an online Instagram web viewer

#penang medias

Photos

📷 @suba26 on #GeorgeTownToday
Follow us for more 👉@georgetowntoday
•••••💛💙💚•••••
Visiting a Burmese Buddhist Temple. Such an incredible Temple. The oldest portion of this temple is its stupa, which was built in 1805. This stupa was then enshrined within an outer stupa that was built in 1838, along with the temple's Sima Hall, which is guarded by a pair of white stone elephants. #buddistemple #burmesebuddhisttemple #templearchitecture #instagramkc_travel #penang igmalaysia seawanderlust2017 georgetownpenang

#visitpenang #penangisland #culture #colonialarchitecture #island #penangite #asiancity #cityasia #islandlife #unesco #penangkia #penangites #exploreasia #southeastasia
#comments #followshoutoutlikecomment #follower #visitgeorgetown #followbackteam
📷 @suba26 on #GeorgeTownToday  Follow us for more 👉@georgetowntoday •••••💛💙💚••••• Visiting a Burmese Buddhist Temple. Such an incredible Temple. The oldest portion of this temple is its stupa, which was built in 1805. This stupa was then enshrined within an outer stupa that was built in 1838, along with the temple's Sima Hall, which is guarded by a pair of white stone elephants. #buddistemple  #burmesebuddhisttemple  #templearchitecture  #instagramkc_travel  #penang  igmalaysia seawanderlust2017 georgetownpenang #visitpenang  #penangisland  #culture  #colonialarchitecture  #island  #penangite  #asiancity  #cityasia  #islandlife  #unesco  #penangkia  #penangites  #exploreasia  #southeastasia  #comments  #followshoutoutlikecomment  #follower  #visitgeorgetown  #followbackteam 
Monday morning blues 💦🌴 📸@mauritsheukjan
Monday morning blues 💦🌴 📸@mauritsheukjan
New colours in town!!! Hello! 
We are selling exclusive affordable heddokafu scarfs in town! 
It is only RM69 FREE POST!
Material : GEORGETTE 
SENANG BENTUK AND SENANG IRON! **The colour might be vary due to lightning ** WS 0175578312 to purchase 😘
Stricly no call and cod.

#sayajualtudung #heddokafushawl #heddokafu #chiffongeorgette #chiffongeorgetteshawl #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #duckscarve #ipohcalling #penang #ipohcityawesome #duckscarfmurah #scarfmurah #hijabfashion #bambooshawl #cottonbambooshawl #cottonshawl #peachskinshawl #peachskin
New colours in town!!! Hello! We are selling exclusive affordable heddokafu scarfs in town! It is only RM69 FREE POST! Material : GEORGETTE SENANG BENTUK AND SENANG IRON! **The colour might be vary due to lightning ** WS 0175578312 to purchase 😘 Stricly no call and cod. #sayajualtudung  #heddokafushawl  #heddokafu  #chiffongeorgette  #chiffongeorgetteshawl  #sayajualshawl  #sayajualshawlmurah  #duckscarve  #ipohcalling  #penang  #ipohcityawesome  #duckscarfmurah  #scarfmurah  #hijabfashion  #bambooshawl  #cottonbambooshawl  #cottonshawl  #peachskinshawl  #peachskin 
Advertisement
New colours in town!!! Hello! 
We are selling exclusive affordable heddokafu scarfs in town! 
It is only RM69 FREE POST!
Material : GEORGETTE 
SENANG BENTUK AND SENANG IRON! **The colour might be vary due to lightning ** WS 0175578312 to purchase 😘
Stricly no call and cod.

#sayajualtudung #heddokafushawl #heddokafu #chiffongeorgette #chiffongeorgetteshawl #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #duckscarve #ipohcalling #penang #ipohcityawesome #duckscarfmurah #scarfmurah #hijabfashion #bambooshawl #cottonbambooshawl #cottonshawl #peachskinshawl #peachskin
New colours in town!!! Hello! We are selling exclusive affordable heddokafu scarfs in town! It is only RM69 FREE POST! Material : GEORGETTE SENANG BENTUK AND SENANG IRON! **The colour might be vary due to lightning ** WS 0175578312 to purchase 😘 Stricly no call and cod. #sayajualtudung  #heddokafushawl  #heddokafu  #chiffongeorgette  #chiffongeorgetteshawl  #sayajualshawl  #sayajualshawlmurah  #duckscarve  #ipohcalling  #penang  #ipohcityawesome  #duckscarfmurah  #scarfmurah  #hijabfashion  #bambooshawl  #cottonbambooshawl  #cottonshawl  #peachskinshawl  #peachskin 
first meal of our last day didn't start off quite as expected. after getting a table a server came over and started placing 6 plates of canai drenched in chicken curry on our table when we had not even placed our order. we asked him to take it away politely as we thought it was a wrong delivery and he did so grudgingly. turns out it's not the norm here to reject the 'dish-of-the-day' served right to your table so he took offense and ignored our table completely - walking right past us and telling other servers to not take our order as well. not quite a good service experience here but after 15 minutes of trying to get him over to our table he gave him. well, the roti canai was pretty good (esp the teh tarik!) but the experience wasn't that great #GRTSQD #penang #wuiyohtriggered67percentpenang #foodieadventures
first meal of our last day didn't start off quite as expected. after getting a table a server came over and started placing 6 plates of canai drenched in chicken curry on our table when we had not even placed our order. we asked him to take it away politely as we thought it was a wrong delivery and he did so grudgingly. turns out it's not the norm here to reject the 'dish-of-the-day' served right to your table so he took offense and ignored our table completely - walking right past us and telling other servers to not take our order as well. not quite a good service experience here but after 15 minutes of trying to get him over to our table he gave him. well, the roti canai was pretty good (esp the teh tarik!) but the experience wasn't that great #GRTSQD  #penang  #wuiyohtriggered67percentpenang  #foodieadventures 
Adik adik kesayangan Kakleen yang masih skoll tu, nak nampak comey manis & gebu je tiap-tiap hari tyme gi skoll, boleh lite2 je calit MFS nie 😍😍
.
Kakleen tak tifu, crush uols mesti berkali2 usyar uols nanti. Sumpah lawaaaa... 💗💗
Nampak mcm tak mekap, tapi nape eh? Aura seri tu naikkkk je 😘😘
.
Ish, tak aci la Kakleen je lawa sorg2.. Nie nak ajak uols adik2 Kakleen cantik berjemaah. Gitew..
.
Kakleen available nak reply whatsapp uols malam nie, boleh terus inbox yer 👇👇
0199021084
0199021084
.
Beauty with love, 
@chanteqbeauty
@penawar.senggugut
.
#chanteqbeauty
#ajimaura
#terapiinstagram
Adik adik kesayangan Kakleen yang masih skoll tu, nak nampak comey manis & gebu je tiap-tiap hari tyme gi skoll, boleh lite2 je calit MFS nie 😍😍 . Kakleen tak tifu, crush uols mesti berkali2 usyar uols nanti. Sumpah lawaaaa... 💗💗 Nampak mcm tak mekap, tapi nape eh? Aura seri tu naikkkk je 😘😘 . Ish, tak aci la Kakleen je lawa sorg2.. Nie nak ajak uols adik2 Kakleen cantik berjemaah. Gitew.. . Kakleen available nak reply whatsapp uols malam nie, boleh terus inbox yer 👇👇 0199021084 0199021084 . Beauty with love, @chanteqbeauty @penawar.senggugut . #chanteqbeauty  #ajimaura  #terapiinstagram 
Highlight Manchester vs Real Madrid dalam International Champions Cup.
.
.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my
Facebook -Garisan Goal
Partner : @ligabolasepakmalaysia
@malayanarena
(visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi)

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local
Highlight Manchester vs Real Madrid dalam International Champions Cup. . . -------------------------------------- #Follow  Instagram Kami @garisangol.my Facebook -Garisan Goal Partner : @ligabolasepakmalaysia @malayanarena (visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi) #GarisanGol2017  #LigaKita  #2017  #bola  #Malaysia  #LigaMalaysia  #MSL  #LigaSuper  #pialaMalaysia  #pialaPresiden  #pialafam  #Support  #kedah  #penang  #perlis  #perak  #selangor  #pahang  #kelantan  #terengganu  #johor  #melaka  #negerisembilan  #sarawak  #sabah  #kl  #football  #local 
Vanice silk 3D digital printed .
Design EXCLUSIVE beserta material yang sgt exclusive... Design Pulak siap ada 3D lagi !! Jom lah 
order Utk HARI RAYA HAJI uolss.. Nak Ke majlis2 mmg sesuai sgat aihhh... .
Harga pon terlajak Murah. Sbb Apa?? Uolss rasa lah sendiri Jenis Kain VANICE SILK Ini .. Ramai yg dah puas hati..siap repeat order . KAIN BERAT TERLETAK KAT BADAN ! .
Design nampak lebih mewah
Material kain berat , jatuh dan flowy .
Kain bidang 60, spsng 3.5m.. blh req by mtr 
Design 3D , bunga nampak lebih hidup 
Kain selesa dipakai , tidak melekat di badan 
Mudah di gosok , washable
.

HARGA TIDAK TERMASUK POS
RM125 ~ 3.5M (FULL CORAK)
RM95 ~ 1.75m Corak + 2M plain (MATCHING)
.
www.wasap.my/60129040303
.
.
#terapiinstagram
#ajimaura
#vanicesilk
#kainela
#kainpasang
#kedaikainonlinemalaysia
#sayajual
#trustedseller
#onlineseller
#kedaionline
#bazaarkain
#bazaarpaknil
#kelantan
#terengganu
#pahang
#bajuraya2017
#terlajaklaris
#lakukeras
#runcitdanborong 
#igshopmalaysia
#instashop
#terlajaklaris
#lakukeras
#penang
#perak
#perlis
#mersing
#johor
#youcanduit
#wehavehaveyo
Vanice silk 3D digital printed . Design EXCLUSIVE beserta material yang sgt exclusive... Design Pulak siap ada 3D lagi !! Jom lah order Utk HARI RAYA HAJI uolss.. Nak Ke majlis2 mmg sesuai sgat aihhh... . Harga pon terlajak Murah. Sbb Apa?? Uolss rasa lah sendiri Jenis Kain VANICE SILK Ini .. Ramai yg dah puas hati..siap repeat order . KAIN BERAT TERLETAK KAT BADAN ! . Design nampak lebih mewah Material kain berat , jatuh dan flowy . Kain bidang 60, spsng 3.5m.. blh req by mtr Design 3D , bunga nampak lebih hidup Kain selesa dipakai , tidak melekat di badan Mudah di gosok , washable . HARGA TIDAK TERMASUK POS RM125 ~ 3.5M (FULL CORAK) RM95 ~ 1.75m Corak + 2M plain (MATCHING) . www.wasap.my/60129040303 . . #terapiinstagram  #ajimaura  #vanicesilk  #kainela  #kainpasang  #kedaikainonlinemalaysia  #sayajual  #trustedseller  #onlineseller  #kedaionline  #bazaarkain  #bazaarpaknil  #kelantan  #terengganu  #pahang  #bajuraya2017  #terlajaklaris  #lakukeras  #runcitdanborong  #igshopmalaysia  #instashop  #terlajaklaris  #lakukeras  #penang  #perak  #perlis  #mersing  #johor  #youcanduit  #wehavehaveyo 
Advertisement
Jom grab supplement halagel...vco dan epo dah harga baru...yang lain masih harga sama tapi stock limited...jom grab cepat cepat...untuk pembelian boleh wassap 0124456309
Terima kasih kepada semua customer kek eyu di Semenanjung, Sabah dan Sarawak kerana sudi shopping dengan kek eyu...harini ada postage macam biasa...sesape nak join boleh wassap 0124456309 atau insta dm....
Postage rm8 (sm)/ rm12 (ss)
#minyakbijianggur #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #minyakkelapadara #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #kedah #johor #hamil #ibuhamil #kulitcantik #daura #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
Jom grab supplement halagel...vco dan epo dah harga baru...yang lain masih harga sama tapi stock limited...jom grab cepat cepat...untuk pembelian boleh wassap 0124456309 Terima kasih kepada semua customer kek eyu di Semenanjung, Sabah dan Sarawak kerana sudi shopping dengan kek eyu...harini ada postage macam biasa...sesape nak join boleh wassap 0124456309 atau insta dm.... Postage rm8 (sm)/ rm12 (ss) #minyakbijianggur  #habbatussauda  #minyakzaitun  #minyakikanomega3  #minyakkelapadara  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #kedah  #johor  #hamil  #ibuhamil  #kulitcantik  #daura  #melaka  #selangor  #kualalumpur  #putrajaya  #perak  #perlis  #penang  #pahang  #kelantan  #terengganu  #sabah  #sarawak 
ปีนังเป็นที่แรกที่เราแบคแพคไปคนเดียว ด้วยใจที่ตื่นเต้นตลอดเวลา #backpack #penang #penangisland #penangtrip #penangmalaysia #georgetown #travel #timecapsule #timecapsulehotel #timecapsulepenang #malaysia  #hostel #feet #malaysiatrip
UBATI JAUNDIS DENGAN BLUELITE!

Kenapa perlu fototerapi di rumah dengan Bluelite Malaysia?
.
✔ anak tak perlu berjauhan dan tinggal di wad hospital
✔ tak perlu banyak berjalan dek luka belum sembuh
✔ boleh bergilir menjaga anak di rumah bersama suami
✔ menyusukan anak dengan lebih selesa
✔jimat tak perlu bayar mahal bil hospital swasta
✔tak perlu stress di hospital kerajaan
✔mudah,selamat dan merupakan satu-satunya syarikat yang mempunyai lesen dari Medical Device Authorities Malaysia.

PAKEJ BERSAMA BLUELITE:
💥 RM395 untuk 3H2M
💥 RM485 untuk 4H3M
.
➡️Harga pakej termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30KM dari Bandar Perda.
➡️Surcharge dikenakan bagi penghantaran ke pulau.
➡️Surcharge dikenakan bagi luar kawasan dan luar waktu pejabat.

Pertanyaan dan tempahan boleh call/whatsapp : 012-2711894

#BlueliteMY
#homephototherapy
#fototerapirumah
#phototherapy
#jaundice
#demamkuning
#jaundis
#bayijaundis
#service
#baby
#newborn
#Penang
#Kedah
#Perak
#TestimoniBluelite
UBATI JAUNDIS DENGAN BLUELITE! Kenapa perlu fototerapi di rumah dengan Bluelite Malaysia? . ✔ anak tak perlu berjauhan dan tinggal di wad hospital ✔ tak perlu banyak berjalan dek luka belum sembuh ✔ boleh bergilir menjaga anak di rumah bersama suami ✔ menyusukan anak dengan lebih selesa ✔jimat tak perlu bayar mahal bil hospital swasta ✔tak perlu stress di hospital kerajaan ✔mudah,selamat dan merupakan satu-satunya syarikat yang mempunyai lesen dari Medical Device Authorities Malaysia. PAKEJ BERSAMA BLUELITE: 💥 RM395 untuk 3H2M 💥 RM485 untuk 4H3M . ➡️Harga pakej termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30KM dari Bandar Perda. ➡️Surcharge dikenakan bagi penghantaran ke pulau. ➡️Surcharge dikenakan bagi luar kawasan dan luar waktu pejabat. Pertanyaan dan tempahan boleh call/whatsapp : 012-2711894 #BlueliteMY  #homephototherapy  #fototerapirumah  #phototherapy  #jaundice  #demamkuning  #jaundis  #bayijaundis  #service  #baby  #newborn  #Penang  #Kedah  #Perak  #TestimoniBluelite 
Martial assist power !
.
.
Saksikan video highlights perlawanan MU vs Real Madrid selepas ni.
.
.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my
Facebook -Garisan Goal
Partner : @ligabolasepakmalaysia
@malayanarena
(visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi)

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local
Martial assist power ! . . Saksikan video highlights perlawanan MU vs Real Madrid selepas ni. . . -------------------------------------- #Follow  Instagram Kami @garisangol.my Facebook -Garisan Goal Partner : @ligabolasepakmalaysia @malayanarena (visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi) #GarisanGol2017  #LigaKita  #2017  #bola  #Malaysia  #LigaMalaysia  #MSL  #LigaSuper  #pialaMalaysia  #pialaPresiden  #pialafam  #Support  #kedah  #penang  #perlis  #perak  #selangor  #pahang  #kelantan  #terengganu  #johor  #melaka  #negerisembilan  #sarawak  #sabah  #kl  #football  #local 
Advertisement
MALAYSIA LAYAK KE PUSINGAN AKHIR KEJUARAAN B-23 AFC 2018 DI CHINA

Malaysia sah layak ke pusingan akhir Kejuaraan B-23 AFC 2018 di China, Januari depan selepas Thailand dan Indonesia seri 0-0 di Stadium Nasional Supachalasai, Bangkok, sebentar tadi.

Skuad B-22 kebangsaan kendalian Datuk Ong Kim Swee itu layak automatik selaku juara kumpulan H saingan kelayakan menerusi enam mata hasil menang 3-0 ke atas Indonesia, kalah 3-0 kepada Thailand dan menang 2-0 ke atas Mongolia, petang tadi.

Thailand di tangga kedua dengan 5 mata, Indonesia di tangga ketiga dengan 4 mata dan Mongolia di tangga tercorot dengan 1 mata.

Demi Bola Sepak Tanah Air
#HarimauMalaya

#Follow Instagram Kami @pialadunia2018
Facebook  https://www.facebook.com/Piala-Dunia-2018-1355871431155507/

https://www.facebook.com/World-Cup-2018-482606801762648/

#worldcup2018 #realmadrid #arsenal #bola #Malaysia #LigaMalaysia  #LigaSuper #pialamalaysia  #chelsea #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #liverpool #epl #ManchesterUnited 
#barcalona
MALAYSIA LAYAK KE PUSINGAN AKHIR KEJUARAAN B-23 AFC 2018 DI CHINA Malaysia sah layak ke pusingan akhir Kejuaraan B-23 AFC 2018 di China, Januari depan selepas Thailand dan Indonesia seri 0-0 di Stadium Nasional Supachalasai, Bangkok, sebentar tadi. Skuad B-22 kebangsaan kendalian Datuk Ong Kim Swee itu layak automatik selaku juara kumpulan H saingan kelayakan menerusi enam mata hasil menang 3-0 ke atas Indonesia, kalah 3-0 kepada Thailand dan menang 2-0 ke atas Mongolia, petang tadi. Thailand di tangga kedua dengan 5 mata, Indonesia di tangga ketiga dengan 4 mata dan Mongolia di tangga tercorot dengan 1 mata. Demi Bola Sepak Tanah Air #HarimauMalaya  #Follow  Instagram Kami @pialadunia2018 Facebook  https://www.facebook.com/Piala-Dunia-2018-1355871431155507/ https://www.facebook.com/World-Cup-2018-482606801762648/ #worldcup2018  #realmadrid  #arsenal  #bola  #Malaysia  #LigaMalaysia  #LigaSuper  #pialamalaysia   #chelsea  #kedah  #penang  #perlis  #perak  #selangor  #pahang  #kelantan  #terengganu  #johor  #melaka  #negerisembilan  #sarawak  #sabah  #kl  #liverpool  #epl  #ManchesterUnited  #barcalona 
Too bad the Rose petals Ice-cream🍦is not available today, so we can only try this 🙂 我们(其实是我而已, 吵了很久)是为了那朵玫瑰冰淇淋而去的, 买不到有点小失望呢,没关系下次去就有了 🌹 #icecream#gusttimo#gelato#mycupofhappiness#chocolate#redvelvet#dessert#softserve#fotd#foodies#foodgram#cafe#penang#tbt
What are UK's hubs besides London? Have this cooling map up your wall & try to 'get lost' 🤗
What are UK's hubs besides London? Have this cooling map up your wall & try to 'get lost' 🤗
Benjamin Mendy dari Monaco sah menjadi pemain Manchester City !
.
.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my
Facebook -Garisan Goal
Partner : @ligabolasepakmalaysia
@malayanarena
(visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi)

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local
Benjamin Mendy dari Monaco sah menjadi pemain Manchester City ! . . -------------------------------------- #Follow  Instagram Kami @garisangol.my Facebook -Garisan Goal Partner : @ligabolasepakmalaysia @malayanarena (visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi) #GarisanGol2017  #LigaKita  #2017  #bola  #Malaysia  #LigaMalaysia  #MSL  #LigaSuper  #pialaMalaysia  #pialaPresiden  #pialafam  #Support  #kedah  #penang  #perlis  #perak  #selangor  #pahang  #kelantan  #terengganu  #johor  #melaka  #negerisembilan  #sarawak  #sabah  #kl  #football  #local 
Advertisement
I Z Y A N | solemnization | #makeupbysyafasweettouch 💕
.
.
Dress by @shanellharun .
.
Sariyanti penang ni ❤️ Thanks so much having @syafasweettouch as makeupartist. 💋
.
.
For makeup booking directly whatsup 
0194444749 / +60 19 402 0822
.
.
#makeupbysyafasweettouch #muapenang #muautara #muakedah #muamalaysia #makeupartistmalaysia  #makeupartistpenang #makeupartist #penang #utara #nonedit #no360 #nofilter #makeuppenangservice #nars #mac #muakl #muaselangor #muaperak #urbandecay #mufe #solemnization #malaywedding #reception #photoshoot
I Z Y A N | solemnization | #makeupbysyafasweettouch  💕 . . Dress by @shanellharun . . Sariyanti penang ni ❤️ Thanks so much having @syafasweettouch as makeupartist. 💋 . . For makeup booking directly whatsup 0194444749 / +60 19 402 0822 . . #makeupbysyafasweettouch  #muapenang  #muautara  #muakedah  #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #makeupartistpenang  #makeupartist  #penang  #utara  #nonedit  #no360  #nofilter  #makeuppenangservice  #nars  #mac  #muakl  #muaselangor  #muaperak  #urbandecay  #mufe  #solemnization  #malaywedding  #reception  #photoshoot 
INI MEMANG GILA!! KORANG NAK TAHU KENAPA??
.
.
.
.
#MillionaireMentorAcademy dah semakin hebat! Lebih 150 Orang testimoni yg berjaya buat duit poket ribu2 SEHARI beb !!
.
Jom follow team MMA!!
🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴
.
Korang boleh Whatsapp abam utk buat duit poket atau korang nak gandakan simpanan korang!👍🏻 Dengar kata letak RM500 je setahun dah boleh jadi RM3,000 wahhhh😱!!
.
CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! Siapa lambat, tak layan nnti😝..
Tag kawan korang tau...
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
.
.
.
Business purpose:
📱019.689.1597
- Raja Fadhli
.
.
#IAmfighter #MillionaireLifestyle  #MillionaireFighterEmpire #igers #igersmalaysia #malaysia #thailand #indonesia #bitcoin #cryptocurrency#bisnesonline #partimejob #student #penggangur #bisnesmudah #terengganu #kelantan #kl #pahang #penang #kedah #johor #melaka #singapore #perlis #sabah
INI MEMANG GILA!! KORANG NAK TAHU KENAPA?? . . . . #MillionaireMentorAcademy  dah semakin hebat! Lebih 150 Orang testimoni yg berjaya buat duit poket ribu2 SEHARI beb !! . Jom follow team MMA!! 🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴 . Korang boleh Whatsapp abam utk buat duit poket atau korang nak gandakan simpanan korang!👍🏻 Dengar kata letak RM500 je setahun dah boleh jadi RM3,000 wahhhh😱!! . CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! Siapa lambat, tak layan nnti😝.. Tag kawan korang tau... . 👇Maklumat lanjut sila PM saya👇 . . . . Business purpose: 📱019.689.1597 - Raja Fadhli . . #IAmfighter  #MillionaireLifestyle  #MillionaireFighterEmpire  #igers  #igersmalaysia  #malaysia  #thailand  #indonesia  #bitcoin  #cryptocurrency #bisnesonline  #partimejob  #student  #penggangur  #bisnesmudah  #terengganu  #kelantan  #kl  #pahang  #penang  #kedah  #johor  #melaka  #singapore  #perlis  #sabah 
Yang penting rasa mesti premium..Walaupun rupa x cantek..
Ingat tak orange buttercake haritu. Sebab tak puas makan haritu..kami buat lagi sekali untuk makan2 kami ja..haha..
Premium Orange Buttercake 
#thesiblingbaker #homebakery #homemade #cake #dessert #premium #premiumingredients #penang #buttercake #orange #bundtcake #penangdesserts #penangcake #vsco #vscocam #vscodessert #vscogrid #whatsapptoorder #sayajual #
This place even has a decent beach to watch the sun disappear. 
#malaysia #travel #adventure #penang #islandlife #traventure
Silhouette.
| ย้ อ น แ ส ง | 
#addicted
Silhouette. | ย้ อ น แ ส ง | #addicted 
Advertisement
Sampai je #penang abg sambar #meegorengmamak terlajak masin nak kawin lagi. 👍
人.是活著的鬼
👺👺👺
.
.
.
#zoeyeechoo #malaysia #georgetown #penang #abandoned #abandonedplaces
Advertisement
Do snakes like snow?
I don't know.
Just eat your darn chendol!

#penangsweetescape #asiandessert #penang #chendol
Koleksi 👉 #csbyfq
.
RM120 SM|RM125 SS
Termasuk Poslaju
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
🍁Batik motive inspired🍁
.
👗Size: S M L XL 2XL
.
👗Material : Soluna Silk
-Lembut & Flowy, easy iron, terletak di badan
📌Cutting: Kurung Moden, Loose .
📌Kain Duyung, Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
#terapiinstagram
Koleksi 👉 #csbyfq  . RM120 SM|RM125 SS Termasuk Poslaju 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 🍁Batik motive inspired🍁 . 👗Size: S M L XL 2XL . 👗Material : Soluna Silk -Lembut & Flowy, easy iron, terletak di badan 📌Cutting: Kurung Moden, Loose . 📌Kain Duyung, Pinggang Bergetah Kiri & Kanan . #terapiinstagram 
some highlights of our day of feasting. we counted trying at least 22 different dishes lol #GRTSQD #penang #wuiyohtriggered67percentpenang #foodieadventures
.
PREORDER 10-14 days 📝

MEASUREMENT
S  SHOULDER 36 BUST 92CM LENGTH 63CM 
M SHOULDER 37 BUST 96CM LENGTH 64CM 
L  SHOULDER 38 BUST 100CM LENGTH 65CM
MATERIAL Cotton

RM 49 excl postage

To Order
WA 011-12125840(Hani)

#pallazopants #blousemurah #bajumurah #bpmall #melaka #ilofayou #melakacentral  #bajucotton #kaincotton #cottonblouse #bangigateway #bangisentral  #uitmshahalam #shahalam #batupahat #bpmall #muar  #uitmdihatiku  #fattzura #beglawa #penang #blousemurah #patchblouse #olicandy #embroideryblouse #damansara #fatahamin #ajdeparfum  #upsi #inspiredperfume #singaporean
. PREORDER 10-14 days 📝 MEASUREMENT S SHOULDER 36 BUST 92CM LENGTH 63CM M SHOULDER 37 BUST 96CM LENGTH 64CM L SHOULDER 38 BUST 100CM LENGTH 65CM MATERIAL Cotton RM 49 excl postage To Order WA 011-12125840(Hani) #pallazopants  #blousemurah  #bajumurah  #bpmall  #melaka  #ilofayou  #melakacentral  #bajucotton  #kaincotton  #cottonblouse  #bangigateway  #bangisentral  #uitmshahalam  #shahalam  #batupahat  #bpmall  #muar  #uitmdihatiku  #fattzura  #beglawa  #penang  #blousemurah  #patchblouse  #olicandy  #embroideryblouse  #damansara  #fatahamin  #ajdeparfum  #upsi  #inspiredperfume  #singaporean 
Advertisement
Nak beli GoPro & Aksesori ? 
Halo halo 017.328.9080 
Wassap 019.3930.151 . --------------------------------TODAY MENU:

1. Skeleton Housing Hero4 RM100
2. Waterproof housing HERO4/5 RM100
3. Naked Frame Hero5 RM80
4. Blackout Housing RM120
5. Naked Frame Hero4 (SOLD OUT)
6. RED Filter Hero3/3+/4/5RM30
7. UV Filter 52mm RM30
8. Lens Cover Hero3 RM10 
9. Lens Cover Hero4/5 RM20
9. Lens Glass Cover Hero3/4 (SOLD OUT)
10. HERO5 batt RM110
10. Hero4 batt set RM120
11. Hero3/3+ batt set RM110
12. 3-Way Pole RM150
12. Kliq 130pole RM180
13. Smatree® Pole S1 (SOLD OUT)
14. Smatree® Pole S2 RM170
15. Smatree® SmaCase M RM75
17. Floating Pole extension RM90
18. GoPro Lanyard RM25
18. Gopro Malaysia Lanyard (SOLD OUT)
19. GoPro Tshirt M RM50
20. GoPro sticker RM5
20. GoPro CAR STICKER RM20
21. GoPro Sotfbag RM10
22. LEXAR mmcard 16GB RM90
23. WIFI Remote set (SOLD OUT)
25. Charger Remote RM45
26. Wrist Strap RM10
27. Handle Bar RM45
28. CNC thumb screw RM30
29. Lanyard Frame Alloy RM25
30. Backdoor Latch Alloy RM35
31. Helmet Mount 360' RM65
32. HeadStrap RM30
33. ChestStrap RM40
34. 360' Glove Style RM25
35. Floating Bobber RM35
36. AntiFog RM25
37. Floaty Foam RM15
38. Alloy Tripod mount RM30
39. Bridge adaptor RM15
40. Tri-Angle Suction cup RM50
41. JAW Clamp RM70
42. Safety Buckle Tethers RM5
43. Pro Microphone RM50
44. Surfboard Mount set RM50
46. Video Light (SOLD OUT)
47. USB COVER (SOLD OUT)
48. Screen Protector Hero4/5 RM15
49. Body Skin Sticker  RM30
50. Bagpack Clip 360' RM55
51.  Monopod Tripod + Tripod Mount RM50 
52. Backdoor housing RM20
53. Double Mount RM20
54. Bike Clamp Mount + tripod mount RM30
55. Side Mirror Mount RM45
56. Rollbag Gopro RM99
55. GoCase Travel bag RM45

#Lexar #sayajual #trustedseller #beligopro #gopromalaysia #goprohero #hero4 #hero5 #gopromy #lexar #sunset #clamp #penang #aksesorigopro #sale #camouflage #jualgopro #lokalah #ipoh #kashmir #roadtrip #goprofix #shahalam #3way #smacase #smatree #telesin #kualalumpur #lexar #lensrepair #shahalam
Nak beli GoPro & Aksesori ? Halo halo 017.328.9080 Wassap 019.3930.151 . --------------------------------TODAY MENU: 1. Skeleton Housing Hero4 RM100 2. Waterproof housing HERO4/5 RM100 3. Naked Frame Hero5 RM80 4. Blackout Housing RM120 5. Naked Frame Hero4 (SOLD OUT) 6. RED Filter Hero3/3+/4/5RM30 7. UV Filter 52mm RM30 8. Lens Cover Hero3 RM10 9. Lens Cover Hero4/5 RM20 9. Lens Glass Cover Hero3/4 (SOLD OUT) 10. HERO5 batt RM110 10. Hero4 batt set RM120 11. Hero3/3+ batt set RM110 12. 3-Way Pole RM150 12. Kliq 130pole RM180 13. Smatree® Pole S1 (SOLD OUT) 14. Smatree® Pole S2 RM170 15. Smatree® SmaCase M RM75 17. Floating Pole extension RM90 18. GoPro Lanyard RM25 18. Gopro Malaysia Lanyard (SOLD OUT) 19. GoPro Tshirt M RM50 20. GoPro sticker RM5 20. GoPro CAR STICKER RM20 21. GoPro Sotfbag RM10 22. LEXAR mmcard 16GB RM90 23. WIFI Remote set (SOLD OUT) 25. Charger Remote RM45 26. Wrist Strap RM10 27. Handle Bar RM45 28. CNC thumb screw RM30 29. Lanyard Frame Alloy RM25 30. Backdoor Latch Alloy RM35 31. Helmet Mount 360' RM65 32. HeadStrap RM30 33. ChestStrap RM40 34. 360' Glove Style RM25 35. Floating Bobber RM35 36. AntiFog RM25 37. Floaty Foam RM15 38. Alloy Tripod mount RM30 39. Bridge adaptor RM15 40. Tri-Angle Suction cup RM50 41. JAW Clamp RM70 42. Safety Buckle Tethers RM5 43. Pro Microphone RM50 44. Surfboard Mount set RM50 46. Video Light (SOLD OUT) 47. USB COVER (SOLD OUT) 48. Screen Protector Hero4/5 RM15 49. Body Skin Sticker RM30 50. Bagpack Clip 360' RM55 51. Monopod Tripod + Tripod Mount RM50 52. Backdoor housing RM20 53. Double Mount RM20 54. Bike Clamp Mount + tripod mount RM30 55. Side Mirror Mount RM45 56. Rollbag Gopro RM99 55. GoCase Travel bag RM45 #Lexar  #sayajual  #trustedseller  #beligopro  #gopromalaysia  #goprohero  #hero4  #hero5  #gopromy  #lexar  #sunset  #clamp  #penang  #aksesorigopro  #sale  #camouflage  #jualgopro  #lokalah  #ipoh  #kashmir  #roadtrip  #goprofix  #shahalam  #3way  #smacase  #smatree  #telesin  #kualalumpur  #lexar  #lensrepair  #shahalam 
แมวยังมอง.... #streetart #penang #ทริปเดินตามหารูปวาด
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KELEMUMUR TAK HILANG-HILANG
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.
Kelemumur dah lama ada? Tak hilang2? Kalau pakai baju hitam perkara yg paling takut kalau bersepah kelemumur.. Anda ada masalah ini?
.
Kami sahut cabar anda, kelemumur hilang dlm tempoh 3 hari. Tak percaya? Anda kene percaya..
.

#pomadeterbaik #pomadebaru #mrjackpomade #gayarambut #kedaiguntingrambut #kedaigunting #wakdoyok #rambutgugur #uitmshahalam #bazaaronline #sayajualmurah #promosi #barber #botak #uitmpuncakalam #putrajaya #lelaki #maskulin #penang #pomademurah #pomademalaysia #pomade #bazaarpaknil #barber #barbershop
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KELEMUMUR TAK HILANG-HILANG :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: . Kelemumur dah lama ada? Tak hilang2? Kalau pakai baju hitam perkara yg paling takut kalau bersepah kelemumur.. Anda ada masalah ini? . Kami sahut cabar anda, kelemumur hilang dlm tempoh 3 hari. Tak percaya? Anda kene percaya.. . #pomadeterbaik  #pomadebaru  #mrjackpomade  #gayarambut  #kedaiguntingrambut  #kedaigunting  #wakdoyok  #rambutgugur  #uitmshahalam  #bazaaronline  #sayajualmurah  #promosi  #barber  #botak  #uitmpuncakalam  #putrajaya  #lelaki  #maskulin  #penang  #pomademurah  #pomademalaysia  #pomade  #bazaarpaknil  #barber  #barbershop 
Advertisement
GERTAK SANGGUL • MALAYSIA

A world away from the bustling city life in Penang, Gertak Sanggul is the fishing village on the southwest coast of the island. A picture perfect representation of a Malaysian fishing village, experience life at a slower pace at this coastal kampung, complete with palm trees swaying overhead and rickety piers.
~
@cael.__
~
#GertakSanggul #Penang #Malaysia
•
•
•
•
•
#travel #travelingram #mytravelgram #travelphotography #nature #beauty #amazing #aroundtheworld #tourist #solotravel #instago #jetsetgo #instapassport #asia #worldcaptures #worldplaces #worldingram #traveller #traveler #instapic #instaphotography #instatravel #travelwriter #travelstoke #wanderlust #wanderer #traveldeeper
GERTAK SANGGUL • MALAYSIA A world away from the bustling city life in Penang, Gertak Sanggul is the fishing village on the southwest coast of the island. A picture perfect representation of a Malaysian fishing village, experience life at a slower pace at this coastal kampung, complete with palm trees swaying overhead and rickety piers. ~ @cael.__ ~ #GertakSanggul  #Penang  #Malaysia  • • • • • #travel  #travelingram  #mytravelgram  #travelphotography  #nature  #beauty  #amazing  #aroundtheworld  #tourist  #solotravel  #instago  #jetsetgo  #instapassport  #asia  #worldcaptures  #worldplaces  #worldingram  #traveller  #traveler  #instapic  #instaphotography  #instatravel  #travelwriter  #travelstoke  #wanderlust  #wanderer  #traveldeeper 
Me and the most iconic street art picture in Penang. There is a lot of fabolous street art and this is awweesooome!!! .
#holiday #vacation #penang #traveling #malaysia #streetart #art #awesome #explore
Right next to Acheh Mosque (I've post it before), there's Acheen residence which was occupied by Acehnese descendants until now. If you turn back time, to the very start of George Town, you will note that when George Town was established, it pretty much drew some trading activities away from Aceh, which was already an established trading hub in northern Sumatra, Indonesia. To ensure that the new trading port survives, Captain Francis Light set up the prototype of "free trade zone". He managed to attract Tengku Syed Hussain Al-Aidid who was a member of the Acehnese royal house, to move to Penang, because Captain knew that Tengku was known as a very powerful Acehnese leader. (From various sources)
Right next to Acheh Mosque (I've post it before), there's Acheen residence which was occupied by Acehnese descendants until now. If you turn back time, to the very start of George Town, you will note that when George Town was established, it pretty much drew some trading activities away from Aceh, which was already an established trading hub in northern Sumatra, Indonesia. To ensure that the new trading port survives, Captain Francis Light set up the prototype of "free trade zone". He managed to attract Tengku Syed Hussain Al-Aidid who was a member of the Acehnese royal house, to move to Penang, because Captain knew that Tengku was known as a very powerful Acehnese leader. (From various sources)
Advertisement
How different can a kaya spread made from duck egg?

Kopitiam Kheng Hai
32, Jalan Tasik Indah, 14120, Simpang Ampat, Pulau Pinang, Malaysia 
Operation hours: 6:30am - 3:30pm (Closed on Monday) - Recommended to come early 
Read the full article from link in bio.
How different can a kaya spread made from duck egg? Kopitiam Kheng Hai 32, Jalan Tasik Indah, 14120, Simpang Ampat, Pulau Pinang, Malaysia Operation hours: 6:30am - 3:30pm (Closed on Monday) - Recommended to come early Read the full article from link in bio.
Jom tengok ig kita🆗💊 Peninggi ➡ Terbaik Di Dunia💊👍👍👍🆕🆕🆕👌🌟 jom order ❤ ❤ ❤ 📱WC : calsiumtinggi
📱WA : +60 11-1664 0950

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik
Saiyidina Umar Al Khattab itu keras orangnya. Tapi boleh lembut seketika saat dibaca Ayat Al Quran.

Saiyidina Abu Bakar itu lembut orangnya. Tapi keras seketika saat ada yang menolak membayar zakat sebagai kewajiban seorang muslim.

Pelajaran yang dapat kita ambil ialah walau bagaimanapun watak dan karakter kita, tetaplah tunduk kepada agama. 
Jika agama menyuruh kita keras pada sesuatu yang buruk maka lakukanlah, walaupun hati sudah terbiasa dengan kelembutan. Dan jika agama menyuruh kita berlemah lembut, berkasih sayang pada sesuatu (yang baik) maka lakukanlah, walaupun perangai kita biasanya sangat keras.

Salam Magrib #nawralovers 🌷

#nawralovers #nawraexclusive #nawraexc #LCS #shawl #shawlista #hijab #hijabista #newrelease #ootd #penang #muslimah #fashion
Saiyidina Umar Al Khattab itu keras orangnya. Tapi boleh lembut seketika saat dibaca Ayat Al Quran. Saiyidina Abu Bakar itu lembut orangnya. Tapi keras seketika saat ada yang menolak membayar zakat sebagai kewajiban seorang muslim. Pelajaran yang dapat kita ambil ialah walau bagaimanapun watak dan karakter kita, tetaplah tunduk kepada agama. Jika agama menyuruh kita keras pada sesuatu yang buruk maka lakukanlah, walaupun hati sudah terbiasa dengan kelembutan. Dan jika agama menyuruh kita berlemah lembut, berkasih sayang pada sesuatu (yang baik) maka lakukanlah, walaupun perangai kita biasanya sangat keras. Salam Magrib #nawralovers  🌷 #nawralovers  #nawraexclusive  #nawraexc  #LCS  #shawl  #shawlista  #hijab  #hijabista  #newrelease  #ootd  #penang  #muslimah  #fashion 
Advertisement
NICOLE JOHÄNNTGEN & PETER FINC live at Penang Island Jazz Festival 2016... full concert on youtube now. Link in bio... https://youtu.be/RTXLcXbngNU video by: Homegrown Production, Sound Engineer: Jim Teh, Penang Island Jazz Festival. #pijf2016 #penang #nicolejohänntgen #nicolejohänntgenpeterfinc #peterfinc #homegrownproduction #malaysia #fullconcert #blues #jazz #rock #duo #guitar #saxophone #dadariowoodwind #sennheiser #marcoguitars
🦊 Such a chill fox 🦊
—————————————
#fox #run #exercise #nature #orange #orangedoggo #doggo #whoknows #penang #botanicalgarden #garden #island  #penanghill #animal #animallover #zen #atonewithnature #jog #pet #love #cute
from the top of penang hill 🙌
.
.
.
#nature #penang #hills #beautiful #malaysia #vsco
Advertisement
🍀 Radost, úsměv, umění... Nežebrá, jen hraje za peníze. Rozdává úsměvy plné bolesti stáří a melodie plné falešných tónů, ale s takovou radostí, že vás dojme. Říká, že nemusí žít na ulici, ale ulice je jeho domov. Pozornost lidí dává smysl jeho stáří a štěstí jeho dnům... #zivottrochujinak #malajsie #zivotjakyje #tadyated #obycejnyzivot #jdetoijinak #zijsvujsen #nezapomenzit #kazdymasvujpribeh #penang #littleindia
Stuck with the proposals and can't make myself to complete other tasks. Sis fening uolss #sismalas. But somehow rasa sangat gumbira bila buat photogrid ni haha. Oh well 😎

I need a break. Can't wait for my #Penang #trip. Nk #jjcm , of course, dan yang pentingnya nak berjimba-jimba dengan kawan2 lama 💃💃, lama gila dh x jumpa. Miss them so much.. And hopefully this can replace many-many #travelling , jjcm plans with @sarayussuff yg asyik tak jadi 😄😄. Dan replace trip Aussie with makiato gals that I couldn't make it. And definitely the first trip with all the gals. Gals, see uolss soon.

XOXO 😘😘
Stuck with the proposals and can't make myself to complete other tasks. Sis fening uolss #sismalas . But somehow rasa sangat gumbira bila buat photogrid ni haha. Oh well 😎 I need a break. Can't wait for my #Penang  #trip . Nk #jjcm  , of course, dan yang pentingnya nak berjimba-jimba dengan kawan2 lama 💃💃, lama gila dh x jumpa. Miss them so much.. And hopefully this can replace many-many #travelling  , jjcm plans with @sarayussuff yg asyik tak jadi 😄😄. Dan replace trip Aussie with makiato gals that I couldn't make it. And definitely the first trip with all the gals. Gals, see uolss soon. XOXO 😘😘
#icecream peekaboo #no filter #no edit #notilter @ #penang #malaysia #merryme #gurneyparagon
Advertisement