an online Instagram web viewer

#tipscantik medias

Photos

🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. .
👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25
🌸AURORA (GREY / BROWN )
💰 1pair rm25 /3 pair rm55
💄diameter : 15mm
🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25 🌸AURORA (GREY / BROWN ) 💰 1pair rm25 /3 pair rm55 💄diameter : 15mm 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. . 🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. .
👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25
🌸AURORA (GREY / BROWN )
💰 1pair rm25 /3 pair rm55
💄diameter : 15mm
🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25 🌸AURORA (GREY / BROWN ) 💰 1pair rm25 /3 pair rm55 💄diameter : 15mm 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
Advertisement
No. 1 Our Best Seller : Lulur/Masker Wajah Nature Organic varian Greentea!! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉
💪Basmi Jerawat
💪Usir Komedo
💪Kurangi minyak berlebih
💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam
💪Mengecilkan pori
💪Hilangkan kantung mata
💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel!
Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker!
Coba dan buktikan!
.
.
Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘
.
.
#obatjerawat #juallulurwajah #lulurwajah #maskerwajah #maskerwajahmurah #maskerkefirmurah #maskerkefir #creamjerawat #maskergreentea #jualnatureorganic #jualnatureorganic #juallulurwajah #tipscantik #obatjerawatampuh #obatjerawatbagus #obatjerawataman #jualteatreetoner #lulurwajahbdg #tutorialmakeup #maskerorganik #lulurorganik #lulurjerawat #maskerjerawat #obatjerawatampuh #tipsjerawat #maskerkomedo #pencabutkomedo #velrosesecret #lulurwajahsda #lulurwajahsby
No. 1 Our Best Seller : Lulur/Masker Wajah Nature Organic varian Greentea!! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉 💪Basmi Jerawat 💪Usir Komedo 💪Kurangi minyak berlebih 💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam 💪Mengecilkan pori 💪Hilangkan kantung mata 💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel! Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker! Coba dan buktikan! . . Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘 . . #obatjerawat  #juallulurwajah  #lulurwajah  #maskerwajah  #maskerwajahmurah  #maskerkefirmurah  #maskerkefir  #creamjerawat  #maskergreentea  #jualnatureorganic  #jualnatureorganic  #juallulurwajah  #tipscantik  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbagus  #obatjerawataman  #jualteatreetoner  #lulurwajahbdg  #tutorialmakeup  #maskerorganik  #lulurorganik  #lulurjerawat  #maskerjerawat  #obatjerawatampuh  #tipsjerawat  #maskerkomedo  #pencabutkomedo  #velrosesecret  #lulurwajahsda  #lulurwajahsby 
MasyaAllah perkongsian yang hebat dari coach Ara.
.
.
Alhamdulillah dulu hampir-hampir pakai saiz XXL, sekarang dah boleh pakai saiz S. Dah tak selalu sakit2 kaki macam dulu. Sakit kepala pun tak.
.
Dulu konon diet sendiri. Dapatlah turun dalam 5 kg. Lepas tu naik balik. Lagi berat 😰
.
Selepas menyertai WLC pada Januari 2017, berat sentiasa turun dengan baik sehinggalah kini dah masuk kategori bmi normal.
.
Terima kasih pada Coach Nick dan Coach Mila. Tidak lupa juga pada semua coach yang sentiasa memberi tunjuk ajar. Juga pada coachee yang sentiasa saling memberi sokongan sepanjang program berlangsung.
.
Kini, berazam untuk memberi nilai kepada lebih ramai orang di luar sana. Terutama yang mahu menurunkan berat badan dan mendambakan kehidupan yang lebih cergas dan bertenaga.
.
Puas dah pernah rasa berbadan berat. Memang bukan mudah.... .
.
Bermula sebagai coachee dan dapat result. Anda pula dah dapat result?
.
#taksusahnakkurus 
#teamnickhinhussien .
.
Coach Ain 📲 019-3454703
.
#CoachAin #tipscantik #slimfitt #mudahkurus #kurusonline #infokesihatan #hiking #terlajaklaris #losingweight #rtm #idietja
#utm #malaysia #jakel #uitmdihatiku #jubahbesar # pamoga #pearlbutik #sukahatikau
MasyaAllah perkongsian yang hebat dari coach Ara. . . Alhamdulillah dulu hampir-hampir pakai saiz XXL, sekarang dah boleh pakai saiz S. Dah tak selalu sakit2 kaki macam dulu. Sakit kepala pun tak. . Dulu konon diet sendiri. Dapatlah turun dalam 5 kg. Lepas tu naik balik. Lagi berat 😰 . Selepas menyertai WLC pada Januari 2017, berat sentiasa turun dengan baik sehinggalah kini dah masuk kategori bmi normal. . Terima kasih pada Coach Nick dan Coach Mila. Tidak lupa juga pada semua coach yang sentiasa memberi tunjuk ajar. Juga pada coachee yang sentiasa saling memberi sokongan sepanjang program berlangsung. . Kini, berazam untuk memberi nilai kepada lebih ramai orang di luar sana. Terutama yang mahu menurunkan berat badan dan mendambakan kehidupan yang lebih cergas dan bertenaga. . Puas dah pernah rasa berbadan berat. Memang bukan mudah.... . . Bermula sebagai coachee dan dapat result. Anda pula dah dapat result? . #taksusahnakkurus  #teamnickhinhussien  . . Coach Ain 📲 019-3454703 . #CoachAin  #tipscantik  #slimfitt  #mudahkurus  #kurusonline  #infokesihatan  #hiking  #terlajaklaris  #losingweight  #rtm  #idietja  #utm  #malaysia  #jakel  #uitmdihatiku  #jubahbesar  # pamoga #pearlbutik  #sukahatikau 
Akak ni pakai sampai ke malam pun foundationnya tak pudar tau. Tahan lama dan paling penting tak melekit 😍
.
.
Harga RM105 saja. Jom dapatkan sekarang 😘
.
.
CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 😍
.
.
Whatsapp Cik Iti Kod "IGMERVE" ke +60182411250
.
ATAU
.
Tinggalkan no tel korang di ruangan komen. 😙
Akak ni pakai sampai ke malam pun foundationnya tak pudar tau. Tahan lama dan paling penting tak melekit 😍 . . Harga RM105 saja. Jom dapatkan sekarang 😘 . . CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 😍 . . Whatsapp Cik Iti Kod "IGMERVE" ke +60182411250 . ATAU . Tinggalkan no tel korang di ruangan komen. 😙
Another happy client after her Masquerade treatment done! Thank you Puan Roslinda for your support. What a cool way to fill the weekend ❤
.
.Indulge yourself with Masquerade colorful peel off mask to nourish your skin. Your skin does tend to take a back seat. Book your appointment & get going 😍
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sukansea #teamsia #bangkitbersama
Another happy client after her Masquerade treatment done! Thank you Puan Roslinda for your support. What a cool way to fill the weekend ❤ . .Indulge yourself with Masquerade colorful peel off mask to nourish your skin. Your skin does tend to take a back seat. Book your appointment & get going 😍 . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips  #sukansea  #teamsia  #bangkitbersama 
Full Coverage Foundation Merve membantu merawat masalah kulit kering/berminyak/jerawat & menyihatkan kulit anda semula dengan ramuan2 hebat ini: .
.
✔ L-Glutathione
✔ Collagen
✔ Stem Cell
✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Super Fruits
.
.
Harga RM105 saja. Beli 2 items free pos tau 😍😘
.
.
WhatsApp cik iti +60182411250 😘
Full Coverage Foundation Merve membantu merawat masalah kulit kering/berminyak/jerawat & menyihatkan kulit anda semula dengan ramuan2 hebat ini: . . ✔ L-Glutathione ✔ Collagen ✔ Stem Cell ✔ Vitamin C ✔ Vitamin E ✔ Super Fruits . . Harga RM105 saja. Beli 2 items free pos tau 😍😘 . . WhatsApp cik iti +60182411250 😘
Advertisement
@Regrann from @hushhushhq - SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #tungkuherba #kurusselepasbersalin #instashopmalaysia #korsetmoden #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #jubahnursingfriendly #agenmalaysiawanted #dropshipmalaysiadiperlukan
@Regrann from @hushhushhq - SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA! . Berderet testimoni dari customer kami. SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171 📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171 📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171 . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT170103519K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . . #produkwanita  #produkkecantikan  #produkpayudara  #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #tungkuherba  #kurusselepasbersalin  #instashopmalaysia  #korsetmoden  #produkputihgebu  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #jomkahwin  #hadiahanniversary  #jomselfie  #jubahnursingfriendly  #agenmalaysiawanted  #dropshipmalaysiadiperlukan 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.

Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba? RM19.90 jeee. 
Cepat whatsapp ke 019-9033502
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥 . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? RM19.90 jeee. Cepat whatsapp ke 019-9033502 . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Ada yg tnya bleh ke mkn lbh dr 2bijik sehari... nk flawless punya psl jgn smpai merana badan kakkkk... dianz vitamin 2bijik sehari shj. Plg penting air masak sekurangnya 3liter sehari. Amalkn ni konfirm flawless

Kt nk guna badan ni lama tau.. so kesihatan wajib dijaga. Biar lambat asal selamat 😊😊😊 #trustedseller #tipscantik #tips #dianzpixy #dianz #dianzkuantan #vitamin #vitaminflawless #parut #jeragat #jerawatbatu #jerawat #tonatidaksekata
Eyebrow Henna By Syahmimi
.
Produk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari.  Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening 🤦🏻‍♀
.
Bila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi,  harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu 😘
.
Eh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni ina bukan tattoo,  so mesra wuduk dan sah solat 💋
.
For more details kindly Whatsapp 011-23437256 .
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
Eyebrow Henna By Syahmimi . Produk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari. Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening 🤦🏻‍♀ . Bila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi, harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu 😘 . Eh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni ina bukan tattoo, so mesra wuduk dan sah solat 💋 . For more details kindly Whatsapp 011-23437256 . . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Alana blouse
Kain cotton premium mmg best dipakai..
Sesuai ambil wuduk, nursing
.
Sehelai RM47 tak termasuk pos
Harga COMBO 3 helai RM130 sahajaaa juga tak termasuk pos
.
#blousefriendlywudhuk
#blouse3rm100 #blouseplussizemalaysia
#blousemurahmalaysia
#blousecantik #blousemurahmurah
#bajubaju #blousebaru
#bajumurahcantik
#sayajualmurah #tipscantik
#dwannamuslimah
Advertisement
JAFRA ADVANCED DYNAMICS HYDRATING TONER 
Advance Dynamics Hydrating Toner
Berfungsi mengangkat sisa makeup dan kotoran yang tersimpan di pori-pori, membersihkan bakteri yg ada di kulit wajah kita akibat dari debu / polusi udara, mengecilkan pori-pori wajah, dan melembabkan kulit
Isi:
200 ml
Cara Pemakaian:
Digunakan pagi dan malam, setelah membersihkan wajah dengan cleanser, sapukan toner menggunakan kapas atau telapak tangan, keseluruh wajah dan leher, selanjutnya gunakan pelembab

Konsultasi dan order
WA 083870615544

#jafra #jaframurah #jafraindonesia #jafraskincare #jafradiskon #jaframudmask #jafratoner #jafratonerhydrating
#jafra #jafrakosmetik #jualjafra #jualkosmetikaman #onlineshop #mudmask #blemishtreatment #clearblemish #solusijerawat #tipscantik #tipsehat #instafollow #nomercury #cantikalami #cantiksehat #beauty #beautyhealty  #jafrajakarta #jafracianjur #ootd #ootdkecantikan #jafrafreeongkir #jafrapromo
JAFRA ADVANCED DYNAMICS HYDRATING TONER Advance Dynamics Hydrating Toner Berfungsi mengangkat sisa makeup dan kotoran yang tersimpan di pori-pori, membersihkan bakteri yg ada di kulit wajah kita akibat dari debu / polusi udara, mengecilkan pori-pori wajah, dan melembabkan kulit Isi: 200 ml Cara Pemakaian: Digunakan pagi dan malam, setelah membersihkan wajah dengan cleanser, sapukan toner menggunakan kapas atau telapak tangan, keseluruh wajah dan leher, selanjutnya gunakan pelembab Konsultasi dan order WA 083870615544 #jafra  #jaframurah  #jafraindonesia  #jafraskincare  #jafradiskon  #jaframudmask  #jafratoner  #jafratonerhydrating  #jafra  #jafrakosmetik  #jualjafra  #jualkosmetikaman  #onlineshop  #mudmask  #blemishtreatment  #clearblemish  #solusijerawat  #tipscantik  #tipsehat  #instafollow  #nomercury  #cantikalami  #cantiksehat  #beauty  #beautyhealty  #jafrajakarta  #jafracianjur  #ootd  #ootdkecantikan  #jafrafreeongkir  #jafrapromo 
Hello cantiqs..☺😊
🌹
Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??
🌹
Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh.
🌹
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..?
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark. .
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥
🌹
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍
Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘
🌹
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋
.
Whatsapp HUSH ke 019 3991088 .
#produkwanita
#produkkecantikan #produkkecantikanmurah 
#krimpunggung
#punggungmantap
#ubatbesartetek 
#produkpayudara #produkbesarkanpunggung
#jamudara 
#ubatbesarkanpayudara
#krimpayudara 
#awekcun 
#putihgebu 
#lovepotionbyhushhush 
#tipscantik 
#krimpembesarpayudara 
#breastenlargement
#breastcream 
#krimpayudara
#seksiuntuksuami 
#rahsiawanita 
#nakpayudarabesar
Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..?? 🌹 Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh. 🌹 Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..? . 🍃🌸Menganjalkan punggung . 🍃🌸Menegangkan punggung . 🍃🌸Menghapuskan stretch mark. . . 🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung . 🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat . 🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok. . Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥ 🌹 Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍 Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘 🌹 Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋 . Whatsapp HUSH ke 019 3991088 . #produkwanita  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #krimpunggung  #punggungmantap  #ubatbesartetek  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #jamudara  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #awekcun  #putihgebu  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar 
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
DM SEKARANG!!!
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #tungkuherba #kurusselepasbersalin #instashopmalaysia #korsetmoden #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #jubahnursingfriendly #agenmalaysiawanted #dropshipmalaysiadiperlukan
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA! . Berderet testimoni dari customer kami. SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . DM SEKARANG!!! . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT170103519K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . . #produkwanita  #produkkecantikan  #produkpayudara  #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #tungkuherba  #kurusselepasbersalin  #instashopmalaysia  #korsetmoden  #produkputihgebu  #produkbesarkanpunggung  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #jomkahwin  #hadiahanniversary  #jomselfie  #jubahnursingfriendly  #agenmalaysiawanted  #dropshipmalaysiadiperlukan 
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉
💪Basmi Jerawat
💪Usir Komedo
💪Kurangi minyak berlebih
💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam
💪Mengecilkan pori
💪Hilangkan kantung mata
💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel!
Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker!
Coba dan buktikan!
.
.
Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘
.
.
#obatjerawat #juallulurwajah #lulurwajah #maskerwajah #maskerwajahmurah #maskerkefirmurah #maskerkefir #creamjerawat #maskergreentea #jualnatureorganic #jualnatureorganic #juallulurwajah #tipscantik #obatjerawatampuh #obatjerawatbagus #obatjerawataman #jualteatreetoner #lulurwajahbdg #tutorialmakeup #maskerorganik #lulurorganik #lulurjerawat #maskerjerawat #obatjerawatampuh #tipsjerawat #maskerkomedo #pencabutkomedo #velrosesecret #lulurwajahsda #lulurwajahsby
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉 💪Basmi Jerawat 💪Usir Komedo 💪Kurangi minyak berlebih 💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam 💪Mengecilkan pori 💪Hilangkan kantung mata 💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel! Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker! Coba dan buktikan! . . Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘 . . #obatjerawat  #juallulurwajah  #lulurwajah  #maskerwajah  #maskerwajahmurah  #maskerkefirmurah  #maskerkefir  #creamjerawat  #maskergreentea  #jualnatureorganic  #jualnatureorganic  #juallulurwajah  #tipscantik  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbagus  #obatjerawataman  #jualteatreetoner  #lulurwajahbdg  #tutorialmakeup  #maskerorganik  #lulurorganik  #lulurjerawat  #maskerjerawat  #obatjerawatampuh  #tipsjerawat  #maskerkomedo  #pencabutkomedo  #velrosesecret  #lulurwajahsda  #lulurwajahsby 
Hello cantiqs..☺😊
🌹
Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??
🌹
Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh.
🌹
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..?
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark. .
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥
🌹
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍
Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘
🌹
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋
.
Whatsapp HUSH ke 019 3991088 .
#produkwanita
#produkkecantikan #produkkecantikanmurah 
#krimpunggung
#punggungmantap
#ubatbesartetek 
#produkpayudara #produkbesarkanpunggung
#jamudara 
#ubatbesarkanpayudara
#krimpayudara 
#awekcun 
#putihgebu 
#lovepotionbyhushhush 
#tipscantik 
#krimpembesarpayudara 
#breastenlargement
#breastcream 
#krimpayudara
#seksiuntuksuami 
#rahsiawanita 
#nakpayudarabesar
Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..?? 🌹 Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh. 🌹 Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..? . 🍃🌸Menganjalkan punggung . 🍃🌸Menegangkan punggung . 🍃🌸Menghapuskan stretch mark. . . 🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung . 🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat . 🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok. . Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥ 🌹 Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍 Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘 🌹 Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋 . Whatsapp HUSH ke 019 3991088 . #produkwanita  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #krimpunggung  #punggungmantap  #ubatbesartetek  #produkpayudara  #produkbesarkanpunggung  #jamudara  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #awekcun  #putihgebu  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimpembesarpayudara  #breastenlargement  #breastcream  #krimpayudara  #seksiuntuksuami  #rahsiawanita  #nakpayudarabesar 
Hydrating Advanced Dynamics Cleanser

JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana bila diaktivasi air akan menjadi foam yang lembut menyegarkan, yang membantu menghilangkan kotoran serta membersihkan kulit tanpa membuat kulit wajah menjadi kering.

Vitamin B5 dan E yang terkandung di dalamnya menutrisi kulit sekaligus bermanfaat sebagai antioksidan.

Selain itu, manfaat lainnya yaitu mencegah efek glikasi, mencegah munculnya garis-garis halus dan keriput, mencerahkan kulit kusam diminimalkan, serta mempromosikan kulit menjadi tampak lebih muda dan sehat.

Isi Kemasan: 125 ml.

Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser

Advanced HydraSMART Complex – Ekstrak Tanaman Ayurvedic (Licorice, Winter Cherry, Hemidesmus)SorbitolPanthenol (Provitamin B5)

Cara Pemakaian JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser

Basahi wajah dan leher dengan air bersihKeluarkan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser secukupnya pada telapak tangan.Usapkan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser ke wajah dan leher.Saat membersihkan wajah dan leher dengan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser, pijat perlahan wajah untuk melancarkan aliran darah ke permukaan kulit, sehingga kulit akan tampak merona.Bilas hingga bersih dengan air.Lakukan saat pagi dan malam hari.

Konsultasi dan order 
WA 083870615544

#jafra #jafrakosmetik #jualjafra #jualkosmetikaman #onlineshop #jerawat #masalahjerawat #jualobatjerawat #mudmask #blemishtreatment #clearblemish #solusijerawat #tipscantik #tipsehat #instafollow #nomercury #cantikalami #cantiksehat #beauty #beautyhealty  #jafrajakarta #jafracianjur #ootd #ootdkecantikan #jafrafreeongkir #jafrapromo
Hydrating Advanced Dynamics Cleanser JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana bila diaktivasi air akan menjadi foam yang lembut menyegarkan, yang membantu menghilangkan kotoran serta membersihkan kulit tanpa membuat kulit wajah menjadi kering. Vitamin B5 dan E yang terkandung di dalamnya menutrisi kulit sekaligus bermanfaat sebagai antioksidan. Selain itu, manfaat lainnya yaitu mencegah efek glikasi, mencegah munculnya garis-garis halus dan keriput, mencerahkan kulit kusam diminimalkan, serta mempromosikan kulit menjadi tampak lebih muda dan sehat. Isi Kemasan: 125 ml. Bahan yang Terkandung dalam JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser Advanced HydraSMART Complex – Ekstrak Tanaman Ayurvedic (Licorice, Winter Cherry, Hemidesmus)SorbitolPanthenol (Provitamin B5) Cara Pemakaian JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser Basahi wajah dan leher dengan air bersihKeluarkan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser secukupnya pada telapak tangan.Usapkan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser ke wajah dan leher.Saat membersihkan wajah dan leher dengan JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Cleanser, pijat perlahan wajah untuk melancarkan aliran darah ke permukaan kulit, sehingga kulit akan tampak merona.Bilas hingga bersih dengan air.Lakukan saat pagi dan malam hari. Konsultasi dan order WA 083870615544 #jafra  #jafrakosmetik  #jualjafra  #jualkosmetikaman  #onlineshop  #jerawat  #masalahjerawat  #jualobatjerawat  #mudmask  #blemishtreatment  #clearblemish  #solusijerawat  #tipscantik  #tipsehat  #instafollow  #nomercury  #cantikalami  #cantiksehat  #beauty  #beautyhealty  #jafrajakarta  #jafracianjur  #ootd  #ootdkecantikan  #jafrafreeongkir  #jafrapromo 
Advertisement
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai).
.
#SureGlowLotion mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻
.
Rm60 sebotol!!!!!
150ml !!!💕
.
Utk pertanyaan produk atau order sila DM/WS 0184665843💕/click je link kat profile okey👌💕😍
.
P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai). . #SureGlowLotion  mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻 . Rm60 sebotol!!!!! 150ml !!!💕 . Utk pertanyaan produk atau order sila DM/WS 0184665843💕/click je link kat profile okey👌💕😍 . P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉
💪Basmi Jerawat
💪Usir Komedo
💪Kurangi minyak berlebih
💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam
💪Mengecilkan pori
💪Hilangkan kantung mata
💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel!
Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker!
Coba dan buktikan!
.
.
Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘
.
.
#obatjerawat #juallulurwajah #lulurwajah #maskerwajah #maskerwajahmurah #maskerkefirmurah #maskerkefir #creamjerawat #maskergreentea #jualnatureorganic #jualnatureorganic #juallulurwajah #tipscantik #obatjerawatampuh #obatjerawatbagus #obatjerawataman #jualteatreetoner #lulurwajahbdg #tutorialmakeup #maskerorganik #lulurorganik #lulurjerawat #maskerjerawat #obatjerawatampuh #tipsjerawat #maskerkomedo #pencabutkomedo #velrosesecret #lulurwajahsda #lulurwajahsby
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉 💪Basmi Jerawat 💪Usir Komedo 💪Kurangi minyak berlebih 💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam 💪Mengecilkan pori 💪Hilangkan kantung mata 💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel! Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker! Coba dan buktikan! . . Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘 . . #obatjerawat  #juallulurwajah  #lulurwajah  #maskerwajah  #maskerwajahmurah  #maskerkefirmurah  #maskerkefir  #creamjerawat  #maskergreentea  #jualnatureorganic  #jualnatureorganic  #juallulurwajah  #tipscantik  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbagus  #obatjerawataman  #jualteatreetoner  #lulurwajahbdg  #tutorialmakeup  #maskerorganik  #lulurorganik  #lulurjerawat  #maskerjerawat  #obatjerawatampuh  #tipsjerawat  #maskerkomedo  #pencabutkomedo  #velrosesecret  #lulurwajahsda  #lulurwajahsby 
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉
💪Basmi Jerawat
💪Usir Komedo
💪Kurangi minyak berlebih
💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam
💪Mengecilkan pori
💪Hilangkan kantung mata
💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel!
Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker!
Coba dan buktikan!
.
.
Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘
.
.
#obatjerawat #juallulurwajah #lulurwajah #maskerwajah #maskerwajahmurah #maskerkefirmurah #maskerkefir #creamjerawat #maskergreentea #jualnatureorganic #jualnatureorganic #juallulurwajah #tipscantik #obatjerawatampuh #obatjerawatbagus #obatjerawataman #jualteatreetoner #lulurwajahbdg #tutorialmakeup #maskerorganik #lulurorganik #lulurjerawat #maskerjerawat #obatjerawatampuh #tipsjerawat #maskerkomedo #pencabutkomedo #velrosesecret #lulurwajahsda #lulurwajahsby
Lulur Wajah Nature Organic varian Greentea! SUPER MEGA BEST SELLER! Sudah terjual ribuan pcs dan rata2 pada beli lagi dan lagi dan lagiiiii... ga bisa ke lain hati! 😉 💪Basmi Jerawat 💪Usir Komedo 💪Kurangi minyak berlebih 💪Pudarkan bekas jerawat dan flek hitam 💪Mengecilkan pori 💪Hilangkan kantung mata 💪Kulit bebas kusam, Cerah Alami dan Halusssss banget! Bikin make up dan krim kamu lebih nempel! Sudah terjual ratusan pcs dan tetap diorder ulang oleh banyak customer karena sudah cucokkkk banget sama lulur ini! Ssstt.. kalau pakai ini, sudah ga perlu facial foam / facial scrub / masker lho! Karena lulur wajah ini 3 in 1 : busa jadi Sabun Wajah, Scrub Wajah dan juga Masker! Coba dan buktikan! . . Order sekarang ke 0856 4623 5648 (sms/wa/line)! Kami tungguuu 😘😘😘 . . #obatjerawat  #juallulurwajah  #lulurwajah  #maskerwajah  #maskerwajahmurah  #maskerkefirmurah  #maskerkefir  #creamjerawat  #maskergreentea  #jualnatureorganic  #jualnatureorganic  #juallulurwajah  #tipscantik  #obatjerawatampuh  #obatjerawatbagus  #obatjerawataman  #jualteatreetoner  #lulurwajahbdg  #tutorialmakeup  #maskerorganik  #lulurorganik  #lulurjerawat  #maskerjerawat  #obatjerawatampuh  #tipsjerawat  #maskerkomedo  #pencabutkomedo  #velrosesecret  #lulurwajahsda  #lulurwajahsby 
Sudah kenalan belum dengan masker lumpur ini?? Hits banget loh masker MUD MASK JAFRA TERBAIK 
Owner aj sampe jatuh hati dan selalu kangen dengan sensasi kesegaran dan aroma herbalnya. 
Apa sih manfaatnya ko hitz dimana mana. 
Nihh manfaatnya
- mencerahkan
- menghilangkan bekas jerawat
- mengempeskan jerawat - mengecilkan pori-pori - mengangkat minyak berlebih
- mengangkat komedo
- mengencangkan kulit
- memudarkan flek hitam

Mau tau info lebih detail??? Wa 08987706505

#jafra #lfl #beautycare #beauty #skincare #obatjerawat #solusijerawat #tipscantik #jafralampung #jaframedan #jafrabogor #jafratasik #jafracikarang
Sudah kenalan belum dengan masker lumpur ini?? Hits banget loh masker MUD MASK JAFRA TERBAIK Owner aj sampe jatuh hati dan selalu kangen dengan sensasi kesegaran dan aroma herbalnya. Apa sih manfaatnya ko hitz dimana mana. Nihh manfaatnya - mencerahkan - menghilangkan bekas jerawat - mengempeskan jerawat - mengecilkan pori-pori - mengangkat minyak berlebih - mengangkat komedo - mengencangkan kulit - memudarkan flek hitam Mau tau info lebih detail??? Wa 08987706505 #jafra  #lfl  #beautycare  #beauty  #skincare  #obatjerawat  #solusijerawat  #tipscantik  #jafralampung  #jaframedan  #jafrabogor  #jafratasik  #jafracikarang 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️
Whatsapp 011-23437256 NOW!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥 . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️ Whatsapp 011-23437256 NOW! . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Punya jenis kulit kering? JAFRA punya perawatan untuk kulit kering mu yaitu JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Series.

Kulit kering pada wajah biasanya akan terasa kencang terutama setelah dibersihkan. Selain itu, pada kulit kering akan tampak kerutan-kerutan halus, mengelupas, atau bahkan kemerahan. Jika warna kulit gelap, maka kulit akan tampak kusam.

JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Series dengan ekstrak conditioning yang melembutkan membantu kulit kering menjadi lebih lembab, menutrisi, serta memberi perlindungan pada kulit.

Tanya JAFRA,
WA 083870615544

#jafra #jafrakosmetik #jualjafra #jualkosmetikaman #onlineshop #jerawat #masalahjerawat #jualobatjerawat #mudmask #blemishtreatment #clearblemish #solusijerawat #tipscantik #tipsehat #instafollow #nomercury #cantikalami #cantiksehat #beauty #beautyhealty  #jafrajakarta #jafracianjur #ootd #ootdkecantikan #jafrafreeongkir #jafrapromo
Punya jenis kulit kering? JAFRA punya perawatan untuk kulit kering mu yaitu JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Series. Kulit kering pada wajah biasanya akan terasa kencang terutama setelah dibersihkan. Selain itu, pada kulit kering akan tampak kerutan-kerutan halus, mengelupas, atau bahkan kemerahan. Jika warna kulit gelap, maka kulit akan tampak kusam. JAFRA Hydrating Advanced Dynamics Series dengan ekstrak conditioning yang melembutkan membantu kulit kering menjadi lebih lembab, menutrisi, serta memberi perlindungan pada kulit. Tanya JAFRA, WA 083870615544 #jafra  #jafrakosmetik  #jualjafra  #jualkosmetikaman  #onlineshop  #jerawat  #masalahjerawat  #jualobatjerawat  #mudmask  #blemishtreatment  #clearblemish  #solusijerawat  #tipscantik  #tipsehat  #instafollow  #nomercury  #cantikalami  #cantiksehat  #beauty  #beautyhealty  #jafrajakarta  #jafracianjur  #ootd  #ootdkecantikan  #jafrafreeongkir  #jafrapromo 
Advertisement
.
Jom baca testimoni sis ni 👱🏼‍♀️
Sangat satisfied 😍
.
.
Satu demi satu testimoni kami terima dari customer yang berpuas hati dan nak repeat order .
Bc cream sangat best sebab ade spf 50++ yang boleh lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻
.
.
📲Jangan segan kalau nak bertanya, kakak2 adik2 boleh Wasap.my/60189760754
.
Dapatkan combo set sekarang sementara offer masih berjalan dengan FREE GIFT yang menanti korang ♥️
.
#bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush 
#teambyby #makeuplover #dyxylover #igshoponline #tipscantik #tipssolek #dailymakeup #setmakeup #makeupnikah #makeupsolemnization #mesrawudhuk  #muamalaysia #sayajualmakeup #makeuptutorial #testimonial
. Jom baca testimoni sis ni 👱🏼‍♀️ Sangat satisfied 😍 . . Satu demi satu testimoni kami terima dari customer yang berpuas hati dan nak repeat order . Bc cream sangat best sebab ade spf 50++ yang boleh lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻 . . 📲Jangan segan kalau nak bertanya, kakak2 adik2 boleh Wasap.my/60189760754 . Dapatkan combo set sekarang sementara offer masih berjalan dengan FREE GIFT yang menanti korang ♥️ . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #teambyby  #makeuplover  #dyxylover  #igshoponline  #tipscantik  #tipssolek  #dailymakeup  #setmakeup  #makeupnikah  #makeupsolemnization  #mesrawudhuk  #muamalaysia  #sayajualmakeup  #makeuptutorial  #testimonial 
LEMAK DEGIL
.
Lemak degil ni kat lower body part: kawasan perut, pinggul, peha
.
Lemak degil ni memang amik masa & effort sikit.  Tapi boleh kurangkan
.
Macam mana nak kurangkan? Kene ada gabungan DIET YG BETUL & EXERCISE YG EFFECTIVE .
Exercise sahaja tak membantu tanpa diet yg betul
.
Nak tahu cara diet yg betul & effective?  Whatsapp Dy +6013 7676 796 atau klik link di bio utk details program #WLC #WLCOnline .
#Tips #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #Kecantikan #Makan #HealthyLifestyle #Sihat #Obese #Obesity #PehaBesar #KakiBesar #LenganBesar #TipsPerutBuncit #PerutBuncit #KulitCantik #KulitGebu #AtkinsDiet #JubahBesar #JubahXXL #BajuRenangXXL #TeamNickhinHussien #TipsKecilkanPerut #TipsKecilkanPeha #TipsKecilkanLengan #TipsKecilkanPinggang
LEMAK DEGIL . Lemak degil ni kat lower body part: kawasan perut, pinggul, peha . Lemak degil ni memang amik masa & effort sikit. Tapi boleh kurangkan . Macam mana nak kurangkan? Kene ada gabungan DIET YG BETUL & EXERCISE YG EFFECTIVE . Exercise sahaja tak membantu tanpa diet yg betul . Nak tahu cara diet yg betul & effective? Whatsapp Dy +6013 7676 796 atau klik link di bio utk details program #WLC  #WLCOnline  . #Tips  #TipsDiet  #TipsKurus  #NakDiet  #NakKurus  #TipsCantik  #Kecantikan  #Makan  #HealthyLifestyle  #Sihat  #Obese  #Obesity  #PehaBesar  #KakiBesar  #LenganBesar  #TipsPerutBuncit  #PerutBuncit  #KulitCantik  #KulitGebu  #AtkinsDiet  #JubahBesar  #JubahXXL  #BajuRenangXXL  #TeamNickhinHussien  #TipsKecilkanPerut  #TipsKecilkanPeha  #TipsKecilkanLengan  #TipsKecilkanPinggang 
Gunakan Royal Jelly Lift Concentrate selama 28 hari •
•
Secara alamiah regenerasi kulit wajah terjadi setiap 28 hari sekali. Artinya setiap 28 hari sel kulit wajah secara alami mengganti sel kulit yang rusak dengan sel kulit wajah yang baru. Proses regenerasi atau penggantian kulit wajah yang optimal terjadi ketika usia 20an tahun. Pada usia ini komponen kulit wajah seperti kolagen, epiderma, pembuluh darah dan elastin dapat berkembang secara maksimal.. #jafra #jafratips #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #skincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #herbal #royaljelly #serum #mudmask #jerawat #flekhitam #jafraconsultant #freeconcult #opennewmember #businessjafra #jafraindonesia
Gunakan Royal Jelly Lift Concentrate selama 28 hari • • Secara alamiah regenerasi kulit wajah terjadi setiap 28 hari sekali. Artinya setiap 28 hari sel kulit wajah secara alami mengganti sel kulit yang rusak dengan sel kulit wajah yang baru. Proses regenerasi atau penggantian kulit wajah yang optimal terjadi ketika usia 20an tahun. Pada usia ini komponen kulit wajah seperti kolagen, epiderma, pembuluh darah dan elastin dapat berkembang secara maksimal.. #jafra  #jafratips  #tipssehat  #tipscantik  #jualjafra  #produkjafra  #jafrabeautycare  #bodycare  #jafraskincare  #skincare  #jafraspa  #jafracolors  #jaframakeup  #herbal  #royaljelly  #serum  #mudmask  #jerawat  #flekhitam  #jafraconsultant  #freeconcult  #opennewmember  #businessjafra  #jafraindonesia 
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2?
.
Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp 011-11046126 👌🏻 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 011-11046126 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Keep your skincare simple! Overuse of products is the biggest mistake people make in their skincare regimens. To get healthy skin all you need is just simple cleanser, sunscreen, moisturizer (dry skin) & toner (oily skin). Choose wisely! Try out Dermalene Skincare & stick to a simple skincare regimen, you will never regret it.
.
Xoxo
Dr Alina Hasni
.
WA 019-7000716 or just click link in bio
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sukansea #teamsia #bangkitbersama
Keep your skincare simple! Overuse of products is the biggest mistake people make in their skincare regimens. To get healthy skin all you need is just simple cleanser, sunscreen, moisturizer (dry skin) & toner (oily skin). Choose wisely! Try out Dermalene Skincare & stick to a simple skincare regimen, you will never regret it. . Xoxo Dr Alina Hasni . WA 019-7000716 or just click link in bio . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips  #sukansea  #teamsia  #bangkitbersama 
Dulu, masa anak dara..
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je..
.
Sekarang, lepas dah beranak pinak..
.
Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖
.
Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna
.
Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu?
.
Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎
.
Pakej ikat En Suami kita sekali hehe 😘😘
.
📱Whatsapp "Hush" ke 019 3991088
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum
Dulu, masa anak dara.. . Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je.. . Sekarang, lepas dah beranak pinak.. . Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖 . Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna . Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu? . Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎 . Pakej ikat En Suami kita sekali hehe 😘😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 019 3991088 . #produkwanita  #produkkecantikan  #produkkecantikanmurah  #ubatbesartetek  #produkpayudara  #produkputihgebu  #produkbesarkanpunggung  #jamudara  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #glutacaps  #aurawhite  #perempuancantik  #wanitaseksi  #abangsado  #lelakihandsome  #awekcun  #awekseksi  #isteripuas  #quputeh  #hushhush  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #krimtetek  #krimbesarkanpayudara  #viral2017  #breastserum 
Advertisement
Warna warni snek sihat😍
.
Siapa rasa segar bila makan buah-buahan, lagi-lagi yang warna warni macam ni
.
Warna warni buah-buahan ni banyak fungsi dan kebaikan yang bagus untuk badan
.
Jom tukar, dari makan kuih muih warna warni kita makan buah-buahan warna warni
.
Makan bersama keluarga,anak-anak pon mesti teruja bila tengok warna-warni macam ni
.
Coach Nurul 013-3116180 
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
Warna warni snek sihat😍 . Siapa rasa segar bila makan buah-buahan, lagi-lagi yang warna warni macam ni . Warna warni buah-buahan ni banyak fungsi dan kebaikan yang bagus untuk badan . Jom tukar, dari makan kuih muih warna warni kita makan buah-buahan warna warni . Makan bersama keluarga,anak-anak pon mesti teruja bila tengok warna-warni macam ni . Coach Nurul 013-3116180 Coach Ami 017-2656673 . #mudahnyekurusfitbilaadacoach  #teamcoachingnurulami 
Ingat @bellealyahya  ingat seribella.  So bagi yg habis stok , boleh order drp Sis Nurul 📲0198592612 ❤️Dpt free mask lagi  #seribella  #serisunshine  #terapiinstagram  #ajimaura  #flawless #glowing #tipscantik  #tipssihat  #bellaammara  #seritoks #wanitaterindah
🔥 " PERUT DAH KECIK " 🔥
.
.
“Perut saya dah kecik skit. Sebelum minum saya ukur pakai tape 38. Sekarang dah jadi 36 ½. Alhamdulillah. Saya suka ada perubahan. Saya cuba lagi minum sampai saya yakin kurus. Ni pun baru minum 1 botol”
.
. ❤ KENAPA PILIH DEINA SLIMAX JUICE? ❤
.
☑ MELANCARKAN HAID
☑ MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT
☑ MENURUNKAN BERAT BADAN ☑ MENGEMPISKAN PERUT BOROI
☑ MENGAWAL SELERA MAKAN
☑ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
☑ BUANG TOKSIN DALAM BADAN
☑ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
☑ TAK PERLU BERLAPAR ☑ TAK PERLU BERSENAM
☑ KESAN SEAWAL 7 HARI
☑ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM
☑ RASA JUS MANGGA .
.
▶ No Rujukan KKM : 260716/06/110
▶ 1 Botol Tahan 25 hari (250ml)
.
.
❤ Jika STOP Deina, BERAT TAK NAIK
❤ Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan
.
.
Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera
Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera
Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera
.
Tawaran Pakej Istimewa Untuk 20 Orang Terawal Yang Hubungi Admin dan Cepat Bertindak! ❤❤😍
🔥 " PERUT DAH KECIK " 🔥 . . “Perut saya dah kecik skit. Sebelum minum saya ukur pakai tape 38. Sekarang dah jadi 36 ½. Alhamdulillah. Saya suka ada perubahan. Saya cuba lagi minum sampai saya yakin kurus. Ni pun baru minum 1 botol” . . ❤ KENAPA PILIH DEINA SLIMAX JUICE? ❤ . ☑ MELANCARKAN HAID ☑ MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT ☑ MENURUNKAN BERAT BADAN ☑ MENGEMPISKAN PERUT BOROI ☑ MENGAWAL SELERA MAKAN ☑ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL ☑ BUANG TOKSIN DALAM BADAN ☑ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL ☑ TAK PERLU BERLAPAR ☑ TAK PERLU BERSENAM ☑ KESAN SEAWAL 7 HARI ☑ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM ☑ RASA JUS MANGGA . . ▶ No Rujukan KKM : 260716/06/110 ▶ 1 Botol Tahan 25 hari (250ml) . . ❤ Jika STOP Deina, BERAT TAK NAIK ❤ Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan . . Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera Whatsapp 'JD' ke 017-9465432 Segera . Tawaran Pakej Istimewa Untuk 20 Orang Terawal Yang Hubungi Admin dan Cepat Bertindak! ❤❤😍
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.😍😍😍😍
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan #SureGlowLotion ni.😉😉😉
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.😍😍😍😍 . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan #SureGlowLotion  ni.😉😉😉 . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 017-9830868. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi tanak keluar dengan muka pucat so ni la caranya 🤣
.
Kening tu Mimi dah tak payah nak lukis sebab pakai Eyebrow Henna By Syahmimi so makan masa untuk hilang, pastu kalau keluar rumah Mimi wajib pakai lotion sebab tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️
.
So done tutorial makeup yang simple jurrrr 😜
.
Sesiapa yg nak cuba lotion ni boleh la whapsapp sis terus ye 😘
.
#LadyBossSyahmimiBeauty #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #letscantik
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi tanak keluar dengan muka pucat so ni la caranya 🤣 . Kening tu Mimi dah tak payah nak lukis sebab pakai Eyebrow Henna By Syahmimi so makan masa untuk hilang, pastu kalau keluar rumah Mimi wajib pakai lotion sebab tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️ . So done tutorial makeup yang simple jurrrr 😜 . Sesiapa yg nak cuba lotion ni boleh la whapsapp sis terus ye 😘 . #LadyBossSyahmimiBeauty  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup  #letscantik 
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM 🙊🙈
Kau ghase?😏
.
Tak perlu tunggu berbulan bulan untuk dapat kulit putih dan selembut kulit baby. Tayah nak risau kesan putih yang cepat ni kita tak letak bahan berbahaya. Ada KKM okay 😘
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati ❤ iols 💋💋💋
.
Tak perlu nak consume COLLAGEN, pagi raya kulit dah berseri 😎😎😎
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau kusam ? Boleh dapatkan #SureGloLotion sekarang!
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp #SureGlow ke 012-3745861
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #like4like #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM 🙊🙈 Kau ghase?😏 . Tak perlu tunggu berbulan bulan untuk dapat kulit putih dan selembut kulit baby. Tayah nak risau kesan putih yang cepat ni kita tak letak bahan berbahaya. Ada KKM okay 😘 . Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati ❤ iols 💋💋💋 . Tak perlu nak consume COLLAGEN, pagi raya kulit dah berseri 😎😎😎 . Sapu sapu terus putih. Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau kusam ? Boleh dapatkan #SureGloLotion  sekarang! . Sebarang pertanyaan/ order whatsapp #SureGlow  ke 012-3745861 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #like4like  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Alhamdulillah masalah kulit bersisik dapat diatasi dgn #SureGlowLotion 👯 Haaa uols tunggu apa lagi? Taknak ke merasa dapat kulit cerah lembut gebu jugak?
.
For more details, kindly whatsapp 012-3745861 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Alhamdulillah masalah kulit bersisik dapat diatasi dgn #SureGlowLotion  👯 Haaa uols tunggu apa lagi? Taknak ke merasa dapat kulit cerah lembut gebu jugak? . For more details, kindly whatsapp 012-3745861 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya ..
.
Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤
.
#jafra #nightcreamjafra #nightmoisture #perawatanmalamhari #krimmalamjafra #mudmask #jualmaskerlumpur #jafrabandung #jualjafra #jualpencerah #jualskincare #kosmetikamanibuhamil #kosmetikherbal #beautycare #beautytips #tipscantik #tipsmakeup #jafrasolution #jafrabeauty #recommended #bestseller #trustedseller #beautyconsultant #stalkinginstagram #follow4follow
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya .. . Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤ . #jafra  #nightcreamjafra  #nightmoisture  #perawatanmalamhari  #krimmalamjafra  #mudmask  #jualmaskerlumpur  #jafrabandung  #jualjafra  #jualpencerah  #jualskincare  #kosmetikamanibuhamil  #kosmetikherbal  #beautycare  #beautytips  #tipscantik  #tipsmakeup  #jafrasolution  #jafrabeauty  #recommended  #bestseller  #trustedseller  #beautyconsultant  #stalkinginstagram  #follow4follow 
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya ..
.
Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤
.
#jafra #nightcreamjafra #nightmoisture #perawatanmalamhari #krimmalamjafra #mudmask #jualmaskerlumpur #jafrabandung #jualjafra #jualpencerah #jualskincare #kosmetikamanibuhamil #kosmetikherbal #beautycare #beautytips #tipscantik #tipsmakeup #jafrasolution #jafrabeauty #recommended #bestseller #trustedseller #beautyconsultant #stalkinginstagram #follow4follow
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya .. . Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤ . #jafra  #nightcreamjafra  #nightmoisture  #perawatanmalamhari  #krimmalamjafra  #mudmask  #jualmaskerlumpur  #jafrabandung  #jualjafra  #jualpencerah  #jualskincare  #kosmetikamanibuhamil  #kosmetikherbal  #beautycare  #beautytips  #tipscantik  #tipsmakeup  #jafrasolution  #jafrabeauty  #recommended  #bestseller  #trustedseller  #beautyconsultant  #stalkinginstagram  #follow4follow 
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya ..
.
Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤
.
#jafra #nightcreamjafra #nightmoisture #perawatanmalamhari #krimmalamjafra #mudmask #jualmaskerlumpur #jafrabandung #jualjafra #jualpencerah #jualskincare #kosmetikamanibuhamil #kosmetikherbal #beautycare #beautytips #tipscantik #tipsmakeup #jafrasolution #jafrabeauty #recommended #bestseller #trustedseller #beautyconsultant #stalkinginstagram #follow4follow #jafrakendal #jafrasemarang
Night cream adalah fungsi yang sangat penting dalam penggunaan keseluruhan karna semua hal baik dan penting di simpan di cream mlm tersebut karna penyerapan paling baik yang dapat dilakukan kulit adalah ketika kita sedang tidur . Pori2 akan cenderung lebih terbuka dan skin care bisa lebih cepat meresap .. Berfungsi untuk melembab kan , merawat kulit dan sekaligus mencerahkan nya .. . Gunakan Night Cream yg sesuai dgn jenis kulit mu, krn kandungan nya tiap jenis kulit nya jg berbeda ❤ . #jafra  #nightcreamjafra  #nightmoisture  #perawatanmalamhari  #krimmalamjafra  #mudmask  #jualmaskerlumpur  #jafrabandung  #jualjafra  #jualpencerah  #jualskincare  #kosmetikamanibuhamil  #kosmetikherbal  #beautycare  #beautytips  #tipscantik  #tipsmakeup  #jafrasolution  #jafrabeauty  #recommended  #bestseller  #trustedseller  #beautyconsultant  #stalkinginstagram  #follow4follow  #jafrakendal  #jafrasemarang 
Advertisement
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion.
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️
.
For more details, kindly whatsapp  01125506972
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ni antara fungsi Sure Glow Lotion. . Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ . For more details, kindly whatsapp 01125506972 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sape cakap lelaki x boleh pakai #SureGlowLotion ?? Lelaki pun boleh uolls. Hari2 duk hadap panas, msti nk jaga kulit jugak kan? Malas nk consume supplement. So ambil #SureGlowLotion utk protect kulit dari panas matahari. Kulit pun lembut je bila sapu lotion ni, dah la bau wangi 😍
.
For more details, kindly whatsapp 01125506972
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sape cakap lelaki x boleh pakai #SureGlowLotion  ?? Lelaki pun boleh uolls. Hari2 duk hadap panas, msti nk jaga kulit jugak kan? Malas nk consume supplement. So ambil #SureGlowLotion  utk protect kulit dari panas matahari. Kulit pun lembut je bila sapu lotion ni, dah la bau wangi 😍 . For more details, kindly whatsapp 01125506972 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 01125506972
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . . Whatsapp #SUREGLOW  ke 01125506972 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 012-3745861
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW . . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 012-3745861 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
WidWid Youth Serum bukan saja sesuai dipakai dewasa, malah anak-anak yang ada masalah kulit juga sesuai menggunakannya.
.
.
#MilyunirAzi
WidWid Youth Serum bukan saja sesuai dipakai dewasa, malah anak-anak yang ada masalah kulit juga sesuai menggunakannya. . . #MilyunirAzi 
Tak sanggup nak berjauhan dengan SUREGLOW 😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 012-3745861
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Tak sanggup nak berjauhan dengan SUREGLOW 😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 012-3745861 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
AKU PEREMPUAN DAN AKU INGIN HAMIL
Wahai, anak…
Hadirlah dalam rahim Ibu..
Gembirakan lah Ayahmu yang sekian lama menunggu..
Jadilah bukti cinta Ayah & Ibu..
Rindu ini sudah tak tertanggung..
Amin..
--------------------------------------------------------------------
Usia sudah kepala 3 atau 4 bukan saatnya lagi untuk berfikir, ragu, dan menunda. Yang diperlukan berdo’a dan berusaha karena waktu tidak bisa menunggu anda untuk bertindak tapi Anda lah yang harus mengejar waktu.
Memilih menabung untuk dunia atau menabung untuk memiliki anak agar menjadi tabungan dunia akhirat? Semua ada ditangan ayah dan bunda.
Tapi ingatlah, penyesalan datang belakangan.
Setiap pasangan menginginkan kehadiran buah hati sebagai obat mujarab di saat lelah, penerus dihari tua, dan do’a dikala tiada.
Tapi jangan hanya ingin!!!
Niatkan dalam hati,ucapkan dengan lisan dan yakinkan dengan tindakan. Tanamkan 3 hal positif, INGIN, BISA, PASTI. Dan jangan pernah menyerah untuk mendapatkan apa yang selama ini kita impikan.
Belum hamil bukan berarti tidak akan pernah hamil. Hanya saja sekarang Tuhan ingin melihat seberapa tulus bunda meminta dan seberapa keras usaha bunda untuk menjemput sang buah hati.
Mari maksimalkan usaha ketika fisik dan usia masih memungkinkan untuk bisa hamil bersama promil holistic😊

Rencanakan kehamilan bunda bersama kami promil holistic
untuk konsultasi dan info lebih lanjut
ID. BBM: D91A8AD1 
WA: 0895338034560  #medis #medispa #solusi #tips #tipsdiet #tipscantik #tipsy #dokter #doktermuda #doktergigi #doktercantik #nurse #nursery #nursingcover #perawatanwajah #perawatan #perawat #personaldevelopment #rumahsakit #medisoft #prewedding #prenagen #pereira #prenatalyoga #senam #yoga #yogapants #yogachallenge #yogadaily
AKU PEREMPUAN DAN AKU INGIN HAMIL Wahai, anak… Hadirlah dalam rahim Ibu.. Gembirakan lah Ayahmu yang sekian lama menunggu.. Jadilah bukti cinta Ayah & Ibu.. Rindu ini sudah tak tertanggung.. Amin.. -------------------------------------------------------------------- Usia sudah kepala 3 atau 4 bukan saatnya lagi untuk berfikir, ragu, dan menunda. Yang diperlukan berdo’a dan berusaha karena waktu tidak bisa menunggu anda untuk bertindak tapi Anda lah yang harus mengejar waktu. Memilih menabung untuk dunia atau menabung untuk memiliki anak agar menjadi tabungan dunia akhirat? Semua ada ditangan ayah dan bunda. Tapi ingatlah, penyesalan datang belakangan. Setiap pasangan menginginkan kehadiran buah hati sebagai obat mujarab di saat lelah, penerus dihari tua, dan do’a dikala tiada. Tapi jangan hanya ingin!!! Niatkan dalam hati,ucapkan dengan lisan dan yakinkan dengan tindakan. Tanamkan 3 hal positif, INGIN, BISA, PASTI. Dan jangan pernah menyerah untuk mendapatkan apa yang selama ini kita impikan. Belum hamil bukan berarti tidak akan pernah hamil. Hanya saja sekarang Tuhan ingin melihat seberapa tulus bunda meminta dan seberapa keras usaha bunda untuk menjemput sang buah hati. Mari maksimalkan usaha ketika fisik dan usia masih memungkinkan untuk bisa hamil bersama promil holistic😊 Rencanakan kehamilan bunda bersama kami promil holistic untuk konsultasi dan info lebih lanjut ID. BBM: D91A8AD1 WA: 0895338034560 #medis  #medispa  #solusi  #tips  #tipsdiet  #tipscantik  #tipsy  #dokter  #doktermuda  #doktergigi  #doktercantik  #nurse  #nursery  #nursingcover  #perawatanwajah  #perawatan  #perawat  #personaldevelopment  #rumahsakit  #medisoft  #prewedding  #prenagen  #pereira  #prenatalyoga  #senam  #yoga  #yogapants  #yogachallenge  #yogadaily 
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari-hari???
.
Jangan risau 🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp 011-31640676 😘
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari-hari??? . Jangan risau 🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 011-31640676 😘 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. .
👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25
🌸ANGELICA (BROWN / BLACK )
💰 1pair rm25 /3 pair rm55
💄diameter : 16mm
🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25 🌸ANGELICA (BROWN / BLACK ) 💰 1pair rm25 /3 pair rm55 💄diameter : 16mm 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion ni, betul2 membantu mencerahkan wrna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻
.
Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis.
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 0123745861 ☺️
.
 #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #sureglowlotionkotabharu #qurosekotabharu
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion  ni, betul2 membantu mencerahkan wrna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻 . Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion  juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis. . Ada lagi tak yg nak putih dalam 3 saat??? Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? . Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 0123745861 ☺️ . #like4like  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #sureglowlotionkotabharu  #qurosekotabharu 
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. .
🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 .
.
.
BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI
.
.
. 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸
. .
👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25
🌸ANGELICA (BROWN / BLACK )
💰 1pair rm25 /3 pair rm55
💄diameter : 16mm
🚛 shipping : monday to friday
❤Free : free postage
❤Free : oreo lens case.
.
Nak order ?? 😘
Whatsapps zila okey. ❤

WHATSAPP 0129739498
WHATSAPP 0129739498
.
.
NAK CEPAT??
KLIK LINK DI BIO ZILA
.
.
#contactlens #lensmurah #muakedah #lensbyzila #hydrocorlens #alphaspatax #contactlensmurah #bazarpaknil #loffatah #noblukslens #lensorikorea #spataxlens #contactlens_rm17 #contactlensborong #tipscantik #weddingmalaysia #cantik #contactlensmalaysiamurah #lenscantik #wawasoflens #sayajualmurah #makeupartis #sephora #onlineshop
🎉🎊MERDEKA RAYA SALE 🎊🎉 . . . BELI 3 PAIRS CONTACTLENS (BOLEH CAMPUR) PERCUMA 1 PAIR CONTACTLENS LAGI . . . 🌸PROMOSI HANYA UNTUK PEMBELIAN COMBO 3PAIR🌸 . . 👉🏻 PRICE : 1 PAIR RM25 🌸ANGELICA (BROWN / BLACK ) 💰 1pair rm25 /3 pair rm55 💄diameter : 16mm 🚛 shipping : monday to friday ❤Free : free postage ❤Free : oreo lens case. . Nak order ?? 😘 Whatsapps zila okey. ❤ WHATSAPP 0129739498 WHATSAPP 0129739498 . . NAK CEPAT?? KLIK LINK DI BIO ZILA . . #contactlens  #lensmurah  #muakedah  #lensbyzila  #hydrocorlens  #alphaspatax  #contactlensmurah  #bazarpaknil  #loffatah  #noblukslens  #lensorikorea  #spataxlens  #contactlens_rm17  #contactlensborong  #tipscantik  #weddingmalaysia  #cantik  #contactlensmalaysiamurah  #lenscantik  #wawasoflens  #sayajualmurah  #makeupartis  #sephora  #onlineshop 
Advertisement
SAPU JE TERUS FLAWLESS!😱
.
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . Harga rm 59.90 exclude postage .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp #SUREGLOW ke #0123745861
Whatsapp #SUREGLOW ke #0123745861
Whatsapp #SUREGLOW ke #0123745861
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #like4like
SAPU JE TERUS FLAWLESS!😱 . Macam MAGIC je #Sureglowlotion  ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . Harga rm 59.90 exclude postage . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp #SUREGLOW  ke #0123745861  Whatsapp #SUREGLOW  ke #0123745861  Whatsapp #SUREGLOW  ke #0123745861  . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4like 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 012-3745861
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri 
#like4likes #Losyenputihajaib
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 012-3745861 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4likes  #Losyenputihajaib 
Emak emak lagi naik daun...
Testimoni before after aja banyak emak emak...
Kenapa ???? Karena masalah kulit nya mulai bnyak dengan seiring bertambah nya usia...
_
Keluhan flek hitam premenopause
Flek hitam pengaruh KB, wajah kusam, kasar, kulit mulai kendor, garis kerutan dll
_
Walaupun tidak bisa dicegah namun bisa dijaga... Betul mak?? Mau selalu terlihat muda kan mak???
_
Gratis Konsultasi 
Wa : 081220232379

#sr12skincare #sr12herbalskincare #solusiwajahkusam #solusijerawat #wajahcantik #wajahcerah #flekhitam #jerawat #kulitputih #kulitsehat #tipssehat #tipscantik #wajahglowing #cantik #bandung #antiaging #produkamanibuhamildanmenyusui #produkhalal #skinsolution #skincareuntukbusui #skincarebpom #perawatanwajahalami #perawatanwajahbumilbusui #krimaman #krimpemutihaman #kulitbercahaya #manfaatkopi #kopiuntukkecantikan #kopi #kopiuntukkulit
Emak emak lagi naik daun... Testimoni before after aja banyak emak emak... Kenapa ???? Karena masalah kulit nya mulai bnyak dengan seiring bertambah nya usia... _ Keluhan flek hitam premenopause Flek hitam pengaruh KB, wajah kusam, kasar, kulit mulai kendor, garis kerutan dll _ Walaupun tidak bisa dicegah namun bisa dijaga... Betul mak?? Mau selalu terlihat muda kan mak??? _ Gratis Konsultasi Wa : 081220232379 #sr12skincare  #sr12herbalskincare  #solusiwajahkusam  #solusijerawat  #wajahcantik  #wajahcerah  #flekhitam  #jerawat  #kulitputih  #kulitsehat  #tipssehat  #tipscantik  #wajahglowing  #cantik  #bandung  #antiaging  #produkamanibuhamildanmenyusui  #produkhalal  #skinsolution  #skincareuntukbusui  #skincarebpom  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahbumilbusui  #krimaman  #krimpemutihaman  #kulitbercahaya  #manfaatkopi  #kopiuntukkecantikan  #kopi  #kopiuntukkulit 
Hai, selamat petang semue, 😉 Korang otw nak pergi shopping ke tu? Haa jangan lupa calit2 SS Foundation sikit, and feel the glowing for all day, 💜💜💜
.
.
Moh le grab time promosi ni, satu ketui harga RM29 jerrr pm sis lelaju utk order 013-4277981. 😘😳
.
. 
#Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#sheenanyskincareindonesia
Hai, selamat petang semue, 😉 Korang otw nak pergi shopping ke tu? Haa jangan lupa calit2 SS Foundation sikit, and feel the glowing for all day, 💜💜💜 . . Moh le grab time promosi ni, satu ketui harga RM29 jerrr pm sis lelaju utk order 013-4277981. 😘😳 . . #Ssfoundation #sheenanyskincare #glutacandy #sheilanan #jomputih #ubatputih #nakputih #putihgebu #supplementputih #ubatkurus #kurusdalammasa2minggu #kuruscepat #sayajual #loffattah #whiteningbooster #ibuputih #tipsputih #whiteningskincare  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri #sheenanyskincareindonesia 
KAWAN KAWAN TEGUR MUKA NMPAK BERSERI, SEJAK CONSUME SERIBELLA PARUT MAKIN PUDAR😍💕
.
Alhamdulillah..Jom cuba seribella. Jangan ragu ragu untuk cuba seribella, okeh.😉
.
Seribella adalah produk makanan tambahan berasaskan tomato, madu, daun olive, strawberi, L-cysteine dan yis ceramide.
.
Whatsapp Ida untuk pertanyaan lanjut.
📱0126556539
🎁free gift n consultation
🍅agent n dropship juga diperlukan
KAWAN KAWAN TEGUR MUKA NMPAK BERSERI, SEJAK CONSUME SERIBELLA PARUT MAKIN PUDAR😍💕 . Alhamdulillah..Jom cuba seribella. Jangan ragu ragu untuk cuba seribella, okeh.😉 . Seribella adalah produk makanan tambahan berasaskan tomato, madu, daun olive, strawberi, L-cysteine dan yis ceramide. . Whatsapp Ida untuk pertanyaan lanjut. 📱0126556539 🎁free gift n consultation 🍅agent n dropship juga diperlukan
Advertisement
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 01125506972
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 01125506972 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Mayla Pink tahan sebulan
.
Mampu merawat masalah kulit korang seawal usia 21 tahun. 5x kuasa mencerah lagi 😍
.
Seronok ke seronok ?
.
#tipscantik #putih #flawless #tjcodshahalam #tjcodterengganu #tjcodpuchong #teamimaa_anna
Chocolate Orange Chia Pudding
.
by a saucy kitchen
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
MERDEKA SALES (18/8-18/9)
.
Buy 1 RM25
Buy 2 RM44
Buy 3 RM60
.
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
.
#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #ramadhan #resepiramadhan #pinggantakretaknasitakdingin #dietatkins #merdekasales #jualanmurah #jualanmerdeka
Chocolate Orange Chia Pudding . by a saucy kitchen . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 MERDEKA SALES (18/8-18/9) . Buy 1 RM25 Buy 2 RM44 Buy 3 RM60 . Whatsapp "chia" ke 013-6334271 Whatsapp "chia" ke 013-6334271 Whatsapp "chia" ke 013-6334271 . #chiaseeds  #chiaseedsmurah  #skinnychia  #skinnyteamurah  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #flowertea  #flowerteamurah  #raraflowertea  #raraskinnychia  #organicfood  #detoxtea  #detoxwater  #bazaarpaknil  #chiaseedmalaysia  #chiaseedmurah  #tipskurus  #tipscantik  #tipssihat  #overnightoat  #ramadhan  #resepiramadhan  #pinggantakretaknasitakdingin  #dietatkins  #merdekasales  #jualanmurah  #jualanmerdeka 
Untuk Skincare Alami & Praktis, Pilihlah Hydro-Gen Estéau!

Sulit memilih skincare yang baik untuk wajah? Atau khawatir nantinya tak cocok dengan jenis kulit Anda? Pilih saja Hydro-Gen Estéau sebagai skincare alami Anda dalam menjaga kecantikan dan kesehatan kulit wajah! 
Hydro-Gen Estéau dari LiveWell Global merupakan alat penunjang kecantikan kulit yang diciptakan langsung dari Korea Selatan dengan teknologi modern. Alat ini terbukti alami dan cocok untuk semua jenis kulit karena hanya menggunakan air mineral untuk diubah menjadi air hidrogen kaya antioksidan, dengan molekul terkecil 150 picometer (6x lebih kecil dari nanometer). Bahkan, air Hydro-Gen Estéau juga terbukti antikuman dan antibakteri dari hasil tes Korea Conformity Laboratories dan juga Japan Food Research Laboratories. 
Ada banyak kebaikan Hydro-Gen Estéau yang disediakan untuk kecantikan kulit, diantaranya:
- Membantu melembapkan kulit lebih lama selama 8 jam
- Membantu mengecilkan pori-pori
- Membantu menetralisir radikal bebas akibat polusi
- Membantu mencegah tanda penuaan dini dari paparan sinar ultraviolet
- Membantu melawan bakteri penyebab jerawat
- Membantu mencegah infeksi akibat bakteri atau kuman

Dapatkan kebaikan Hydro-Gen Estéau yang sangat praktis dan mudah digunakan hanya dengan cukup semprotkan pada kulit wajah atau bagian lain yang diperlukan!
For order n info :
WA 0813 1888 6853

#hydrogenesteau #airhidrogen #antioksidan #antibakteri #hydrogenwater #esteau #livewellglobal #lwg  #cantikalami #skincare #beauty #tipscantik #antibakteri #airalkali #natural #lifestyle #gayahidupsehat #kecantikan #kesehatan #kulitsehat
Untuk Skincare Alami & Praktis, Pilihlah Hydro-Gen Estéau! Sulit memilih skincare yang baik untuk wajah? Atau khawatir nantinya tak cocok dengan jenis kulit Anda? Pilih saja Hydro-Gen Estéau sebagai skincare alami Anda dalam menjaga kecantikan dan kesehatan kulit wajah! Hydro-Gen Estéau dari LiveWell Global merupakan alat penunjang kecantikan kulit yang diciptakan langsung dari Korea Selatan dengan teknologi modern. Alat ini terbukti alami dan cocok untuk semua jenis kulit karena hanya menggunakan air mineral untuk diubah menjadi air hidrogen kaya antioksidan, dengan molekul terkecil 150 picometer (6x lebih kecil dari nanometer). Bahkan, air Hydro-Gen Estéau juga terbukti antikuman dan antibakteri dari hasil tes Korea Conformity Laboratories dan juga Japan Food Research Laboratories. Ada banyak kebaikan Hydro-Gen Estéau yang disediakan untuk kecantikan kulit, diantaranya: - Membantu melembapkan kulit lebih lama selama 8 jam - Membantu mengecilkan pori-pori - Membantu menetralisir radikal bebas akibat polusi - Membantu mencegah tanda penuaan dini dari paparan sinar ultraviolet - Membantu melawan bakteri penyebab jerawat - Membantu mencegah infeksi akibat bakteri atau kuman Dapatkan kebaikan Hydro-Gen Estéau yang sangat praktis dan mudah digunakan hanya dengan cukup semprotkan pada kulit wajah atau bagian lain yang diperlukan! For order n info : WA 0813 1888 6853 #hydrogenesteau  #airhidrogen  #antioksidan  #antibakteri  #hydrogenwater  #esteau  #livewellglobal  #lwg  #cantikalami  #skincare  #beauty  #tipscantik  #antibakteri  #airalkali  #natural  #lifestyle  #gayahidupsehat  #kecantikan  #kesehatan  #kulitsehat 
Advertisement
Mayla Biru tahan 2bulan 😍
.
Function dia sama sebijik macam Mayla Pink, tapi yang ni uols boleh jimat rm40 😱banyak tu. Jom beli
.
#tipscantik #cantik #putih #flawless #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodterengganu #teamimaa_anna
Atas pjg motif fitL. Only 95K. Yuk buruan diorder sist.. Harga blm termasuk ongkir y sist.
Happy shopping....
#koreanstyle #beauty #girlshopping #dressmurah #tipscantik
Mayla Pink tahan sebulan
.
Dengan berasaskan aqua boleh membantu merawat masalah jerawat, dan memutihkan kulit. 5x kuasa mencerah di samping merawat masalah kulit muka korang 😍
.
#tipscantik #cantik #putih #flawless #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodterengganu #teamimaa_anna
Normal Set tahan sebulan
.
Dengan ekstrak strawberry sesuai untuk merawat masalah jerawat. Nak cantik kene labur duit tau 🙈. Dah labur baru dapat hasilnya 😘
.
#cantik #putih #tipscantik #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodterengganu #teamimaa_anna
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan💃🏻
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️
Whatsapp 016-9575494 NOW!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥 . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan💃🏻 Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️ Whatsapp 016-9575494 NOW! . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Jangan pelik kalau saiz payudara besar sebelah lagi lagi mummy yang menyusu anak, masalah jugak nak cari bra bila pakai sebelah penuh sebelah lagi macam gunung everest kena tarah :)
.
Nampak agak pelik lah kan, bila baring sebelah en abang sebab sebelah nampak rata sebelah berbukit. Kita perempuan ni kalau boleh sentiasa nak nampak sempurna kat mata suami walaupun lanjut usiakan.
.
Kalau dah lama tak dengar "sayang, abang geram la tengok nasik lemak yang 2 tu" haaa lepas makan fullplus tak lama dengar la tuu :) bukan tu je hari hari dengar "sayang, abang rindu la" :)
Semoga makin hangat membara cinta uols semua :)
.
===== Whatsapp +60194094676 =====
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #berpantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #jerawat
Jangan pelik kalau saiz payudara besar sebelah lagi lagi mummy yang menyusu anak, masalah jugak nak cari bra bila pakai sebelah penuh sebelah lagi macam gunung everest kena tarah :) . Nampak agak pelik lah kan, bila baring sebelah en abang sebab sebelah nampak rata sebelah berbukit. Kita perempuan ni kalau boleh sentiasa nak nampak sempurna kat mata suami walaupun lanjut usiakan. . Kalau dah lama tak dengar "sayang, abang geram la tengok nasik lemak yang 2 tu" haaa lepas makan fullplus tak lama dengar la tuu :) bukan tu je hari hari dengar "sayang, abang rindu la" :) Semoga makin hangat membara cinta uols semua :) . ===== Whatsapp +60194094676 ===== . #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang  #berpantang  #keputihan  #montok  #tipsisteri  #tipsuamiisteri  #pengantin  #jerawat 
Advertisement
FEEDBACK CUSTOMER:PERUT RASA SELESA DAN BADAN RASA RINGAN😍
-

Alhamdulillah feedback yang sangat positif dari customer seritoks.
-

SERITOKS™ merupakan tablet kunyahan yang boleh dikemam untuk manfaat detoks yang mudah dan pantas. Mengandungi 4 bahan utama iaitu buah kiwi, oren, aloe vera dan daun teratai.

Rangkuman empat kandungan utama ini menjadikan SERITOKS™ detoks yang amat diperlukan anda yang mahukan kesan dalam tempoh 10 hari sahaja.
-

Whatsapp Nur sekarang.
📱0132795097
🎁free gift n consultation
🍊agent n dropship needed
FEEDBACK CUSTOMER:PERUT RASA SELESA DAN BADAN RASA RINGAN😍 - Alhamdulillah feedback yang sangat positif dari customer seritoks. - SERITOKS™ merupakan tablet kunyahan yang boleh dikemam untuk manfaat detoks yang mudah dan pantas. Mengandungi 4 bahan utama iaitu buah kiwi, oren, aloe vera dan daun teratai. Rangkuman empat kandungan utama ini menjadikan SERITOKS™ detoks yang amat diperlukan anda yang mahukan kesan dalam tempoh 10 hari sahaja. - Whatsapp Nur sekarang. 📱0132795097 🎁free gift n consultation 🍊agent n dropship needed
SERUM PENCERAH 
Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? 
Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra #tipsjafra #tipscantik #ootd #ootdwomen #myjafra #jafraskincare #jafrakosmetik #kulitcerahjafra #kulitkering #solusikulitkering #problemflek #skinbrightener+ #kosmetikaman #glowingskin #healthyskin #jafrabandung #jafraskincareindonesia #jafraskin #recommended #trustedseller#follow4follow #like4like #instafollow
SERUM PENCERAH Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra  #tipsjafra  #tipscantik  #ootd  #ootdwomen  #myjafra  #jafraskincare  #jafrakosmetik  #kulitcerahjafra  #kulitkering  #solusikulitkering  #problemflek  #skinbrightener + #kosmetikaman  #glowingskin  #healthyskin  #jafrabandung  #jafraskincareindonesia  #jafraskin  #recommended  #trustedseller #follow4follow  #like4like  #instafollow 
SERUM PENCERAH 
Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? 
Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra #tipsjafra #tipscantik #ootd #ootdwomen #myjafra #jafraskincare #jafrakosmetik #kulitcerahjafra #kulitkering #solusikulitkering #problemflek #skinbrightener+ #kosmetikaman #glowingskin #healthyskin #jafrabandung #jafraskincareindonesia #jafraskin #recommended #trustedseller#follow4follow #like4like #instafollow
SERUM PENCERAH Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra  #tipsjafra  #tipscantik  #ootd  #ootdwomen  #myjafra  #jafraskincare  #jafrakosmetik  #kulitcerahjafra  #kulitkering  #solusikulitkering  #problemflek  #skinbrightener + #kosmetikaman  #glowingskin  #healthyskin  #jafrabandung  #jafraskincareindonesia  #jafraskin  #recommended  #trustedseller #follow4follow  #like4like  #instafollow 
SERUM PENCERAH 
Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? 
Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra #tipsjafra #tipscantik #ootd #ootdwomen #myjafra #jafraskincare #jafrakosmetik #kulitcerahjafra #kulitkering #solusikulitkering #problemflek #skinbrightener+ #kosmetikaman #glowingskin #healthyskin #jafrabandung #jafraskincareindonesia #jafraskin #recommended #trustedseller#follow4follow #like4like #instafollow
SERUM PENCERAH Pernah denger serum royal jelly best seller Jafra?? Lalu pengen banget lanjut karna suka bgt sama produk JAFRA ? Kalo serum itu dipakai hanya 28 hari maka serum lanjutan nya boleh pilih serum yang satu ini .. Skin brightener + dari seri brightening .. Jdi kan kontur kulit lebih baik , dan warna nya menjadi lebih cerah .. Konsul terlebih dahulu yu untuk mendapatkan produk yang sesuai kebutuhan kulit mu .. #jafra  #tipsjafra  #tipscantik  #ootd  #ootdwomen  #myjafra  #jafraskincare  #jafrakosmetik  #kulitcerahjafra  #kulitkering  #solusikulitkering  #problemflek  #skinbrightener + #kosmetikaman  #glowingskin  #healthyskin  #jafrabandung  #jafraskincareindonesia  #jafraskin  #recommended  #trustedseller #follow4follow  #like4like  #instafollow