an online Instagram web viewer

#putihgebu medias

Photos

CLOSE UP dari feedback tadi (Boleh refer previous post untuk baca conversation)
.
Putihnyaaaa😍.. Tau-tau dah  cantik uolss. Hehehe.

Kulit sunburn sebab selalu naik motor time panas pergi kerja. Jadi gelap kulit haaa.. tapi lepas consume Belleza Collagen, kulit sunburn dah beransur pulih. Makin cerah! Baru guna 1 box.

Rasa Belleza Collagen sangat sedap!
.
Siapa belum cuba lagi?Nak cuba? Whatsapp efa cepat untuk dapatkan harga PROMOSI! 012-9197944.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
CLOSE UP dari feedback tadi (Boleh refer previous post untuk baca conversation) . Putihnyaaaa😍.. Tau-tau dah cantik uolss. Hehehe. Kulit sunburn sebab selalu naik motor time panas pergi kerja. Jadi gelap kulit haaa.. tapi lepas consume Belleza Collagen, kulit sunburn dah beransur pulih. Makin cerah! Baru guna 1 box. Rasa Belleza Collagen sangat sedap! . Siapa belum cuba lagi?Nak cuba? Whatsapp efa cepat untuk dapatkan harga PROMOSI! 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
Testimoni Bellove Collanest ❤️
✔️ Perubahan kulit sgt ketara
✔️ Repeat box 😍
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘
.
Whatsapp kak bell now 👇🏻
.
📲 017 965 7717
📲 017 965 7717.
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Testimoni Bellove Collanest ❤️ ✔️ Perubahan kulit sgt ketara ✔️ Repeat box 😍 . Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋 . Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘 . Whatsapp kak bell now 👇🏻 . 📲 017 965 7717 📲 017 965 7717. . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍

Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛
✔memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder
✔efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi
✔ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka
✔bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood
✔bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg  busuk pd badan 
Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗
Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !!
Say gudbye to daki dan kulit gelap

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #kurus #putih #tatiskincare #glowglowing #aurawhite #dherbs #quputeh #ubatputih #ubatkurus 
#giftreview #instafamous
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍 Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛ ✔memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder ✔efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi ✔ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka ✔bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood ✔bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg busuk pd badan Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗 Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛ HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #kurus  #putih  #tatiskincare  #glowglowing  #aurawhite  #dherbs  #quputeh  #ubatputih  #ubatkurus  #giftreview  #instafamous 
Advertisement
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱
Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi ..
aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni ..
Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #kurus #putih #tatiskincare #glowglowing #aurawhite #dherbs #quputeh #ubatputih #ubatkurus
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱 Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi .. aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni .. Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍 #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #kurus  #putih  #tatiskincare  #glowglowing  #aurawhite  #dherbs  #quputeh  #ubatputih  #ubatkurus 
Testimoni📣 testimoni📣
.
Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁
.
Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Testimoni📣 testimoni📣 . Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁 . Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
Keputihan selalu mengganggu wanita... Rasa rimas sebab asyik basah dan berbau jer yg bawah tu

Euuuu tak selesankan sis? 
Hapuskan masalah keputihan dengan MERMAID BOOSTER.. Kapsul semua fungsi yang wanita ingin kan. 
Whatsapp 0193012586 untuk membeli

#mermaidbooster 
#pilkurus
#pilmontok
#putihgebu
#keputihan
#jerawat
Keputihan selalu mengganggu wanita... Rasa rimas sebab asyik basah dan berbau jer yg bawah tu Euuuu tak selesankan sis? Hapuskan masalah keputihan dengan MERMAID BOOSTER.. Kapsul semua fungsi yang wanita ingin kan. Whatsapp 0193012586 untuk membeli #mermaidbooster  #pilkurus  #pilmontok  #putihgebu  #keputihan  #jerawat 
"TIGA SEKAWAN, BERPISAH TIADA."
.
.
Whitening Body Scrub ni ada 3 flavour. Bau je yang lain tau, fungsi masih sama.
.
🍇 Mixed Fruit, warna purple baunya sweet.
🍅 Tomato, warna merah bau fresh macam shampoo.
🥛 Milk and Yoghurt, warna putih baunya mild, tak kuat sangat.
.
Jadi korang pilihlah ikut kesukaan korang. Admin suka yang putih, bau ala-ala Vanilla. Best, lagi best kalau campur dengan Coffee Scrub. Fuhh! Macam Dutch Lady Coffee 😍
.
Pilih, jangan tak pilih. RM28 termasuk postage.
.
Temyracle, saya mesti cari! 😘
.
.
☎️ Untuk dapatkan consultation/order, boleh Whatsapp Admin @ +6017 6499 232 atau DM sahaja no whatsapp/HP anda! 😍😍
.
__
#tribenamy
#namyrashidco
#temyraclesayamesticari
#temyracle
#detoxmask
#detoxmasktemyracle
#cerahkankulit 
#putihgebu
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#coffeescrub
#whiteningbodyscrub
#lipscrub
#milksoap
#facescrub
#kopiskrub
#kopi
#organik
#coffeescrub
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubmurahmalaysia
"TIGA SEKAWAN, BERPISAH TIADA." . . Whitening Body Scrub ni ada 3 flavour. Bau je yang lain tau, fungsi masih sama. . 🍇 Mixed Fruit, warna purple baunya sweet. 🍅 Tomato, warna merah bau fresh macam shampoo. 🥛 Milk and Yoghurt, warna putih baunya mild, tak kuat sangat. . Jadi korang pilihlah ikut kesukaan korang. Admin suka yang putih, bau ala-ala Vanilla. Best, lagi best kalau campur dengan Coffee Scrub. Fuhh! Macam Dutch Lady Coffee 😍 . Pilih, jangan tak pilih. RM28 termasuk postage. . Temyracle, saya mesti cari! 😘 . . ☎️ Untuk dapatkan consultation/order, boleh Whatsapp Admin @ +6017 6499 232 atau DM sahaja no whatsapp/HP anda! 😍😍 . __ #tribenamy  #namyrashidco  #temyraclesayamesticari  #temyracle  #detoxmask  #detoxmasktemyracle  #cerahkankulit  #putihgebu  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurahmalaysia 
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI!
.
Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni.
.
Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau.
.
Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparut #Kulitsehalusbayi #Hilangkanekzema #Hilangkankudis #Hilangkankurap #Hilangkankesanmelecur
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI! . Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni. . Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau. . Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600 . #produkkesihatan  #Naklawa  #carakulitputih  #putihkankulit  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #rahsiakulitputih  #rahsiaputih  #rahsiakulitcantik  #Nakputih  #produkkecantikan  #kulitputihgebu  #Nakcantik  #Naksihat  #hilangkanjerawat  #Hilangkanparut  #Kulitsehalusbayi  #Hilangkanekzema  #Hilangkankudis  #Hilangkankurap  #Hilangkankesanmelecur 
PROMOSI TERBAIK UNTUK HARI INI.
Murah sekarang nih dijamin 💯
Semua jadi senang.

Gembira je semua yang dah cuba 😁. So tunggu apa lagi mari dapatkan kapsul mutiara 
Perlashine yg telah mendapat kelulusan KKM 📝
& pensijilan halal Malaysia.

Kita hanya usaha yg menentukan sgalanya
biarlah dari-Nya. 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 @perlashinekl

#perlashiness
#perlashinepenang
#perlashine #perlashinekapsulmutiara
#bukansupplementkilo
#dsiempire #lelakicantik
#kapsulmutiara
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #putihgebu #jeragat #antipenuaan #ekzema #poribesar #whitehead #blackhead
PROMOSI TERBAIK UNTUK HARI INI. Murah sekarang nih dijamin 💯 Semua jadi senang. Gembira je semua yang dah cuba 😁. So tunggu apa lagi mari dapatkan kapsul mutiara Perlashine yg telah mendapat kelulusan KKM 📝 & pensijilan halal Malaysia. Kita hanya usaha yg menentukan sgalanya biarlah dari-Nya. 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 @perlashinekl #perlashiness  #perlashinepenang  #perlashine  #perlashinekapsulmutiara  #bukansupplementkilo  #dsiempire  #lelakicantik  #kapsulmutiara  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #putihgebu  #jeragat  #antipenuaan  #ekzema  #poribesar  #whitehead  #blackhead 
Advertisement
MONTOT KEMBALI UP 🔼🔼🔼 Eh lupa lak bagi tau!

Selain untuk Payulala, Love Potion pon boleh sapu kat punggung uols.

Lagi2 kalau punggung uols
🍑JATUH
🍑LEMBIK BERGEGAR
🍑PAPAN LAPIS

Sapu je LOVE POTION untuk MANTOP kan balik punggung uols.

Whatsapp 'HUSH.HUSH' Ke 📲 011 2808 1003 📲 011 2808 1003 📲 011 2808 1003
MONTOT KEMBALI UP 🔼🔼🔼 Eh lupa lak bagi tau! Selain untuk Payulala, Love Potion pon boleh sapu kat punggung uols. Lagi2 kalau punggung uols 🍑JATUH 🍑LEMBIK BERGEGAR 🍑PAPAN LAPIS Sapu je LOVE POTION untuk MANTOP kan balik punggung uols. Whatsapp 'HUSH.HUSH' Ke 📲 011 2808 1003 📲 011 2808 1003 📲 011 2808 1003
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!!
.
.
SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱.
.
Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion ni 😍
. .
ws 018-9524084 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!! . . SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱. . Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion  ni 😍 . . ws 018-9524084 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Latest update. Tester for supertoner & sunscreen. Pada yg boleh pernah menggunakan product nie. Boleh cube tester dlu. Harga sangat menarik 👏👏.
Berminat PM 📲019-2262 541 InsyaAllah pasti puas hati.
COD : Gombak, Sentul & Kawasan sekitar. 📬 pos seluruh Malaysia.

#thesuperagent #halynaturalbeauty #supertoner #toner #koqipop #sunscreen #spraytoner #naklawa #pinkishandglowinginthespot #flawless #sayajualskincare #janganraguragu #produkbumiputera #nakcantik #skincaremalaysia #parutjerawat #kulitcantik #sayagunasayajual #produkkecantikkan #kulitcerah #putihgebu #sayajualonline #sayajualmurah #beauty #glowing #skincare #beautycare #skincareluxury #beautyblogger
Latest update. Tester for supertoner & sunscreen. Pada yg boleh pernah menggunakan product nie. Boleh cube tester dlu. Harga sangat menarik 👏👏. Berminat PM 📲019-2262 541 InsyaAllah pasti puas hati. COD : Gombak, Sentul & Kawasan sekitar. 📬 pos seluruh Malaysia. #thesuperagent  #halynaturalbeauty  #supertoner  #toner  #koqipop  #sunscreen  #spraytoner  #naklawa  #pinkishandglowinginthespot  #flawless  #sayajualskincare  #janganraguragu  #produkbumiputera  #nakcantik  #skincaremalaysia  #parutjerawat  #kulitcantik  #sayagunasayajual  #produkkecantikkan  #kulitcerah  #putihgebu  #sayajualonline  #sayajualmurah  #beauty  #glowing  #skincare  #beautycare  #skincareluxury  #beautyblogger 
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing!
.
👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌
.
KESAN BoosterWhitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💋 Menhecutkan jerawat.
💋 Menyingkirkan toksin dalam badan.
💋 Memberikan tenaga.
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
.
Jika anda ingin memiliki kulit yang putih gebu 1 badan... Jom dapatkan yg Original sekarang!!!
.
pm/whatsapp : 013 6073463

#PutihGEBU #cantik #putihseluruhbadan #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningoriginal
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN BoosterWhitening!!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . Jika anda ingin memiliki kulit yang putih gebu 1 badan... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . pm/whatsapp : 013 6073463 #PutihGEBU  #cantik  #putihseluruhbadan  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningoriginal 
Advertisement
JUSHINE C NLEE BEAUTY diperkaya dengan vitamin c daripada ceri😍😍 💜Rasa masam manis oren
💜 Sebotol 200ml tahan 40 hari(5ml)
💜 Bahan berkualiti yang diimport dari luar
💜 5ml sehari atau maksimum 10ml sehari
💜 Produk ada MESTI dan diproses dikilang bertaraf GMP
💜 Sesuai untuk kanak-kanak(7 tahun+) lelaki dan perempuan, perempuan mengandung (2 bulan) berpantang, warga emas
💜 Packaging comel dan menarik
💜 Sesuai untuk pesakit cyst kerana tiada collagen
💜 Sesuai untuk mereka yang alah dengan seafood dan collagen

Fungsi:
😍 Merawat masalah kulit dari dalam
😍 Melawaskan pembuangan air
😍 Merawat kulit kusam dan kering
😍 Melembabkan kulit
😍 Merawat tumit merekah
😍 Merawat jerawat/jeragat
😍 Memudarkan parut muka dan badan
😍 Meningkatkan imunisasi badan
😍 Memberi tenaga
😍 Merawat luka agar cepat sembuh dan kering

FUNGSI UTAMA:
😘 Mencerah dan memutihkan kulit satu badan dengan cara yang selamat dan berkesan

Whatsapp 013 607 3463

#JushineC #NleeBeauty  #CantikLuarDalam #PutIhGebu #KulitSihat #BadanSihat
JUSHINE C NLEE BEAUTY diperkaya dengan vitamin c daripada ceri😍😍 💜Rasa masam manis oren 💜 Sebotol 200ml tahan 40 hari(5ml) 💜 Bahan berkualiti yang diimport dari luar 💜 5ml sehari atau maksimum 10ml sehari 💜 Produk ada MESTI dan diproses dikilang bertaraf GMP 💜 Sesuai untuk kanak-kanak(7 tahun+) lelaki dan perempuan, perempuan mengandung (2 bulan) berpantang, warga emas 💜 Packaging comel dan menarik 💜 Sesuai untuk pesakit cyst kerana tiada collagen 💜 Sesuai untuk mereka yang alah dengan seafood dan collagen Fungsi: 😍 Merawat masalah kulit dari dalam 😍 Melawaskan pembuangan air 😍 Merawat kulit kusam dan kering 😍 Melembabkan kulit 😍 Merawat tumit merekah 😍 Merawat jerawat/jeragat 😍 Memudarkan parut muka dan badan 😍 Meningkatkan imunisasi badan 😍 Memberi tenaga 😍 Merawat luka agar cepat sembuh dan kering FUNGSI UTAMA: 😘 Mencerah dan memutihkan kulit satu badan dengan cara yang selamat dan berkesan Whatsapp 013 607 3463 #JushineC  #NleeBeauty  #CantikLuarDalam  #PutIhGebu  #KulitSihat  #BadanSihat 
RAHSIA KECANTIKAN KULIT SECARA SEMULAJADI 💗

PERFECT COMBINATION VITAMIN E + VITAMIN C PLUS ini sesuai pada sesiapa yang ada masalah KULIT JERAWAT, KULIT HITAM,  JERAGAT PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, KULIT GELAP

VITAMIN C PLUS mengandungi 180biji dan mampu tahan sehingga 5-6bulan

VITAMIN C PLUS UNTUK :
🍊 Membentuk kolagen dalam kulit
🍊 Kulit menjadi tegang
🍊 Mencerahkan kulit muka&badan
🍊 Melambatkan proses penuaan
🍊 Merawat masalah jeragat
🍊 Merawat masalah jerawat pasir&batu
🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🍊 Membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema
🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah
🍊 Kulit kelihatan glowing
🍊 Merawat masalah parut jerawat
🍊 Memudahkan proses penghadaman
🍊 Atasi masalah blackhead & whitehead
🍊 Atasi masalah kulit sensitif & sunburn

VITAMIN E mengandungi 120biji dan mampu tahan sehingga 4bulan

Antara KEBAIKAN VITAMIN E:
🍇menjadikan anda nampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🍇mengandungi antioksidan yang tinggi & membantu untuk awet muda
🍇mengurangkan parut & jerawat
🍇menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🍇mengatasi masalah Whiteheads & Blackheads
🍇membantu mengurangkan eyebag
🍇membantu masalah kulit berminyak
🍇mengatasi masalah jeragat
🍇melambatkan proses penuaan
🍇boleh dijadikan sebagai masker

Kalau ada chicken pox atau parut yang terlalu teruk boleh buat masker vit C + vit E sapukan pada kulit muka, insyaAllah mesti boleh hilang sedikit demi sedikit 😋

Nak dapat kan dengan HARGA SUPERR JIMAT?? WHATSAPP SEGERA!

0175792812
Tira
TRUSTED SID 🌸

#vitaminmurah #vitamincantik #putihgebu #kulitcantik #jerawat #parut #jeragat #kulithitam #kulitputih #kolagen #kulitkering #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleealorsetar #setcantik #setparut #setjerawat
RAHSIA KECANTIKAN KULIT SECARA SEMULAJADI 💗 PERFECT COMBINATION VITAMIN E + VITAMIN C PLUS ini sesuai pada sesiapa yang ada masalah KULIT JERAWAT, KULIT HITAM, JERAGAT PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, KULIT GELAP VITAMIN C PLUS mengandungi 180biji dan mampu tahan sehingga 5-6bulan VITAMIN C PLUS UNTUK : 🍊 Membentuk kolagen dalam kulit 🍊 Kulit menjadi tegang 🍊 Mencerahkan kulit muka&badan 🍊 Melambatkan proses penuaan 🍊 Merawat masalah jeragat 🍊 Merawat masalah jerawat pasir&batu 🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan 🍊 Membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah 🍊 Kulit kelihatan glowing 🍊 Merawat masalah parut jerawat 🍊 Memudahkan proses penghadaman 🍊 Atasi masalah blackhead & whitehead 🍊 Atasi masalah kulit sensitif & sunburn VITAMIN E mengandungi 120biji dan mampu tahan sehingga 4bulan Antara KEBAIKAN VITAMIN E: 🍇menjadikan anda nampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🍇mengandungi antioksidan yang tinggi & membantu untuk awet muda 🍇mengurangkan parut & jerawat 🍇menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat 🍇mengatasi masalah Whiteheads & Blackheads 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇membantu masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan 🍇boleh dijadikan sebagai masker Kalau ada chicken pox atau parut yang terlalu teruk boleh buat masker vit C + vit E sapukan pada kulit muka, insyaAllah mesti boleh hilang sedikit demi sedikit 😋 Nak dapat kan dengan HARGA SUPERR JIMAT?? WHATSAPP SEGERA! 0175792812 Tira TRUSTED SID 🌸 #vitaminmurah  #vitamincantik  #putihgebu  #kulitcantik  #jerawat  #parut  #jeragat  #kulithitam  #kulitputih  #kolagen  #kulitkering  #shakleemalaysia  #shakleekedah  #shakleealorsetar  #setcantik  #setparut  #setjerawat 
.
RUNNERS especially mcm sis ni, wajib pakai Day Solution Sunscreen ni tau sebab dia ade spf 35.. Byk keburukannya tau kalau kita tadah muka kita kt matahari terik nih.. kesan nya jangka masa panjang.. Nanti bila da jadi senior citizen baru uols nyesal xdgr cakap sis, time tula muka mula berjeragat, that time i can't help you sisturrr! 😂😂 🌼 TimeWise Day Solution Sunscreen SPF35 🌼
.
.
Kelebihan yang dimiliki oleh TimeWise Day solution:
.
🌼 Mengandungi Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 🌼 Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. 🌼 Mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus .
:

dapatkan kulit wajah yang cantik berseri dengan MaryKay!
. RUNNERS especially mcm sis ni, wajib pakai Day Solution Sunscreen ni tau sebab dia ade spf 35.. Byk keburukannya tau kalau kita tadah muka kita kt matahari terik nih.. kesan nya jangka masa panjang.. Nanti bila da jadi senior citizen baru uols nyesal xdgr cakap sis, time tula muka mula berjeragat, that time i can't help you sisturrr! 😂😂 🌼 TimeWise Day Solution Sunscreen SPF35 🌼 . . Kelebihan yang dimiliki oleh TimeWise Day solution: . 🌼 Mengandungi Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 🌼 Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. 🌼 Mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus . : dapatkan kulit wajah yang cantik berseri dengan MaryKay!
KEMBALI CERIA.
.
Hai  semuaa..
Nak share feedback DV lagi nii..
.
Dulu, kulit sis ni berjerawat, kusam, gelap. Tak bermaya je tengok. Kekadang naik segan bila lepak dgn member2.
Yelaa, kawan2 semua kulit ploles gituww.. tapi sis ni hmmm..
.
Tapi, Alhamdulillah lepas consume DV, kulit sis dah boleh kalahkan kulit2 kekawan dia tau. Kulit sis ni dah makin ploles gituww.. Jerawat nak singgah pun dah tak berani. Kulit sis ni pun dah makin cerah..Mmg tak sia2 la sis ni consume dengan DV. .
.
Wasap 0139532131
rm50 / 30 biji .
.
#dianzvitamin2017
#supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #jeragathilang #paruthilang #parutjerawat #parutluka #dianzvitamin #dianzvitamilk #produkkecantikan #putihgebu #ecxema"
KEMBALI CERIA. . Hai semuaa.. Nak share feedback DV lagi nii.. . Dulu, kulit sis ni berjerawat, kusam, gelap. Tak bermaya je tengok. Kekadang naik segan bila lepak dgn member2. Yelaa, kawan2 semua kulit ploles gituww.. tapi sis ni hmmm.. . Tapi, Alhamdulillah lepas consume DV, kulit sis dah boleh kalahkan kulit2 kekawan dia tau. Kulit sis ni dah makin ploles gituww.. Jerawat nak singgah pun dah tak berani. Kulit sis ni pun dah makin cerah..Mmg tak sia2 la sis ni consume dengan DV. . . Wasap 0139532131 rm50 / 30 biji . . #dianzvitamin2017  #supplements  #hisaphisapteruscantik  #vitaminc  #vitaminkulit  #jeragathilang  #paruthilang  #parutjerawat  #parutluka  #dianzvitamin  #dianzvitamilk  #produkkecantikan  #putihgebu  #ecxema "
Haaa ada yang rindu sis ke? lamanyaa menghilang kak oiii 😥😥
.
.
Maaf lah sis busy dgn duniyaaaa fasion ceewah. Tapi still sis lincah amik order lagi.. Siapa nak order tu? Skrg ada new price kebaboom tau! Nak tau? Meh klik link pada bio/ dm sis okay? .
.
#basuromalaysia #familybasuro #basuroputih #jomputih #putihcepat #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #sayanakputih #kulitcantik #putihsehat #nakputih #kulitlembut
 #putihgebu #putihseawal7hari #tipscantik #kulitsihat #putihberseri #putihkorea #bazaarpaknil #sayajualmurahmurah
Haaa ada yang rindu sis ke? lamanyaa menghilang kak oiii 😥😥 . . Maaf lah sis busy dgn duniyaaaa fasion ceewah. Tapi still sis lincah amik order lagi.. Siapa nak order tu? Skrg ada new price kebaboom tau! Nak tau? Meh klik link pada bio/ dm sis okay? . . #basuromalaysia  #familybasuro  #basuroputih  #jomputih  #putihcepat  #sapusaputerusputihh  #putihmulus  #putihinstant  #kulitputih  #losyenputihajaib  #tipsputih  #losyenputihgebu  #sayanakputih  #kulitcantik  #putihsehat  #nakputih  #kulitlembut  #putihgebu  #putihseawal7hari  #tipscantik  #kulitsihat  #putihberseri  #putihkorea  #bazaarpaknil  #sayajualmurahmurah 
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.
.
1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih
.
P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
For more details, kindly whatsapp 
014-5141002
014-5141002
014-5141002
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer. . 1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih . P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . For more details, kindly whatsapp 014-5141002 014-5141002 014-5141002 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Close-up testimoni 👉
.
Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚
.
Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforaglowhitecollagen
#misicantik2017
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Close-up testimoni 👉 . Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚 . Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforaglowhitecollagen  #misicantik2017  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY? 
KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan

KELEBIHAN Absha Whitening Cream - ✅memutih kan dan mencerah kan wajah,  ketiak, celah kelengkang
✅menghilangkan sel kulit mati
✅menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan
✅ tanpa pengelupasan
✅ kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi
✅Suci Dan Selamat
✅Tanpa kesan sampingan
✅100% Selamat
✅Produk Islam
✅Halal dan Suci ✉ Cepat2 Whatsapp +60178199934

#produkkecantikan #jerawat #jeragat #doctorkulit #putihgebu #kulitkusam #produkislam #murahdanberpatutan #bazaarpaknil #p #kedaionline #peniagaonline #kulitcantik #pemutihketiak #abshawhiteningcreamfeedback #putihseluruhbadan
ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY? KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan KELEBIHAN Absha Whitening Cream - ✅memutih kan dan mencerah kan wajah, ketiak, celah kelengkang ✅menghilangkan sel kulit mati ✅menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan ✅ tanpa pengelupasan ✅ kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi ✅Suci Dan Selamat ✅Tanpa kesan sampingan ✅100% Selamat ✅Produk Islam ✅Halal dan Suci ✉ Cepat2 Whatsapp +60178199934 #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #doctorkulit  #putihgebu  #kulitkusam  #produkislam  #murahdanberpatutan  #bazaarpaknil  #p  #kedaionline  #peniagaonline  #kulitcantik  #pemutihketiak  #abshawhiteningcreamfeedback  #putihseluruhbadan 
KEMBALI CERIA.
.
Hai  semuaa..
Nak share feedback DV lagi nii..
.
Dulu, kulit sis ni berjerawat, kusam, gelap. Tak bermaya je tengok. Kekadang naik segan bila lepak dgn member2.
Yelaa, kawan2 semua kulit ploles gituww.. tapi sis ni hmmm..
.
Tapi, Alhamdulillah lepas consume DV, kulit sis dah boleh kalahkan kulit2 kekawan dia tau. Kulit sis ni dah makin ploles gituww.. Jerawat nak singgah pun dah tak berani. Kulit sis ni pun dah makin cerah..Mmg tak sia2 la sis ni consume dengan DV. .
.
Wasap 0139532131
rm50 / 30 biji .
.
#dianzvitamin2017
#supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #jeragathilang #paruthilang #parutjerawat #parutluka #dianzvitamin #dianzvitamilk #produkkecantikan #putihgebu #ecxema"
KEMBALI CERIA. . Hai semuaa.. Nak share feedback DV lagi nii.. . Dulu, kulit sis ni berjerawat, kusam, gelap. Tak bermaya je tengok. Kekadang naik segan bila lepak dgn member2. Yelaa, kawan2 semua kulit ploles gituww.. tapi sis ni hmmm.. . Tapi, Alhamdulillah lepas consume DV, kulit sis dah boleh kalahkan kulit2 kekawan dia tau. Kulit sis ni dah makin ploles gituww.. Jerawat nak singgah pun dah tak berani. Kulit sis ni pun dah makin cerah..Mmg tak sia2 la sis ni consume dengan DV. . . Wasap 0139532131 rm50 / 30 biji . . #dianzvitamin2017  #supplements  #hisaphisapteruscantik  #vitaminc  #vitaminkulit  #jeragathilang  #paruthilang  #parutjerawat  #parutluka  #dianzvitamin  #dianzvitamilk  #produkkecantikan  #putihgebu  #ecxema "
ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY? 
KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan

KELEBIHAN Absha Whitening Cream - ✅memutih kan dan mencerah kan wajah,  ketiak, celah kelengkang
✅menghilangkan sel kulit mati
✅menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan
✅ tanpa pengelupasan
✅ kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi
✅Suci Dan Selamat
✅Tanpa kesan sampingan
✅100% Selamat
✅Produk Islam
✅Halal dan Suci ✉ Cepat2 Whatsapp +60178199934

#produkkecantikan #jerawat #jeragat #doctorkulit #putihgebu #kulitkusam #produkislam #murahdanberpatutan #bazaarpaknil #p #kedaionline #peniagaonline #kulitcantik #pemutihketiak #abshawhiteningcreamfeedback #putihseluruhbadan
ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY? KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan KELEBIHAN Absha Whitening Cream - ✅memutih kan dan mencerah kan wajah, ketiak, celah kelengkang ✅menghilangkan sel kulit mati ✅menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan ✅ tanpa pengelupasan ✅ kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi ✅Suci Dan Selamat ✅Tanpa kesan sampingan ✅100% Selamat ✅Produk Islam ✅Halal dan Suci ✉ Cepat2 Whatsapp +60178199934 #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #doctorkulit  #putihgebu  #kulitkusam  #produkislam  #murahdanberpatutan  #bazaarpaknil  #p  #kedaionline  #peniagaonline  #kulitcantik  #pemutihketiak  #abshawhiteningcreamfeedback  #putihseluruhbadan 
REPEAT ORDER LAGI!! Kwn2 model pon hairan nape cpt sgt putihhh 😍😍 mmg sgt sgt berkesan, nak nak mkn sgt dgn vit c rosehip mimy ni.... Pergghhhhh cenggini putihnye!!! 👍👍👍👍
.
.
.
#Alhamdulillah #vitcrosehip #superwhiteningmimy #lotionputihgebumimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #sprayrosehipmimy #stokismimybeauty #agentsahmimy #bodyscrubmimy #best #lokalah  #2017 #ootd #putihgebu #seremban #best selling #posseluruhmalaysia - #regrann
Kulit lengan n leher dah sekata!! Makin gebuu!! 100% transform ok. Mandi susu hari2 jee boleh jd mcm ni taww. .
.
.
.
.
.
#Alhamdulillah #vitcrosehip #superwhiteningmimy #lotionputihgebumimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #sprayrosehipmimy #stokismimybeauty #agentsahmimy #bodyscrubmimy #best #lokalah  #2017 #ootd #putihgebu #seremban #best selling #posseluruhmalaysia - #regrann
Advertisement
MACAM2 JENAMA MANDIAN SUSU KAMBING DAH TRY, TAPI KESAN X SAMA MCM YG NI!! 😱😱Kene matahari pon kulit tak sunburn! selalu kne skit mmg rentung. Dah pakai sabun ni sume hilang!  mmg bess. Putih gebuuu, setia pada susu kambing mimy ni!! 😍😍
.
.
.
.

#Alhamdulillah #vitcrosehip #superwhiteningmimy #lotionputihgebumimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #sprayrosehipmimy #stokismimybeauty #agentsahmimy #bodyscrubmimy #best #lokalah  #2017 #ootd #putihgebu #seremban #best selling #posseluruhmalaysia - #regrann
MACAM2 JENAMA MANDIAN SUSU KAMBING DAH TRY, TAPI KESAN X SAMA MCM YG NI!! 😱😱Kene matahari pon kulit tak sunburn! selalu kne skit mmg rentung. Dah pakai sabun ni sume hilang! mmg bess. Putih gebuuu, setia pada susu kambing mimy ni!! 😍😍 . . . . #Alhamdulillah  #vitcrosehip  #superwhiteningmimy  #lotionputihgebumimy  #mandiansusukambingmimy  #egfserumimy  #sprayrosehipmimy  #stokismimybeauty  #agentsahmimy  #bodyscrubmimy  #best  #lokalah  #2017  #ootd  #putihgebu  #seremban  #best  selling #posseluruhmalaysia  - #regrann 
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume 1 box Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚.
.
Apa yg power sgt Ufora Collagen ni? Haa kandungan hebat dalam setiap sachet UFORA ni iaitu 1,000,000mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara ni la yg buatkan kulit korang putih gebu berseri-seri 😍😍
.
Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforaglowhitecollagen
#misicantik2017
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume 1 box Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚. . Apa yg power sgt Ufora Collagen ni? Haa kandungan hebat dalam setiap sachet UFORA ni iaitu 1,000,000mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara ni la yg buatkan kulit korang putih gebu berseri-seri 😍😍 . Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforaglowhitecollagen  #misicantik2017  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
REPEAT ORDER LAGI!! Kwn2 model pon hairan nape cpt sgt putihhh 😍😍 mmg sgt sgt berkesan, nak nak mkn sgt dgn vit c rosehip mimy ni.... Pergghhhhh cenggini putihnye!!! 👍👍👍👍
.
.
.
#Alhamdulillah #vitcrosehip #superwhiteningmimy #lotionputihgebumimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #sprayrosehipmimy #stokismimybeauty #agentsahmimy #bodyscrubmimy #best #lokalah  #2017 #ootd #putihgebu #seremban #best selling #posseluruhmalaysia - #regrann
💃Ramuan Ufora : Astaxanthin💃
.
🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
🌸Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit
🌸Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan kulit
🌸Membantu mengurangkan kerosakan kulit drp cahaya ultraungu (UV)
🌸Antioksidan, antikanser, antiradang dan mampu mengawal masalah leukimia
🌸Membantu mencegah penyakit Alzheimer
🌸Membantu mengurangkan gejala Arthritis dan mencegah katarak
🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi dan kencing manis
🌸Membantu menyelesaikan masalah gangguan hati dan kegagalan buah pinggang
🌸Membantu mengawal penyakit parkinson dan masalah strok
🌸Mengawal obesiti
🌸Sumber ikan laut dalam yang tidak memberi alahan
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforabeautycollagen
#misicantiksebelumraya
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Ramuan Ufora : Astaxanthin💃 . 🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan 🌸Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit 🌸Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan kulit 🌸Membantu mengurangkan kerosakan kulit drp cahaya ultraungu (UV) 🌸Antioksidan, antikanser, antiradang dan mampu mengawal masalah leukimia 🌸Membantu mencegah penyakit Alzheimer 🌸Membantu mengurangkan gejala Arthritis dan mencegah katarak 🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi dan kencing manis 🌸Membantu menyelesaikan masalah gangguan hati dan kegagalan buah pinggang 🌸Membantu mengawal penyakit parkinson dan masalah strok 🌸Mengawal obesiti 🌸Sumber ikan laut dalam yang tidak memberi alahan . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforabeautycollagen  #misicantiksebelumraya  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
Putihnyaaaa😍.. Tau-tau dah  cantik uolss. Hehehe.

Kulit sunburn sebab selalu naik motor time panas pergi kerja. Jadi gelap kulit haaa.. tapi lepas consume Belleza Collagen, kulit sunburn dah beransur pulih. Makin cerah! Baru guna 1 box.

Rasa Belleza Collagen sangat sedap! Masam-masam manis. .
Siapa belum cuba lagi? Nak cuba? Whatsapp efa cepat utk harga PROMOSI ! 012-9197944.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
Putihnyaaaa😍.. Tau-tau dah cantik uolss. Hehehe. Kulit sunburn sebab selalu naik motor time panas pergi kerja. Jadi gelap kulit haaa.. tapi lepas consume Belleza Collagen, kulit sunburn dah beransur pulih. Makin cerah! Baru guna 1 box. Rasa Belleza Collagen sangat sedap! Masam-masam manis. . Siapa belum cuba lagi? Nak cuba? Whatsapp efa cepat utk harga PROMOSI ! 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
💵 PROMOSI BERLANGSUNG❗❗
.
KORANG 🌸🌸 jom jom grab cecepat promosi ni
.
Promosi best besar besaran DYXY COMBO SET ASYALILIE.
Anda akan dapat 3 item 
1x bccream
1x facemist
1x brush
dengan harga yang TERSANGAT MELETOPS BERBALOI❗🎉 khas utk 2 orang terawal beli set ni malam ini 💝 Nak ke nak?? Hehhee
.
❗❗KELEBIHAN❗❗🌸
. 🌹MAGIC FOUNDATION mampu MENUTUP & MERAWAT segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Wasap.my/60189760754
.
.
#bccream #foundationmurah #teamdyxy  #teambyna #jomcantik #gebu #teambyna #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #teamselangor #subangjaya #subangairport #dyxy #dyxybydyana #foundation #supplementgebu #kimchiuntukawak #foundationmurah #putihgebu
💵 PROMOSI BERLANGSUNG❗❗ . KORANG 🌸🌸 jom jom grab cecepat promosi ni . Promosi best besar besaran DYXY COMBO SET ASYALILIE. Anda akan dapat 3 item 1x bccream 1x facemist 1x brush dengan harga yang TERSANGAT MELETOPS BERBALOI❗🎉 khas utk 2 orang terawal beli set ni malam ini 💝 Nak ke nak?? Hehhee . ❗❗KELEBIHAN❗❗🌸 . 🌹MAGIC FOUNDATION mampu MENUTUP & MERAWAT segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . Wasap.my/60189760754 . . #bccream  #foundationmurah  #teamdyxy  #teambyna  #jomcantik  #gebu  #teambyna  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #teamselangor  #subangjaya  #subangairport  #dyxy  #dyxybydyana  #foundation  #supplementgebu  #kimchiuntukawak  #foundationmurah  #putihgebu 
Advertisement
Malas Nak TELAN? 
Malas Nak SHAKE?
Tak Cukup MASA? 
Tak Cukup BAJET?

Tapi ingin TAMPAK CANTIK JELITA & MUDA DARI USIA SEBENAR?

Jom calit² cantik dengan WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)... KRIM YANG DI FORMULASI DENGAN MENGGUNAKAN BIO TEKNOLOGI NANO. =============
FUNGSI UTAMA
=============
1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇 LAIN² FUNGSI:

1. Menaikkan seri wajah
2. Mencerahkan kulit (Glowing)
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5. Masalah eyebag
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7. Mengurangkan kesan parut
8. Mengurangkan Blackhead
9. Mengurangkan kulit berminyak
10. Menjaga kelembapan kulit 
12. Antipenuaan (awet muda)

Ramai yg sudah jatuh cinta dengannya.😍 Sangatlah rugi jika anda masih berlengah atau masih ragu² dgn keberkesanannya... FAST ACTION FAST RESULT!!! 👍👍 --------------------------------
.
.
🌻 Utk info lanjut mengenai produk, jom whatssap 0187710413 kami sekarang. 🐝
Malas Nak TELAN? Malas Nak SHAKE? Tak Cukup MASA? Tak Cukup BAJET? Tapi ingin TAMPAK CANTIK JELITA & MUDA DARI USIA SEBENAR? Jom calit² cantik dengan WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)... KRIM YANG DI FORMULASI DENGAN MENGGUNAKAN BIO TEKNOLOGI NANO. ============= FUNGSI UTAMA ============= 1) Anti Penuaan / Anti Aging 2) Pencerahan / Whitening 3) Menegangkan / Lifting 4) Menganjalkan / Firming 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇 LAIN² FUNGSI: 1. Menaikkan seri wajah 2. Mencerahkan kulit (Glowing) 3. Menegang dan memantapkan tisu kendur 4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat 5. Masalah eyebag 6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 7. Mengurangkan kesan parut 8. Mengurangkan Blackhead 9. Mengurangkan kulit berminyak 10. Menjaga kelembapan kulit 12. Antipenuaan (awet muda) Ramai yg sudah jatuh cinta dengannya.😍 Sangatlah rugi jika anda masih berlengah atau masih ragu² dgn keberkesanannya... FAST ACTION FAST RESULT!!! 👍👍 -------------------------------- . . 🌻 Utk info lanjut mengenai produk, jom whatssap 0187710413 kami sekarang. 🐝
🔥CLEARWHITEZ SKINBOOSTER🔥
.
❤Set GOLD RM120❤
💊 1 Botol Clearwhitez Skinbooster
.
❤Set DIAMOND RM180❤( jimat RM130)
💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster + *PERCUMA*
👉1 Botol Vitamin C Glutathione
👉1 ClearbeautySoap
.
❤Set PLATINUM RM220❤( jimat RM180)
💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster *LIMITED EDITION* *(Extra 6biji kapsul)* + *PERCUMA*
👉1 Clearwhitez Skinbooster biasa
👉1 Botol Vitamin C Glutathione
👉1 ClearbeautySoap
.
↔↔jika buat payment pd hari yg sama @ keesokkan hari uolss layak dpt *EXTRA FREEGIFT* *10pcs SHISEIDO MASK* utk setiap pembelian & *KUPON DISKAUN* utk next purchase😊😊
.
BERMINAT??? jom whatsapp sis 01117800525 for fast respond! 😉
.
LIMITED EDITION!!!!! 👌
.
#clearwhitezskinbooster
#testimoniclearwhitezskinbooster
#clearskinzexpertskincare
#putihgebumerahjambu
#teamClearWhitezBeauty #vitaminCglutathione #jomcantiksihatluardalam #putihgebu #putihseluruhbadan
🔥CLEARWHITEZ SKINBOOSTER🔥 . ❤Set GOLD RM120❤ 💊 1 Botol Clearwhitez Skinbooster . ❤Set DIAMOND RM180❤( jimat RM130) 💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster + *PERCUMA* 👉1 Botol Vitamin C Glutathione 👉1 ClearbeautySoap . ❤Set PLATINUM RM220❤( jimat RM180) 💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster *LIMITED EDITION* *(Extra 6biji kapsul)* + *PERCUMA* 👉1 Clearwhitez Skinbooster biasa 👉1 Botol Vitamin C Glutathione 👉1 ClearbeautySoap . ↔↔jika buat payment pd hari yg sama @ keesokkan hari uolss layak dpt *EXTRA FREEGIFT* *10pcs SHISEIDO MASK* utk setiap pembelian & *KUPON DISKAUN* utk next purchase😊😊 . BERMINAT??? jom whatsapp sis 01117800525 for fast respond! 😉 . LIMITED EDITION!!!!! 👌 . #clearwhitezskinbooster  #testimoniclearwhitezskinbooster  #clearskinzexpertskincare  #putihgebumerahjambu  #teamClearWhitezBeauty  #vitaminCglutathione  #jomcantiksihatluardalam  #putihgebu  #putihseluruhbadan 
🔥CLEARWHITEZ SKINBOOSTER🔥
.
❤Set GOLD RM120❤
💊 1 Botol Clearwhitez Skinbooster
.
❤Set DIAMOND RM180❤( jimat RM130)
💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster + *PERCUMA*
👉1 Botol Vitamin C Glutathione
👉1 ClearbeautySoap
.
❤Set PLATINUM RM220❤( jimat RM180)
💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster *LIMITED EDITION* *(Extra 6biji kapsul)* + *PERCUMA*
👉1 Clearwhitez Skinbooster biasa
👉1 Botol Vitamin C Glutathione
👉1 ClearbeautySoap
.
↔↔jika buat payment pd hari yg sama @ keesokkan hari uolss layak dpt *EXTRA FREEGIFT* *10pcs SHISEIDO MASK* utk setiap pembelian & *KUPON DISKAUN* utk next purchase😊😊
.
BERMINAT??? jom whatsapp sis 01117800525 for fast respond! 😉
.
LIMITED EDITION!!!!! 👌
.
#clearwhitezskinbooster
#testimoniclearwhitezskinbooster
#clearskinzexpertskincare
#putihgebumerahjambu
#teamClearWhitezBeauty #vitaminCglutathione #jomcantiksihatluardalam #putihgebu #putihseluruhbadan
🔥CLEARWHITEZ SKINBOOSTER🔥 . ❤Set GOLD RM120❤ 💊 1 Botol Clearwhitez Skinbooster . ❤Set DIAMOND RM180❤( jimat RM130) 💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster + *PERCUMA* 👉1 Botol Vitamin C Glutathione 👉1 ClearbeautySoap . ❤Set PLATINUM RM220❤( jimat RM180) 💊💊 2 botol Clearwhitez Skinbooster *LIMITED EDITION* *(Extra 6biji kapsul)* + *PERCUMA* 👉1 Clearwhitez Skinbooster biasa 👉1 Botol Vitamin C Glutathione 👉1 ClearbeautySoap . ↔↔jika buat payment pd hari yg sama @ keesokkan hari uolss layak dpt *EXTRA FREEGIFT* *10pcs SHISEIDO MASK* utk setiap pembelian & *KUPON DISKAUN* utk next purchase😊😊 . BERMINAT??? jom whatsapp sis 01117800525 for fast respond! 😉 . LIMITED EDITION!!!!! 👌 . #clearwhitezskinbooster  #testimoniclearwhitezskinbooster  #clearskinzexpertskincare  #putihgebumerahjambu  #teamClearWhitezBeauty  #vitaminCglutathione  #jomcantiksihatluardalam  #putihgebu  #putihseluruhbadan 
NORMAL SET PINKISH WHITE 
Berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. 
Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. 
Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis.

Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout.

Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period -
-

Bagi uolss yang belum dapatkan lagi #thejunniskincare, 
Boleh contact beauty consultant kami di bawah ni ya 👇🏻 take action before it's too late! 😘 -

To Order:- 📲 WASAP KEKDA ⏬⏬⏬ 💕 0183809597 💕

#thejunnilovers #thejunniskincare
#thejunnipinkishwhite
#thejunnimayla #thejunnimaylaadvance
#thejunnisenawang #thejunniampangan #thejunniparoi #thejunniseremban #skincareorganik #skincareorganikmurah #skincareorganikmalaysia #jerawat #jeragat #parut #parutjerawat #poribesar #kulitkusam #kulitberminyak #blackhead #whitehead
#KulitCantik #putihgebu #putihmulus #teammagickekma #TeamEmpireEyda
NORMAL SET PINKISH WHITE Berasaskan Buah strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. Tekstur Jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering, mengelupas & nipis. Juga sesuai untuk kulit yang sensitif, jerawat , jeragat / kulit breakout. Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period - - Bagi uolss yang belum dapatkan lagi #thejunniskincare , Boleh contact beauty consultant kami di bawah ni ya 👇🏻 take action before it's too late! 😘 - To Order:- 📲 WASAP KEKDA ⏬⏬⏬ 💕 0183809597 💕 #thejunnilovers  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnimayla  #thejunnimaylaadvance  #thejunnisenawang  #thejunniampangan  #thejunniparoi  #thejunniseremban  #skincareorganik  #skincareorganikmurah  #skincareorganikmalaysia  #jerawat  #jeragat  #parut  #parutjerawat  #poribesar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #blackhead  #whitehead  #KulitCantik  #putihgebu  #putihmulus  #teammagickekma  #TeamEmpireEyda 
bengkung 16 tulang ! 
CEPAT GRABB !!! jom dapatkan #cekak bengkung .untuk badan slim macam kerengga ! dpt freegft lagi chuolls! whatsapp 0163441198 untuk post dan COD. ‼️‼️CLICK LINK NI 👉🏻Www.Wasap.My/60163441198 
# #keokeocolly #jomcantik #like4like #comment4comment #love #cunmelecun  #kebabom #lawa #putih #makeup #putihgebu #masalahjerawat #masalahjeragat
Advertisement
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Cantik gebu gebas hanya dengan shaklee. Telan collagen shaklee hari hari konfirm kembali awet muda gitu. 😍

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Sesuai untuk: ❤ Mereka yang ada masalah PARUT, JERAWAT &  JERAGAT
❤Orang tua/muda yang mengalami masalah SAKIT SENDI/LUTUT
❤Mereka yang nampak TUA dari usia sebenar
❤ Wanita yang dah berkahwin/belum berkahwin
❤ Perempuan lepas bersalin

Collagen powder shaklee adalah collagen yang terbaik dipasaran.

Terbaik sebab apa?? ✅ dari sisik ikan merah laut dalam yang tahan tekanan,  tidak mudah rosak
✅ Tiada agen pemutihan yang memudaratkan

Apa kebaikan Collagen ni?? Collagen ini diperlukan untuk:👇 🍁 Gebukan kulit
🍁 Rapatkan aset wanita selepas bersalin
🍁 membaiki struktur kulit
🍁 membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat
🍁mengencangkan yang kendur
🍁 Menegangkan ligament(urat)
🍁 Menambahkan bendalir pada lutut

Harga? Berbaloi snagat untuk siapa nak CANTIK FLAWLESS CEPAT Hhehe 
Kalau nak, whatsapp cepat mia nak bg special price untuk yang terawal pm collagen! Hojyeah! 😍 
Mia 019-6424584 
#shakleebangi #shakleemurah #shakleelover #jerawatkecut #jeragatpudar #collagenshaklee #collagen  #putihalami #putihglowing #putihgebu #awetmuda #cantik #cantikalami #jerawatkecut #jerawatbatu #jeragat #jeragatpudar
Cantik gebu gebas hanya dengan shaklee. Telan collagen shaklee hari hari konfirm kembali awet muda gitu. 😍 COLLAGEN POWDER SHAKLEE Sesuai untuk: ❤ Mereka yang ada masalah PARUT, JERAWAT & JERAGAT ❤Orang tua/muda yang mengalami masalah SAKIT SENDI/LUTUT ❤Mereka yang nampak TUA dari usia sebenar ❤ Wanita yang dah berkahwin/belum berkahwin ❤ Perempuan lepas bersalin Collagen powder shaklee adalah collagen yang terbaik dipasaran. Terbaik sebab apa?? ✅ dari sisik ikan merah laut dalam yang tahan tekanan, tidak mudah rosak ✅ Tiada agen pemutihan yang memudaratkan Apa kebaikan Collagen ni?? Collagen ini diperlukan untuk:👇 🍁 Gebukan kulit 🍁 Rapatkan aset wanita selepas bersalin 🍁 membaiki struktur kulit 🍁 membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat 🍁mengencangkan yang kendur 🍁 Menegangkan ligament(urat) 🍁 Menambahkan bendalir pada lutut Harga? Berbaloi snagat untuk siapa nak CANTIK FLAWLESS CEPAT Hhehe Kalau nak, whatsapp cepat mia nak bg special price untuk yang terawal pm collagen! Hojyeah! 😍 Mia 019-6424584 #shakleebangi  #shakleemurah  #shakleelover  #jerawatkecut  #jeragatpudar  #collagenshaklee  #collagen  #putihalami  #putihglowing  #putihgebu  #awetmuda  #cantik  #cantikalami  #jerawatkecut  #jerawatbatu  #jeragat  #jeragatpudar 
"WHITENING BODY SCRUB TELAH TERJUAL LEBIH 100,000 BOTOL."
.
.
Whitening Body Scrub yang wangi ini mampu menjadikan kulit lebih cerah dan lembut sebaik sahaja selepas penggunaan. Kulit lembut dan gebu serta berbau wangi.
.
Diperbuat daripada garam mineral, vitamin dan bahan-bahan yang terpilih. Whitening Body Scrub terdapat dalam 3 pilihan perisa iaitu Mixed Fruit, Tomato dan Milk & Yoghurt.
.
Jimat, cepat dan Selamat. Oh ye, selamat digunakan oleh ibu mengandung, menyusu dan berpantang juga tau.
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Body Scrub Temyracle yang kini menjadi buah mulut orang pada harga cuma RM20 sahaja dengan isian 350gram.
.
Temyracle, saya mesti cari! 😘
.
.
☎️ Untuk dapatkan consultation/order, boleh Whatsapp Admin @ +6017 6499 232 atau DM sahaja no whatsapp/HP anda! 😍😍
.
__
#tribenamy
#namyrashidco
#temyraclesayamesticari
#temyracle
#detoxmask
#detoxmasktemyracle
#cerahkankulit 
#putihgebu
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#coffeescrub
#whiteningbodyscrub
#lipscrub
#milksoap
#facescrub
#kopiskrub
#kopi
#organik
#coffeescrub
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubmurahmalaysia
"WHITENING BODY SCRUB TELAH TERJUAL LEBIH 100,000 BOTOL." . . Whitening Body Scrub yang wangi ini mampu menjadikan kulit lebih cerah dan lembut sebaik sahaja selepas penggunaan. Kulit lembut dan gebu serta berbau wangi. . Diperbuat daripada garam mineral, vitamin dan bahan-bahan yang terpilih. Whitening Body Scrub terdapat dalam 3 pilihan perisa iaitu Mixed Fruit, Tomato dan Milk & Yoghurt. . Jimat, cepat dan Selamat. Oh ye, selamat digunakan oleh ibu mengandung, menyusu dan berpantang juga tau. . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Body Scrub Temyracle yang kini menjadi buah mulut orang pada harga cuma RM20 sahaja dengan isian 350gram. . Temyracle, saya mesti cari! 😘 . . ☎️ Untuk dapatkan consultation/order, boleh Whatsapp Admin @ +6017 6499 232 atau DM sahaja no whatsapp/HP anda! 😍😍 . __ #tribenamy  #namyrashidco  #temyraclesayamesticari  #temyracle  #detoxmask  #detoxmasktemyracle  #cerahkankulit  #putihgebu  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bibirmenggelupas  #coffeescrub  #whiteningbodyscrub  #lipscrub  #milksoap  #facescrub  #kopiskrub  #kopi  #organik  #coffeescrub  #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurahmalaysia 
Lepas cuci muka rasa licin je kulit..nk mekap pon senang katanya..hihi..Terima kasih kpd customer sabun honeyglow sbb sudi share positive feedback dgn nini..mmuahh!!
.
Utk order & pertanyaan sila whatsapp :
.
Kod "HG" ke 0195211305
Kod "HG" ke 0195211305
Kod "HG" ke 0195211305

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #mamadil #furaiha #dherbs #nurayysabeauty #glowglowing  #hudabeauty #leunacream #aurawhitebeauty #kulitcantik #jelitasara #quputeh #pamoga #nutox #fairnlovely - #regrann
Lepas cuci muka rasa licin je kulit..nk mekap pon senang katanya..hihi..Terima kasih kpd customer sabun honeyglow sbb sudi share positive feedback dgn nini..mmuahh!! . Utk order & pertanyaan sila whatsapp : . Kod "HG" ke 0195211305 Kod "HG" ke 0195211305 Kod "HG" ke 0195211305 #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #kulitputih  #putihgebu  #putihmulus  #buangdaki  #mamadil  #furaiha  #dherbs  #nurayysabeauty  #glowglowing  #hudabeauty  #leunacream  #aurawhitebeauty  #kulitcantik  #jelitasara  #quputeh  #pamoga  #nutox  #fairnlovely  - #regrann 
Nak PUTIH  PINKISH ?
.
🌸🌿APA KELEBIHAN  Booster Whitening ??
.
💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal
💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan .
💋 Mengecutkan jerawat .
💋 Menyingkirkan toksin dlm badan .
💋 Lebih gebu,lembab & tegang .
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
💋 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi .
🍀 Satu botol tahan satu bulan .
🎀 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp 📲 019-4792993
.
Rm60 add postage rm8sm rm11ss .
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #laraalana #mirafilzah #worldwideshipping #heroseorangcinderella #fazura #netball #produkputih #vitaminc #vitaminrambut
Nak PUTIH PINKISH ? . 🌸🌿APA KELEBIHAN Booster Whitening ?? . 💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal 💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan . 💋 Mengecutkan jerawat . 💋 Menyingkirkan toksin dlm badan . 💋 Lebih gebu,lembab & tegang . 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag . 💋 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi . 🍀 Satu botol tahan satu bulan . 🎀 1 biji untk 4 hari . Whatsapp 📲 019-4792993 . Rm60 add postage rm8sm rm11ss . #boosterwhitening  #putihgebu  #kulitcantik  #booster  #mirafilzah  #kulitputih  #scrubcoffee  #putih  #feedbackbooster  #laraalana  #mirafilzah  #worldwideshipping  #heroseorangcinderella  #fazura  #netball  #produkputih  #vitaminc  #vitaminrambut 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
LEMAKS DEGIL TEROBANGG HILANG.
.
.
.
Yang penting minum air masak minimum 2 LITER sehari. Pastu guyang zumba, dan gogok FD Juice tiap hari.
.
.
.
.
Tak susah nak #SelimMereciks yang penting konsisten.
.
.
.
.

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #wanitaterakhir #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #putihgebu #cerah #kulitflawless #kulitputih #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #kingcoco #suamikupalingsweet
LEMAKS DEGIL TEROBANGG HILANG. . . . Yang penting minum air masak minimum 2 LITER sehari. Pastu guyang zumba, dan gogok FD Juice tiap hari. . . . . Tak susah nak #SelimMereciks  yang penting konsisten. . . . . #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmini  #nhtruelove  #villagepeople  #pelamin  #kurus  #sayanakkurus  #kurusselim  #wanitaterakhir  #ilofayou  #alofa  #kuruscepat  #sharnaazxnabila  #kurustanpadiet  #pelaminmurah  #millofa  #putihgebu  #cerah  #kulitflawless  #kulitputih  #jomkurus  #nakkurus  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #sayangketatsendatpadat  #loFattah  #kingcoco  #suamikupalingsweet 
Nak ramping #SelimMereciks FD JUICE aje. Kalau nak cepat, goyang dumang seminggu 3 kali nanti kurus lebih cepat dari biasa.
.
.
.
.
Harga RM120/129 seunit untuk SM/SS. Tapi gegurl rasa macam nak bagi harga kasih sayang jurr. Ade yang nak ke?
.
.
.

#pelamintunang #pelaminnikah #pelaminmini #nhtruelove #villagepeople #pelamin #kurus #sayanakkurus #kurusselim #wanitaterakhir #ilofayou #alofa #kuruscepat #sharnaazxnabila #kurustanpadiet #pelaminmurah #millofa #putihgebu #cerah #kulitflawless #kulitputih #jomkurus #nakkurus #kuruscepat #kuruskanbadan #sayangketatsendatpadat #loFattah #kingcoco #suamikupalingsweet
Nak ramping #SelimMereciks  FD JUICE aje. Kalau nak cepat, goyang dumang seminggu 3 kali nanti kurus lebih cepat dari biasa. . . . . Harga RM120/129 seunit untuk SM/SS. Tapi gegurl rasa macam nak bagi harga kasih sayang jurr. Ade yang nak ke? . . . #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminmini  #nhtruelove  #villagepeople  #pelamin  #kurus  #sayanakkurus  #kurusselim  #wanitaterakhir  #ilofayou  #alofa  #kuruscepat  #sharnaazxnabila  #kurustanpadiet  #pelaminmurah  #millofa  #putihgebu  #cerah  #kulitflawless  #kulitputih  #jomkurus  #nakkurus  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #sayangketatsendatpadat  #loFattah  #kingcoco  #suamikupalingsweet 
Zaman sekarang senang sangat nak cantik. Hanya perlu sedut sachet jamu collagen ni, seawal 7 hari anda dah dapat lihat keberkesanannya.. cuba la kalau nak tahu... #collagen #nakcantik #jratu #fairlynda #collagendrink #putihgebu #teamkekalcantik #supplementtambahan #supplement #sedap #perisasrawberry
TESTIMONI:
Selepas dah cuba satu botol, perghh angkat 2 botol trus...
.
.
Hebat penangan perlashine nih.
.
Jerawat pun dah kurang, terbaikk lah sis moga dapat maintain jaga penampilan agar tampil lbih baik.
.
Untuk tempahan tekan je link colour biru di ig kami
.
@perlashine.ss
.
Atau terus whatsapp kami di 
0174512133
.
.
#perlashiness
#perlashinepenang
#perlashine
#perlashinepulaupinang
#originalperlashine
#serbukmutiara #perlashinekapsulmutiara
#bukansupplementkilo
#dsiempire #lelakicantik
#kapsulmutiara
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #putihgebu #jeragat #antipenuaan #ekzema #poribesar #whitehead #blackhead
TESTIMONI: Selepas dah cuba satu botol, perghh angkat 2 botol trus... . . Hebat penangan perlashine nih. . Jerawat pun dah kurang, terbaikk lah sis moga dapat maintain jaga penampilan agar tampil lbih baik. . Untuk tempahan tekan je link colour biru di ig kami . @perlashine.ss . Atau terus whatsapp kami di 0174512133 . . #perlashiness  #perlashinepenang  #perlashine  #perlashinepulaupinang  #originalperlashine  #serbukmutiara  #perlashinekapsulmutiara  #bukansupplementkilo  #dsiempire  #lelakicantik  #kapsulmutiara  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #putihgebu  #jeragat  #antipenuaan  #ekzema  #poribesar  #whitehead  #blackhead 
Advertisement
KEKAL CANTIK GEBU GEBAS😍
.
.
Uolls tengoklah Founder Sofieya Beauty ni, putih gebu gebaa sangat kan!. Puan Ainin Sofieya ni amalkan #bellezacollagen & #susumaaez tau. Sebeb tu lah kulit dia Subhanallah cantik halus mulus mcm baby.
.
.
Jom lah putih gebu gebas dengan SET COMBO (Belleza+Susu Maaez) memang berbaloi tau.
.
Ws efa yea untuk order dapatkan harga super murah 012-9197944.
.
#sofieyabeauty 
#sofieybeautyhq 
#bellezacollagen 
#susumaaez 
#susuajaib 
#susuuntukkulit 
#susukambing 
#milkbooster 
#tipsputih 
#tipskulitsehat 
#putihgebu 
#gebu 
#halusmulus 
#bazarpaknilmurah 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar 
#bazarkarat #sukansea2017 #bangkitbersama
KEKAL CANTIK GEBU GEBAS😍 . . Uolls tengoklah Founder Sofieya Beauty ni, putih gebu gebaa sangat kan!. Puan Ainin Sofieya ni amalkan #bellezacollagen  & #susumaaez  tau. Sebeb tu lah kulit dia Subhanallah cantik halus mulus mcm baby. . . Jom lah putih gebu gebas dengan SET COMBO (Belleza+Susu Maaez) memang berbaloi tau. . Ws efa yea untuk order dapatkan harga super murah 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #putihgebu  #gebu  #halusmulus  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #sukansea2017  #bangkitbersama 
Booster whitening original ! Boleh putihkan cerahkan dan merawat kulit dalam masa seminggu, serious tak tipu saya sendiri dah cuba sebotol baru dan terus decide nak jual sbb saya tahu keberkesanan bw ni 😱 Get ur free gift (stok terhad) 🎁 free postage (10 early birds) 📦 Apa apa dm saya, nak tnya ja ka nak order ka nak borong pun bolehh 🌸
.
COD AREA PENANG DAN KEDAH. 
POSTAGE ON WEEKDAYS ONLY .
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningori #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningutara #boosterwhiteningmurah #nakputih #nakcerah #nakgebu #flawlessskin #putih #cerah #gebu #promotionboosterwhitening #boosterwhiteningtestimoni #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningshhazbeauty #putihgebu #ubatkurus #uitmpp #uitmpulaupinang #psp #politeknikseberangperai #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningperak
Booster whitening original ! Boleh putihkan cerahkan dan merawat kulit dalam masa seminggu, serious tak tipu saya sendiri dah cuba sebotol baru dan terus decide nak jual sbb saya tahu keberkesanan bw ni 😱 Get ur free gift (stok terhad) 🎁 free postage (10 early birds) 📦 Apa apa dm saya, nak tnya ja ka nak order ka nak borong pun bolehh 🌸 . COD AREA PENANG DAN KEDAH. POSTAGE ON WEEKDAYS ONLY . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteningori  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningpenang  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningutara  #boosterwhiteningmurah  #nakputih  #nakcerah  #nakgebu  #flawlessskin  #putih  #cerah  #gebu  #promotionboosterwhitening  #boosterwhiteningtestimoni  #boosterwhiteningmurahoriginal  #boosterwhiteninghq  #boosterwhiteningshhazbeauty  #putihgebu  #ubatkurus  #uitmpp  #uitmpulaupinang  #psp  #politeknikseberangperai  #boosterwhiteningpenang  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningperak 
Dah dapat SET #DyxyCosmetics terus apply video tutorial .
Cepat 📱📱 0196006251 😘 .

Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Dah dapat SET #DyxyCosmetics  terus apply video tutorial . Cepat 📱📱 0196006251 😘 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
Advertisement
TERCANTIK DENGAN BAJET

Rahsia konsisten alfalfa untuk detox dan lakukan masker Alfalfa setiap malam.

Tambah berwajiban dengan Vitamin C setiap hari.

JERAWAT HILANG DAN KULIT CERAH!! #getyourdreamskin #Shaklee #sayajualshaklee #cantik #putihgebu #kulitlicin #kulitcantik
Nak putih pinkish ?
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal
💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan .
💋 Mengecutkan jerawat .
💋 Menyingkirkan toksin dlm badan .
💋 Lebih gebu,lembab & tegang .
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
💋 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi .
🍀 Satu botol tahan satu bulan .
🎀 1 biji untk 4 hari .
Nak promosi ??Whatsapp 📲 019-4792993
.
Rm60 add postage rm8sm rm11ss .
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #laraalana #mirafilzah #worldwideshipping #heroseorangcinderella #fazura #netball #produkputih #vitaminc #vitaminrambut
Nak putih pinkish ? . 🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸 . 💋 Memutihkan kulit 5× ganda daripada kulit asal 💋 Menghilangkan parut lama . 💋 Tidak ada kesan sampingan . 💋 Mengecutkan jerawat . 💋 Menyingkirkan toksin dlm badan . 💋 Lebih gebu,lembab & tegang . 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag . 💋 Digalakkan untuk ibu menyusu bayi . 🍀 Satu botol tahan satu bulan . 🎀 1 biji untk 4 hari . Nak promosi ??Whatsapp 📲 019-4792993 . Rm60 add postage rm8sm rm11ss . #boosterwhitening  #putihgebu  #kulitcantik  #booster  #mirafilzah  #kulitputih  #scrubcoffee  #putih  #feedbackbooster  #laraalana  #mirafilzah  #worldwideshipping  #heroseorangcinderella  #fazura  #netball  #produkputih  #vitaminc  #vitaminrambut 
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
• Akan Mempercepat proses penuaan
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-36280987 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion ? . Salah satu fungsi #SureGlowLotion  adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️ . Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan?? . • Akan Mempercepat proses penuaan • Membuat kulit terbakar. • Kulit akan menjadi gelap. • Meningkatkan risiko kanser kulit. • Bintik-bintik pada kulit . Jom whatsapp #SUREGLOW  ke 011-36280987 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Susu Untuk Selesaikan Masalah Kulit.
.

Derita masalah kulit ni hanya yang pernah alami je tau perasaan tu macam mana. Tak semua faham, sebab yang tanggungnya adalah kita. Lagi-lagi kalau tengok orang yang kita sayang merengek-rengek sebab tahan sakit. Sedih kan?
.

Belum lagi cerita bab orang tegur kulit kita atau orang yang kita sayang. Lagi sedihhhh! Nak buat macam mana, bukan taknak sembuh tapi masa tu belum jumpa lagi dengan Susu Maaez ni😍.
.

Hari tu ada sis sorang ni share tentang masalah kulit anak dia. Bagi try Susu Maaez, Alhamdulillah baru 5 hari bagi minum tangan dan badan sembuh sepenuhnya. Biasalah baby, memang senang kena masalah kulit.
.

Masalah ekzema pun sesuai dengan Susu Maaez ni. Yang ada masalah ekzema ni tau lah rasa pedih dan sakit dia macam mana.
.

Masalah kulit teruk macam mana sekalipun, kena cuba ikhtiar sembuhkan dia. Nak tunggu dia sembuh sendiri entah bila lah kan.
.

Whatsapp yaney +60133108168

#susuviral
#sayajualprodukkecantikan
#susumaaez #alergik #eczema #putihgebu #produkviral
Susu Untuk Selesaikan Masalah Kulit. . Derita masalah kulit ni hanya yang pernah alami je tau perasaan tu macam mana. Tak semua faham, sebab yang tanggungnya adalah kita. Lagi-lagi kalau tengok orang yang kita sayang merengek-rengek sebab tahan sakit. Sedih kan? . Belum lagi cerita bab orang tegur kulit kita atau orang yang kita sayang. Lagi sedihhhh! Nak buat macam mana, bukan taknak sembuh tapi masa tu belum jumpa lagi dengan Susu Maaez ni😍. . Hari tu ada sis sorang ni share tentang masalah kulit anak dia. Bagi try Susu Maaez, Alhamdulillah baru 5 hari bagi minum tangan dan badan sembuh sepenuhnya. Biasalah baby, memang senang kena masalah kulit. . Masalah ekzema pun sesuai dengan Susu Maaez ni. Yang ada masalah ekzema ni tau lah rasa pedih dan sakit dia macam mana. . Masalah kulit teruk macam mana sekalipun, kena cuba ikhtiar sembuhkan dia. Nak tunggu dia sembuh sendiri entah bila lah kan. . Whatsapp yaney +60133108168 #susuviral  #sayajualprodukkecantikan  #susumaaez  #alergik  #eczema  #putihgebu  #produkviral 
Penangan 2 box amalkan Susu Maaez uolssss! Kulit dah tak kusam dah. Tak payah nak calit-calit makeup dah lepas ni, natural beauty gittewwww💃
.
.

Yaney tau, mesti korang yang perempuan ni dah malas bermakeup kan? Kalau boleh nak keluar dengan muka bogel je. Tapi apakan daya, kalau tak makeup muka kusam. Lepastu nampak sangat tak berseri.
.

Takpe, yaney suggest korang consume je Susu Maaez ni. In shaa Allah dengan penggunaan konsisten kulit akan semulajadi cantik dari dalam😘
.
.

Nak cuba? Whatsapp eta +60133108168 mehh.

#susuviral #sayajualprodukkecantikan #masalahskin #produkviral #susumaaez #putihgebu #alergik #eczema #jerawathilang
Penangan 2 box amalkan Susu Maaez uolssss! Kulit dah tak kusam dah. Tak payah nak calit-calit makeup dah lepas ni, natural beauty gittewwww💃 . . Yaney tau, mesti korang yang perempuan ni dah malas bermakeup kan? Kalau boleh nak keluar dengan muka bogel je. Tapi apakan daya, kalau tak makeup muka kusam. Lepastu nampak sangat tak berseri. . Takpe, yaney suggest korang consume je Susu Maaez ni. In shaa Allah dengan penggunaan konsisten kulit akan semulajadi cantik dari dalam😘 . . Nak cuba? Whatsapp eta +60133108168 mehh. #susuviral  #sayajualprodukkecantikan  #masalahskin  #produkviral  #susumaaez  #putihgebu  #alergik  #eczema  #jerawathilang 
Advertisement
Jangan lah cepat mengalah gurlz...U ollz baru buat squat sekali due dh give up...Nak punggung cun montoq..kene la buat selalu... lagy best kalau u ollz sapu je EBO..lepas tu buat squat lagy la kebaboom result die... yang mana bile pakai seluar tapi londeh je tu..meh try...mane tahu mantap lepas ni... klik je link kat bio sha..murah2 je... #punggung #punggungbesar #putihgebu #dexandra
Jangan lah cepat mengalah gurlz...U ollz baru buat squat sekali due dh give up...Nak punggung cun montoq..kene la buat selalu... lagy best kalau u ollz sapu je EBO..lepas tu buat squat lagy la kebaboom result die... yang mana bile pakai seluar tapi londeh je tu..meh try...mane tahu mantap lepas ni... klik je link kat bio sha..murah2 je... #punggung  #punggungbesar  #putihgebu  #dexandra