an online Instagram web viewer

#nakputih medias

Photos

FREE POSTAGE SEMPENA MERDEKA 😍😱
.
Siapa yang tempat diorang takde agent/stokis untuk COD, ha masa ni lah korang kena grab produk the junni!
.
COMBO FREE POSTAGE 🔥
1️⃣ mayla set + 1️⃣ whitening lotion
1️⃣ normal set + 1️⃣ whitening lotion
2️⃣ mayla set / normal set
2️⃣ whitening hand & body lotion
.
To Order:
📲 Whatsapp: +60166198766
📦 COD area Bangi & Kajang
#tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodkuis #tjcodmcdbangi #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan #nakputih #produkkecantikan #putihkekal #putihinstant #hilangjerawat #nomercury #kkmapproved #normalsetthejunni #thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion
FREE POSTAGE SEMPENA MERDEKA 😍😱 . Siapa yang tempat diorang takde agent/stokis untuk COD, ha masa ni lah korang kena grab produk the junni! . COMBO FREE POSTAGE 🔥 1️⃣ mayla set + 1️⃣ whitening lotion 1️⃣ normal set + 1️⃣ whitening lotion 2️⃣ mayla set / normal set 2️⃣ whitening hand & body lotion . To Order: 📲 Whatsapp: +60166198766 📦 COD area Bangi & Kajang #tjcodbangi  #tjcodkajang  #tjcodkuis  #tjcodmcdbangi  #TheJunniMAYLA  #sayajualprodukkecantikan  #nakputih  #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant  #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved  #normalsetthejunni  #thejunni  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnilovers  #thejunnimayla  #thejunnimalaysia  #thejunniwhiteninglotion 
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Close-up testimoni 👉
.
UFORA dirumus khas dari 1,000,000 Mg Collagen+Gluta+Serbuk Mutiara yang memberikan kesan putih pink 10x ganda lebih cepat dari collagen biasa.
.
Nak jimat berbaloi meh grab harga promo merdeka 🎉 ni uollss..!
.
Kak ana available untuk dm atau whatsapp ok. Nak cara cepat whatsapp klik ja link bio 👆
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforabeautycollagen
#misicantiksebelumraya
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Close-up testimoni 👉 . UFORA dirumus khas dari 1,000,000 Mg Collagen+Gluta+Serbuk Mutiara yang memberikan kesan putih pink 10x ganda lebih cepat dari collagen biasa. . Nak jimat berbaloi meh grab harga promo merdeka 🎉 ni uollss..! . Kak ana available untuk dm atau whatsapp ok. Nak cara cepat whatsapp klik ja link bio 👆 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforabeautycollagen  #misicantiksebelumraya  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
Advertisement
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Soalan wajib yang selalu ditanya 'orang lelaki boleh tak consume Ufora Beauty Collagen ni?'
.
Jawapannya mestilah boleh. Eh, abam2 sekarang ni pun lagi dasyat tau bab nak jaga kulit + kesihatan dalaman ☺
.
UFORA dirumus khas dari 1,000,000 Mg Collagen+Gluta+Serbuk Mutiara yang memberikan kesan putih pink 10x ganda lebih cepat dari collagen biasa.
.
Kak ana available untuk dm atau whatsapp ok. Nak cara cepat whatsapp klik ja link bio 👆
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforabeautycollagen
#misicantiksebelumraya
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Soalan wajib yang selalu ditanya 'orang lelaki boleh tak consume Ufora Beauty Collagen ni?' . Jawapannya mestilah boleh. Eh, abam2 sekarang ni pun lagi dasyat tau bab nak jaga kulit + kesihatan dalaman ☺ . UFORA dirumus khas dari 1,000,000 Mg Collagen+Gluta+Serbuk Mutiara yang memberikan kesan putih pink 10x ganda lebih cepat dari collagen biasa. . Kak ana available untuk dm atau whatsapp ok. Nak cara cepat whatsapp klik ja link bio 👆 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforabeautycollagen  #misicantiksebelumraya  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
Pernah dengar tak Oil Cleansing Method?
.
.
Cuci muka dengan minyak?Eww tak makin berminyak ke muka? Mesti ramai berpendapat macam ni kan. Actually bila cuci muka dengan cara oil cleansing - muka jadi lebih bersih dari sebelumnya compare dengan cuci dengan sabun sahaja. Yes! You read it right!
.
.
Kalau korang ingat kan dalam subjek Sains - konsep "Air + Minyak" takkan sebati kan. Mesti minyak dan air tu asing asing. Sebab takleh masuk. So the same concept is here. Bila muka korang dalam keadaan makeup penuh minyak, the only things yang boleh larutkan makeup korang tu adalah minyak dan bukan air. Air memang boleh cuci dengan sabun tapi dia tak fully cuci dengan sebersihnya seperti fungsi minyak.
.
.
Tapi takpe . Korang jangan risau sebab Sabun TBH memang ada sekali founder isikan oil yang best untuk korang. Bila guna sabun kulit moist je rasa. Syokk!
.
.
P/S: Ni lah biggest secret Korean untuk mempunyai kulit gebu mulus! Korang try la nanti. Tangan kompem asyik nak sentuh muka je nanti 😜jangan cakap akak tak bagitau awal. .
.
Nak dapatkan produk TBH + Free Consult ? .
.
Azi / Whatsapp 0146855992 🌹
.
.
#thebeautyhacks #sayagunasayajual  #bodycaremalaysia #letscantik #sayajualprodukkecantikan #nakputih #cantiksemulajadi #naturalskincare #naturalbodycare #homemade ##bodyscrubmalaysia #tipskincare
#localproduct #madeinmalaysia #sabunkunyitmalaysia #turmericsoap #musthavesoap #mukaglowing #mukaberjerawat #sabunberas #sabunberasmalaysia #kulitmukakusam #sabunkunyit #mukajerawat
Pernah dengar tak Oil Cleansing Method? . . Cuci muka dengan minyak?Eww tak makin berminyak ke muka? Mesti ramai berpendapat macam ni kan. Actually bila cuci muka dengan cara oil cleansing - muka jadi lebih bersih dari sebelumnya compare dengan cuci dengan sabun sahaja. Yes! You read it right! . . Kalau korang ingat kan dalam subjek Sains - konsep "Air + Minyak" takkan sebati kan. Mesti minyak dan air tu asing asing. Sebab takleh masuk. So the same concept is here. Bila muka korang dalam keadaan makeup penuh minyak, the only things yang boleh larutkan makeup korang tu adalah minyak dan bukan air. Air memang boleh cuci dengan sabun tapi dia tak fully cuci dengan sebersihnya seperti fungsi minyak. . . Tapi takpe . Korang jangan risau sebab Sabun TBH memang ada sekali founder isikan oil yang best untuk korang. Bila guna sabun kulit moist je rasa. Syokk! . . P/S: Ni lah biggest secret Korean untuk mempunyai kulit gebu mulus! Korang try la nanti. Tangan kompem asyik nak sentuh muka je nanti 😜jangan cakap akak tak bagitau awal. . . Nak dapatkan produk TBH + Free Consult ? . . Azi / Whatsapp 0146855992 🌹 . . #thebeautyhacks  #sayagunasayajual  #bodycaremalaysia  #letscantik  #sayajualprodukkecantikan  #nakputih  #cantiksemulajadi  #naturalskincare  #naturalbodycare  #homemade  ##bodyscrubmalaysia  #tipskincare  #localproduct  #madeinmalaysia  #sabunkunyitmalaysia  #turmericsoap  #musthavesoap  #mukaglowing  #mukaberjerawat  #sabunberas  #sabunberasmalaysia  #kulitmukakusam  #sabunkunyit  #mukajerawat 
Kalau dulu dayang senandung...
Sekarang nak panggil ape ekk.. 😚😚
.
DMS NYATA BERBEZA...!! 💘💘
.
Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60137034598
Jom Telegram 📲 Aien 013 7034598
.
.
#dmslover #dmsviral #dmstrending #sayajualdms360 #dms360 #naturalbeauty #dmsmuar #codmuar #agendmsmuar #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmuar #dmsmurah #dms360murah #agentwanted #dropshipwanted #dmsoriginal #dms360original #dmsone #freepostage #skincare #stokisdms360
Kalau dulu dayang senandung... Sekarang nak panggil ape ekk.. 😚😚 . DMS NYATA BERBEZA...!! 💘💘 . Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60137034598 Jom Telegram 📲 Aien 013 7034598 . . #dmslover  #dmsviral  #dmstrending  #sayajualdms360  #dms360  #naturalbeauty  #dmsmuar  #codmuar  #agendmsmuar  #nakcantik  #nakputih  #igshop  #visitmyig  #instashop  #igseller  #stokisdmsmuar  #dmsmurah  #dms360murah  #agentwanted  #dropshipwanted  #dmsoriginal  #dms360original  #dmsone  #freepostage  #skincare  #stokisdms360 
Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL...
.
Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +601119278368 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat
Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL... . Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +601119278368 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat 
Anyone ade masalah kulit kering?? 😱😱 Sis pernah mengalami masalah kulit kering dulu 😭😭😭 memang rasa down tau, sebab kulit tak berseri...TAPI, bila sis dah amalkan Seribella ni...kulit makin lembab gitu..sis lebih confident! 😍😍.
.

Jom berseribella bersama sis
.
Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤
📲 0111-2380407
.

Price: RM 60 exc postage
.
#seribella #seritoks #serihariiniseriselamanya #beauty #health #flawlessskin #flawless #vitamin #collagen #kulitcantik #nakputih #nakcantik #nakkurus #detoks #bellaammara #ilovemyskin #jomcantik #ajimaura #terapiinstagram #kulitkusam #kulitgelap #kulitlicin #kulitjerawat #kulitjeragat #shahalam #subang #uitm
Anyone ade masalah kulit kering?? 😱😱 Sis pernah mengalami masalah kulit kering dulu 😭😭😭 memang rasa down tau, sebab kulit tak berseri...TAPI, bila sis dah amalkan Seribella ni...kulit makin lembab gitu..sis lebih confident! 😍😍. . Jom berseribella bersama sis . Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤ 📲 0111-2380407 . Price: RM 60 exc postage . #seribella  #seritoks  #serihariiniseriselamanya  #beauty  #health  #flawlessskin  #flawless  #vitamin  #collagen  #kulitcantik  #nakputih  #nakcantik  #nakkurus  #detoks  #bellaammara  #ilovemyskin  #jomcantik  #ajimaura  #terapiinstagram  #kulitkusam  #kulitgelap  #kulitlicin  #kulitjerawat  #kulitjeragat  #shahalam  #subang  #uitm 
Berbaloi pakai dyxy ni..muka tak berminyak, rasa ringan je macam tak pakai apa apa😍
.
.
Kulit nampak flawless and natural gitew 😍  takperlu tepek foundation tebal2..pakai je dyxy bccream ni confirm jatuh cinta pandang pertama😙😙
.
.
Dah ramai customer yang repeat order dyxy ni banyak kali sebab tersangat sangat la best.
.
Bccream dyxy ni boleh tahan 3-4 bulan tau.tersangat sangatlah jimat..tak perlu keluarkan modal banyak pon untuk cantik💃😍 .
Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Berbaloi pakai dyxy ni..muka tak berminyak, rasa ringan je macam tak pakai apa apa😍 . . Kulit nampak flawless and natural gitew 😍  takperlu tepek foundation tebal2..pakai je dyxy bccream ni confirm jatuh cinta pandang pertama😙😙 . . Dah ramai customer yang repeat order dyxy ni banyak kali sebab tersangat sangat la best. . Bccream dyxy ni boleh tahan 3-4 bulan tau.tersangat sangatlah jimat..tak perlu keluarkan modal banyak pon untuk cantik💃😍 . Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
Advertisement
#Repost @syeraashaa_ (@get_repost)
・・・
Ramai yg tanya syera makan apa untuk putihkan badan , okayy syera makan Baby Love Collagen dari @theglamscha sebenarnya ada makan teatox sekali untuk bagi slim badan kita , nanty syera update kat story . Korang kalau nak kulit putih bersih bebas dari jerawat . bagi muka naik seri balik . Korang kene follow @theglamscha and grab kat dia Baby Love Collagen @theglamscha mesty korang suka sbb rasa dia rasa strawberry , bestt sangatt ❤️ Thanks @theglamscha
.
BERMINAT NAK ORDER ? WHATSAPP 019 2216629 @ dm jer !
.
#slimmingandwhitening #putih #nakputih #nakcantik #nakputihcepat #naksihat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #jomcantik #jomsihat #putihgebu #naturalingredients #babylovecollagen #malaysia #sayajual #bazarpaknil #malaysia #collagen #beauty #2017 #cantik #produkkecantikan #collagenmurah #sayajualcollagen #babylovecollagen #letscantik #supplement #sayajualmurah
#Repost  @syeraashaa_ (@get_repost) ・・・ Ramai yg tanya syera makan apa untuk putihkan badan , okayy syera makan Baby Love Collagen dari @theglamscha sebenarnya ada makan teatox sekali untuk bagi slim badan kita , nanty syera update kat story . Korang kalau nak kulit putih bersih bebas dari jerawat . bagi muka naik seri balik . Korang kene follow @theglamscha and grab kat dia Baby Love Collagen @theglamscha mesty korang suka sbb rasa dia rasa strawberry , bestt sangatt ❤️ Thanks @theglamscha . BERMINAT NAK ORDER ? WHATSAPP 019 2216629 @ dm jer ! . #slimmingandwhitening  #putih  #nakputih  #nakcantik  #nakputihcepat  #naksihat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #jomcantik  #jomsihat  #putihgebu  #naturalingredients  #babylovecollagen  #malaysia  #sayajual  #bazarpaknil  #malaysia  #collagen  #beauty  #2017  #cantik  #produkkecantikan  #collagenmurah  #sayajualcollagen  #babylovecollagen  #letscantik  #supplement  #sayajualmurah 
Step by step with SURE GLOW LOTION.
.
SURE GLOW LOTION have spf 15 (sunblock) for our skin. Sangat2 bgus untuk kulit you all wajib ada dekat dalam handbag tau!
.
1) Picitkan botol sure glow lotion ke jari 
2) Calit di wajah berapa pun yang you all nak. 
3) Sapu mengunakan jari atas span/brush (up to you) its okay if you want. 
4) Lepas sekata, letak bedak sikit (if you all nak)
5) Boleh pakai makeup macam biasa, letak blusher and so on 💃
.
Jom order #sureglowlotion Now! whatsapp 0134611636
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Step by step with SURE GLOW LOTION. . SURE GLOW LOTION have spf 15 (sunblock) for our skin. Sangat2 bgus untuk kulit you all wajib ada dekat dalam handbag tau! . 1) Picitkan botol sure glow lotion ke jari 2) Calit di wajah berapa pun yang you all nak. 3) Sapu mengunakan jari atas span/brush (up to you) its okay if you want. 4) Lepas sekata, letak bedak sikit (if you all nak) 5) Boleh pakai makeup macam biasa, letak blusher and so on 💃 . Jom order #sureglowlotion  Now! whatsapp 0134611636 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Sudah Diet Berat Badan Tidak Turun? Sy mencari sesiapa yang beratnya 70kg ke atas
.
Yang Masalah
.
perutnya buncit
Lengan besar
Double chin di dagu
Berat badan
Paha besar
Selera YG melampaui
Gemuk
Kulit kusam / jerawat
Berat meningkat
Kemaruk makan ....
akhir sekali OBESITI .. Takutkan
.
saya ada penyelesaianya ... dgn satu produk boleh merawat dan mencegah pelbagai penyakit .. bestnya
.
1 kotak boleh turun 3kg - 10kg . WowwWww !!
.
+ Mengenyangkan
+ TAK PERLU berLapar & PANTANG LARANG YG KETAT
+ TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2
.
Apa produk yg AJAIB sangat ni ??
.
✔ Tindakbalas CEPAT Seawal 2 hari.
.
Whatsapp sekarang
012-3448040
012-3448040
012-3448040
.
#Detox
#QMTripleTurbo
#DianzVitamin
#ScrubCoffee
#BoosterWhitening
#Liptintkorea
#AuoliyaEmulsionSkinRepair
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#pemerahbibir
#vitaminC
#nakputih
#nakkurus
#kurussihat
#kurusdancantik
#jomdetox
#QueenOfMutiara
#iloveFasteaDetox
#iloveTouchMinerals
#iloveDetox
#iloveLiptintkorea
#ilovebeautyproduct
#iloveDianzVitamin
#iloveScrubCoffee
#iloveBoosterWhitening
#iloveAuoliyaEmulsionSkinRepair
#iloveBoosterFoundation
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah
Sudah Diet Berat Badan Tidak Turun? Sy mencari sesiapa yang beratnya 70kg ke atas . Yang Masalah . perutnya buncit Lengan besar Double chin di dagu Berat badan Paha besar Selera YG melampaui Gemuk Kulit kusam / jerawat Berat meningkat Kemaruk makan .... akhir sekali OBESITI .. Takutkan . saya ada penyelesaianya ... dgn satu produk boleh merawat dan mencegah pelbagai penyakit .. bestnya . 1 kotak boleh turun 3kg - 10kg . WowwWww !! . + Mengenyangkan + TAK PERLU berLapar & PANTANG LARANG YG KETAT + TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2 . Apa produk yg AJAIB sangat ni ?? . ✔ Tindakbalas CEPAT Seawal 2 hari. . Whatsapp sekarang 012-3448040 012-3448040 012-3448040 . #Detox  #QMTripleTurbo  #DianzVitamin  #ScrubCoffee  #BoosterWhitening  #Liptintkorea  #AuoliyaEmulsionSkinRepair  #Detoxdulubaruslim  #BoosterFoundation  #FasteaDetox  #pemerahbibir  #vitaminC  #nakputih  #nakkurus  #kurussihat  #kurusdancantik  #jomdetox  #QueenOfMutiara  #iloveFasteaDetox  #iloveTouchMinerals  #iloveDetox  #iloveLiptintkorea  #ilovebeautyproduct  #iloveDianzVitamin  #iloveScrubCoffee  #iloveBoosterWhitening  #iloveAuoliyaEmulsionSkinRepair  #iloveBoosterFoundation  #kosmetikmurahmalaysia  #jomcantikberjemaah 
TAK NAK LAH AK BERKAWAN DENGAN KAU..MALU AKU NK KELUAR DGN KAU,DENGAN MUKA KAU YANG JERAWAT NIE DGN BADAN NYA GEMOKK....OMG!! PERGI MAIN JAUHH LAH.......
.
kau ni tak jaga muka ke...,pakai lar apa produk .,aku nk syorkan baik kau pkai produk ni AMAURA CRYSTAL,,.
.
.AMALKAN SELALU AMAURA CRYSTAL.  HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kitnakcepatkurusak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : +60 17 978 1321 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus
TAK NAK LAH AK BERKAWAN DENGAN KAU..MALU AKU NK KELUAR DGN KAU,DENGAN MUKA KAU YANG JERAWAT NIE DGN BADAN NYA GEMOKK....OMG!! PERGI MAIN JAUHH LAH....... . kau ni tak jaga muka ke...,pakai lar apa produk .,aku nk syorkan baik kau pkai produk ni AMAURA CRYSTAL,,. . .AMALKAN SELALU AMAURA CRYSTAL. HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊 MASALAH : . - kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ? . - pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ? . - telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA? . - minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ? . Kenapa semua masalah ni boleh terjadi? . Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. . Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kitnakcepatkurusak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :) . 1. Darah kita kurang bersih . 2. Toxin dlm badan terlalu byk . 3. Kurang makan sayur . 4. Kurang minum air putih . Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? . Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih. . Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. . KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH : . - jeragat . - jerawat (muka / badan) . - kulit kusam / kering / gelap / sunburn . - berat badan berlebihan . - perut buncit . - sembelit . - usus kotor / tersumbat . Korang berminat ? Whatsapp kami segera : +60 17 978 1321 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus 
Advertisement
Dulu gaya makcik hulu.. Skrg? Makcik tengok terus rasa nak buat menantu! Hahaha Sumpah makin cun! 😍
.

#lentikdaraempire99
Dulu gaya makcik hulu.. Skrg? Makcik tengok terus rasa nak buat menantu! Hahaha Sumpah makin cun! 😍 . #lentikdaraempire99 
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL...
Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL... Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat 
RAYA DAH NAK DEKAT, TAK NAK KURUS KE UOLLS,TAK NAK PUTIH GEBU KE UOLLS???? Hehehhehehe

Korang Baju raya dah kepok2 lawa2 muka taknak lawa ke.🌼..alahaii tak kan baju lawa jerr mst lah nk muka lawa nak kurus kan kan kan..😊...Bila dah nak dekat raya, mesti nak kurus kn, mesti nak putih gebu kulit licin... Nak jumpa sedara mara tak syoklah kalau kulit muka kita ada masalah..lepas tuh gemok pulak malu kan....
.
Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik 😍 ."betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah" ...Tak percaya try 1kotak confirm menjadi.... Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
RAYA DAH NAK DEKAT, TAK NAK KURUS KE UOLLS,TAK NAK PUTIH GEBU KE UOLLS???? Hehehhehehe Korang Baju raya dah kepok2 lawa2 muka taknak lawa ke.🌼..alahaii tak kan baju lawa jerr mst lah nk muka lawa nak kurus kan kan kan..😊...Bila dah nak dekat raya, mesti nak kurus kn, mesti nak putih gebu kulit licin... Nak jumpa sedara mara tak syoklah kalau kulit muka kita ada masalah..lepas tuh gemok pulak malu kan.... . Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik 😍 ."betul KE sis ni" "Iyee Betul lah" ...Tak percaya try 1kotak confirm menjadi.... Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
💃Ramuan Ufora : 1,000,000 Kolagen💃
.
🌸Meningkatkan kelembapan kulit
🌸Mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit
🌸Peningkatan dalam penampilan keseluruhan kulit
🌸Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
🌸Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti kulit
🌸Meningkatkan ketebalan rambut
🌸Meningkatkan seri, tona dan warna kulit
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforabeautycollagen
#misicantiksebelumraya
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Ramuan Ufora : 1,000,000 Kolagen💃 . 🌸Meningkatkan kelembapan kulit 🌸Mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit 🌸Peningkatan dalam penampilan keseluruhan kulit 🌸Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit 🌸Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti kulit 🌸Meningkatkan ketebalan rambut 🌸Meningkatkan seri, tona dan warna kulit 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforabeautycollagen  #misicantiksebelumraya  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
MOCCA nak share dgn korang tips utk HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
MOCCA nak share dgn korang tips utk HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊 MASALAH : . - kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ? . - pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ? . - telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA? . - minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ? . Kenapa semua masalah ni boleh terjadi? . Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. . Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :) . 1. Darah kita kurang bersih . 2. Toxin dlm badan terlalu byk . 3. Kurang makan sayur . 4. Kurang minum air putih . Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? . Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih. . Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. . KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH : . - jeragat . - jerawat (muka / badan) . - kulit kusam / kering / gelap / sunburn . - berat badan berlebihan . - perut buncit . - sembelit . - usus kotor / tersumbat . Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Advertisement
Admin dah fall in love ❤️
.
" MILK PUDDING INI MAMPU LENYAPKAN WHITEHEAD DAN JADIKAN MAKEUP SMOOTH 😊✨
.
.
MILK PUDDING FACEWASH BOOSTER by Missbaby Republic .
Mampu Menghilangkan whitehead sekelip mata dan jadikan makeup uols SMOOTH !! 😍
.
Kesan lain pemakaian facewash booster :
.
-Menanggalkan sisa makeup
-Menyerap lebihan minyak dr dalam pori
-Memudarkan parut jerawat
-Mengecutkan jerawat
-Mencegah jerawat
-Melembabkan kulit
-Merawat sun burn
.
Kesan serta merta :
.
-Kulit terasa licin bersih
-Kulit lebih segar
-Whitehead tanggal
-Minyak berlebihan HILANG!
.
Nak OFFER "HIDUNG BERDARAH" meh BORONG dengan Nurin😏
hanya utk uols yang whatsapp Nurin dulu je tau!
.
HARGA PROMOSI + FREEGIFT + FREE POSTAGE untuk #missbabyqueen
.
So what are u waiting for 😃😍
.
Nak ke kulit mengerutu selama-lamanya ?!
Order now atau kawan-kawan asyik mengata makeup kita mengerutu sampai bila2. 😭
.

Whatsapp 018 2114871 or just click link whatsapp on bio @missbaby.republic
.
.
#teammissbaby #noparaben
#teamtacha #pinkishradiance
#missbabyrepublic #babyskin
#milkpuddingfacewashbooster #missbabyrepublic  #lipserum #mattelipstick #scarremover #missbabyrepublicteam #missbabyrepubliclovers #missbabyrepublicmalaysia #freegift #sayajual #milkpuddingbooster #feedback #onlineshopmalaysia #nakcantik #nakputih #putihgebu #bazarpaknil #girl #naturalproduct #malaysia #agentneeded #dropshipneed #mua #mask
Admin dah fall in love ❤️ . " MILK PUDDING INI MAMPU LENYAPKAN WHITEHEAD DAN JADIKAN MAKEUP SMOOTH 😊✨ . . MILK PUDDING FACEWASH BOOSTER by Missbaby Republic . Mampu Menghilangkan whitehead sekelip mata dan jadikan makeup uols SMOOTH !! 😍 . Kesan lain pemakaian facewash booster : . -Menanggalkan sisa makeup -Menyerap lebihan minyak dr dalam pori -Memudarkan parut jerawat -Mengecutkan jerawat -Mencegah jerawat -Melembabkan kulit -Merawat sun burn . Kesan serta merta : . -Kulit terasa licin bersih -Kulit lebih segar -Whitehead tanggal -Minyak berlebihan HILANG! . Nak OFFER "HIDUNG BERDARAH" meh BORONG dengan Nurin😏 hanya utk uols yang whatsapp Nurin dulu je tau! . HARGA PROMOSI + FREEGIFT + FREE POSTAGE untuk #missbabyqueen  . So what are u waiting for 😃😍 . Nak ke kulit mengerutu selama-lamanya ?! Order now atau kawan-kawan asyik mengata makeup kita mengerutu sampai bila2. 😭 . Whatsapp 018 2114871 or just click link whatsapp on bio @missbaby.republic . . #teammissbaby  #noparaben  #teamtacha  #pinkishradiance  #missbabyrepublic  #babyskin  #milkpuddingfacewashbooster  #missbabyrepublic   #lipserum  #mattelipstick  #scarremover  #missbabyrepublicteam  #missbabyrepubliclovers  #missbabyrepublicmalaysia  #freegift  #sayajual  #milkpuddingbooster  #feedback  #onlineshopmalaysia  #nakcantik  #nakputih  #putihgebu  #bazarpaknil  #girl  #naturalproduct  #malaysia  #agentneeded  #dropshipneed  #mua  #mask 
💕NOW AVAILABLE BUMEBIME SOAP AND
💕BUMEBIME LOTION
💕THAILAND WHITENING SOAP AND LOTION 👉Bumebime Skin Lightening / 
Whitening Body Lotion 500ml
👉Bumebine Mask Natural Soap 
This advanced and safe formula can help to gradually lighten skin. 
Containing a blend of natural ingredients, including: Glutathione (which is known to have excellent skin whitening capabilities) Vitamin E, Fruit extract and Collagen to name a few.

Features: Helps to lighten skin and reduce the appearance of dark spots, skin blemishes and stretch marks.

Nourishes skin to reveal lighter, luminous and beautiful skin.

Leaves skin feeling softer and moisturized.

With continued use skin will look and feel amazing!

For best results, use with Bumebime Mask Natural Soap.

Ingredients:  Deoxyarbutin, Apple extract, Glutathione, Alpha-Arbutin, Vitamin E, Vitamin B3, Fruit extract, Collagen, Red fruit complex, White tea hydroglycolic extract, Snail secretion filtrate, Gingseng extract, Silasoma mea and Beta-glucan.
.
💯% Original Thailand Products
.
📮RM 50 FREE POS SM
📲WS 0107030507
.
#bumebimelotion #bumebimesoap #whiteninglotion #datoserivida #ellaaminuddin #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #bumebimeoriginal #bazaarpaknil #laraalana #neelofa #trustedseller #sabunbumebinemurah
#bumebinesoap #sabun #sabunviral #sabunbumebime #magicnaturalsoap #sabunpemutih #sabundaki #kulitmati #hilangkanparut #nakputih #kulitputih #sabunviral #bumebimesoaporiginal #bumebimelotion #bumebimelotionmalaysia #bumebimelotionmurah #bumebimelotionoriginal
💕NOW AVAILABLE BUMEBIME SOAP AND 💕BUMEBIME LOTION 💕THAILAND WHITENING SOAP AND LOTION 👉Bumebime Skin Lightening / Whitening Body Lotion 500ml 👉Bumebine Mask Natural Soap This advanced and safe formula can help to gradually lighten skin. Containing a blend of natural ingredients, including: Glutathione (which is known to have excellent skin whitening capabilities) Vitamin E, Fruit extract and Collagen to name a few. Features: Helps to lighten skin and reduce the appearance of dark spots, skin blemishes and stretch marks. Nourishes skin to reveal lighter, luminous and beautiful skin. Leaves skin feeling softer and moisturized. With continued use skin will look and feel amazing! For best results, use with Bumebime Mask Natural Soap. Ingredients: Deoxyarbutin, Apple extract, Glutathione, Alpha-Arbutin, Vitamin E, Vitamin B3, Fruit extract, Collagen, Red fruit complex, White tea hydroglycolic extract, Snail secretion filtrate, Gingseng extract, Silasoma mea and Beta-glucan. . 💯% Original Thailand Products . 📮RM 50 FREE POS SM 📲WS 0107030507 . #bumebimelotion  #bumebimesoap  #whiteninglotion  #datoserivida  #ellaaminuddin  #sabunbumebime  #sabunbumebimemurah  #bumebimeoriginal  #bazaarpaknil  #laraalana  #neelofa  #trustedseller  #sabunbumebinemurah  #bumebinesoap  #sabun  #sabunviral  #sabunbumebime  #magicnaturalsoap  #sabunpemutih  #sabundaki  #kulitmati  #hilangkanparut  #nakputih  #kulitputih  #sabunviral  #bumebimesoaporiginal  #bumebimelotion  #bumebimelotionmalaysia  #bumebimelotionmurah  #bumebimelotionoriginal 
order booster whitening skrang klu nk putih sebelum raya.. yg penting minum air banyak ye😉😉
whatsapp 0182032719
#feedbackbw #feedbackboosterwhitening  #boosterwhitening #flawless #nakflawless #nakputih #putih #nakcantik #nakcantikcarisaya #cantik
Testimoni Bellove Collanest ❤️
✔️ Perubahan kulit sgt ketara
✔️ Repeat box 😍
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘
.
Whatsapp kak bell now 👇🏻
.
📲 017 965 7717
📲 017 965 7717.
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Testimoni Bellove Collanest ❤️ ✔️ Perubahan kulit sgt ketara ✔️ Repeat box 😍 . Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋 . Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘 . Whatsapp kak bell now 👇🏻 . 📲 017 965 7717 📲 017 965 7717. . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
Testimoni📣 testimoni📣
.
Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁
.
Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Testimoni📣 testimoni📣 . Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁 . Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
Real testimoni

Ape saje masalah kulit boleh dirawat dgn MEERACLE SERUM ☎️ 019-5741901

#jeragat #nakputih #jerawat #obatjerawat #ubatjerawat #parutjerawat #parut #glowing #cantik #ubatjeragat #serum #serumwajah #putihmulus
Advertisement
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI!
.
Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni.
.
Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau.
.
Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparut #Kulitsehalusbayi #Hilangkanekzema #Hilangkankudis #Hilangkankurap #Hilangkankesanmelecur
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI! . Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni. . Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau. . Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600 . #produkkesihatan  #Naklawa  #carakulitputih  #putihkankulit  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #rahsiakulitputih  #rahsiaputih  #rahsiakulitcantik  #Nakputih  #produkkecantikan  #kulitputihgebu  #Nakcantik  #Naksihat  #hilangkanjerawat  #Hilangkanparut  #Kulitsehalusbayi  #Hilangkanekzema  #Hilangkankudis  #Hilangkankurap  #Hilangkankesanmelecur 
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!!
.
.
SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱.
.
Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion ni 😍
. .
ws 018-9524084 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!! . . SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱. . Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion  ni 😍 . . ws 018-9524084 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Raja segala minyak iaitu SIXTYNINE69OIL . .
Tiada minyak setanding dengan SIXTYNINE 69 OIL yang berkualiti tinggi untuk aset lelaki ! .
Khasiat utama :

Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja .

Menjadikan aset anda :- KUAT ,

TEGANG ,

TAHAN LAMA , 
BESAR DAN PANJANG .

JAMINAN KAMI : - Kesan perubahan seawal 3 hari mula kelihatan . - Berasaskan herba & 100% minyak pati Original .
.Cara Order :-
📱 WHATSAPP
🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧
🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼
🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝
🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita  #jualmurah #sayajual #sayajualproduk  #nakcantik #nakputih  #instamalaysia  #abangsado #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak
Raja segala minyak iaitu SIXTYNINE69OIL . . Tiada minyak setanding dengan SIXTYNINE 69 OIL yang berkualiti tinggi untuk aset lelaki ! . Khasiat utama : Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja . Menjadikan aset anda :- KUAT , TEGANG , TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG . JAMINAN KAMI : - Kesan perubahan seawal 3 hari mula kelihatan . - Berasaskan herba & 100% minyak pati Original . .Cara Order :- 📱 WHATSAPP 🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧 🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼 🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝 🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹 📮FREE POS SETIAP HARI 🌎 Sabah Dan Sarawak 👜 Ready Stock 👍 Trusted Seller 🆔 SSM 002392643W MENAWANKALBU ENTERPRISE #masalahwanita  #jualmurah  #sayajual  #sayajualproduk  #nakcantik  #nakputih  #instamalaysia  #abangsado  #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia  #kakibola  #sayajualmurah  #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #hantaran  #produksuamiisteri  #matmotor  #pengantin  #akadnikah  #produkwanita  #matmoto  #gadis  #jejakamalaya  #bolasepak 
Advertisement
Testimoni SIXTYNINE 69 OIL.

Produk import dari Arabia dan 100% menggunakan Dhab.

Perubahan kelihatan seawal 3 hari sahaja.
.
Cara Order :-
📱 WHATSAPP
🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧
🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼
🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝
🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita  #jualmurah #sayajual #sayajualproduk  #nakcantik #nakputih  #instamalaysia  #abangsado #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak
Testimoni SIXTYNINE 69 OIL. Produk import dari Arabia dan 100% menggunakan Dhab. Perubahan kelihatan seawal 3 hari sahaja. . Cara Order :- 📱 WHATSAPP 🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧 🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼 🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝 🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹 📮FREE POS SETIAP HARI 🌎 Sabah Dan Sarawak 👜 Ready Stock 👍 Trusted Seller 🆔 SSM 002392643W MENAWANKALBU ENTERPRISE #masalahwanita  #jualmurah  #sayajual  #sayajualproduk  #nakcantik  #nakputih  #instamalaysia  #abangsado  #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia  #kakibola  #sayajualmurah  #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #hantaran  #produksuamiisteri  #matmotor  #pengantin  #akadnikah  #produkwanita  #matmoto  #gadis  #jejakamalaya  #bolasepak 
Haaa ada yang rindu sis ke? lamanyaa menghilang kak oiii 😥😥
.
.
Maaf lah sis busy dgn duniyaaaa fasion ceewah. Tapi still sis lincah amik order lagi.. Siapa nak order tu? Skrg ada new price kebaboom tau! Nak tau? Meh klik link pada bio/ dm sis okay? .
.
#basuromalaysia #familybasuro #basuroputih #jomputih #putihcepat #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #sayanakputih #kulitcantik #putihsehat #nakputih #kulitlembut
 #putihgebu #putihseawal7hari #tipscantik #kulitsihat #putihberseri #putihkorea #bazaarpaknil #sayajualmurahmurah
Haaa ada yang rindu sis ke? lamanyaa menghilang kak oiii 😥😥 . . Maaf lah sis busy dgn duniyaaaa fasion ceewah. Tapi still sis lincah amik order lagi.. Siapa nak order tu? Skrg ada new price kebaboom tau! Nak tau? Meh klik link pada bio/ dm sis okay? . . #basuromalaysia  #familybasuro  #basuroputih  #jomputih  #putihcepat  #sapusaputerusputihh  #putihmulus  #putihinstant  #kulitputih  #losyenputihajaib  #tipsputih  #losyenputihgebu  #sayanakputih  #kulitcantik  #putihsehat  #nakputih  #kulitlembut  #putihgebu  #putihseawal7hari  #tipscantik  #kulitsihat  #putihberseri  #putihkorea  #bazaarpaknil  #sayajualmurahmurah 
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.
.
1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih
.
P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
For more details, kindly whatsapp 
014-5141002
014-5141002
014-5141002
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer. . 1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih . P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . For more details, kindly whatsapp 014-5141002 014-5141002 014-5141002 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Close-up testimoni 👉
.
Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚
.
Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforaglowhitecollagen
#misicantik2017
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Close-up testimoni 👉 . Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚 . Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforaglowhitecollagen  #misicantik2017  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ INSTAFEMES SIS ELCAH PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH  APPLY APA APA DAH ♥♥♥
.
.
Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋
.
.
"ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA"
.
. "ALA TAK RETI MAKE UP LA"
.
. "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT"
.
. "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA"
.
. "MALAS NAK CUCI MAKE UP"
.
. "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI"
.
. "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI"
.
.
Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥
.
.
Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics #bccreambydyana ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍
.
.
Kita bagi satu set dengan #dyxybrush tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 .
. ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ .
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
WHATSAPP 📲 +60173992404
.
.
#teamdyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #bccreamfoundation #foundationmurah #foundationviral #matteroundation #fullcoveragefoundation #produkoriginal #produkmesrawuduk #koreaproduct #visitmyig #sisjualmurah #sisjualprodukkecantikkan #nakcantik #nakputih #tipsmukaflawless #bazarpaknil #followme #follow4followback #follow4follow #dyxylovers #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #jomcantikdengandyxycosmetics #makeupcage #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeupmampumilik #makeuplooks
VIRAL ‼️ VIRAL ‼️ INSTAFEMES SIS ELCAH PUN DAH CUBA #dyxycosmetics  NI 😍😍😍 HAAA CANTIK KAN?? PAKAI BC CREAM JE TAK PAYAH APPLY APA APA DAH ♥♥♥ . . Awak awak awak haaa awak yang nak cantik tu 🙈🙈 Kalau nak cantik tak mau bagi alasan ✋✋✋✋ . . "ALA MAHAL NYA BAZIR DUIT LA" . . "ALA TAK RETI MAKE UP LA" . . "ALA MALAS LA MAKE UP NANTI LAMBAT" . . "RIMAS LA NAK TEPEK KAT MUKA" . . "MALAS NAK CUCI MAKE UP" . . "NANTI MUKA NAMPAK CAPUK LA PAKAI NI" . . "ALA SUSAH NAK SOLAT NANTI" . . Haihhh korang ni kena nanti 😈😈 Hahahahha ni haaa sis dah kenalkan produk paling bagus, berkualiti, jimat 5-6 bulan, jimat duit & jimat masa hangpa semua tau dak. MashaaAllah sisthur produk ni sesuai sangat utk korang yang tak suka make up tebal yang suka kan natural beauty gitew 🙈♥ . . Ni kita nak paksa hang pa semua cuba #dyxycosmetics  #bccreambydyana  ni dah cuba baru tahu bestnya macam mana haaaa cenggini 👍👍👍 . . Kita bagi satu set dengan #dyxybrush  tu takkan malas lagi, dap dap je apply dengan brush haa sekata la nanti foundation uoollllssss yang penting dah pakai BC CREAM takyah apply bedak atau sunblock kaaa apa apa jenis cream sebab BC CREAM ni all in one💯 Jimat duit takyah beli baru tiap bulan ye dok 😳 . . ♥ HIGHLY RECOMMENDED & AFFORDABLE SANGAT TAU ♥ . . WHATSAPP 📲 +60173992404 . WHATSAPP 📲 +60173992404 . . #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmurah  #foundationviral  #matteroundation  #fullcoveragefoundation  #produkoriginal  #produkmesrawuduk  #koreaproduct  #visitmyig  #sisjualmurah  #sisjualprodukkecantikkan  #nakcantik  #nakputih  #tipsmukaflawless  #bazarpaknil  #followme  #follow4followback  #follow4follow  #dyxylovers  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #jomcantikdengandyxycosmetics  #makeupcage  #makeuptutorial  #makeupmurahmalaysia  #makeupmampumilik  #makeuplooks 
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃
.
Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume 1 box Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚.
.
Apa yg power sgt Ufora Collagen ni? Haa kandungan hebat dalam setiap sachet UFORA ni iaitu 1,000,000mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara ni la yg buatkan kulit korang putih gebu berseri-seri 😍😍
.
Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforaglowhitecollagen
#misicantik2017
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Testimoni Ufora Glowhite Collagen💃 . Wow!! Kulit makin berseri-seri lepas consume 1 box Ufora Collagen. Korang perasan tak tona kulit sis ni pon da berbeza kan. Sebelum ni kulit gelap. Sekarang kulit makin putih gebu gebas. Weewitt 😚. . Apa yg power sgt Ufora Collagen ni? Haa kandungan hebat dalam setiap sachet UFORA ni iaitu 1,000,000mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara ni la yg buatkan kulit korang putih gebu berseri-seri 😍😍 . Jom berUFORA korang. Sempat lagi ni nak putih gebu gebas tahun ni. Mai dm kak ana atau direct whatsapp 018-4652596 . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforaglowhitecollagen  #misicantik2017  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
Advertisement
💃Ramuan Ufora : Astaxanthin💃
.
🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
🌸Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit
🌸Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan kulit
🌸Membantu mengurangkan kerosakan kulit drp cahaya ultraungu (UV)
🌸Antioksidan, antikanser, antiradang dan mampu mengawal masalah leukimia
🌸Membantu mencegah penyakit Alzheimer
🌸Membantu mengurangkan gejala Arthritis dan mencegah katarak
🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi dan kencing manis
🌸Membantu menyelesaikan masalah gangguan hati dan kegagalan buah pinggang
🌸Membantu mengawal penyakit parkinson dan masalah strok
🌸Mengawal obesiti
🌸Sumber ikan laut dalam yang tidak memberi alahan
.
#teamlilyy#teamtheladiesz
#uforabeautycollagen
#misicantiksebelumraya
#kusam#parut #nakputih#ubatparut
#ubatputih#putihgebu#kulitputih
#jomflawless#jomjadiflawless
#jomcantik#kulitcantik#nakflawless
#mukaglowing#nakputihmalaysia
#nakcantik2017
💃Ramuan Ufora : Astaxanthin💃 . 🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan 🌸Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit 🌸Agen semulajadi pencerahan dan pemutihan kulit 🌸Membantu mengurangkan kerosakan kulit drp cahaya ultraungu (UV) 🌸Antioksidan, antikanser, antiradang dan mampu mengawal masalah leukimia 🌸Membantu mencegah penyakit Alzheimer 🌸Membantu mengurangkan gejala Arthritis dan mencegah katarak 🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi dan kencing manis 🌸Membantu menyelesaikan masalah gangguan hati dan kegagalan buah pinggang 🌸Membantu mengawal penyakit parkinson dan masalah strok 🌸Mengawal obesiti 🌸Sumber ikan laut dalam yang tidak memberi alahan . #teamlilyy #teamtheladiesz  #uforabeautycollagen  #misicantiksebelumraya  #kusam #parut  #nakputih #ubatparut  #ubatputih #putihgebu #kulitputih  #jomflawless #jomjadiflawless  #jomcantik #kulitcantik #nakflawless  #mukaglowing #nakputihmalaysia  #nakcantik2017 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.

For more details whatsapp 0192268033.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . For more details whatsapp 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱
Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume.
.
Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕
.
Sape nak order boleh whatsapp  now 0192268033 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
PARUT HILANG????? 😱😱😱😱😱 Biar betul konsisten sapu #SureGlowLotion  dapat hilangkan parut??? Bukan untuk putih je ke? Selalu dapat feedback cust cakap kulit dah tak kering bersisik dah, lembut dan putih bila sapu. Pastu jimat tayah beli sunblock sebab Sure Glow boleh sapu dekat muka, dan jimattttt sebab tayah beli perfume sebab sure glow wangi dah wangi sangat macam perfume. . Acano dapat hilangkan parut pulak ni? 1botol #SureGlowLotion  tapi terdapat 1001 kebaikan untuk kulit kita 💕 . Sape nak order boleh whatsapp now 0192268033 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0192268033 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0192268033 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Kau raseeee? 💃😋😋
14-60 tahun boleh minum #LentikDara
Kau raseeee? 💃😋😋 14-60 tahun boleh minum #LentikDara 
❌ CARA DETECT PRODUK REBRANDING KRIM KILO ❌
.
P/s: C&P. Full version punya sila ke fb Khairul Yoi
.
Aku sebagai pengguna, aku ada hak mengingatkan pengguna yang lain, jangan kena tipu hidup2 dengan manusia2 yang mengaku founder produk, tapi produk sampah dia bagi korang.
.
Sekarang korang celik luas2, perhati krim2 di gambar berkenaan. Aku nak ajar korang cara nak detect krim kilo dengan cara paling mudah. Download gambar ni, save kemas2 dalam henset.
.
Pertama, sebaik saja korang berminat nak beli sesuatu produk, mintak dia kluarkan penutup bekas. Sekarang korang tengok bebetul, ada tak warna krim dalam bekas tu iras2 dengan krim2 di bawah? Sekiranya ada, angkat jari dan jentik ke dahi agent tersebut.
.
Kedua, sekiranya founder beria cakap krim dia 100% organic, tanya bahan dan fungsi. Atau cara paling boek, tanya je kilang kat mana. Kalau yang tu pon tergagap2, rijek!
.
Ketiga, ambil bau. Kalau harum semerbak kasturi tu ye dah tu krim kilo. Sebab, diorang nak cover bau mercury.
.
Keempat, perhatikan cara packing, kalau belengas macam cedok dengan sudu tu ye dah tu, mmg pesen kilang kat rumah la jawabnya.
.
Kelima, ini ciri2 umum krim timbang kilo. Ada krim siang, ada krim malam, ada krim kunyit, kalau dia rasa dia power sikit dia taruk serum la kekonon. Dan yang paling ketara skali, krim dia berwarna warni di aidilfitri.
.
Keenam, sila tengok kotak produk. Sekiranya tiada alamat kilang, tiada ingredients, maka itu sah2 produk timbang kilo.
.
Tapi, diingatkan skali lagi. Teknik ni cuma berkesan untuk krim yang tiada dalam pasaraya. Krim mcm safi, garnier, fair n lovely dan yang sama waktu dengannya adalah antara krim local yang selamat digunakan.
.
Kepada founder2 yang amik jalan mudah untuk buat duit, sudah2 lah tu baraikan muka orang. Sudah2 lah tu saman orang sini sana sebab kondem produk korang. Kome pakai ke produk kome tu? Kalu betul nak buat bisnes, pergi blajor ler pasal kimia kurang2 ada jugak pengalaman.
.
#krimkilo #skincare #harmful #krimtimbang #fakeproduct #produksiam #kakipenipu #founderpenipu #nakputih
❌ CARA DETECT PRODUK REBRANDING KRIM KILO ❌ . P/s: C&P. Full version punya sila ke fb Khairul Yoi . Aku sebagai pengguna, aku ada hak mengingatkan pengguna yang lain, jangan kena tipu hidup2 dengan manusia2 yang mengaku founder produk, tapi produk sampah dia bagi korang. . Sekarang korang celik luas2, perhati krim2 di gambar berkenaan. Aku nak ajar korang cara nak detect krim kilo dengan cara paling mudah. Download gambar ni, save kemas2 dalam henset. . Pertama, sebaik saja korang berminat nak beli sesuatu produk, mintak dia kluarkan penutup bekas. Sekarang korang tengok bebetul, ada tak warna krim dalam bekas tu iras2 dengan krim2 di bawah? Sekiranya ada, angkat jari dan jentik ke dahi agent tersebut. . Kedua, sekiranya founder beria cakap krim dia 100% organic, tanya bahan dan fungsi. Atau cara paling boek, tanya je kilang kat mana. Kalau yang tu pon tergagap2, rijek! . Ketiga, ambil bau. Kalau harum semerbak kasturi tu ye dah tu krim kilo. Sebab, diorang nak cover bau mercury. . Keempat, perhatikan cara packing, kalau belengas macam cedok dengan sudu tu ye dah tu, mmg pesen kilang kat rumah la jawabnya. . Kelima, ini ciri2 umum krim timbang kilo. Ada krim siang, ada krim malam, ada krim kunyit, kalau dia rasa dia power sikit dia taruk serum la kekonon. Dan yang paling ketara skali, krim dia berwarna warni di aidilfitri. . Keenam, sila tengok kotak produk. Sekiranya tiada alamat kilang, tiada ingredients, maka itu sah2 produk timbang kilo. . Tapi, diingatkan skali lagi. Teknik ni cuma berkesan untuk krim yang tiada dalam pasaraya. Krim mcm safi, garnier, fair n lovely dan yang sama waktu dengannya adalah antara krim local yang selamat digunakan. . Kepada founder2 yang amik jalan mudah untuk buat duit, sudah2 lah tu baraikan muka orang. Sudah2 lah tu saman orang sini sana sebab kondem produk korang. Kome pakai ke produk kome tu? Kalu betul nak buat bisnes, pergi blajor ler pasal kimia kurang2 ada jugak pengalaman. . #krimkilo  #skincare  #harmful  #krimtimbang  #fakeproduct  #produksiam  #kakipenipu  #founderpenipu  #nakputih 
Advertisement
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL...
Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL... Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat 
RAYA DAH NAK DEKAT, TAK NAK KURUS KE UOLLS,TAK NAK PUTIH GEBU KE UOLLS???? Hehehhehehe

Korang Baju raya dah kepok2 lawa2 muka taknak lawa ke.🌼..alahaii tak kan baju lawa jerr mst lah nk muka lawa nak kurus kan kan kan..😊...Bila dah nak dekat raya, mesti nak kurus kn, mesti nak putih gebu kulit licin... Nak jumpa sedara mara tak syoklah kalau kulit muka kita ada masalah..lepas tuh gemok pulak malu kan....
.
Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik 😍 ."betul KE sis ni"
"Iyee Betul lah" ...Tak percaya try 1kotak confirm menjadi.... Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
RAYA DAH NAK DEKAT, TAK NAK KURUS KE UOLLS,TAK NAK PUTIH GEBU KE UOLLS???? Hehehhehehe Korang Baju raya dah kepok2 lawa2 muka taknak lawa ke.🌼..alahaii tak kan baju lawa jerr mst lah nk muka lawa nak kurus kan kan kan..😊...Bila dah nak dekat raya, mesti nak kurus kn, mesti nak putih gebu kulit licin... Nak jumpa sedara mara tak syoklah kalau kulit muka kita ada masalah..lepas tuh gemok pulak malu kan.... . Nak sis bantu korang? Dgn seminggu, seminggu je muka dah cantik badan dah kurus.Takperlu pkai skincare,takperlu nk diet.just minum amaura crystal then cantik 😍 ."betul KE sis ni" "Iyee Betul lah" ...Tak percaya try 1kotak confirm menjadi.... Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Booster whitening original ! Boleh putihkan cerahkan dan merawat kulit dalam masa seminggu, serious tak tipu saya sendiri dah cuba sebotol baru dan terus decide nak jual sbb saya tahu keberkesanan bw ni 😱 Get ur free gift (stok terhad) 🎁 free postage (10 early birds) 📦 Apa apa dm saya, nak tnya ja ka nak order ka nak borong pun bolehh 🌸
.
COD AREA PENANG DAN KEDAH. 
POSTAGE ON WEEKDAYS ONLY .
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningori #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningperak #boosterwhiteningutara #boosterwhiteningmurah #nakputih #nakcerah #nakgebu #flawlessskin #putih #cerah #gebu #promotionboosterwhitening #boosterwhiteningtestimoni #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningshhazbeauty #putihgebu #ubatkurus #uitmpp #uitmpulaupinang #psp #politeknikseberangperai #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningperak
Booster whitening original ! Boleh putihkan cerahkan dan merawat kulit dalam masa seminggu, serious tak tipu saya sendiri dah cuba sebotol baru dan terus decide nak jual sbb saya tahu keberkesanan bw ni 😱 Get ur free gift (stok terhad) 🎁 free postage (10 early birds) 📦 Apa apa dm saya, nak tnya ja ka nak order ka nak borong pun bolehh 🌸 . COD AREA PENANG DAN KEDAH. POSTAGE ON WEEKDAYS ONLY . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteningori  #boosterwhiteningmalaysia  #boosterwhiteningpenang  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningperak  #boosterwhiteningutara  #boosterwhiteningmurah  #nakputih  #nakcerah  #nakgebu  #flawlessskin  #putih  #cerah  #gebu  #promotionboosterwhitening  #boosterwhiteningtestimoni  #boosterwhiteningmurahoriginal  #boosterwhiteninghq  #boosterwhiteningshhazbeauty  #putihgebu  #ubatkurus  #uitmpp  #uitmpulaupinang  #psp  #politeknikseberangperai  #boosterwhiteningpenang  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningperak 
Dah dapat SET #DyxyCosmetics terus apply video tutorial .
Cepat 📱📱 0196006251 😘 .

Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Dah dapat SET #DyxyCosmetics  terus apply video tutorial . Cepat 📱📱 0196006251 😘 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL...
Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat
...Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL... Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat 
Fat Away Choco...🍫🍫
.
Kunyah² kurus dalam masa 7 hari..!!
.
🌟 Produk berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan
.
🌟 Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja yang membahayakan kesihatan.
.
Berminat ???
Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60137034598
Jom Telegram 📲 Aien 013 7034598
.
.
#dmslover #dmsviral #dmstrending #sayajualdms360 #dms360 #fatawaychoco #naturalbeauty #dmsmuar #codmuar #agendmsmuar #nakcantik #nakputih #igshop #visitmyig #instashop #igseller #stokisdmsmuar #dmsmurah #dms360murah #agentwanted #dropshipwanted #dmsoriginal #dms360original #dmsone #freepostage #skincare #stokisdms360
Fat Away Choco...🍫🍫 . Kunyah² kurus dalam masa 7 hari..!! . 🌟 Produk berasaskan makanan yang memberikan kesan kurus kepada badan . 🌟 Tidak mengandungi sibutramine atau apa sahaja yang membahayakan kesihatan. . Berminat ??? Jom WhatsApp 📲 www.wasap.my/60137034598 Jom Telegram 📲 Aien 013 7034598 . . #dmslover  #dmsviral  #dmstrending  #sayajualdms360  #dms360  #fatawaychoco  #naturalbeauty  #dmsmuar  #codmuar  #agendmsmuar  #nakcantik  #nakputih  #igshop  #visitmyig  #instashop  #igseller  #stokisdmsmuar  #dmsmurah  #dms360murah  #agentwanted  #dropshipwanted  #dmsoriginal  #dms360original  #dmsone  #freepostage  #skincare  #stokisdms360 
Advertisement
TAK NAK LAH AK BERKAWAN DENGAN KAU..MALU AKU NK KELUAR DGN KAU,DENGAN MUKA KAU YANG JERAWAT NIE DGN BADAN NYA GEMOKK....OMG!! PERGI MAIN JAUHH LAH.......
.
kau ni tak jaga muka ke...,pakai lar apa produk .,aku nk syorkan baik kau pkai produk ni AMAURA CRYSTAL,,.
.
.AMALKAN SELALU AMAURA CRYSTAL.  HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kitnakcepatkurusak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : +60 17 978 1321 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus
TAK NAK LAH AK BERKAWAN DENGAN KAU..MALU AKU NK KELUAR DGN KAU,DENGAN MUKA KAU YANG JERAWAT NIE DGN BADAN NYA GEMOKK....OMG!! PERGI MAIN JAUHH LAH....... . kau ni tak jaga muka ke...,pakai lar apa produk .,aku nk syorkan baik kau pkai produk ni AMAURA CRYSTAL,,. . .AMALKAN SELALU AMAURA CRYSTAL. HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊 MASALAH : . - kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ? . - pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ? . - telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA? . - minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ? . Kenapa semua masalah ni boleh terjadi? . Ok nana explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. . Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kitnakcepatkurusak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :) . 1. Darah kita kurang bersih . 2. Toxin dlm badan terlalu byk . 3. Kurang makan sayur . 4. Kurang minum air putih . Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? . Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih. . Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. . KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH : . - jeragat . - jerawat (muka / badan) . - kulit kusam / kering / gelap / sunburn . - berat badan berlebihan . - perut buncit . - sembelit . - usus kotor / tersumbat . Korang berminat ? Whatsapp kami segera : +60 17 978 1321 🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus 
AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
• Akan Mempercepat proses penuaan
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-36280987 kalau uols nak putih gebu. ☺️
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion ? . Salah satu fungsi #SureGlowLotion  adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️ . Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan?? . • Akan Mempercepat proses penuaan • Membuat kulit terbakar. • Kulit akan menjadi gelap. • Meningkatkan risiko kanser kulit. • Bintik-bintik pada kulit . Jom whatsapp #SUREGLOW  ke 011-36280987 kalau uols nak putih gebu. ☺️ . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Untuk sesiapa yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
.
.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
.
.
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.
Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Untuk sesiapa yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘 . . SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 . . . Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. . Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
FREE POSTAGE SEMPENA MERDEKA 😍😱
.
Siapa yang tempat diorang takde agent/stokis untuk COD, ha masa ni lah korang kena grab produk the junni!
.
COMBO FREE POSTAGE 🔥
1️⃣ mayla set + 1️⃣ whitening lotion
1️⃣ normal set + 1️⃣ whitening lotion
2️⃣ mayla set / normal set
2️⃣ whitening hand & body lotion
.
To Order:
📲 Whatsapp: +60166198766
📦 COD area Bangi & Kajang
#tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodkuis #tjcodmcdbangi #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan #nakputih #produkkecantikan #putihkekal #putihinstant #hilangjerawat #nomercury #kkmapproved #normalsetthejunni #thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion
FREE POSTAGE SEMPENA MERDEKA 😍😱 . Siapa yang tempat diorang takde agent/stokis untuk COD, ha masa ni lah korang kena grab produk the junni! . COMBO FREE POSTAGE 🔥 1️⃣ mayla set + 1️⃣ whitening lotion 1️⃣ normal set + 1️⃣ whitening lotion 2️⃣ mayla set / normal set 2️⃣ whitening hand & body lotion . To Order: 📲 Whatsapp: +60166198766 📦 COD area Bangi & Kajang #tjcodbangi  #tjcodkajang  #tjcodkuis  #tjcodmcdbangi  #TheJunniMAYLA  #sayajualprodukkecantikan  #nakputih  #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant  #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved  #normalsetthejunni  #thejunni  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnilovers  #thejunnimayla  #thejunnimalaysia  #thejunniwhiteninglotion 
Advertisement
Thank you for the feedback!
Ha korang taknak rasa ke hasil macam sis ni? Sangat berbaloi untuk dicuba. Nak apa? Putih? Gebu? Flawless? Glowing?
Raya dah dekat ni, jom cuba satu. Whatsapp saya 01121509551 atau klik link di bio.
Thank you for the feedback! Ha korang taknak rasa ke hasil macam sis ni? Sangat berbaloi untuk dicuba. Nak apa? Putih? Gebu? Flawless? Glowing? Raya dah dekat ni, jom cuba satu. Whatsapp saya 01121509551 atau klik link di bio.
Hi ouls
..
BERITA BAIK kepada para pengguna set penjagaan wajah saya @dejaymagicwhite Unisex Skincare di Singapura, boleh dapatkannya SEKARANG! 
Dah restock untuk pengguna Singapura kerana sambutan yang amat menggalakkan.. ..
Hubungi stokis DE-JAY di Singapura Pn Nurul  85336719 untuk memilikinya Sekarang! 
Harga TIDAK TERMASUK POSTAGE.. DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE berwajah baru dengan kualiti dan kualiti yang sama.. Harga mampu milik uols 
Hebat Bukan? 
@nurulmon29 
#skinroutine #skincare #nakputih #nakcerah #nakputihgebu #kulitbersih #kulitkusamhilang #kulitkusam #jerawat #jerawathilang #hargamampumilik #produktempatan #sayajualskincare
Hi ouls .. BERITA BAIK kepada para pengguna set penjagaan wajah saya @dejaymagicwhite Unisex Skincare di Singapura, boleh dapatkannya SEKARANG! Dah restock untuk pengguna Singapura kerana sambutan yang amat menggalakkan.. .. Hubungi stokis DE-JAY di Singapura Pn Nurul 85336719 untuk memilikinya Sekarang! Harga TIDAK TERMASUK POSTAGE.. DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE berwajah baru dengan kualiti dan kualiti yang sama.. Harga mampu milik uols Hebat Bukan? @nurulmon29 #skinroutine  #skincare  #nakputih  #nakcerah  #nakputihgebu  #kulitbersih  #kulitkusamhilang  #kulitkusam  #jerawat  #jerawathilang  #hargamampumilik  #produktempatan  #sayajualskincare 
LELAKI MINUM SUSU MAAEZ?
.
Ehhh mestilah boleh. Ingat perempuan je yang nak jaga kulit, lelaki pun dah pandai jaga kulit sekarang tauu. Maskulin gitewww😘
.
Jangan ragu-ragu lagi, bahan-bahan dalam Susu Maaez sangat berkualiti tinggi. 100% dari makanan sunnah.

Jom amalkan Susu Maaez!
.
Okay, cepat whatsapp Fatin ke +6013-672-6600
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparut #Kulitsehalusbayi #Hilangkanekzema #Hilangkankudis #Hilangkankurap #Hilangkankesanmelecur #Produkkecantikan
LELAKI MINUM SUSU MAAEZ? . Ehhh mestilah boleh. Ingat perempuan je yang nak jaga kulit, lelaki pun dah pandai jaga kulit sekarang tauu. Maskulin gitewww😘 . Jangan ragu-ragu lagi, bahan-bahan dalam Susu Maaez sangat berkualiti tinggi. 100% dari makanan sunnah. Jom amalkan Susu Maaez! . Okay, cepat whatsapp Fatin ke +6013-672-6600 . #produkkesihatan  #Naklawa  #carakulitputih  #putihkankulit  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #rahsiakulitputih  #rahsiaputih  #rahsiakulitcantik  #Nakputih  #produkkecantikan  #kulitputihgebu  #Nakcantik  #Naksihat  #hilangkanjerawat  #Hilangkanparut  #Kulitsehalusbayi  #Hilangkanekzema  #Hilangkankudis  #Hilangkankurap  #Hilangkankesanmelecur  #Produkkecantikan 
5kg dah lesap dengan Jus Lentik Dara.. berkebaya pun perrghhh!! naik berasap mata kite. Jeles taw😃 .
.
#Lentikdaraempire99
#Lentikdara
#produkterbaikk 
#produkviral2017 
#Agent_Diperlukan 
#Dropship_Diperlukan 
#seluruhmalaysia
BUMEBIME SOAP 100% ORIGINAL! .
.
READY STOCK .
.
Nahhh ni dia sabun viral 😎😎
Bukan viral dah SABUN BERHANTU dah ni 👻👻
Selling fast!!! Kejap je dah habis stock ditangan ni 😁😁
.
✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts. Contains collagen for skin elasticity too
✔Contains vitamins for skin nourishment
✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW!
✔Helps in fading stretch marks, rashes and dark spots
✔Thailand FDA approved
✔Weight: 100grams
.
How to use:
Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy.
.
📮 RM 26 FREE POS SM
📣 WS 0107030507
.
.
#nasilemakkopio #astro #tv3malasia #datoserivida #noradanish #ctdk #ellaaminuddin #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #bumebimeoriginal #aznilnawawihm #bazaarpaknil #laraalana #neelofa #trustedseller #sabunbumebinemurah
#bumebinesoap #rozitachewan1 #jomtonton #jomsinggah #wanitahariini #sabun #sabunviral #sabunbumebime #magicnaturalsoap #sabunpemutih #sabundaki #kulitmati #hilangkanparut #nakputih #kulitputih #sabunviral
BUMEBIME SOAP 100% ORIGINAL! . . READY STOCK . . Nahhh ni dia sabun viral 😎😎 Bukan viral dah SABUN BERHANTU dah ni 👻👻 Selling fast!!! Kejap je dah habis stock ditangan ni 😁😁 . ✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts. Contains collagen for skin elasticity too ✔Contains vitamins for skin nourishment ✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW! ✔Helps in fading stretch marks, rashes and dark spots ✔Thailand FDA approved ✔Weight: 100grams . How to use: Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy. . 📮 RM 26 FREE POS SM 📣 WS 0107030507 . . #nasilemakkopio  #astro  #tv3malasia  #datoserivida  #noradanish  #ctdk  #ellaaminuddin  #sabunbumebime  #sabunbumebimemurah  #bumebimeoriginal  #aznilnawawihm  #bazaarpaknil  #laraalana  #neelofa  #trustedseller  #sabunbumebinemurah  #bumebinesoap  #rozitachewan1  #jomtonton  #jomsinggah  #wanitahariini  #sabun  #sabunviral  #sabunbumebime  #magicnaturalsoap  #sabunpemutih  #sabundaki  #kulitmati  #hilangkanparut  #nakputih  #kulitputih  #sabunviral 
Advertisement
♠SS FOUNDATION♠ by Sheila Nan . Calit2 dah flawless ,  Jangan korang risau2, try foundation ni kompem dpt tutup cacat cell kat muke korang tu 😍 and murah je tau .
.
🌈FUNGSI:🌈
✔Mencerahkan kulit
✔Mengecilkan pori-pori yg terbuka
✔Boleh di jadikan sebagai bedak asas
✔Tahan lama lebih dari 12jam
✔Mudah di cuci
✔Mengecutkan jerawat
✔Mengawal pengeluaran minyak  yang berlebihan di wajah
✔Menghilangkan parut di kawasan wajah
✔Warna akan mengikut warna kulit
 anda apabila disapu ke wajah
.
.
KELEBIHAN PRODUK :
🌷Warna Neutral
🌷Sesuai untuk semua warna kulit.
🌷Strukturnya tidak berminyak 🌷Sesuai untuk smua jenis kulit.
🌷Testur yang ringan
🌷Foundation + Collagen 
dapat menganjalkan kulit.
.
Harga Merdeka Promosi RM29 exclude postage.
Rm7 sm, Rm11 ss .
Nak order whatsapp 013-4277981
.
#ssskincare #ssecret #Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
♠SS FOUNDATION♠ by Sheila Nan . Calit2 dah flawless , Jangan korang risau2, try foundation ni kompem dpt tutup cacat cell kat muke korang tu 😍 and murah je tau . . 🌈FUNGSI:🌈 ✔Mencerahkan kulit ✔Mengecilkan pori-pori yg terbuka ✔Boleh di jadikan sebagai bedak asas ✔Tahan lama lebih dari 12jam ✔Mudah di cuci ✔Mengecutkan jerawat ✔Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah ✔Menghilangkan parut di kawasan wajah ✔Warna akan mengikut warna kulit anda apabila disapu ke wajah . . KELEBIHAN PRODUK : 🌷Warna Neutral 🌷Sesuai untuk semua warna kulit. 🌷Strukturnya tidak berminyak 🌷Sesuai untuk smua jenis kulit. 🌷Testur yang ringan 🌷Foundation + Collagen dapat menganjalkan kulit. . Harga Merdeka Promosi RM29 exclude postage. Rm7 sm, Rm11 ss . Nak order whatsapp 013-4277981 . #ssskincare  #ssecret  #Ssfoundation #sheenanyskincare #glutacandy #sheilanan #jomputih #ubatputih #nakputih #putihgebu #supplementputih #ubatkurus #kurusdalammasa2minggu #kuruscepat #sayajual #loffattah #whiteningbooster #ibuputih #tipsputih #whiteningskincare  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Corset natural bamboo 2 in 1 dgn infra red
RM47.00 free postage
.
Whatsaap 016 4468124
Whatsaap 016 4468124
Whatsaap 016 4468124

#bentukbadan
#jagabadan#kulitcantik
#kulitcantik#kulitgebu
#bebasjerawat#nakputih
#bebasjeragat#kulithalus
#nakcantik#nakputihcepat
#naklangsing#nakputih
#nakcomel
#nakcun
#nakanggun
Terima kasih akak manis percaya kan BC 😍 siapa yang nak buat order boleh cepat pm kak bell. Taknak ke kulit putih gebu dgn hanya consume 7 sachet Bellove Collanest 😱
.
Siapa yang nk cantik dengan Bellove Collanest boleh contact kami 👇🏻
.
📲 017 965 7717
📲 017 965 7717
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Terima kasih akak manis percaya kan BC 😍 siapa yang nak buat order boleh cepat pm kak bell. Taknak ke kulit putih gebu dgn hanya consume 7 sachet Bellove Collanest 😱 . Siapa yang nk cantik dengan Bellove Collanest boleh contact kami 👇🏻 . 📲 017 965 7717 📲 017 965 7717 . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
Sis nak share antara testimoni yang dah berjaya berseri bersama Seribella. 😘😘 fighthing!!!! 💪💪💪
.

Jom berseribella bersama sis
.
Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤
📲 0142160716
.

Price: RM 60 only!!! 😱😱😱
Postage: RM 8 (1-5 kotak)

#seribella #seritoks #serihariiniseriselamanya #cantikmacambella #serimacambella #beauty #health #flawlessskin #flawless #vitamin #collagen #kulitcantik #nakputih #nakcantik #nakkurus #detoks #bellaammara #ilovemyskin #jomcantik #seribellastars #bebellbeyou #seri.nuna
Sis nak share antara testimoni yang dah berjaya berseri bersama Seribella. 😘😘 fighthing!!!! 💪💪💪 . Jom berseribella bersama sis . Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤ 📲 0142160716 . Price: RM 60 only!!! 😱😱😱 Postage: RM 8 (1-5 kotak) #seribella  #seritoks  #serihariiniseriselamanya  #cantikmacambella  #serimacambella  #beauty  #health  #flawlessskin  #flawless  #vitamin  #collagen  #kulitcantik  #nakputih  #nakcantik  #nakkurus  #detoks  #bellaammara  #ilovemyskin  #jomcantik  #seribellastars  #bebellbeyou  #seri .nuna
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion ni, betul2 membantu mencerahkan warna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻
.
Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis.
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0192268033.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion  ni, betul2 membantu mencerahkan warna kulit. Tiada lagi masalah muka je putih tp tngn hitam 💁🏻 . Selain memutihkan wrna kulit, bau #SureGlowLotion  juga membuatkan cust jatuh hati 😍 Haa paling beat Sureglow ni tak melekit tau. Boleh kata cepat meresap dalam kulit so xde la nampak tompok2 dekat kulit tu. Nak putih macam snowwhite jom wasap sis. . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0192268033. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KULIT WAJAH FLAWLESS
.

Jom berseribella bersama sis
.
Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤
📲 0142160716
.

Price: RM 60 only!!! 😱😱😱
Postage: RM 8 (1-5 kotak)

#seribella #seritoks #serihariiniseriselamanya #cantikmacambella #serimacambella #beauty #health #flawlessskin #flawless #vitamin #collagen #kulitcantik #nakputih #nakcantik #nakkurus #detoks #bellaammara #ilovemyskin #jomcantik #seribellastars #bebellbeyou #seri.nuna
KULIT WAJAH FLAWLESS . Jom berseribella bersama sis . Contact sis, sis will reply as soon as possible ❤❤ 📲 0142160716 . Price: RM 60 only!!! 😱😱😱 Postage: RM 8 (1-5 kotak) #seribella  #seritoks  #serihariiniseriselamanya  #cantikmacambella  #serimacambella  #beauty  #health  #flawlessskin  #flawless  #vitamin  #collagen  #kulitcantik  #nakputih  #nakcantik  #nakkurus  #detoks  #bellaammara  #ilovemyskin  #jomcantik  #seribellastars  #bebellbeyou  #seri .nuna