an online Instagram web viewer

#phonegraphy medias

Photos

Advertisement
# 
فکر می‌کنم :
دوستت دارم .

می‌نویسم:
دلم تنگ است .

می‌خوانند :
دوستش دارم .

می‌نویسم:
این جمعه نیامدی
دلم تنگ ماند 
دلم تنها ماند
و شب سیاهی اش را 
به‌ روز قرض داد .

نوشتم جمعه را 
محکم نوشتمش 
بدون ترس .

به قول #شل_سیلور_استاین :
تُ خورشید درخشان نیمه شبم هستی 
#نیلوفر_آبی 
۴/مرداد/۹۶
# 
# 
# 
# 
#iran #Isfahan #you #esfahan #photography #phonegraphy #photo #mobilgraphy #tehran #me #light #night #photographer #camera #NILOOFAR #lwgallery

#ایران #اصفهان #شب #طهران #چراغ #مولا #عاشقانه #عکاسی #نیلوفرانه #اصفهانم_آرزوست
# فکر می‌کنم : دوستت دارم . می‌نویسم: دلم تنگ است . می‌خوانند : دوستش دارم . می‌نویسم: این جمعه نیامدی دلم تنگ ماند دلم تنها ماند و شب سیاهی اش را به‌ روز قرض داد . نوشتم جمعه را محکم نوشتمش بدون ترس . به قول #شل_سیلور_استاین  : تُ خورشید درخشان نیمه شبم هستی #نیلوفر_آبی  ۴/مرداد/۹۶ # # # # #iran  #Isfahan  #you  #esfahan  #photography  #phonegraphy  #photo  #mobilgraphy  #tehran  #me  #light  #night  #photographer  #camera  #NILOOFAR  #lwgallery  #ایران  #اصفهان  #شب  #طهران  #چراغ  #مولا  #عاشقانه  #عکاسی  #نیلوفرانه  #اصفهانم_آرزوست 
مثل سه درصد جمعیت کتابخون
#فقر #درد
#Art #phonegraphy  #society #Social #Street #idea  #Bock #Money #habib
Advertisement
Lebih suka yang adem dan berbau kealamian alias natural, muncak untuk ketenangan jiwa bukan untuk ajang pamer.

Sony Xperia M4 Aqua

#morning #morgen #night #Indonesia . #landscapelovers #landscape #landscapephotography #naturephotography #naturelovers #nature #panorama #outdoors #tent #camping #strand #lake #reservoir #highland #fogy #fog #calm #hdr #hdr_lovers #semeru #ranukumbolo #lumajang . #xperia #xperiaphotography #takenwithxperia #phonegraphy
Lebih suka yang adem dan berbau kealamian alias natural, muncak untuk ketenangan jiwa bukan untuk ajang pamer. Sony Xperia M4 Aqua #morning  #morgen  #night  #Indonesia  . #landscapelovers  #landscape  #landscapephotography  #naturephotography  #naturelovers  #nature  #panorama  #outdoors  #tent  #camping  #strand  #lake  #reservoir  #highland  #fogy  #fog  #calm  #hdr  #hdr_lovers  #semeru  #ranukumbolo  #lumajang  . #xperia  #xperiaphotography  #takenwithxperia  #phonegraphy 
Cyan and Magenta makes blue as Trust and Confidence makes YOU.
#temporarypost #Mayb #Clouds #SamsungGalaxyS5 #Phonegraphy #Ghana
Happy Wednesday beautiful people😄! I am glad to be alive today, I appreciate all of you for sharing your time, thoughts, and positive energy with me and the movement. This is the beginning of a beautiful journey. You are a part of that so thank you very much. I hope you're having a wonderful day today. This picture I took on Monday, of the sun set. This is actually no filter just a beautiful silhouette, natural. Just taking some time to appreciate the beauty around me🙏🏽. Continue along your Journey's working hard and staying positive for what you want! Stay true you, always. Happy summertime! Have a great rest of your day, check out the VPArep Vlog on YouTube😉! #happywednesday #happysummertime #sunset #silhouette #VPArep #positivity #goals #entrpreneur #ambitions #picture #phonegraphy #phonephoto #brand #movement #Staytruetoyou #2017 #skyview #skypicture #trees #Dallas
Happy Wednesday beautiful people😄! I am glad to be alive today, I appreciate all of you for sharing your time, thoughts, and positive energy with me and the movement. This is the beginning of a beautiful journey. You are a part of that so thank you very much. I hope you're having a wonderful day today. This picture I took on Monday, of the sun set. This is actually no filter just a beautiful silhouette, natural. Just taking some time to appreciate the beauty around me🙏🏽. Continue along your Journey's working hard and staying positive for what you want! Stay true you, always. Happy summertime! Have a great rest of your day, check out the VPArep Vlog on YouTube😉! #happywednesday  #happysummertime  #sunset  #silhouette  #VPArep  #positivity  #goals  #entrpreneur  #ambitions  #picture  #phonegraphy  #phonephoto  #brand  #movement  #Staytruetoyou  #2017  #skyview  #skypicture  #trees  #Dallas 
Advertisement
It doesn't matter where you are or what you are holding . Once you love what you do nothing is going to hinder that . #temporarypost #Ghana #Phonegraphy #SamsungGalaxyS5 #Clouds  #Mayb
© 🌸
•iPhone SE ile çekildi. 📸
•Filtresiz 💯
•Gültepe, Sivas, TR📍
•9/5/2017 📆

#fotoğrafçılık #mobilçekim #yakınçekim #filtresiz #doğa #bahar #bitki #ağaçdalı #çiçek #morçiçek #photography #mobilephotography #phonegraphy #closeup #nofilter #nature #spring #plant #bough #flower #purpleflower
Advertisement
Advertisement
potret dari dalam bus zoom 35mm

Di kota Pontianak tiap bulan tiap tanggal 22-26 panasnya equator sangat menyengat.tampak pegawai bandar udara sedang menghindar dari teriknya matahari.

#bandarasupadiopontianak

#pontianak Indonesia.Selasa,25.7.2017.
@sudi_gephotos
Sample images by #MeizuMX6
#
#
#
#
#Amateurs_Shot #photografy  #amateurphotographer #phonegraphy #meizupic #phonepic #indonesia #kalbar #borneo #telkomselmerahputih  #indonesiajaya #westkalimantan  #kotapontianak #repostpontianak #explorepontianak #pfipontianak #pontianakinternationalairport #supadiopontianak #bandarapontianak #airport
potret dari dalam bus zoom 35mm Di kota Pontianak tiap bulan tiap tanggal 22-26 panasnya equator sangat menyengat.tampak pegawai bandar udara sedang menghindar dari teriknya matahari. #bandarasupadiopontianak  #pontianak  Indonesia.Selasa,25.7.2017. @sudi_gephotos Sample images by #MeizuMX6  # # # # #Amateurs_Shot  #photografy  #amateurphotographer  #phonegraphy  #meizupic  #phonepic  #indonesia  #kalbar  #borneo  #telkomselmerahputih  #indonesiajaya  #westkalimantan  #kotapontianak  #repostpontianak  #explorepontianak  #pfipontianak  #pontianakinternationalairport  #supadiopontianak  #bandarapontianak  #airport 
Advertisement
دختر یعنی

لبخند در هجـــوم گریه ها

آرامش وقتــــ بی قراری های مدام

عاشقانه ای هنگام غروبـــــ ، وسط میدان جنگ

دختر یعنـــی

تفسیر جمله ی دوستت دارم

یعنی

خدا هم زیباستــــــ ، عجب نقاشی خوبی است

یعنی

فلسفه ی آفرینش یکــــ آغوش

خود ِ زندگی …

#phonegraphy#folk#lifequotes 
#oldhouse#vscocamphotos#folkart#love#phonegraphy#iphone#photography#photo#picsart#vsco#vsscocam#lightroom#sea#sun#sunset#clouds#folk#vscoir#photoshop#camera#canon#art#quote#text#focus#darkphoto#
دختر یعنی لبخند در هجـــوم گریه ها آرامش وقتــــ بی قراری های مدام عاشقانه ای هنگام غروبـــــ ، وسط میدان جنگ دختر یعنـــی تفسیر جمله ی دوستت دارم یعنی خدا هم زیباستــــــ ، عجب نقاشی خوبی است یعنی فلسفه ی آفرینش یکــــ آغوش خود ِ زندگی … #phonegraphy #folk #lifequotes  #oldhouse #vscocamphotos #folkart #love #phonegraphy #iphone #photography #photo #picsart #vsco #vsscocam #lightroom #sea #sun #sunset #clouds #folk #vscoir #photoshop #camera #canon #art #quote #text #focus #darkphoto #
📷 : Punggung Naga, Gunung Ijen, Banyuwangi •
•
Kuakui tentang apa yang ku pampang disini. Seribu ayat yang kuambil dari kitab tidak mencerminkan aku orang alim. Kata bijak inspirasi memotivasi tidak berarti aku seorang pemimpin. Foto foto yang kuambil tidak memastikan bahwa aku jago kamera. Story line yang ku bagikan jangan dijadikan sebuah kesimpulan untuk menentukan siapa diriku. Ini instagram, tempat orang meletakkan kepalsuan, hanya karena ingin dipandang lain. Salah? Tidak! Ini fakta tentang mereka mereka disekitarku.
•
#banyuwangi #ijen #mountain #gunung #nature #pendaki #hiking #sky #landscape #visitbanyuwangi #explorebanyuwangi #banyuwangitraveler #jatim #jawatimur #visitjatim #explorejatim #vacation #holiday #phonegraphy #photography #snapseed #vsco
📷 : Punggung Naga, Gunung Ijen, Banyuwangi • • Kuakui tentang apa yang ku pampang disini. Seribu ayat yang kuambil dari kitab tidak mencerminkan aku orang alim. Kata bijak inspirasi memotivasi tidak berarti aku seorang pemimpin. Foto foto yang kuambil tidak memastikan bahwa aku jago kamera. Story line yang ku bagikan jangan dijadikan sebuah kesimpulan untuk menentukan siapa diriku. Ini instagram, tempat orang meletakkan kepalsuan, hanya karena ingin dipandang lain. Salah? Tidak! Ini fakta tentang mereka mereka disekitarku. • #banyuwangi  #ijen  #mountain  #gunung  #nature  #pendaki  #hiking  #sky  #landscape  #visitbanyuwangi  #explorebanyuwangi  #banyuwangitraveler  #jatim  #jawatimur  #visitjatim  #explorejatim  #vacation  #holiday  #phonegraphy  #photography  #snapseed  #vsco 
When you leave a beautiful place , you carry it with wherever you go . 
#sea #chornish #sharjah #dubai #uae #middleast #night #phonegraphy #oppo #reflection #photography #ammar #ammarkhan #Official #arab #artist
Advertisement
Laying down and enjoy the view of the ocean of stars is my favourite activity. Its very relaxing.
#milkyway #star #nightview #scorpio #nightshoot #stargram #starhunter #astrography #asus #zenfone3zoom #phonegraphy #photography
Advertisement
One day we decided to get on the road to explore old a new places and it was fucking amazing! 🚐⛺️🌊⛰
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bw #phonegraphy #iphone5s #travel #road #nature #discover #chevrolet #blackandwhite #getlostwithus #camping #mountain #ocean #newexperiences #discover #peru
terima kasih buat semuanya yang udah dukung gua dan kasih motivasi ke gua sekarang gua jadi orang yang biasa biasa aja sih, ga ada yg berubah.. 😁
.
.
.
.
.
#flower
#photoday 
#phonegraphy 
#oyongbreak
terima kasih buat semuanya yang udah dukung gua dan kasih motivasi ke gua sekarang gua jadi orang yang biasa biasa aja sih, ga ada yg berubah.. 😁 . . . . . #flower  #photoday  #phonegraphy  #oyongbreak 
Advertisement
Never complained of shortcomings, because shortage remind you to continue to look for the power that is within you

#asuszenfone2 #phonegraphy #explorebekasi #bekasi #phonegraphy_id #summareconbekasi #summarecon #inziadwetrust
Do not always say "there is still time" or "later". Do it right away, use your time wisely

#asuszenfone2 #phonegraphy #explorebekasi #bekasi #phonegraphy_id #summareconbekasi #summarecon #inziadwetrust
Advertisement
Dan malam pun datang begitu cepat lebih cepat 1 jam dari biasanya. 
#landscape #landscape_captures #landscapes #landscapephotography #smartphonephotography #phonegraphy #indonesia_greatshots #instagreat #instanusantara #nights

@oppocommunity
📷 Oppo f1s
Advertisement
Tipis² gapapa lah ya, yang penting usahanya 😂
.
.
📷 Mi5
.
.
#night #star #milkyway #phonegraphy #photography #xiaomi #mi5 #mi5photography #snapseed #lightroom
Sendiri itu sorangan, dan sorangan itu poek 😂pokonamah  hunting horor bari mopoek bareng mamang @a.saepudin29
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷  Di jepret pake Xiaomi Mi Note LTE
🖌 Snapseed + Adobe Lr
📍 Pantai Karapyak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#icaruz_photography
#berandapangandaran #hellonusantara #indonesia_photography #photography #phonegraphy #lfl #l4l #likeforlike #like4like #photography_id #longexposure #snailcamera #sunset #sunrise #foponsi #explore_pangandaran #mypangandaran #visitpangandaran #kelilingpangandaran #xpi_tasikmalaya #mifans_tasikmalaya #wonderfull_indonesia #pesonaindonesia #camera #serikat_fi
Sendiri itu sorangan, dan sorangan itu poek 😂pokonamah hunting horor bari mopoek bareng mamang @a.saepudin29 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📷 Di jepret pake Xiaomi Mi Note LTE 🖌 Snapseed + Adobe Lr 📍 Pantai Karapyak ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #icaruz_photography  #berandapangandaran  #hellonusantara  #indonesia_photography  #photography  #phonegraphy  #lfl  #l4l  #likeforlike  #like4like  #photography_id  #longexposure  #snailcamera  #sunset  #sunrise  #foponsi  #explore_pangandaran  #mypangandaran  #visitpangandaran  #kelilingpangandaran  #xpi_tasikmalaya  #mifans_tasikmalaya  #wonderfull_indonesia  #pesonaindonesia  #camera  #serikat_fi 
Advertisement
Pedoman hidup saya hanya 1 
Bukan menjadi yg terbaik tetapi berusaha lebih baik 
Mencintai keadaanlah yg memberi pelajaran bagi saya untuk dewasa #honorable
.
. - Dea Ari-
Taken by : @aerilyn_galery
#bayangan
#hitam
#semarang
#kotalama
#photoshoot
#stan
#shoot
#tutor
#gedungtua
#gedung
#asus
#asusindonesia
#ins
#travelling
#hijabers
#traveller
#action
#woman
#kedirihitz
#kedirikekinian
#kekinian
#semarang
#photobooth 
#photographerlife 
#photography 
#photograp
#phonegraphy
#asus
#semarang
Pedoman hidup saya hanya 1 Bukan menjadi yg terbaik tetapi berusaha lebih baik Mencintai keadaanlah yg memberi pelajaran bagi saya untuk dewasa #honorable  . . - Dea Ari- Taken by : @aerilyn_galery #bayangan  #hitam  #semarang  #kotalama  #photoshoot  #stan  #shoot  #tutor  #gedungtua  #gedung  #asus  #asusindonesia  #ins  #travelling  #hijabers  #traveller  #action  #woman  #kedirihitz  #kedirikekinian  #kekinian  #semarang  #photobooth  #photographerlife  #photography  #photograp  #phonegraphy  #asus  #semarang 
Advertisement
There it touch the sky 
#delhi #tower #high #blackandwhite #phonegraphy