an online Instagram web viewer

#nakcantik medias

Photos

DAPATKAN segera 55% diskaun hanya untuk setiap pembelian 01set KORSET Bodyshaper PLUSSIZE (korset & girdle)  selagi stok masih ada.

Size 3XL - 5XL (Black & Cream)
Plussize bodyshaper Korset
Material: nylon/spandex :
:
:

Underbust measurement 
Size 3XL: 28"-36"  4XL: 30"-38"  5XL: 32"-40"
Waist measurement
Size 3XL: 26"-34"  4XL: 28"-36"  5XL: 30"-38"
:
: 📣boleh muat sampai 130kg :
:
:

Plus size butt lift & body shaper
Free size 
Waist 25.5"-51"
Hip 29.5"-55"
Boleh muat sampai 110kg/5XL
Material: 90% polyester,  10% spandex :
:
: ✰ Kain lebih tebal dan tahan koyak
✰ Senang nak pakai walaupun two piece.
✰ kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 6 lapisan cangkuk
✰ Korset jenis tidak mencengkam bawah ketiak & tidak menyakitkan badan
✰Kesan serta merta selepas memakai korset membuatkan anda rasa yakin & menawan.
:
:
Faedah Pemakaiannya
:
✰ Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol atau menggeleber
✰ Mengempiskan perut
✰ Merampingkan pinggang
✰ Menyokong payudara & mengangkat punggung
✰ Memperbaiki posture tubuh
✰ Meningkatkan keyakinan diri
✰ Membentuk badan yang diidamkan
✰ Membantu menurunkan berat badan
:
BELI SEKARANG!! JANGAN TUNGGU LAGI. :
:

Berikan Jenis Korset/Warna Korset/Ukuran Pinggang/Ukuran Punggung/berat terkini
:
📲WhatsApp: 012 2550 781 :
:
:
#korset #ultraslim #bajubridesmaid #korsetpelangsing #korsetperut #kahwin #perkahwinan #tempahan #tempahanraya #nakcantik #nakkuruskanbadan #berbaloi #youcanduit #terlajaklaris #perkahwinanmelayu #tunang #bertunang #bengkung #bengkungmoden #berpantang #bersalin #nakkurus #kebaya #bajuraya #nakkuruscepat #nakslim #nakdiet #majliskahwin #majlispertunangan #bajupengantin
DAPATKAN segera 55% diskaun hanya untuk setiap pembelian 01set KORSET Bodyshaper PLUSSIZE (korset & girdle) selagi stok masih ada. Size 3XL - 5XL (Black & Cream) Plussize bodyshaper Korset Material: nylon/spandex : : : Underbust measurement Size 3XL: 28"-36" 4XL: 30"-38" 5XL: 32"-40" Waist measurement Size 3XL: 26"-34" 4XL: 28"-36" 5XL: 30"-38" : : 📣boleh muat sampai 130kg : : : Plus size butt lift & body shaper Free size Waist 25.5"-51" Hip 29.5"-55" Boleh muat sampai 110kg/5XL Material: 90% polyester, 10% spandex : : : ✰ Kain lebih tebal dan tahan koyak ✰ Senang nak pakai walaupun two piece. ✰ kalau badan dah kurus, masih boleh pakai saiz sama sebab ada 6 lapisan cangkuk ✰ Korset jenis tidak mencengkam bawah ketiak & tidak menyakitkan badan ✰Kesan serta merta selepas memakai korset membuatkan anda rasa yakin & menawan. : : Faedah Pemakaiannya : ✰ Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol atau menggeleber ✰ Mengempiskan perut ✰ Merampingkan pinggang ✰ Menyokong payudara & mengangkat punggung ✰ Memperbaiki posture tubuh ✰ Meningkatkan keyakinan diri ✰ Membentuk badan yang diidamkan ✰ Membantu menurunkan berat badan : BELI SEKARANG!! JANGAN TUNGGU LAGI. : : Berikan Jenis Korset/Warna Korset/Ukuran Pinggang/Ukuran Punggung/berat terkini : 📲WhatsApp: 012 2550 781 : : : #korset  #ultraslim  #bajubridesmaid  #korsetpelangsing  #korsetperut  #kahwin  #perkahwinan  #tempahan  #tempahanraya  #nakcantik  #nakkuruskanbadan  #berbaloi  #youcanduit  #terlajaklaris  #perkahwinanmelayu  #tunang  #bertunang  #bengkung  #bengkungmoden  #berpantang  #bersalin  #nakkurus  #kebaya  #bajuraya  #nakkuruscepat  #nakslim  #nakdiet  #majliskahwin  #majlispertunangan  #bajupengantin 
Sape suka lips ala2 korea, yang tak suka pakai lipstick tebal2 tu kan. You guys can try this water candy lip tint. So slide 👉🏼 Berkenan dihati. Then DM for orders ok babes. 💋 #nakcantik #nakbudget #affordablemakeup #liptint #hellogorgeous
cod area kl masih berjalan seperti biasa. Ada sesiapa nak selit order untuk malam ni?? 😎

Roger sis cepat!

Stok untuk norah wax pun dah tak banyak! Sehari hari stok surut. Adoi. 
Semua nak cantik depan suami depan bf dan depan semua orang. 😍😍 Untuk twinpax beli 2 RM60 sahaja tu nak habis. Siapa cepat dia dapat. 
Kalau beli satu RM35.
So nak pilih yang mana?  Mestilaa nak yang jimat kan. Cepat2 sayang2 semua whatsApp sis cepat! 😘😘 WhatsApp/telegram/dm

0145170914
0145170914
0145170914
0145170914
0145170914

#sayajualnorah
#sayajualsayapakai
#norahwax
#codnorahwax
#waxing
#beautyispain
#beauty
#nakcantik
#wax
#cod
cod area kl masih berjalan seperti biasa. Ada sesiapa nak selit order untuk malam ni?? 😎 Roger sis cepat! Stok untuk norah wax pun dah tak banyak! Sehari hari stok surut. Adoi. Semua nak cantik depan suami depan bf dan depan semua orang. 😍😍 Untuk twinpax beli 2 RM60 sahaja tu nak habis. Siapa cepat dia dapat. Kalau beli satu RM35. So nak pilih yang mana? Mestilaa nak yang jimat kan. Cepat2 sayang2 semua whatsApp sis cepat! 😘😘 WhatsApp/telegram/dm 0145170914 0145170914 0145170914 0145170914 0145170914 #sayajualnorah  #sayajualsayapakai  #norahwax  #codnorahwax  #waxing  #beautyispain  #beauty  #nakcantik  #wax  #cod 
Advertisement
Testimoni Bellove Collanest ❤️
✔️ Perubahan kulit sgt ketara
✔️ Repeat box 😍
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘
.
Whatsapp kak bell now 👇🏻
.
📲 017 965 7717
📲 017 965 7717.
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit
Testimoni Bellove Collanest ❤️ ✔️ Perubahan kulit sgt ketara ✔️ Repeat box 😍 . Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋 . Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘 . Whatsapp kak bell now 👇🏻 . 📲 017 965 7717 📲 017 965 7717. . #bellovecollanest  #teambellovecollanest  #testimonibellovecollanest  #bhbeautyempire  #produkputih  #kolagen  #sayajualsupplement  #produklaris  #ubatputih  #produkkecantikan  #sarangburung  #produkkesihatan  #produkkosmetik  #sayajual  #nakcantik  #putih  #putihgebu  #nakputih  #jomcantik  #collagen  #sayaguna  #kulitputih  #flawless  #terlajaklaris  #produkviral  #supplements  #produkkulit 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #ninazbeautycare
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup  #ninazbeautycare 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #ninazbeautycare
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup  #ninazbeautycare 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #ninazbeautycare
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup  #ninazbeautycare 
Advertisement
Testimoni📣 testimoni📣
.
Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁
.
Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup  #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia
Testimoni📣 testimoni📣 . Tak payah pakai bedak tak payah pakai concealer, dyxy bccream ni dah cukup untuk tutup semua cela dekat wajah..dap dap je kat muka..5 minit dah siap..simple kan😁😁 . Sebarang pertanyaan Wassap 019-6006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
#testimoni
#Magicfoundation
#nakcantik

KULIT MUKA KUSAM ?? TIDAK SEKATA SELEPAS MAKEUP ?? CUBA FOUNDATION PERTAMA YANG MEMPUNYAI RAWATAN UNTUK KULIT LEBIH GLOWING&FLAWLESS .
Kelebihan Magic Foundation With Collagen ✔Meratakan tona kulit muka ✔Mengurangkan kedutan ✔Mengawal minyak berlebihan ✔Memberi kelembapan kulit ✔Memberikan wajah lebih glowing ✔Memberikan wajah lebih flawless ✔Membuatkan kulit wajah lebih natural ✔Mengandungi collagen untuk merawat  wajah bermasalah ✔Menutup cela di seluruh wajah ✔Membuatkan kulit wajah glowing 24 jam ✔Melindungi kulit wajah dari sinaran UV ✔Mengandungi SPF 35 untuk melindungi kulit daripada sunburn ✔Membuatkan kulit fresh, tidak melekit dan mudah disapu 
Untuk order whatsapp di Talian +60192915745 📍COD Area KL & SHAH ALAM sahaja
#sayajualfoundation #foundationterbaik #glowingdengancepat #flawless #sayanakflawless #codareakl #codareashahalam #kehebatanfoundation #terlajaklaris #fashasandha #sepahtu #lofattah #sayajualproduct #dsv #nampaklawa #nampakmuda #menghilangkankedutan #visitmyig #magicfoundationwithcollagen
#testimoni  #Magicfoundation  #nakcantik  KULIT MUKA KUSAM ?? TIDAK SEKATA SELEPAS MAKEUP ?? CUBA FOUNDATION PERTAMA YANG MEMPUNYAI RAWATAN UNTUK KULIT LEBIH GLOWING&FLAWLESS . Kelebihan Magic Foundation With Collagen ✔Meratakan tona kulit muka ✔Mengurangkan kedutan ✔Mengawal minyak berlebihan ✔Memberi kelembapan kulit ✔Memberikan wajah lebih glowing ✔Memberikan wajah lebih flawless ✔Membuatkan kulit wajah lebih natural ✔Mengandungi collagen untuk merawat wajah bermasalah ✔Menutup cela di seluruh wajah ✔Membuatkan kulit wajah glowing 24 jam ✔Melindungi kulit wajah dari sinaran UV ✔Mengandungi SPF 35 untuk melindungi kulit daripada sunburn ✔Membuatkan kulit fresh, tidak melekit dan mudah disapu Untuk order whatsapp di Talian +60192915745 📍COD Area KL & SHAH ALAM sahaja #sayajualfoundation  #foundationterbaik  #glowingdengancepat  #flawless  #sayanakflawless  #codareakl  #codareashahalam  #kehebatanfoundation  #terlajaklaris  #fashasandha  #sepahtu  #lofattah  #sayajualproduct  #dsv  #nampaklawa  #nampakmuda  #menghilangkankedutan  #visitmyig  #magicfoundationwithcollagen 
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭
.
so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! .
.
.
best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍
.
.
so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ .
.
.

Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke "  018-9524084🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭 . so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! . . . best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍 . . so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ . . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke " 018-9524084🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭
.
so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! .
.
.
best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍
.
.
so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ .
.
.

Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke "  018-9524084🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭 . so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! . . . best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍 . . so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ . . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke " 018-9524084🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!]
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang🔥🔥🔥[NEW PACKAGING!!!!] . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy.. Xpon terus je ws sy, 011-25568246 #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Advertisement
Traking no 20 ogos 2017 sila lihat diruangan komen...
.
Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #azanisscarserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊
.
Dapatkan sekarang!.. "DM" ke @azanis_malaysia atau Whatsaap kod "AZ" atau klik link dkt bio utk order serum  azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!..
.

#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkurus
Traking no 20 ogos 2017 sila lihat diruangan komen... . Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #azanisscarserum  yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ان شاالله.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..😊 . Dapatkan sekarang!.. "DM" ke @azanis_malaysia atau Whatsaap kod "AZ" atau klik link dkt bio utk order serum azanis scar serum, freepostage, freegift, freegst, banyak sangat yg free.. stok promosi ini amat terhad!.. . #azanis  #azanisscarserum  #azanismurah  #azanisoriginal  #ubatparut  #hilangkanparut  #serum  #serumajaib  #serumvitamin  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #azanisserum  #serumwajah  #wowskinmalaysia  #bazarpaknilmurah  #wowskin  #wowskinserum  #jerawat  #ubatjerawat  #parut  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkkecantikan  #nakcantik  #kulitcantik  #kulitkusam  #jeragat  #nakcantik  #nakkurus 
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭
.
so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! .
.
.
best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍
.
.
so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ .
.
.

Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke "  018-9524084🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
haiii adik, kakak & abang semua! belakangan ni selalu sis dapat whtsap dpd cust yang tanya nak cod tapi dsebabkan bbrp kawasan sis takdapat cover so takdapat nak cod SORRY😭 . so sis nak announce BIG OFFER utk yang sukkaaaaaaa sgt dgn FREE POSTAGEE HEHE. sis nak bagi free postage utk sesapaa sahaja yang nak BELI QUROSE WALAUPUN HANYAAAA SEKOTAK!! . . . best takkkkkk?!!!! 😍😍😍😍 . . so sesapaa yang sebelom ni tertunggu2 bilaa lah nak dpt free postage kaih ler whtsp siss kita deall cemana2 . TAPI free pstage ni tak selalu tauu. mestilah limited timee so jgn pikir lamaa LAMAA WHTSP sis teruss!!❤️❤️ . . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke " 018-9524084🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEKOTAK LOST 10KG UOLLS😱 TERGAMAM HAA TIMBANG BERAT TUP TUP HILANG 10KG🤗 TAHNIAH❗️
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck
.
Ada lagi tak yg nak kurus???
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 014-8060705
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4likes @RepostIt_app
SEKOTAK LOST 10KG UOLLS😱 TERGAMAM HAA TIMBANG BERAT TUP TUP HILANG 10KG🤗 TAHNIAH❗️ . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 014-8060705 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4likes  @RepostIt_app
Ive been using the sonya make up remover recently and I love it! Its so gentle and soothing!  It conditions and moisturises the skin and eyelashes. What I love most about is that it leaves no residue  and you can apply make up straight away after using! Its thumbs up from me! #aloeveraipoh #makeupremover #foreverlivingipoh #foreverlifestyle #nakcantik
Ive been using the sonya make up remover recently and I love it! Its so gentle and soothing! It conditions and moisturises the skin and eyelashes. What I love most about is that it leaves no residue and you can apply make up straight away after using! Its thumbs up from me! #aloeveraipoh  #makeupremover  #foreverlivingipoh  #foreverlifestyle  #nakcantik 
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah .
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI!
.
Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni.
.
Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau.
.
Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparut #Kulitsehalusbayi #Hilangkanekzema #Hilangkankudis #Hilangkankurap #Hilangkankesanmelecur
TESTIMONI SUSU MAAEZ DATANG LAGI! . Malam ni fatin nak jamu uolls dgn testimoni SusuMaaez lah! Tak bagitahu kang nanti uolls tak tahu pulak seajaib mana Susu Maaez ni. . Awak nampak tak perubahan kulit dia? Makin cantik kan? Ni baru consume sebulan tau. . Awak nak tak kulit awak sembuh macam sediakala? Kalau serius nak, fatin pun serius nak bantu awak. Cepat whatsapp fatin ke +6013-6726600 . #produkkesihatan  #Naklawa  #carakulitputih  #putihkankulit  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #rahsiakulitputih  #rahsiaputih  #rahsiakulitcantik  #Nakputih  #produkkecantikan  #kulitputihgebu  #Nakcantik  #Naksihat  #hilangkanjerawat  #Hilangkanparut  #Kulitsehalusbayi  #Hilangkanekzema  #Hilangkankudis  #Hilangkankurap  #Hilangkankesanmelecur 
Advertisement
Kenapa Cream racikan banyak
diminati ?? Karena harga murah dan hasilnya cepat
terlihat cepat putih sehingga para
Supplier  tidak lagi mementingkan
kandungan yang ada didalam cream
tersebut... Cream abal2 bagaikan BOM waktu memang hasilnya instant, cepet sekali terlihat perubahannya...
TAPI ingat lihat beberapa tahun
kedepan dampaknya untuk kulit mukamu.

Cari yang aman-aman saja yukk
Pakai Amoorea Beauty Bar yang sudah
terjamin terbukti manfaatnya buat
kecantikan kulit wajah 
dan seluruh tubuhmu,,,
Silahkan buktikan sendiri yaa😉😉😉
.
.
Info order:085711266585
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #nakcantik #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #skincareluxury #obatkulit #beautyproduct #penghilangflek #maskerwajah #penghilangflekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo
Kenapa Cream racikan banyak diminati ?? Karena harga murah dan hasilnya cepat terlihat cepat putih sehingga para Supplier tidak lagi mementingkan kandungan yang ada didalam cream tersebut... Cream abal2 bagaikan BOM waktu memang hasilnya instant, cepet sekali terlihat perubahannya... TAPI ingat lihat beberapa tahun kedepan dampaknya untuk kulit mukamu. Cari yang aman-aman saja yukk Pakai Amoorea Beauty Bar yang sudah terjamin terbukti manfaatnya buat kecantikan kulit wajah dan seluruh tubuhmu,,, Silahkan buktikan sendiri yaa😉😉😉 . . Info order:085711266585 #obatjerawat  #jerawat  #produkkecantikan  #kulitcantik  #nakcantik  #jerawathilang  #kulitkusam  #kulitmulus  #skincare  #beautycare  #skincareluxury  #obatkulit  #beautyproduct  #penghilangflek  #maskerwajah  #penghilangflekhitam  #perawatanalami  #perawatankulitwajah  #penghilangjerawat  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #creammalam  #creammuka  #creamwajah  #creamdokter  #creamjerawat  #amoorea  #komedo 
Hye guys 
IFwless 
Dengan 2-3 titik sahaja da boleh buat muka kita flawless tau 
Rm65 sahaja 
Berminat?
Wasap saya 
012-2842594

#sayajual #sayajualmurah #nakcantik #nakcomel #carisaya #minyakarganoriginal #iflawlessminyakarganemas #iflawless #iflawlessarganoil
INAI KENING BERWAJAH BARU LAGI POWER DARI YG DULU🔥🔥🔥
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤
.
Nak cuba?
Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️
Whatsapp 011-19278368 NOW!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
INAI KENING BERWAJAH BARU LAGI POWER DARI YG DULU🔥🔥🔥 . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 💃🏻 Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk ❤ . Nak cuba? Ada warna Koko & Hitam utk anda cuba.☺️ Whatsapp 011-19278368 NOW! . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup 
Advertisement
.
.
TIADA TANDINGANNYAAA.. 😍
*****************************
.
Sesungguhnya itu la fungsi SHEEN Stemcell Serum.. merawat keseluruhan kulit muka secara sekata... .
Testimoni di atas ternyata membantu #sheenlovers ni mendapatkan kulit idaman beliau.. yang pentingggg rajin dan punyai komitmen dan kepercayaan yang tinggi.. .
Apa pun yg kita buat perlu la sabar.. tapi kena la berani mencuba so Jommmmssss cuba try tes!!! 😍😍😉😉😘😘
.
Lets SHEEN Together 😉😉
.
Nak tengok testimoni sheenlovers boleh click
------------------------------------------
https://www.facebook.com/pg/beautyfiveempire/photos/?tab=album&album_id=1869001010050601/
------------------------------------------
.
"Beauty skin is now Yours"💃🏻😘
.
.
WHATSAPP :
💘KL/Selangor/
📲 http://www.wasap.my/60129076797
.
💘 Perak/Pahang
📲 http://www.wasap.my/60177215884
.
💘 Johor/Melaka/N.sembilan
📲 http://www.wasap.my/60137271611
.
💘 Kelantan/Terengganu
📲 http://www.wasap.my/60176342894
.
💘Sabah/Sarawak
📲 http://www.wasap.my/60167128218
.
.
.
#sheen #sheenmen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #awetmuda #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #nakcantik #organik #produkhalal #gebu #flawless #sayapakaisayajual #sayajual
. . TIADA TANDINGANNYAAA.. 😍 ***************************** . Sesungguhnya itu la fungsi SHEEN Stemcell Serum.. merawat keseluruhan kulit muka secara sekata... . Testimoni di atas ternyata membantu #sheenlovers  ni mendapatkan kulit idaman beliau.. yang pentingggg rajin dan punyai komitmen dan kepercayaan yang tinggi.. . Apa pun yg kita buat perlu la sabar.. tapi kena la berani mencuba so Jommmmssss cuba try tes!!! 😍😍😉😉😘😘 . Lets SHEEN Together 😉😉 . Nak tengok testimoni sheenlovers boleh click ------------------------------------------ https://www.facebook.com/pg/beautyfiveempire/photos/?tab=album&album_id=1869001010050601/ ------------------------------------------ . "Beauty skin is now Yours"💃🏻😘 . . WHATSAPP : 💘KL/Selangor/ 📲 http://www.wasap.my/60129076797 . 💘 Perak/Pahang 📲 http://www.wasap.my/60177215884 . 💘 Johor/Melaka/N.sembilan 📲 http://www.wasap.my/60137271611 . 💘 Kelantan/Terengganu 📲 http://www.wasap.my/60176342894 . 💘Sabah/Sarawak 📲 http://www.wasap.my/60167128218 . . . #sheen  #sheenmen  #sheendreamzysnow  #sheenstemcellserum  #cantikmudasihatdengansheen  #beautyskinisnowyours  #beauty5  #beauty  #stemcellproduk  #awetmuda  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #hilangparut  #nakcantik  #organik  #produkhalal  #gebu  #flawless  #sayapakaisayajual  #sayajual 
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!!
.
.
SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱.
.
Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion ni 😍
. .
ws 018-9524084 okay 👌🏻 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SUREGLOW LOTION SKRG DAH ADA NEW LOOK TAU! packging lebih letopss dari yang LAMA!! . . SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱. . Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion  ni 😍 . . ws 018-9524084 okay 👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Salam ahad u all, saja nak share feedback panas-panas lagi nie hah dari customer😍

customer hanya konsisten set trial sahaja JERAWAT MAKIN KURANG dan KULIT MUKA TAK MENGELUPAS sebab 
ekw beauty bukan untuk menghakis kulit tapi dia MERAWAT kulit u all ☺️ Set trial 💰rm45 📮 rm8 
www.wasap.my/60133116844

#empayarkecantikanwaniey
#nakcantik #nakkulitsihat #produkkecantikan #ubatjerawat #kulitputih #kulitsehat #kulitkusam #produkskincareterbaik #cantik #kulitmuluscantik #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitsensitif #bisnesonlinemalaysia #skincaremurahmeriah #niagaonline #instaniaga #ubatjeragat #wajahcantik #jerawatnasi
Salam ahad u all, saja nak share feedback panas-panas lagi nie hah dari customer😍 customer hanya konsisten set trial sahaja JERAWAT MAKIN KURANG dan KULIT MUKA TAK MENGELUPAS sebab ekw beauty bukan untuk menghakis kulit tapi dia MERAWAT kulit u all ☺️ Set trial 💰rm45 📮 rm8 www.wasap.my/60133116844 #empayarkecantikanwaniey  #nakcantik  #nakkulitsihat  #produkkecantikan  #ubatjerawat  #kulitputih  #kulitsehat  #kulitkusam  #produkskincareterbaik  #cantik  #kulitmuluscantik  #kulitberjerawat  #kulitbermasalah  #kulitsensitif  #bisnesonlinemalaysia  #skincaremurahmeriah  #niagaonline  #instaniaga  #ubatjeragat  #wajahcantik  #jerawatnasi 
TURUN 8KG TAK PANTANG MAKAN PUN UOLLS😱
.
CEPAT2 GRAB AT LEAST SEKOTAK QUROSE SEBAB AFTER THIS HARGA AKAN BALIK PADA ASAL TAU UOLLS❗️
.
YANG BERMINAT WHATSAPP SIS
018-5788594
018-5788594
018-5788594
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus
TURUN 8KG TAK PANTANG MAKAN PUN UOLLS😱 . CEPAT2 GRAB AT LEAST SEKOTAK QUROSE SEBAB AFTER THIS HARGA AKAN BALIK PADA ASAL TAU UOLLS❗️ . YANG BERMINAT WHATSAPP SIS 018-5788594 018-5788594 018-5788594 . #sayajual  #sayajualbodyless  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus 
Advertisement
BARU JE CONSUME 3 HARI DAH LOST 1.5KG. 🤗 MUDAHNYA TURUN BERAT, TAHNIAH AWAK👍🏻
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck
.
NAK KURUS?
Whatsapp 017-9422108
Whatsapp 017-9422108
Whatsapp 017-9422108
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
BARU JE CONSUME 3 HARI DAH LOST 1.5KG. 🤗 MUDAHNYA TURUN BERAT, TAHNIAH AWAK👍🏻 . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck . NAK KURUS? Whatsapp 017-9422108 Whatsapp 017-9422108 Whatsapp 017-9422108 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL
.
Wowww bestnyaa #Qurose boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! 👍🏻❤️
.
Ada lagi tak yg nak kurus sementara stok masih available???
.
Jom cepat2 whatsapp #Qurose ke 018-5788594

#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SIZE PINGGANG MAKIN KECIL . Wowww bestnyaa #Qurose  boleh buat pinggang uols ramping! Sebab apa? Sebab salah satu fungsi Qurose adalah membakar lemak yg terkumpul di pinggang, perut, paha & pinggul. Tahniah dik! 👍🏻❤️ . Ada lagi tak yg nak kurus sementara stok masih available??? . Jom cepat2 whatsapp #Qurose  ke 018-5788594 #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4likes  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Latest update. Tester for supertoner & sunscreen. Pada yg boleh pernah menggunakan product nie. Boleh cube tester dlu. Harga sangat menarik 👏👏.
Berminat PM 📲019-2262 541 InsyaAllah pasti puas hati.
COD : Gombak, Sentul & Kawasan sekitar. 📬 pos seluruh Malaysia.

#thesuperagent #halynaturalbeauty #supertoner #toner #koqipop #sunscreen #spraytoner #naklawa #pinkishandglowinginthespot #flawless #sayajualskincare #janganraguragu #produkbumiputera #nakcantik #skincaremalaysia #parutjerawat #kulitcantik #sayagunasayajual #produkkecantikkan #kulitcerah #putihgebu #sayajualonline #sayajualmurah #beauty #glowing #skincare #beautycare #skincareluxury #beautyblogger
Latest update. Tester for supertoner & sunscreen. Pada yg boleh pernah menggunakan product nie. Boleh cube tester dlu. Harga sangat menarik 👏👏. Berminat PM 📲019-2262 541 InsyaAllah pasti puas hati. COD : Gombak, Sentul & Kawasan sekitar. 📬 pos seluruh Malaysia. #thesuperagent  #halynaturalbeauty  #supertoner  #toner  #koqipop  #sunscreen  #spraytoner  #naklawa  #pinkishandglowinginthespot  #flawless  #sayajualskincare  #janganraguragu  #produkbumiputera  #nakcantik  #skincaremalaysia  #parutjerawat  #kulitcantik  #sayagunasayajual  #produkkecantikkan  #kulitcerah  #putihgebu  #sayajualonline  #sayajualmurah  #beauty  #glowing  #skincare  #beautycare  #skincareluxury  #beautyblogger 
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!
.
Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara dan 1 FREE GIFT SPECIAL.😲
.
Dapatkan sekarang!
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!!"
.
PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK PERLASHINE:
+ PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20‼️)
+ PROMOSI FREEGIFT SABUN BABIES GLOW
+ FREE POSTAGE
+ FREE GIFT SPECIAL
.
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
INGAT PERLASHINE INGAT 01135843769!!!
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipwanted #dropshipmalaysia #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #nakcantik #promosiperlashine #promosimerdeka #kl2017 #bangkitbersama
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine! . Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara dan 1 FREE GIFT SPECIAL.😲 . Dapatkan sekarang! . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! . "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!!" . PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! . 1 KOTAK PERLASHINE: + PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20‼️) + PROMOSI FREEGIFT SABUN BABIES GLOW + FREE POSTAGE + FREE GIFT SPECIAL . . Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️ . INGAT PERLASHINE INGAT 01135843769!!! . #Lelakicantik  #perlashinekapsulmutiara  #dsiempire  #bukansupplementkilo  #perlashinepromosi  #perlashine  #fenomenaserbukmutiara  #serbukmutiaraasli  #perlashinemalaysia  #perlashinehq  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #perlashineoriginal  #mutiara  #whiteningbooster  #sebijiseharipundahbolehcantik  #bazarpaknil  #sayajualonline  #serbukmutiara  #serbukmutiaraperlashine  #kapsulmutiara  #kapsulmutiaraasli  #kapsulmutiaraoriginal  #mutiaraasli  #nakcantik  #promosiperlashine  #promosimerdeka  #kl2017  #bangkitbersama 
Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?😍
•
MINGGU PERTAMA :
•
✏ Selera makan mula berkurangan.
✏ Terasa cepat kenyang .
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
•
MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi 'inch loss' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan .
•
MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg .
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air .
•
MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
•
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang 🔥🔥🔥🔥🔥
.
Nak? Whatsapp cepat di
📲017-9422108
📲017-9422108
📲017-9422108
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .

#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like
Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?😍 • MINGGU PERTAMA : • ✏ Selera makan mula berkurangan. ✏ Terasa cepat kenyang . ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi 'inch loss' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan . • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg . ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air . • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤ . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang 🔥🔥🔥🔥🔥 . Nak? Whatsapp cepat di 📲017-9422108 📲017-9422108 📲017-9422108 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #ubatkurus  #produkkurus  #like4like 
Hai! Disebabkan ramai antara new customer yang nak try Qurose ni rata ratanya mummy-mummy yang baru lepas bersalin dan sedang pantang , ataupun yang sedang menyusu badan (breast feeding).
.
.
❓❓Ramai yang tanya mimi sama ada 'BF MUM' ni boleh consume atau pun tidak & ada apa apa effect pada susu badan atau pun tidak semasa consume Qurose ni ? Sebab ramai yang risau & takut bila consume Qurose susu badan jadi makin berkurangan & takut tak cukup susu dan effect effect yang lain.
.
.
✅ BREAST FEEDING MUM yang dah habis pantang boleh consume Qurose ni seperti biasa .
✅ Qurose sama sekali tak beri any side effect pada susu badan sebab fungsi Qurose ini utk membakar lemak
.

Kepada BF MUM di luar sana yang rancang nak turunkan berat badan tu, boleh consume Qurose tanpa ragu ragu lepasni ya ! Whatsapp sis 018-9524084 ❤️
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai! Disebabkan ramai antara new customer yang nak try Qurose ni rata ratanya mummy-mummy yang baru lepas bersalin dan sedang pantang , ataupun yang sedang menyusu badan (breast feeding). . . ❓❓Ramai yang tanya mimi sama ada 'BF MUM' ni boleh consume atau pun tidak & ada apa apa effect pada susu badan atau pun tidak semasa consume Qurose ni ? Sebab ramai yang risau & takut bila consume Qurose susu badan jadi makin berkurangan & takut tak cukup susu dan effect effect yang lain. . . ✅ BREAST FEEDING MUM yang dah habis pantang boleh consume Qurose ni seperti biasa . ✅ Qurose sama sekali tak beri any side effect pada susu badan sebab fungsi Qurose ini utk membakar lemak . Kepada BF MUM di luar sana yang rancang nak turunkan berat badan tu, boleh consume Qurose tanpa ragu ragu lepasni ya ! Whatsapp sis 018-9524084 ❤️ . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Advertisement
Hai! Disebabkan ramai antara new customer yang nak try Qurose ni rata ratanya mummy-mummy yang baru lepas bersalin dan sedang pantang , ataupun yang sedang menyusu badan (breast feeding).
.
.
❓❓Ramai yang tanya mimi sama ada 'BF MUM' ni boleh consume atau pun tidak & ada apa apa effect pada susu badan atau pun tidak semasa consume Qurose ni ? Sebab ramai yang risau & takut bila consume Qurose susu badan jadi makin berkurangan & takut tak cukup susu dan effect effect yang lain.
.
.
✅ BREAST FEEDING MUM yang dah habis pantang boleh consume Qurose ni seperti biasa .
✅ Qurose sama sekali tak beri any side effect pada susu badan sebab fungsi Qurose ini utk membakar lemak
.

Kepada BF MUM di luar sana yang rancang nak turunkan berat badan tu, boleh consume Qurose tanpa ragu ragu lepasni ya ! Whatsapp sis 018-9524084 ❤️
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai! Disebabkan ramai antara new customer yang nak try Qurose ni rata ratanya mummy-mummy yang baru lepas bersalin dan sedang pantang , ataupun yang sedang menyusu badan (breast feeding). . . ❓❓Ramai yang tanya mimi sama ada 'BF MUM' ni boleh consume atau pun tidak & ada apa apa effect pada susu badan atau pun tidak semasa consume Qurose ni ? Sebab ramai yang risau & takut bila consume Qurose susu badan jadi makin berkurangan & takut tak cukup susu dan effect effect yang lain. . . ✅ BREAST FEEDING MUM yang dah habis pantang boleh consume Qurose ni seperti biasa . ✅ Qurose sama sekali tak beri any side effect pada susu badan sebab fungsi Qurose ini utk membakar lemak . Kepada BF MUM di luar sana yang rancang nak turunkan berat badan tu, boleh consume Qurose tanpa ragu ragu lepasni ya ! Whatsapp sis 018-9524084 ❤️ . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!
.
Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara dan 1 FREE GIFT SPECIAL.😲
.
Dapatkan sekarang!
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!!"
.
PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK PERLASHINE:
+ PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20‼️)
+ PROMOSI FREEGIFT SABUN BABIES GLOW
+ FREE POSTAGE
+ FREE GIFT SPECIAL
.
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
INGAT PERLASHINE INGAT 01135843769!!!
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipwanted #dropshipmalaysia #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #nakcantik #promosiperlashine #promosimerdeka #kl2017 #bangkitbersama
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine! . Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara dan 1 FREE GIFT SPECIAL.😲 . Dapatkan sekarang! . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! . "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!!" . PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK! . 1 KOTAK PERLASHINE: + PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20‼️) + PROMOSI FREEGIFT SABUN BABIES GLOW + FREE POSTAGE + FREE GIFT SPECIAL . . Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️ . INGAT PERLASHINE INGAT 01135843769!!! . #Lelakicantik  #perlashinekapsulmutiara  #dsiempire  #bukansupplementkilo  #perlashinepromosi  #perlashine  #fenomenaserbukmutiara  #serbukmutiaraasli  #perlashinemalaysia  #perlashinehq  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #perlashineoriginal  #mutiara  #whiteningbooster  #sebijiseharipundahbolehcantik  #bazarpaknil  #sayajualonline  #serbukmutiara  #serbukmutiaraperlashine  #kapsulmutiara  #kapsulmutiaraasli  #kapsulmutiaraoriginal  #mutiaraasli  #nakcantik  #promosiperlashine  #promosimerdeka  #kl2017  #bangkitbersama 
Raja segala minyak iaitu SIXTYNINE69OIL . .
Tiada minyak setanding dengan SIXTYNINE 69 OIL yang berkualiti tinggi untuk aset lelaki ! .
Khasiat utama :

Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja .

Menjadikan aset anda :- KUAT ,

TEGANG ,

TAHAN LAMA , 
BESAR DAN PANJANG .

JAMINAN KAMI : - Kesan perubahan seawal 3 hari mula kelihatan . - Berasaskan herba & 100% minyak pati Original .
.Cara Order :-
📱 WHATSAPP
🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧
🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼
🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝
🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita  #jualmurah #sayajual #sayajualproduk  #nakcantik #nakputih  #instamalaysia  #abangsado #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak
Raja segala minyak iaitu SIXTYNINE69OIL . . Tiada minyak setanding dengan SIXTYNINE 69 OIL yang berkualiti tinggi untuk aset lelaki ! . Khasiat utama : Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja . Menjadikan aset anda :- KUAT , TEGANG , TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG . JAMINAN KAMI : - Kesan perubahan seawal 3 hari mula kelihatan . - Berasaskan herba & 100% minyak pati Original . .Cara Order :- 📱 WHATSAPP 🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧 🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼 🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝 🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹 📮FREE POS SETIAP HARI 🌎 Sabah Dan Sarawak 👜 Ready Stock 👍 Trusted Seller 🆔 SSM 002392643W MENAWANKALBU ENTERPRISE #masalahwanita  #jualmurah  #sayajual  #sayajualproduk  #nakcantik  #nakputih  #instamalaysia  #abangsado  #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia  #kakibola  #sayajualmurah  #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #hantaran  #produksuamiisteri  #matmotor  #pengantin  #akadnikah  #produkwanita  #matmoto  #gadis  #jejakamalaya  #bolasepak 
Testimoni SIXTYNINE 69 OIL.

Produk import dari Arabia dan 100% menggunakan Dhab.

Perubahan kelihatan seawal 3 hari sahaja.
.
Cara Order :-
📱 WHATSAPP
🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧
🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼
🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝
🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita  #jualmurah #sayajual #sayajualproduk  #nakcantik #nakputih  #instamalaysia  #abangsado #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak
Testimoni SIXTYNINE 69 OIL. Produk import dari Arabia dan 100% menggunakan Dhab. Perubahan kelihatan seawal 3 hari sahaja. . Cara Order :- 📱 WHATSAPP 🐧🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐧 🐼🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐼 🐝🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🐝 🍹🌀🔘018 66 037 66🔘🌀🍹 📮FREE POS SETIAP HARI 🌎 Sabah Dan Sarawak 👜 Ready Stock 👍 Trusted Seller 🆔 SSM 002392643W MENAWANKALBU ENTERPRISE #masalahwanita  #jualmurah  #sayajual  #sayajualproduk  #nakcantik  #nakputih  #instamalaysia  #abangsado  #awekmelayu  #meletop  #vapemalaysia  #kakibola  #sayajualmurah  #birthdaygift  #nakkurus  #vapormalaysia  #sayajualprodukkecantikan  #bazaarpaknil  #hantaran  #produksuamiisteri  #matmotor  #pengantin  #akadnikah  #produkwanita  #matmoto  #gadis  #jejakamalaya  #bolasepak 
😘 LIMITED EDITION BAKED CHEEK POWDER 😘
.
Blusher ni bukan sahaja setakat nampak pink pink di pipi malahan glowing yang sangat cantikkk. Serius uolls akan jatuh cinta sebab tak perlu lagi  nak pakai krim berminyak semata nak nampak pipi ber'glowing'. Hanya secalit dua calit dengan MARY KAY BLUSHER ni memang nampak ayu sangattt ❤❤❤
.
Beauty Consultant Mary Kay,
Ciksue
📲0196512261

#marykaymalaysia #marykayjb #marykayjohor #marykayseremban #marykaymelaka #marykayperlis #marykayperak #marykaypahang #marykaykosmetik #marykaycosmetic #marykayblusher #marykaysale #makeupmarykay #nakcantik
😘 LIMITED EDITION BAKED CHEEK POWDER 😘 . Blusher ni bukan sahaja setakat nampak pink pink di pipi malahan glowing yang sangat cantikkk. Serius uolls akan jatuh cinta sebab tak perlu lagi nak pakai krim berminyak semata nak nampak pipi ber'glowing'. Hanya secalit dua calit dengan MARY KAY BLUSHER ni memang nampak ayu sangattt ❤❤❤ . Beauty Consultant Mary Kay, Ciksue 📲0196512261 #marykaymalaysia  #marykayjb  #marykayjohor  #marykayseremban  #marykaymelaka  #marykayperlis  #marykayperak  #marykaypahang  #marykaykosmetik  #marykaycosmetic  #marykayblusher  #marykaysale  #makeupmarykay  #nakcantik 
Uollsss..
Nak kurus selim melim pun kena ada ILMU tau!
Bukan main hentam je amik produk kurus 😊

Jom sama-sama belajar cemana nak KURUS dengan selamat!

Pertamanya, kena pilih diet yang tinggi protein tau, macam #shakeme 😊

5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan:

1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan "feel satisfied"

2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif

3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

4. Protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) untuk membakar lemak

5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal

Yang kedua ofkos la kurangkan ambil makanan tinggi lemak. Dah kata nak bakar lemak, kurangkan la makanan berlemak ya uolls.. lagipun lemak berlebihan tak elok untuk  jantung anda.

Jom.. SHAPE & FIT dengan SHAKE ME

wassap 011 1532 9769 jom!

#jomkurus #nakkurus #jomsihat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusbajet #kuruslepasbersalin #kuruslepasraya #kurusdenganselamat #promosi #produkkesihatanmurah #produkhalal #kuruscepat #kurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdansihat #produkkurus #nakcantik #produkkecantikan #produkkurusterbaik #jomkurusdanlangsing #kuruscarasihat #bruneiiklan #brunei_ig #agendiperlukan #AgenSahDiperlukan
Uollsss.. Nak kurus selim melim pun kena ada ILMU tau! Bukan main hentam je amik produk kurus 😊 Jom sama-sama belajar cemana nak KURUS dengan selamat! Pertamanya, kena pilih diet yang tinggi protein tau, macam #shakeme  😊 5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan: 1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan "feel satisfied" 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif 3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. 4. Protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) untuk membakar lemak 5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal Yang kedua ofkos la kurangkan ambil makanan tinggi lemak. Dah kata nak bakar lemak, kurangkan la makanan berlemak ya uolls.. lagipun lemak berlebihan tak elok untuk jantung anda. Jom.. SHAPE & FIT dengan SHAKE ME wassap 011 1532 9769 jom! #jomkurus  #nakkurus  #jomsihat  #kuruskanbadan  #kurussebelumraya  #kurusbajet  #kuruslepasbersalin  #kuruslepasraya  #kurusdenganselamat  #promosi  #produkkesihatanmurah  #produkhalal  #kuruscepat  #kurus  #sayanakkurus  #kurussihat  #kurusdansihat  #produkkurus  #nakcantik  #produkkecantikan  #produkkurusterbaik  #jomkurusdanlangsing  #kuruscarasihat  #bruneiiklan  #brunei_ig  #agendiperlukan  #AgenSahDiperlukan 
Advertisement
Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5 KILO!! Siap nak repeat order lagi 🙌🏻 Mak pun consume qurose sampai tak cukup ye dik 😂
.
Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order 😉
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
Whatsapp 018-9524084 utk dapatkan HARGA PROMOSI.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5 KILO!! Siap nak repeat order lagi 🙌🏻 Mak pun consume qurose sampai tak cukup ye dik 😂 . Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order 😉 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . Whatsapp 018-9524084 utk dapatkan HARGA PROMOSI. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
YARRA XTRA-C MOISTURIZER
====================================
Sapa rajin tgk live makeup artis tutorial make up mesti kenal yarra moisturizer ni
.
Kelebihan YARRA MOISTURIZER :
✔️boleh dijadikan make base /primer ✔️makeup tahan lama
✔️memudarkan parut
✔️melembapkan kulit wajah
✔️menghilangkan kesan parut ✔️menambahkan vitamin pada kulit ✔mengecilkan liang pori yang terbuka
✔mengurangkan eyebag
✔mengecutkan jerawat
✔mengurangkan minyak wajah
..
HANYA RM48 SAHAJA!!!
JOM GRAB SEKARANG JUGAAKKK
.. 🐞AZIRA AZIZ🐞
http://www.wasap.my/60174603107
❎no call
✔24 hours bisnes online
✔delivery in GEORGETOWN, SG.PINANG, JELUTONG, GELUGOR & SG. DUA 
#gogojes #norazira85
#jelutong #komtar #georgetown 
#pulaupinang #penang #rakyatpenang 
#codjelutong
#codgeorgetown 
#codkomtar 
#makeupmurahjelutong 
#makeupmurahkomtar 
#makeupmurahpenang

#makeupmurah
#jomcantik
#makeup
#nakcantik
#yarrapenang
#yarrajelutong
YARRA XTRA-C MOISTURIZER ==================================== Sapa rajin tgk live makeup artis tutorial make up mesti kenal yarra moisturizer ni . Kelebihan YARRA MOISTURIZER : ✔️boleh dijadikan make base /primer ✔️makeup tahan lama ✔️memudarkan parut ✔️melembapkan kulit wajah ✔️menghilangkan kesan parut ✔️menambahkan vitamin pada kulit ✔mengecilkan liang pori yang terbuka ✔mengurangkan eyebag ✔mengecutkan jerawat ✔mengurangkan minyak wajah .. HANYA RM48 SAHAJA!!! JOM GRAB SEKARANG JUGAAKKK .. 🐞AZIRA AZIZ🐞 http://www.wasap.my/60174603107 ❎no call ✔24 hours bisnes online ✔delivery in GEORGETOWN, SG.PINANG, JELUTONG, GELUGOR & SG. DUA #gogojes  #norazira85  #jelutong  #komtar  #georgetown  #pulaupinang  #penang  #rakyatpenang  #codjelutong  #codgeorgetown  #codkomtar  #makeupmurahjelutong  #makeupmurahkomtar  #makeupmurahpenang  #makeupmurah  #jomcantik  #makeup  #nakcantik  #yarrapenang  #yarrajelutong 
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨
📲 +60168207010
📲 +60168207010
📲 +60168207010

#dyxybcccream #dyxygreeanteafacemist #bcccreambydyana #bcccream #dyxybcccreamlabuan #dyxygreenteafacemistlabuan #bbiamattelipstick #bbiamattelipsticklabuan #bbiamatteliptickmalaysia #bbialipstick #bbialipstickmurah #lipstickmatte #lipstickcantik #foundatinflowless #glowing #nakcantik #murah #concealerlabuan #concealerdyxy #dyxysabah #dyxykk #dyxybrunei #dyxykotakinabalu #dyxypapar #dyxykundasang #dyxyreview #dyxytestimoni
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨 📲 +60168207010 📲 +60168207010 📲 +60168207010 #dyxybcccream  #dyxygreeanteafacemist  #bcccreambydyana  #bcccream  #dyxybcccreamlabuan  #dyxygreenteafacemistlabuan  #bbiamattelipstick  #bbiamattelipsticklabuan  #bbiamatteliptickmalaysia  #bbialipstick  #bbialipstickmurah  #lipstickmatte  #lipstickcantik  #foundatinflowless  #glowing  #nakcantik  #murah  #concealerlabuan  #concealerdyxy  #dyxysabah  #dyxykk  #dyxybrunei  #dyxykotakinabalu  #dyxypapar  #dyxykundasang  #dyxyreview  #dyxytestimoni 
😱😱PROMOSI RAYA AIDILADHA 😱😱
.
.
Meletop korang,, FREE GIFT MELELEH 🤗
Limited 12 orang terawal sahaja❗
Cepat-cepat..... Grab sekarang..
.
Semua duk berebut nihhh❗❗
.
SET SYAFIQAH AINA 
1 x bc cream dyxy
1 x facemist greentea dyxy
✔free postage 🚚
✔free flyers dyxy🗒
✔free masker shiseido 🙈
✔free lipstick alovera💄
.
SET ASYALIEE 
1 x bc cream dyxy
1 x facemist greentea dyxy
1 x brush dyxy
✔free postage 🚚
✔free flyers dyxy🗒
✔free paperbag 💼 ✔free masker shiseido ✔free masker SEP(from korea)🙈
✔free lipstick kkw kylie💄
.
SET SEXY LADY
1 x bc cream dyxy
1 x facemist greentea dyxy
1 x brush dyxy
1 x lipstick dyxy
✔free postage 🚚
✔free flyers dyxy🗒
✔free paperbag 💼 ✔free masker shiseido ✔free masker SEP(from korea)🙈
✔free lipstick kkw kylie💄
.
.
Terlalu mewah beb... banyak gile FREE❗❗❗
.
Grab jom
📲📲📲 01125407143
📲📲📲01125407143
.
#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamnuras
#teamaira
#dyxyteamaira
#dyxymurah
#dropshipdyxyneeded
#dropshipdiperlukan
#agentdyxy
#dyxycodselangor
#dyxycosmetic
#setcombodyxy
#dyxybccream
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxyfacemist
#dyxymagicbrush
#dyxybrush
#dyxylipstick
#nakcantik
#wanitacantik
#salerayahaji
#dyxypromosi
#dyxyaidiladhapromotion
#dyxydiscount
#rayahaji
#aidiladha
😱😱PROMOSI RAYA AIDILADHA 😱😱 . . Meletop korang,, FREE GIFT MELELEH 🤗 Limited 12 orang terawal sahaja❗ Cepat-cepat..... Grab sekarang.. . Semua duk berebut nihhh❗❗ . SET SYAFIQAH AINA 1 x bc cream dyxy 1 x facemist greentea dyxy ✔free postage 🚚 ✔free flyers dyxy🗒 ✔free masker shiseido 🙈 ✔free lipstick alovera💄 . SET ASYALIEE 1 x bc cream dyxy 1 x facemist greentea dyxy 1 x brush dyxy ✔free postage 🚚 ✔free flyers dyxy🗒 ✔free paperbag 💼 ✔free masker shiseido ✔free masker SEP(from korea)🙈 ✔free lipstick kkw kylie💄 . SET SEXY LADY 1 x bc cream dyxy 1 x facemist greentea dyxy 1 x brush dyxy 1 x lipstick dyxy ✔free postage 🚚 ✔free flyers dyxy🗒 ✔free paperbag 💼 ✔free masker shiseido ✔free masker SEP(from korea)🙈 ✔free lipstick kkw kylie💄 . . Terlalu mewah beb... banyak gile FREE❗❗❗ . Grab jom 📲📲📲 01125407143 📲📲📲01125407143 . #bccreambydyana  #dyxyteam  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #teamnuras  #teamaira  #dyxyteamaira  #dyxymurah  #dropshipdyxyneeded  #dropshipdiperlukan  #agentdyxy  #dyxycodselangor  #dyxycosmetic  #setcombodyxy  #dyxybccream  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyfacemist  #dyxymagicbrush  #dyxybrush  #dyxylipstick  #nakcantik  #wanitacantik  #salerayahaji  #dyxypromosi  #dyxyaidiladhapromotion  #dyxydiscount  #rayahaji  #aidiladha 
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨
📲 +60168207010
📲 +60168207010
📲 +60168207010

#dyxybcccream #dyxygreeanteafacemist #bcccreambydyana #bcccream #dyxybcccreamlabuan #dyxygreenteafacemistlabuan #bbiamattelipstick #bbiamattelipsticklabuan #bbiamatteliptickmalaysia #bbialipstick #bbialipstickmurah #lipstickmatte #lipstickcantik #foundatinflowless #glowing #nakcantik #murah #concealerlabuan #concealerdyxy #dyxysabah #dyxykk #dyxybrunei #dyxykotakinabalu #dyxypapar #dyxykundasang #dyxyreview #dyxytestimoni
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨 📲 +60168207010 📲 +60168207010 📲 +60168207010 #dyxybcccream  #dyxygreeanteafacemist  #bcccreambydyana  #bcccream  #dyxybcccreamlabuan  #dyxygreenteafacemistlabuan  #bbiamattelipstick  #bbiamattelipsticklabuan  #bbiamatteliptickmalaysia  #bbialipstick  #bbialipstickmurah  #lipstickmatte  #lipstickcantik  #foundatinflowless  #glowing  #nakcantik  #murah  #concealerlabuan  #concealerdyxy  #dyxysabah  #dyxykk  #dyxybrunei  #dyxykotakinabalu  #dyxypapar  #dyxykundasang  #dyxyreview  #dyxytestimoni 
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨
📲 +60168207010
📲 +60168207010
📲 +60168207010

#dyxybcccream #dyxygreeanteafacemist #bcccreambydyana #bcccream #dyxybcccreamlabuan #dyxygreenteafacemistlabuan #bbiamattelipstick #bbiamattelipsticklabuan #bbiamatteliptickmalaysia #bbialipstick #bbialipstickmurah #lipstickmatte #lipstickcantik #foundatinflowless #glowing #nakcantik #murah #concealerlabuan #concealerdyxy #dyxysabah #dyxykk #dyxybrunei #dyxykotakinabalu #dyxypapar #dyxykundasang #dyxyreview #dyxytestimoni
😱Wahh sayang sayang semua!! Tunggu apa lagi?? Boleh bagi hadiah untuk kawan/gf/kakak/ibu 😱 Murah2 jerr!!! Tunggu apa lagi mariii beliii ..hadiahkan yang tersayanggg 😍💖💕 Berminat?? Cepat order!! 💨💨💨 📲 +60168207010 📲 +60168207010 📲 +60168207010 #dyxybcccream  #dyxygreeanteafacemist  #bcccreambydyana  #bcccream  #dyxybcccreamlabuan  #dyxygreenteafacemistlabuan  #bbiamattelipstick  #bbiamattelipsticklabuan  #bbiamatteliptickmalaysia  #bbialipstick  #bbialipstickmurah  #lipstickmatte  #lipstickcantik  #foundatinflowless  #glowing  #nakcantik  #murah  #concealerlabuan  #concealerdyxy  #dyxysabah  #dyxykk  #dyxybrunei  #dyxykotakinabalu  #dyxypapar  #dyxykundasang  #dyxyreview  #dyxytestimoni 
Advertisement
Sabun ajaib kegemaran semua 🌸 -LUXURY FACIAL BAR-
KKM : NOT161104635K

Harga sabun ajaib TERBAIK untuk kulit ialah RM 39 sahaja !

1. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT (MUKA & SELURUH BADAN)
2. SESUAI DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN PEREMPUAN  ___________________________________________  FUNGSI-FUNGSI LFB 💦 ✅Menjadikan kulit lebih cerah, licin&lembut
✅Mengatasi masalah kulit berjerawat, berjeragat dan bintik-bintik hitam
✅Membantu menghilangkan kesan parut jerawat
✅Melembapkan dan menegangkan kulit
✅Menjadikan kulit kekal muda dan berseri
✅Mengurangkan tanda-tanda kesan regangan pada kulit
✅Mampu mencerahkan warna kulit seperti ketiak, celah-celah peha, etc
✅Menghilangkan bau kurang enak pada badan #lfbtestimoni #luxuryfacialbar #syasyaempire #sabunkecantikan #produkkecantikan #syasyasss #agensyasyaempire #agensyasyaempirekualalumpur #nakcantik
Sabun ajaib kegemaran semua 🌸 -LUXURY FACIAL BAR- KKM : NOT161104635K Harga sabun ajaib TERBAIK untuk kulit ialah RM 39 sahaja ! 1. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT (MUKA & SELURUH BADAN) 2. SESUAI DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN PEREMPUAN ___________________________________________ FUNGSI-FUNGSI LFB 💦 ✅Menjadikan kulit lebih cerah, licin&lembut ✅Mengatasi masalah kulit berjerawat, berjeragat dan bintik-bintik hitam ✅Membantu menghilangkan kesan parut jerawat ✅Melembapkan dan menegangkan kulit ✅Menjadikan kulit kekal muda dan berseri ✅Mengurangkan tanda-tanda kesan regangan pada kulit ✅Mampu mencerahkan warna kulit seperti ketiak, celah-celah peha, etc ✅Menghilangkan bau kurang enak pada badan #lfbtestimoni  #luxuryfacialbar  #syasyaempire  #sabunkecantikan  #produkkecantikan  #syasyasss  #agensyasyaempire  #agensyasyaempirekualalumpur  #nakcantik 
- .
royal v.mustanir -  Jom dapatkan Royal V yang Hebat ni.💑 Royal V 💖 sangat bagus menstabilkan hormon.. jadi cergas muda serta bertenaga 💞 😍 Royal V adalah dari formulasi Persis dara 💘 Dari Jus Manggis Dan Buah Delima Serta Diperkaya Dengan Royal Jelly. 🌻Membantu Meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit, ❤membantu proses menguruskan badan dengan  lebih cepat
🌞 sangat bagus untuk kesihatan Wanita.
😘 Menegangkan mana yg kendur.
☎ 013 5216797
🚚 Pos seluruh Malaysia
🚗 COD Ipoh

Rasai kehebatan produk Jamu Ratu Malaya In Syaa Allah anda tidak akan menyesal
#royalv #mustanir #putiktelagadara
#jamuratumalaya #nakkurus #sayangsuami #nampakmuda #ketat #payudaraanjal #nakcantik #hormon #kopiratu #kopibadang #naksihat #bertenaga #nakhebat #gout #kencingmanis #taknaktua #marjaneoil #biomiracleaction #kulitcantik #jeragat #monopous #nakcantik #cantikberseri #rahimsihat - #regrann
- . royal v.mustanir - Jom dapatkan Royal V yang Hebat ni.💑 Royal V 💖 sangat bagus menstabilkan hormon.. jadi cergas muda serta bertenaga 💞 😍 Royal V adalah dari formulasi Persis dara 💘 Dari Jus Manggis Dan Buah Delima Serta Diperkaya Dengan Royal Jelly. 🌻Membantu Meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit, ❤membantu proses menguruskan badan dengan  lebih cepat 🌞 sangat bagus untuk kesihatan Wanita. 😘 Menegangkan mana yg kendur. ☎ 013 5216797 🚚 Pos seluruh Malaysia 🚗 COD Ipoh Rasai kehebatan produk Jamu Ratu Malaya In Syaa Allah anda tidak akan menyesal #royalv  #mustanir  #putiktelagadara  #jamuratumalaya  #nakkurus  #sayangsuami  #nampakmuda  #ketat  #payudaraanjal  #nakcantik  #hormon  #kopiratu  #kopibadang  #naksihat  #bertenaga  #nakhebat  #gout  #kencingmanis  #taknaktua  #marjaneoil  #biomiracleaction  #kulitcantik  #jeragat  #monopous  #nakcantik  #cantikberseri  #rahimsihat  - #regrann 
Apa itu bio teknologi NANO? 
Bio teknologi nano adalah satu teknologi terkinii yang terhasil tanpa dapat kita lihat dengan mata kasar. Dikatakan teknologi ini 50 ribu kali lebih kecil dari ukuran rambut manusia pada umumnya. .

Hanya mikroskop yang dapat melihat benda senipis itu. Tersangat mudah serap sehingga ke dalam kulit terus ke pembuluh darah disebabkan molekulnya yang sangat halus.

Sebab tu takde masalah selepas je pakai wd terkena air ke perfume. .

Produk yang diperbuat dari mesin ini rata rata bernilai RM300 ke RM500. 
Dengan wd yang hanya calit di nadi nadi ini anda boleh menikmati produk yang mahal dengan harga yang tak masuk akal. 
Bukan tu saja manfaat nya yang bukan saja untuk kecantikan malah untuk dalaman membuatkan ramai semakin menggilai wd.
.
.

Nota : Berbaloii kan Promosi RM75 jimat rm20 ni? 😱💋 FREE POS & GIFT CUTE 
#teammimicandy
#arraWD
#nakcantik #skincareroutine #biotechnology #tipsmakincun
Apa itu bio teknologi NANO? Bio teknologi nano adalah satu teknologi terkinii yang terhasil tanpa dapat kita lihat dengan mata kasar. Dikatakan teknologi ini 50 ribu kali lebih kecil dari ukuran rambut manusia pada umumnya. . Hanya mikroskop yang dapat melihat benda senipis itu. Tersangat mudah serap sehingga ke dalam kulit terus ke pembuluh darah disebabkan molekulnya yang sangat halus. Sebab tu takde masalah selepas je pakai wd terkena air ke perfume. . Produk yang diperbuat dari mesin ini rata rata bernilai RM300 ke RM500. Dengan wd yang hanya calit di nadi nadi ini anda boleh menikmati produk yang mahal dengan harga yang tak masuk akal. Bukan tu saja manfaat nya yang bukan saja untuk kecantikan malah untuk dalaman membuatkan ramai semakin menggilai wd. . . Nota : Berbaloii kan Promosi RM75 jimat rm20 ni? 😱💋 FREE POS & GIFT CUTE #teammimicandy  #arraWD  #nakcantik  #skincareroutine  #biotechnology  #tipsmakincun 
Mua Terkenal Bella SUKA SANGAT dengan EYEBROW DEFINER CPG ni 😍😍😍
.
.
Senang blend, senang lukis dan warna semua menarik 👍😘
.
Tak reti lukis kening, takut gelap sangat, takut comot, takut jadi kening sinchan dan macam lagi lah. Sekarang TAK PERLU TAKUT dengan EYEBROW DEFINER CPG ni 👉👉👉
.
.
Nak tahu KELEBIHAN EYEBROW DEFINER CPG ?⤵⤵ 💌 Terdapat 3 warna menarik yang sesuai untuk semua jenis warna kulit 💌 Warnanya yang pekat dan menyerlah
💌 Ada berus kening siap untuk blend
💌 Tutorial lukis kening diberikan 💌 Bentuk ' triangle ' eyebrow definer yang memudahkan anda blend kening anda
💌 Tidak mudah patah dan warna mudah lekat .
.
Kenapa anda MESTI PILIH EYEBROW DEFINER CPG ?
👉 Sebab BEST, MUDAH DAN WARNANYA SANGAT CANTIK ❗❗
..
RM39 sm RM49 ss FREE POSTAGE
..
🐞AZIRA AZIZ🐞
http://www.wasap.my/60174603107
❎no call
✔24 hours bisnes online
✔delivery in GEORGETOWN, SG.PINANG, JELUTONG, GELUGOR & SG. DUA 
#gogojes #norazira85
#jelutong #komtar #georgetown 
#pulaupinang #penang #rakyatpenang 
#codjelutong
#codgeorgetown 
#codkomtar 
#makeupmurahjelutong 
#makeupmurahkomtar 
#makeupmurahpenang

#makeupmurah
#jomcantik
#makeup
#nakcantik
#cpgpenang
#eyebrowcpg
#eyebrowcantik
Mua Terkenal Bella SUKA SANGAT dengan EYEBROW DEFINER CPG ni 😍😍😍 . . Senang blend, senang lukis dan warna semua menarik 👍😘 . Tak reti lukis kening, takut gelap sangat, takut comot, takut jadi kening sinchan dan macam lagi lah. Sekarang TAK PERLU TAKUT dengan EYEBROW DEFINER CPG ni 👉👉👉 . . Nak tahu KELEBIHAN EYEBROW DEFINER CPG ?⤵⤵ 💌 Terdapat 3 warna menarik yang sesuai untuk semua jenis warna kulit 💌 Warnanya yang pekat dan menyerlah 💌 Ada berus kening siap untuk blend 💌 Tutorial lukis kening diberikan 💌 Bentuk ' triangle ' eyebrow definer yang memudahkan anda blend kening anda 💌 Tidak mudah patah dan warna mudah lekat . . Kenapa anda MESTI PILIH EYEBROW DEFINER CPG ? 👉 Sebab BEST, MUDAH DAN WARNANYA SANGAT CANTIK ❗❗ .. RM39 sm RM49 ss FREE POSTAGE .. 🐞AZIRA AZIZ🐞 http://www.wasap.my/60174603107 ❎no call ✔24 hours bisnes online ✔delivery in GEORGETOWN, SG.PINANG, JELUTONG, GELUGOR & SG. DUA #gogojes  #norazira85  #jelutong  #komtar  #georgetown  #pulaupinang  #penang  #rakyatpenang  #codjelutong  #codgeorgetown  #codkomtar  #makeupmurahjelutong  #makeupmurahkomtar  #makeupmurahpenang  #makeupmurah  #jomcantik  #makeup  #nakcantik  #cpgpenang  #eyebrowcpg  #eyebrowcantik 
Tati Skincare 5 in 1 BARU
 RM59 
Pos (RM7 SM/RM10 SS
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 2603689 .
🍬Merawat masalah kulit kusam, kasar, berjerawat dan berjeragat seawal 3-7 hari tanpa pengelupasan
🍬Dengan formula berasaskan Alpha Arbutin, L-Gluthatione, Collagen, Vitamin E dan C
🍬Wajah berubah kemerah-merahan, glowing dan cerah sekata dengan kulit mulus bak bayi
🍬Harga mampu milik
🍬Sesuai utk semua jenis kulit
.
Set Lengkap 5 in 1 Tati Skincare
🍬Cleanser 60ml
🍬Day Cream 5gm
🍬Sunblock Cream 5gm
🍬Night Cream 5gm
🍬Treatment Cream 5gm
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689
.
#purplebeautyhouse #tatiskincare #tatiskincare5in1 #sayajual #sayajualtatiskincare #sayajualtatiskincare5in1 #tatiskincaremurah #sayajualtatiskincaremurah #tati #sayajualtaticleanser #sayajualtatiskincareoriginal #taticleanser #sayajualtatiskincaremurahoriginal #sayajualskincare #tatibaru #tatiskincare2017 #tatiskincarebaru #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkosmetik #sayajualkosmetik #nakcantik #seksyen7shahalam
Tati Skincare 5 in 1 BARU  RM59 Pos (RM7 SM/RM10 SS . DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 2603689 . 🍬Merawat masalah kulit kusam, kasar, berjerawat dan berjeragat seawal 3-7 hari tanpa pengelupasan 🍬Dengan formula berasaskan Alpha Arbutin, L-Gluthatione, Collagen, Vitamin E dan C 🍬Wajah berubah kemerah-merahan, glowing dan cerah sekata dengan kulit mulus bak bayi 🍬Harga mampu milik 🍬Sesuai utk semua jenis kulit . Set Lengkap 5 in 1 Tati Skincare 🍬Cleanser 60ml 🍬Day Cream 5gm 🍬Sunblock Cream 5gm 🍬Night Cream 5gm 🍬Treatment Cream 5gm . DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲012 260 3689 . #purplebeautyhouse  #tatiskincare  #tatiskincare5in1  #sayajual  #sayajualtatiskincare  #sayajualtatiskincare5in1  #tatiskincaremurah  #sayajualtatiskincaremurah  #tati  #sayajualtaticleanser  #sayajualtatiskincareoriginal  #taticleanser  #sayajualtatiskincaremurahoriginal  #sayajualskincare  #tatibaru  #tatiskincare2017  #tatiskincarebaru  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkosmetik  #sayajualkosmetik  #nakcantik  #seksyen7shahalam 
Baru consume 2 box dah hilang 11KG 😍👍🏻👍🏻
.
Kan dah cakap, kalau 1 box pertama tu lost sikit je jangan putus asa yg penting kena teruskan dan konsisten!! Haa tgok sis ni bila terus consisten, terus turun 11KG 🔥Kalau box pertama tu lambat turun biasa lah sebab proses Qurose nak sebati dengan tubuh badan tu lambat sikit. Haa bila dah consume box ke 2 terus banyak lost. Tahniah dik 🌹
.
P/s : PROMOSI MASIH BERJALAN SEHINGGA STOK LICIN.
.
Sape yg nak kurus sebelum raya jom Whatsapp sis di 018-9524084 SEKARANG!😍
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Baru consume 2 box dah hilang 11KG 😍👍🏻👍🏻 . Kan dah cakap, kalau 1 box pertama tu lost sikit je jangan putus asa yg penting kena teruskan dan konsisten!! Haa tgok sis ni bila terus consisten, terus turun 11KG 🔥Kalau box pertama tu lambat turun biasa lah sebab proses Qurose nak sebati dengan tubuh badan tu lambat sikit. Haa bila dah consume box ke 2 terus banyak lost. Tahniah dik 🌹 . P/s : PROMOSI MASIH BERJALAN SEHINGGA STOK LICIN. . Sape yg nak kurus sebelum raya jom Whatsapp sis di 018-9524084 SEKARANG!😍 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Advertisement
WAHH 9 KILOO TURUN DENGAN HANYA 1 BOX! 🎉🎉
.
Haa sekarang sis ni dah fall in love dengan QUROSE ❤️ Tak sabar nak share testimoni sis ni bulan depan mesti lagi banyak turun. Teruskan konsisten tauu.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
Whatsapp 018-9524084 utk dapatkan HARGA PROMOSI.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
WAHH 9 KILOO TURUN DENGAN HANYA 1 BOX! 🎉🎉 . Haa sekarang sis ni dah fall in love dengan QUROSE ❤️ Tak sabar nak share testimoni sis ni bulan depan mesti lagi banyak turun. Teruskan konsisten tauu. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . Whatsapp 018-9524084 utk dapatkan HARGA PROMOSI. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . 
SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO"
. . 
JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . 
WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . .
SET C:
-Medil Skincare -Bedak Compact -Lipbalm 
#mamadil #compactpowder #medilskincare #lipbalm #nakcantik #nakcun #nakcomel #nature #beauty #gojes #kulitcantik #kulitsihat #lookbeautiful #merdekacombo
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO" . . JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . . SET C: -Medil Skincare -Bedak Compact -Lipbalm #mamadil  #compactpowder  #medilskincare  #lipbalm  #nakcantik  #nakcun  #nakcomel  #nature  #beauty  #gojes  #kulitcantik  #kulitsihat  #lookbeautiful  #merdekacombo 
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . 
SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO"
. . 
JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . 
WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . .SET D:
-Women Love( 2)

#womenlove #antiaging #lookyounger #sweet17 #luarbiasa #weightlosstransformation #nakcantik #nakcun #nakcomel #nature #beauty #gojes #instaboomakademi #mamadil #merdekacombo
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO" . . JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . .SET D: -Women Love( 2) #womenlove  #antiaging  #lookyounger  #sweet17  #luarbiasa  #weightlosstransformation  #nakcantik  #nakcun  #nakcomel  #nature  #beauty  #gojes  #instaboomakademi  #mamadil  #merdekacombo 
😱Manfaat Teh Hijau bagi kecantikan 😱– .
💕Teh hijau merupakan salah satu jenis teh yang dibuat dari daun teh Camellia Sinensis yang dipetik dan mengalami proses pengeringan untuk mencegah oksidasi.
.
💕Teh hijau kaya akan antioksidan, sehingga teh hijau mempunyai banyak manfaat bagi kesehatan dan kecantikan tubuh. .
💕Selain itu, teh hijau juga mempunyai kandungan vitamin, saponin, theophyline, theobromine dan lainnya yang dapat melawan infeksi dan membantu menjaga agar suhu tubuh tetap optimal.
.
. .
Manfaat teh hijau bagi kecantikan adalah : 👒untuk memperlambat proses penuaan
👒mencegah keriput, mencegah kanker, melindungi kulit dari sinar matahari, mengatasi jerawat, dan lainlain. .
.
💕DYXY COSMETIC pun ada teh hijau ni . Boleh lah kalau nak kulit cantik dan sihat dengan GREENTEA FACEMIST !
.
#dyxycosmetic
#setcombodyxy
#dyxybccream
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxyfacemist
#dyxymagicbrush
#dyxybrush
#dyxylipstick
#nakcantik
#wanitacantik
#salerayahaji
#dyxypromosi
#dyxyaidiladhapromotion
#dyxydiscount #dyxyteamaira
#rayahaji
😱Manfaat Teh Hijau bagi kecantikan 😱– . 💕Teh hijau merupakan salah satu jenis teh yang dibuat dari daun teh Camellia Sinensis yang dipetik dan mengalami proses pengeringan untuk mencegah oksidasi. . 💕Teh hijau kaya akan antioksidan, sehingga teh hijau mempunyai banyak manfaat bagi kesehatan dan kecantikan tubuh. . 💕Selain itu, teh hijau juga mempunyai kandungan vitamin, saponin, theophyline, theobromine dan lainnya yang dapat melawan infeksi dan membantu menjaga agar suhu tubuh tetap optimal. . . . Manfaat teh hijau bagi kecantikan adalah : 👒untuk memperlambat proses penuaan 👒mencegah keriput, mencegah kanker, melindungi kulit dari sinar matahari, mengatasi jerawat, dan lainlain. . . 💕DYXY COSMETIC pun ada teh hijau ni . Boleh lah kalau nak kulit cantik dan sihat dengan GREENTEA FACEMIST ! . #dyxycosmetic  #setcombodyxy  #dyxybccream  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyfacemist  #dyxymagicbrush  #dyxybrush  #dyxylipstick  #nakcantik  #wanitacantik  #salerayahaji  #dyxypromosi  #dyxyaidiladhapromotion  #dyxydiscount  #dyxyteamaira  #rayahaji 
🔥🤤 1 BOX HILANG 7KG😱
.
Wow baru je consume 2minggu dah hilang 7KG uolss. Kan sis cakap kalau ikut semua tips n apa yg sis ajar ni lah hasilnya. Terbaik kan. Kalau tak menjadi tak kan la adik ni nak repeat order kan? 😜
.
Alhamdulillah baju seluar semua dah longgar ni. 😅 Kena shopping  pakaian baru la jawabnya adik ni. Nanti mesti lebih yakin bila jumpa kawan2. Tahniah dik.👍🏻
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke "  018-9524084
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
🔥🤤 1 BOX HILANG 7KG😱 . Wow baru je consume 2minggu dah hilang 7KG uolss. Kan sis cakap kalau ikut semua tips n apa yg sis ajar ni lah hasilnya. Terbaik kan. Kalau tak menjadi tak kan la adik ni nak repeat order kan? 😜 . Alhamdulillah baju seluar semua dah longgar ni. 😅 Kena shopping pakaian baru la jawabnya adik ni. Nanti mesti lebih yakin bila jumpa kawan2. Tahniah dik.👍🏻 . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke " 018-9524084 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . 
SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO"
. . 
JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . 
WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . . 
SET F :
-Medil Skincare -Women Love -Susu Rizqi 
#merdekacombo #mamadil #susurizqi #womenlove #medil #skincare #lookbeautiful #nakcantik #nakcun #nakcomel #nature #beauty #luarbiasa #untukkulit
MERDEKA COMBO KINI KEMBALI!!! . . SEMPENA BULAN HARI KEBANGSAAN, MamadilBYFatin BERBESAR HATI UNTUK MENGADAKAN JUALAN "MERDEKA COMBO" . . JOM SHOPPING DI FB MamadilBYFatin @ IG mamadil_fatenadilla UNTUK DAPATKAN STOK MERDEKA COMBO! . . WWW.WASAP.MY/601111476122/MERDEKACOMBO . . SET F : -Medil Skincare -Women Love -Susu Rizqi #merdekacombo  #mamadil  #susurizqi  #womenlove  #medil  #skincare  #lookbeautiful  #nakcantik  #nakcun  #nakcomel  #nature  #beauty  #luarbiasa  #untukkulit 
Advertisement
FAKTA QUROSE 🍇 🍓
.
1️⃣Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini?
.
• Ibu menyusu juga boleh mengambil Qurose.
• Dengan syarat ibu itu sudah habis pantang
.
2️⃣Bolehkah diambil/makan bersama ubat/supplement yang lain?
.
• Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Minum qurose dahulu dan selepas sejam boleh makan supplement lain
.
🍷Cara Pengambilan :
• 1 sachet Qurose dibancuh dengan air mineral 150ml. Minum sebelum sarapan
• Bagi ibu yang mempunyai berat badan lebih 90kg, digalakkan mengambil 2 sachet sehari, sebelum sarapan & sebelum makan malam
.
Whatsapp 018-9524084 ❤️
.

Ibu lepas pantang & masih menyusu pon boleh kurus 😉
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
FAKTA QUROSE 🍇 🍓 . 1️⃣Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini? . • Ibu menyusu juga boleh mengambil Qurose. • Dengan syarat ibu itu sudah habis pantang . 2️⃣Bolehkah diambil/makan bersama ubat/supplement yang lain? . • Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Minum qurose dahulu dan selepas sejam boleh makan supplement lain . 🍷Cara Pengambilan : • 1 sachet Qurose dibancuh dengan air mineral 150ml. Minum sebelum sarapan • Bagi ibu yang mempunyai berat badan lebih 90kg, digalakkan mengambil 2 sachet sehari, sebelum sarapan & sebelum makan malam . Whatsapp 018-9524084 ❤️ . Ibu lepas pantang & masih menyusu pon boleh kurus 😉 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Mimi mengaku dulu Mimi memang gemuk😭 Tapi lepas je guna Qurose alhamdulillah badan Mimi dah susut, tengok la testimoni ni kalau tak percaya😕 Yang belah kiri time gemuk tu jangan tenung lama2 tau, malu😂
.
Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck
.
NAK KURUS?
Whatsapp 018-5788594
Whatsapp 018-5788594
Whatsapp 018-5788594
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Mimi mengaku dulu Mimi memang gemuk😭 Tapi lepas je guna Qurose alhamdulillah badan Mimi dah susut, tengok la testimoni ni kalau tak percaya😕 Yang belah kiri time gemuk tu jangan tenung lama2 tau, malu😂 . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck . NAK KURUS? Whatsapp 018-5788594 Whatsapp 018-5788594 Whatsapp 018-5788594 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEMINGGU TURUN 5KG 💃
.
Hi semua 😇 Pandai betul cust ni bergurau. Cuak sis baca testimoni adik ni. Amboi pandai dia bergurau cakap sis penipu 😂 Yelah sis janji boleh kurus dalam masa 2 minggu. Tup tup dalam masa seminggu je dah turun 5KG??? Alhamdulillah hari2 sis dapat feedback positif dari pengguna.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi kan jom cecepat whatsapp sis 018-9524084 🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan
SEMINGGU TURUN 5KG 💃 . Hi semua 😇 Pandai betul cust ni bergurau. Cuak sis baca testimoni adik ni. Amboi pandai dia bergurau cakap sis penipu 😂 Yelah sis janji boleh kurus dalam masa 2 minggu. Tup tup dalam masa seminggu je dah turun 5KG??? Alhamdulillah hari2 sis dapat feedback positif dari pengguna. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi kan jom cecepat whatsapp sis 018-9524084 🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan 
WE ARE CERTIFIED BEAUTICIAN BEAUTY CARTEL 
HOT! HOT! HOT! 😘😘😘😍😍😍 So, Apa lagi? JOMM
Booking Appointment FACIAL TREATMENT dengan Mimiey Beauty Home SPA.
.
.

Whatsapp Mimiey SEKEARANG! <klik link dibawah>

https://goo.gl/P782n4
https://goo.gl/P782n4
https://goo.gl/P782n4

Atau hubungi saya di talian:

010-8223970 -mimiey
010-8223970 -mimiey
010-8223970 -mimiey

Bagi yang nak tahu BAGAIMANA MULAKAN BISNES HOME FACIAL SPA, boleh juga contact Sis ya!! Mampu Jana pendapatan dengan lumayan dengan masa yang sgt² fleksibel samada secara part time atau full time,  INGIN TAHU? Cepat² whatsapp 👇👇👇👇👇👇👇👇 anda mampu mengubah pendapatan anda 😀
.
.

Whatsapp Mimiey SEKEARANG! <klik link dibawah>

https://goo.gl/P782n4
https://goo.gl/P782n4
https://goo.gl/P782n4

Atau hubungi saya di talian:

010-8223970 -mimiey
010-8223970 -mimiey
010-8223970 -mimiey

LET'S GET BEAUTY LADIES 😘😘😘 Relax at home & Enjoy🍃 💙🔝 Facial Home Spa💙 ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 #mimieybeautyhomespa #mobilespa #makeupartist #facial #mobilespa #facelifting #vshapeface #antiaging #glowing #flawlessskin  #elmarino #collagen #nakcantik #ownerspa #parttime #bisnesspa
WE ARE CERTIFIED BEAUTICIAN BEAUTY CARTEL HOT! HOT! HOT! 😘😘😘😍😍😍 So, Apa lagi? JOMM Booking Appointment FACIAL TREATMENT dengan Mimiey Beauty Home SPA. . . Whatsapp Mimiey SEKEARANG! https://goo.gl/P782n4 https://goo.gl/P782n4 https://goo.gl/P782n4 Atau hubungi saya di talian: 010-8223970 -mimiey 010-8223970 -mimiey 010-8223970 -mimiey Bagi yang nak tahu BAGAIMANA MULAKAN BISNES HOME FACIAL SPA, boleh juga contact Sis ya!! Mampu Jana pendapatan dengan lumayan dengan masa yang sgt² fleksibel samada secara part time atau full time, INGIN TAHU? Cepat² whatsapp 👇👇👇👇👇👇👇👇 anda mampu mengubah pendapatan anda 😀 . . Whatsapp Mimiey SEKEARANG! https://goo.gl/P782n4 https://goo.gl/P782n4 https://goo.gl/P782n4 Atau hubungi saya di talian: 010-8223970 -mimiey 010-8223970 -mimiey 010-8223970 -mimiey LET'S GET BEAUTY LADIES 😘😘😘 Relax at home & Enjoy🍃 💙🔝 Facial Home Spa💙 ❤️ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 #mimieybeautyhomespa  #mobilespa  #makeupartist  #facial  #mobilespa  #facelifting  #vshapeface  #antiaging  #glowing  #flawlessskin  #elmarino  #collagen  #nakcantik  #ownerspa  #parttime  #bisnesspa 
HILANG 9KG dalam masa 2MINGGU jer 😱
.
Kalau dah ikut apa tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Tak sabar nak share testimoni bergambar adik ni plk. Katanya nak turun lagi 30KG 😇 Goodluck dik. Sis akan guide n bg tips yg lagi berkesan 💪🏻
.
Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan??? Korang bila lagi????
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke 018-9524084
.

#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 9KG dalam masa 2MINGGU jer 😱 . Kalau dah ikut apa tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Tak sabar nak share testimoni bergambar adik ni plk. Katanya nak turun lagi 30KG 😇 Goodluck dik. Sis akan guide n bg tips yg lagi berkesan 💪🏻 . Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan??? Korang bila lagi???? . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke 018-9524084 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
REPEAT ORDER. LOSE 6KG 🔥 .
Terbaik lah adik ni! Dah hilang 6KG dah even tak control makan. Kalau makan displin n ikut tips yg d bg mesti lagi banyak turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box 💪🏻💪🏻🌸
.
Tak kan nak tengok je orang lain kuruskan korang bila lagi???? For more details, whatsapp  018-9524084 🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
REPEAT ORDER. LOSE 6KG 🔥 . Terbaik lah adik ni! Dah hilang 6KG dah even tak control makan. Kalau makan displin n ikut tips yg d bg mesti lagi banyak turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box 💪🏻💪🏻🌸 . Tak kan nak tengok je orang lain kuruskan korang bila lagi???? For more details, whatsapp 018-9524084 🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Advertisement
REPEAT ORDER. LOSE 5KG 🔥 .
Terbaik lah adik ni! Dah hilang 5KG dah even tak control makan. Kalau makan displin n ikut tips yg d bg mesti lagi banyak turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box 💪🏻💪🏻🌸
.
Tak kan nak tengok je orang lain kuruskan korang bila lagi???? For more details, whatsapp  018-9524084 🌸
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
REPEAT ORDER. LOSE 5KG 🔥 . Terbaik lah adik ni! Dah hilang 5KG dah even tak control makan. Kalau makan displin n ikut tips yg d bg mesti lagi banyak turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box 💪🏻💪🏻🌸 . Tak kan nak tengok je orang lain kuruskan korang bila lagi???? For more details, whatsapp 018-9524084 🌸 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
KEBAIKAN BBCREAM DYXY.. 😘😘😘😘😘
💄Make up tahan sampai 8 jam
💄Ada SPF 50
💄 Full coverage
💄Oil control pada kulit 💄Sesuai untuk semua jenis kulit
💄TAHAN LAMA
💄ANTI BERMINYAK
.
.
KANDUNGAN BBCREAM :
>> MINEFAL
>> WATERBASED
>> EXTRACT ARBUTIN
>> VITAMIN E
.
.

Jom dapatkan set combo dyxy tau. Beli set combo lagi jimat tau. Siap dapat free postage lagi tau.
.
.
.
.
KORANG NAK TAK ? 😍
.
WHATSAPP OR DM ANNA 👇👇👇👇👇👇
📱 01121094929
📱01121094929
📱01121094929
#dyxyset #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #nakcantik #putih #bazarpaknil #cantik #cheta #neelofa #nurfazura #fattahamin #murah #teammikafamily #dyxybydyana #produk #dyxycosmetics
#dyxykl #dyxyselangor  #teamdyxy ____________
KEBAIKAN BBCREAM DYXY.. 😘😘😘😘😘 💄Make up tahan sampai 8 jam 💄Ada SPF 50 💄 Full coverage 💄Oil control pada kulit 💄Sesuai untuk semua jenis kulit 💄TAHAN LAMA 💄ANTI BERMINYAK . . KANDUNGAN BBCREAM : >> MINEFAL >> WATERBASED >> EXTRACT ARBUTIN >> VITAMIN E . . Jom dapatkan set combo dyxy tau. Beli set combo lagi jimat tau. Siap dapat free postage lagi tau. . . . . KORANG NAK TAK ? 😍 . WHATSAPP OR DM ANNA 👇👇👇👇👇👇 📱 01121094929 📱01121094929 📱01121094929 #dyxyset  #dyxy  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamfoundation  #nakcantik  #putih  #bazarpaknil  #cantik  #cheta  #neelofa  #nurfazura  #fattahamin  #murah  #teammikafamily  #dyxybydyana  #produk  #dyxycosmetics  #dyxykl  #dyxyselangor  #teamdyxy  ____________
5KG CUST NI TURUN BERAT! SEKOTAK PUN TAK HABIS LAGI!😍
.
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
5KG CUST NI TURUN BERAT! SEKOTAK PUN TAK HABIS LAGI!😍 . . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer.
.
1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening)
.
2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis.
.
3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit.
.
4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih
.
P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda.
.
For more details, kindly whatsapp 
014-5141002
014-5141002
014-5141002
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Selalunya sis buat video, kali ni step by step guna gmbr pulak yer. . 1 . Pastikan anda guna lotion SureGlowlotion utk putih dlm masa 3saat je. (instant whitening) . 2 . Tentukan tempat yg hendak disapu lotion, di celah ketiak ke, tempat2 gelap or tempat2 yg mudah terdedah kepada cahaya matahari seperti muka, tangan, kaki. Contoh yg sis tunjuk ni tangan & lengan sis. . 3 . Titikkan SureGlowLotion sebanyak mana yg anda inginkan, agak2 la jgn sikit sngt dan jgn bnyk sngt pulak. Ratakan sampai menyerap dalam kulit. . 4 . So done, cepat dan senang je kan? sapu sapu terus putih . P/s : Kalau hari2 sapu SureGlowLotion kulit akn putih berkekalan sbb dalam SureGlowLotion ni ada serbuk mutiara tau, dan lembut selembut kulit bayi sbb dalam SureGlowLotion ni ada susu utk lembutkan kulit anda. . For more details, kindly whatsapp 014-5141002 014-5141002 014-5141002 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
JANGAN TAKTAU QUROSE PUN ADAA TRIAL UTK YG NAK CUBA! HARGA KONFEM LEBIH MURAH TAU!
.
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
JANGAN TAKTAU QUROSE PUN ADAA TRIAL UTK YG NAK CUBA! HARGA KONFEM LEBIH MURAH TAU! . . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
4KG 4HARI JE ???!😱😱
.
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹
.
Whatsapp 0189524084 utk details
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
4KG 4HARI JE ???!😱😱 . . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!! Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Nak kurus tak?? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. 💕🌹 . Whatsapp 0189524084 utk details . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Eh eh apa yang sis ni pegang tu?? 😱
.
Tu la Eyebrow Henna By Syahmimi, harini pakai next week pulak baru pakai. Jimat masa dan jimat duit sebab satu bekas ni boleh pakai banyak kali 💃🏻
.
Satu masalah kita dah selesai, dah tayah nak hadap cermin berejam semata mata nak lukis kening 🤦🏻‍♀️
.
So uolls yang ada masalah kening tak berapa nak lebat dan masalah malas nak lukis kening hari hari boleh order now.
.
Whatsapp admin hokay 019-9809727 ❤️
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
Eh eh apa yang sis ni pegang tu?? 😱 . Tu la Eyebrow Henna By Syahmimi, harini pakai next week pulak baru pakai. Jimat masa dan jimat duit sebab satu bekas ni boleh pakai banyak kali 💃🏻 . Satu masalah kita dah selesai, dah tayah nak hadap cermin berejam semata mata nak lukis kening 🤦🏻‍♀️ . So uolls yang ada masalah kening tak berapa nak lebat dan masalah malas nak lukis kening hari hari boleh order now. . Whatsapp admin hokay 019-9809727 ❤️ . #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup