA & Inspirasee dan dapat tebus percuma voucher buku raya bernilai RM 65. Weh, diskaun rm65 siapa nak bagi! . Mana tahu ada rezeki korang bertuah dapat RM 1000 kennn? Takpun bertuah di kalangan 10 orang dapat RM 50 . Jarang orang beli buku dapat wang tunai tau. Jom ajak kawan kawan sekali sertai kombo Syawal nih baru syiokk! . Untuk sebarang pertanyaan whatsapp perunding khimat pelanggan kami "ADMIN NAK KOMBO RAYA" ke . www.wasap.my/+60189150937/ADMIN_NAK_KOMBO . www.wasap.my/+60189150937 . Follow IG saya @reeen.book @reeen.book @reeen.book @reeen.book @reeen.book @reeen.book @reeen.book @reeen.book . untuk dapatkan kombo Syawal ini! Tawaran ini sah dari 17 July sehingga 31 July 2017 sahaja. Nak tahu siapa berpeluang memenangi hadiah hadiah tersebut? Kami live di Instagram @aimaanbanna , so follow @aimaanbanna untuk tahu nanti siapa pemenangnya yah! . Moga Allah Redha 😊 . "ASYIK-ASYIK DUIT RAYA, APA KATA BUKU RAYA PENGHIAS IMAN & TAQWA!" . #harimaumalaya  #seagames2017  #stadiumbukitjalil  #sabahbookstore  #smobookstores  #popularbook  #dakwah  #ktd  #utm  #uitm  #kuis  #uiam  #upsi  #sabah  #sarawak  #muallaf  #perkim  #malaysia 
🌹B U T T E R F L Y 🌹

Assalamualaikum😘
Pandora Inspired Bracelet
Material: Silver Plated
Size : 14cm-15cm (saiz kanak kanak) : 16cm-22cm (saiz dewasa)
Harga : Rm60sm/Rm65ss
Free : 🌹Normal Box 🌹Silicon Stopper 🌹1 Inai Cone 🌹Care Card
Wassap sis untuk order 017 7114465😘

#SayaJual #GelangPandora #GelangMurah #PandoraMurah #AksesoriPandora #Aksesori #PandoraKanakKanak #JualPandora #Uitm #Usm #Upm #Ukm #Uum #Upsi #Uthm #Sabah #Utm #Sabah #Sarawak #Johor #BazaarPaknil #GelangPandoraMurah #PandoraInspiredBraceletNureenOnlineShopp #GelangSimple #PandoraInspired #PandoraInspiredCantik #PandoraInspiredMalaysia #PandoraInspiredMurah #GelangCantik #GelangCantikMalaysia #GelangMurahMalaysia
🌹B U T T E R F L Y 🌹 Assalamualaikum😘 Pandora Inspired Bracelet Material: Silver Plated Size : 14cm-15cm (saiz kanak kanak) : 16cm-22cm (saiz dewasa) Harga : Rm60sm/Rm65ss Free : 🌹Normal Box 🌹Silicon Stopper 🌹1 Inai Cone 🌹Care Card Wassap sis untuk order 017 7114465😘 #SayaJual  #GelangPandora  #GelangMurah  #PandoraMurah  #AksesoriPandora  #Aksesori  #PandoraKanakKanak  #JualPandora  #Uitm  #Usm  #Upm  #Ukm  #Uum  #Upsi  #Uthm  #Sabah  #Utm  #Sabah  #Sarawak  #Johor  #BazaarPaknil  #GelangPandoraMurah  #PandoraInspiredBraceletNureenOnlineShopp  #GelangSimple  #PandoraInspired  #PandoraInspiredCantik  #PandoraInspiredMalaysia  #PandoraInspiredMurah  #GelangCantik  #GelangCantikMalaysia  #GelangMurahMalaysia 
[HAPPY GOLD LUCKY]😎😎
--------------------------------
--------------------------------
Gembiralah dengan diri anda yg sekarang..
Gembiralah dengan kerja sekarang..
Gembiralah dengan apa yg anda miliki.. TETAPI.. Anda boleh jadi gembira lagi dr semalam..berhenti rasa selesa SEKARANG!! Siapkan backup plan anda untuk menjadi lebih gembira demi orang yg tersayang~
.
.
Saya doakan semua orang ada backup plan untuk menjadi lebih gembira dengan kehidupan sekarang..semoga Allah buka pintu anda untuk tidak duduk dlm zon selesa lagi dan dipermudahkan re olehNya.
--------------------------------
--------------------------------
Watsapp me for business purpose ☆☆
.
.  Mr.Harry
📞017 852 5348
📞017 853 5348
📞017 853 5348 ☆Pro Online Marketing☆
.
.
 #um #uia #usm #ukm #upm #serikembangan #selangor #kptm #politeknik #uitm #upsi #bangi #poli #shahalam #kajang #putrajaya #cyberjaya
#ERE88 #RICHARDTEAM #sabah #kota kinabalu #kuching #bintulu #brunei #ranau
#poliku #unimas #singapore #johor
[HAPPY GOLD LUCKY]😎😎 -------------------------------- -------------------------------- Gembiralah dengan diri anda yg sekarang.. Gembiralah dengan kerja sekarang.. Gembiralah dengan apa yg anda miliki.. TETAPI.. Anda boleh jadi gembira lagi dr semalam..berhenti rasa selesa SEKARANG!! Siapkan backup plan anda untuk menjadi lebih gembira demi orang yg tersayang~ . . Saya doakan semua orang ada backup plan untuk menjadi lebih gembira dengan kehidupan sekarang..semoga Allah buka pintu anda untuk tidak duduk dlm zon selesa lagi dan dipermudahkan re olehNya. -------------------------------- -------------------------------- Watsapp me for business purpose ☆☆ . . Mr.Harry 📞017 852 5348 📞017 853 5348 📞017 853 5348 ☆Pro Online Marketing☆ . . #um  #uia  #usm  #ukm  #upm  #serikembangan  #selangor  #kptm  #politeknik  #uitm  #upsi  #bangi  #poli  #shahalam  #kajang  #putrajaya  #cyberjaya  #ERE88  #RICHARDTEAM  #sabah  #kota  kinabalu #kuching  #bintulu  #brunei  #ranau  #poliku  #unimas  #singapore  #johor 
Kak Ina tak pasti gembira tengok Madihah pakai #MaryamMossGreen ini atau tengok manis senyum si comel dua orang kat sebelah tu. Pilihan terbaik buat ibu muda yang bergaya dalam busana kurung cotton, kerana cotton memang terkenal dengan fabriknya yang tahan lasak. – Kak Ina. .
.
.

#AHootd #Kurung #BajuKurung #BajuKurungPahang #KurungPahang #BajuKurungPesakGantung #KurungPesakGantung #BajuKurungCotton #KurungCotton #KurungCottonAmalhadiey #amalhadiey #KolejMatrikulasi #uitm #uum #usm #uia #upm #uiam #ukm #um #unimap #unimas #upsi #cikgucikgi #gurumalaysia #matriks #politeknik
Kak Ina tak pasti gembira tengok Madihah pakai #MaryamMossGreen  ini atau tengok manis senyum si comel dua orang kat sebelah tu. Pilihan terbaik buat ibu muda yang bergaya dalam busana kurung cotton, kerana cotton memang terkenal dengan fabriknya yang tahan lasak. – Kak Ina. . . . #AHootd  #Kurung  #BajuKurung  #BajuKurungPahang  #KurungPahang  #BajuKurungPesakGantung  #KurungPesakGantung  #BajuKurungCotton  #KurungCotton  #KurungCottonAmalhadiey  #amalhadiey  #KolejMatrikulasi  #uitm  #uum  #usm  #uia  #upm  #uiam  #ukm  #um  #unimap  #unimas  #upsi  #cikgucikgi  #gurumalaysia  #matriks  #politeknik 
Advertisement
Saya jual
👍Telekung Murah
👍Telekung Cantik
👍Telekung Kemas
👍Telekung LYCRA
👍Telekung Viscose Jersey 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Jom DM atau WHATSAPP saya
 @ 011 27017105

#selangor #kualalumpur #johor #kedah #perak #perlis #kelantan #terengganu #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upsi #ukm #uum #uia #unikl
.
READYSTOCK!!
READYSTOCK!!
READYSTOCK!!
.
Each design tinggal 1psg je lg!
Siapa cepat dia dapat 😘
.
Nak dapat macam mana??
.
Boleh lelaju WhatsApp El di +6013 775 4117 😍
.

BONUS: ✔ FREE postage (SM)
.
#adidassuperstarmurah #adidassuperstar #adidasmurah #ums #upsi #adidas #adidascolormurah #usm #uitm #boyfriendtshirt #upm #utm #adidasmalaysia #roshemalaysia #kasutmurah #kasutadidas #unimas #nikerosherunmurah #roshemurah #nikerosherunmalaysia #sneakermurah #sneakeradidas #kasutnike #yezzyboost #pumacreepers #airforce #vans #zxfluxmurah
. READYSTOCK!! READYSTOCK!! READYSTOCK!! . Each design tinggal 1psg je lg! Siapa cepat dia dapat 😘 . Nak dapat macam mana?? . Boleh lelaju WhatsApp El di +6013 775 4117 😍 . BONUS: ✔ FREE postage (SM) . #adidassuperstarmurah  #adidassuperstar  #adidasmurah  #ums  #upsi  #adidas  #adidascolormurah  #usm  #uitm  #boyfriendtshirt  #upm  #utm  #adidasmalaysia  #roshemalaysia  #kasutmurah  #kasutadidas  #unimas  #nikerosherunmurah  #roshemurah  #nikerosherunmalaysia  #sneakermurah  #sneakeradidas  #kasutnike  #yezzyboost  #pumacreepers  #airforce  #vans  #zxfluxmurah 
TOLONG VIRALKAN !! SETELAH SEKIAN LAMA MENJADI FENOMENA KINI DIA (T-SHIRT "I AM") DATANG LAGI DENGAN TAWARAN YANG UUMPHH.. Design nya yg sgt ringkas membuatkan rmai yg jatuh cinta dgn "I AM" ni, hanya pd sekali pandang saja! Tambahan pula, nama sendiri di "print"kan dibahagian hadapan baju memang menambat hati ramai, terutama sekali golongan remaja dan dewasa yang suka design simple and menarik. Pendek kata, hidup lebih gembira dan bermakna selepas bertemu dengan t-shirt "I AM" keluaran Muz Design!! BERMINAT?
Klik link dibawah yg akan terus bawa brader/sis ke latest design "I AM" :
https://www.wasap.my/60189150937
https://www.wasap.my/60189150937
https://www.wasap.my/60189150937

Harga masih lagi pada harga kasih sayang 
1 helai RM25 (lengan pendek) cuba 3 helai keatas RM20 sehelai + free postage "ehh, ada lengan panjang tak bang .?? mestilah ada.. harga pun tetap kami bagi harga kasih sayang.
1 helai RM35 (lengan panjang) cuba 3 helai keatas RM30 sehelai + free postage
suke tak ?? Harga exclude postage untuk 1-2 helai
160gsm (SS)
170gsm (LS)
100% cotton black
---------------------------------------------------------------------------------
Haaa.... Lawakan??? Jangan tunggu lama²....sementara wsap kami tidak sibuk dan stok masih ada...wsap je terus... Jgn dm... #harrimaumalaya #seagames2017 #malaysia #ktd #utm #uitm #uthm #upsi

Follow @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes
TOLONG VIRALKAN !! SETELAH SEKIAN LAMA MENJADI FENOMENA KINI DIA (T-SHIRT "I AM") DATANG LAGI DENGAN TAWARAN YANG UUMPHH.. Design nya yg sgt ringkas membuatkan rmai yg jatuh cinta dgn "I AM" ni, hanya pd sekali pandang saja! Tambahan pula, nama sendiri di "print"kan dibahagian hadapan baju memang menambat hati ramai, terutama sekali golongan remaja dan dewasa yang suka design simple and menarik. Pendek kata, hidup lebih gembira dan bermakna selepas bertemu dengan t-shirt "I AM" keluaran Muz Design!! BERMINAT? Klik link dibawah yg akan terus bawa brader/sis ke latest design "I AM" : https://www.wasap.my/60189150937 https://www.wasap.my/60189150937 https://www.wasap.my/60189150937 Harga masih lagi pada harga kasih sayang 1 helai RM25 (lengan pendek) cuba 3 helai keatas RM20 sehelai + free postage "ehh, ada lengan panjang tak bang .?? mestilah ada.. harga pun tetap kami bagi harga kasih sayang. 1 helai RM35 (lengan panjang) cuba 3 helai keatas RM30 sehelai + free postage suke tak ?? Harga exclude postage untuk 1-2 helai 160gsm (SS) 170gsm (LS) 100% cotton black --------------------------------------------------------------------------------- Haaa.... Lawakan??? Jangan tunggu lama²....sementara wsap kami tidak sibuk dan stok masih ada...wsap je terus... Jgn dm... #harrimaumalaya  #seagames2017  #malaysia  #ktd  #utm  #uitm  #uthm  #upsi  Follow @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes @reeen.shoes
Child Anti Lost Strap 🌸
.
Keep children close to you and safe during travel in public with crowded people. 😎
.
PRICE:
📮RM30 INC POSTAGE SEM
📮RM35 INC POSTAGE SS
Harga pasaran: RM40 EX POSTAGE 😱
.
COD :
🗳KKTM KEMAMAN & JENGKA PAHANG
.
COLOUR : BLUE | ORANGE
.
DETAIL :
👉100% brand new and high quality
👉It is elastic, and allows baby’s movement within your range
👉Quick release and closure
👉Comfortable feel
👉Elastic wire rope design, good quality, durable and easy to stretch
👉Soft & Adjustable, won’t hurt the child’s wrist
👉Material: PU+Metal+Instant
👉ClosureLength: 1.5-2m
.
STATUS :
✔READY STOCK
📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS
🚫NO WARRANTY
.
WHATSAP 📲 0142114909
.
#penjagaananakviral #unikl #uia #harikemerdekaan #um #ump #upm #bagwaterproofmurah #goshopmurah #upsi #goshop #cjwowshop #uniklmicet #ukm #uum #mekapviral #wowshopmurah #uitm #raya2k17 #suamikumatsalihcelup #bazaarpaknil #borongmurah #uniklmitec #uitmshahalam #uitmpuncakalam #coffeprince #uitmjengka #doubledownburger #promosimurah #shgalleryshop
Child Anti Lost Strap 🌸 . Keep children close to you and safe during travel in public with crowded people. 😎 . PRICE: 📮RM30 INC POSTAGE SEM 📮RM35 INC POSTAGE SS Harga pasaran: RM40 EX POSTAGE 😱 . COD : 🗳KKTM KEMAMAN & JENGKA PAHANG . COLOUR : BLUE | ORANGE . DETAIL : 👉100% brand new and high quality 👉It is elastic, and allows baby’s movement within your range 👉Quick release and closure 👉Comfortable feel 👉Elastic wire rope design, good quality, durable and easy to stretch 👉Soft & Adjustable, won’t hurt the child’s wrist 👉Material: PU+Metal+Instant 👉ClosureLength: 1.5-2m . STATUS : ✔READY STOCK 📦SHIP IN 2-3 WORKING DAYS 🚫NO WARRANTY . WHATSAP 📲 0142114909 . #penjagaananakviral  #unikl  #uia  #harikemerdekaan  #um  #ump  #upm  #bagwaterproofmurah  #goshopmurah  #upsi  #goshop  #cjwowshop  #uniklmicet  #ukm  #uum  #mekapviral  #wowshopmurah  #uitm  #raya2k17  #suamikumatsalihcelup  #bazaarpaknil  #borongmurah  #uniklmitec  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #coffeprince  #uitmjengka  #doubledownburger  #promosimurah  #shgalleryshop 
BLOUSE SEERA
HB304
#hb304byhnc
.
🌠HARGA🌠
🌷S M L XL : RM50 SM/RM60 SS
.
🌷2XL 3XL 4XL 5XL : RM60 SM/ RM65 SS
.
DETAILS : BF FRIENDLY (FRONT BUTTON) & WUDUK FRIENDLY (SLEEVE ZIP)
MATERIAL : COMO HEAVY CREPE
.
MEASUREMENTS :
Size S : Length : 36inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch
.
Size M : Length : 36inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 23inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
.
Size L : Length : 36inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
.
Size XL : Length : 36inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip :42inch
.
Size 2XL : Length : 36inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch

Size 3XL : Length : 36inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
.
Size 4XL : Length : 36inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
.
Size 5XL : Length : 36inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch
.
Untuk pertanyaan stok/pembelian whatsapp ke 018-2744502 (Niesa)
.
#hb304 #blouseseera #blouseplussize  #blousesaizbesar #plussizefashion #blouseplain #blouseexclusive #blousemuslimah #blouseterkini #blousemurah #blouseootd #blousecasual #bazarpaknil #kedaimurah #butikonline #bazaaronline #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia #uitm #unisel #ukm #student #usm #upm #uum #upsi #uthm
BLOUSE SEERA HB304 #hb304byhnc  . 🌠HARGA🌠 🌷S M L XL : RM50 SM/RM60 SS . 🌷2XL 3XL 4XL 5XL : RM60 SM/ RM65 SS . DETAILS : BF FRIENDLY (FRONT BUTTON) & WUDUK FRIENDLY (SLEEVE ZIP) MATERIAL : COMO HEAVY CREPE . MEASUREMENTS : Size S : Length : 36inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch . Size M : Length : 36inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 23inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch . Size L : Length : 36inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch . Size XL : Length : 36inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip :42inch . Size 2XL : Length : 36inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch Size 3XL : Length : 36inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch . Size 4XL : Length : 36inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch . Size 5XL : Length : 36inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch . Untuk pertanyaan stok/pembelian whatsapp ke 018-2744502 (Niesa) . #hb304  #blouseseera  #blouseplussize  #blousesaizbesar  #plussizefashion  #blouseplain  #blouseexclusive  #blousemuslimah  #blouseterkini  #blousemurah  #blouseootd  #blousecasual  #bazarpaknil  #kedaimurah  #butikonline  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia  #uitm  #unisel  #ukm  #student  #usm  #upm  #uum  #upsi  #uthm 
BLOUSE SEERA
HB304
#hb304byhnc
.
🌠HARGA🌠
🌷S M L XL : RM50 SM/RM60 SS
.
🌷2XL 3XL 4XL 5XL : RM60 SM/ RM65 SS
.
DETAILS : BF FRIENDLY (FRONT BUTTON) & WUDUK FRIENDLY (SLEEVE ZIP)
MATERIAL : COMO HEAVY CREPE
.
MEASUREMENTS :
Size S : Length : 36inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch
.
Size M : Length : 36inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 23inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
.
Size L : Length : 36inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
.
Size XL : Length : 36inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip :42inch
.
Size 2XL : Length : 36inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch

Size 3XL : Length : 36inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
.
Size 4XL : Length : 36inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
.
Size 5XL : Length : 36inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch
.
Untuk pertanyaan stok/pembelian whatsapp ke 018-2744502 (Niesa)
.
#hb304 #blouseseera #blouseplussize  #blousesaizbesar #plussizefashion #blouseplain #blouseexclusive #blousemuslimah #blouseterkini #blousemurah #blouseootd #blousecasual #bazarpaknil #kedaimurah #butikonline #bazaaronline #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia #uitm #unisel #ukm #student #usm #upm #uum #upsi #uthm
BLOUSE SEERA HB304 #hb304byhnc  . 🌠HARGA🌠 🌷S M L XL : RM50 SM/RM60 SS . 🌷2XL 3XL 4XL 5XL : RM60 SM/ RM65 SS . DETAILS : BF FRIENDLY (FRONT BUTTON) & WUDUK FRIENDLY (SLEEVE ZIP) MATERIAL : COMO HEAVY CREPE . MEASUREMENTS : Size S : Length : 36inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch . Size M : Length : 36inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 23inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch . Size L : Length : 36inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch . Size XL : Length : 36inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 23inch , Waist : 36inch , Hip :42inch . Size 2XL : Length : 36inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch Size 3XL : Length : 36inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch . Size 4XL : Length : 36inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch . Size 5XL : Length : 36inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch . Untuk pertanyaan stok/pembelian whatsapp ke 018-2744502 (Niesa) . #hb304  #blouseseera  #blouseplussize  #blousesaizbesar  #plussizefashion  #blouseplain  #blouseexclusive  #blousemuslimah  #blouseterkini  #blousemurah  #blouseootd  #blousecasual  #bazarpaknil  #kedaimurah  #butikonline  #bazaaronline  #bazarmalaysia  #muslimahfashionmalaysia  #uitm  #unisel  #ukm  #student  #usm  #upm  #uum  #upsi  #uthm 
Advertisement
Tahniah ummi!!!
Impact training SYB tempoh hari , terus ambil peluang untuk fight shareholder memandangkan shareholder punya saham bakal naik!!!!
Meroket !!!!! 🚀🚀🚀🚀
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0194494726 (kijei)
0194494726 (kijei)
0194494726 (kijei)
0194494726 (kijei)
.
 Info lanjut di Instagram:
📷 @kijei_
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#CRYPTOCURRENCY
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam
Tahniah ummi!!! Impact training SYB tempoh hari , terus ambil peluang untuk fight shareholder memandangkan shareholder punya saham bakal naik!!!! Meroket !!!!! 🚀🚀🚀🚀 . . Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia. Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 : 0194494726 (kijei) 0194494726 (kijei) 0194494726 (kijei) 0194494726 (kijei) . Info lanjut di Instagram: 📷 @kijei_ . . Tags: #BETABusinessClub  #NewDiamondOrder  #CRYPTOCURRENCY  #BlackDiamondNetwork  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam  #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam  #ProgramGandakanSimpanan2017  #ShahAlam 
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂
.
.
Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. .
.
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂 . . Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. . . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂
.
.
Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. .
.
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂 . . Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. . . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂
.
.
Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. .
.
.
Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda.
.
First come, first served.
.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
📲 012-7442831 (Hanif)
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#entrepreneurvisionguild
#cryptocyrrency #coincap #blockchain #mscoin#mad #cryptolifestyle #freedom #thebest2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
CONFIRM KENA KECAM SEBAB UPLOAD GAMBAR NI😂😂 . . Aku bukan apa, Just nak bagitau aku malu dgn makcik ni. Dah tua-tua pun nak buat bisnes, masih nak buat saving untuk anak-anak. Aku yang lebih muda, lebih bertenaga ni malas. Tapi duit nak pulak. Boleh pergi meninggal 😆 lols gurau je. . . . Siapa nak buat simpanan secara long term dan trusted, boleh pm saya. Saya nak tunjukkan plan mcm mana nak double triple kan modal saving anda. . First come, first served. . . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) 📲 012-7442831 (Hanif) . . Tags: #BETABusinessClub  #entrepreneurvisionguild  #cryptocyrrency  #coincap  #blockchain  #mscoin #mad  #cryptolifestyle  #freedom  #thebest2017  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU   #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah   #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam 
Anda tercari-cari BUTTON BADGE untuk KELAS? KELAB? PERSATUAN? EVENT?

ButtonBadgeMurahOnline menawarkan servis button badge pada harga serendah RM1/pcs! (t&c).. CARA-CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN :

1. Hantarkan design anda ke alamat E-MAIL (buttonbadgemurahonline@gmail.com). 2. Whatsapp ADMIN segala butiran(detail event,kuantiti) ke 01139904364 (Khairul)  http://www.wasap.my/601139904364

3.Buat pembayaran deposit utk ADMIN proses tempahan.

HARGA PROMOSI : minima 30pcs keatas RM1/pcs. (terhad kepada 5 design berbeza)

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbuttonbadge #buttonbadge #buttonbadgecustomdesign #buttonbadgekahwin #weddingbuttonbadge #budgetdoorgift #buttonbadge58mm #buttonbadgeiam #kolej #sekolah #universiti #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #kuin #kuinkualaketil #mrsm #mrsmpengkalanchepa #kempen #kem #msu #upsi #program #seminar #buttonbadgerm1 *LOKASI : U6 DESA SUBANG PERMAI
*servis COD utk kawasan berhampiran.
Anda tercari-cari BUTTON BADGE untuk KELAS? KELAB? PERSATUAN? EVENT? ButtonBadgeMurahOnline menawarkan servis button badge pada harga serendah RM1/pcs! (t&c).. CARA-CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN : 1. Hantarkan design anda ke alamat E-MAIL (buttonbadgemurahonline@gmail.com). 2. Whatsapp ADMIN segala butiran(detail event,kuantiti) ke 01139904364 (Khairul) http://www.wasap.my/601139904364 3.Buat pembayaran deposit utk ADMIN proses tempahan. HARGA PROMOSI : minima 30pcs keatas RM1/pcs. (terhad kepada 5 design berbeza) #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadge  #buttonbadgecustomdesign  #buttonbadgekahwin  #weddingbuttonbadge  #budgetdoorgift  #buttonbadge58mm  #buttonbadgeiam  #kolej  #sekolah  #universiti  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpuncakalam  #kuin  #kuinkualaketil  #mrsm  #mrsmpengkalanchepa  #kempen  #kem  #msu  #upsi  #program  #seminar  #buttonbadgerm1  *LOKASI : U6 DESA SUBANG PERMAI *servis COD utk kawasan berhampiran.