an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

Bila dah ada anak lantak pi la tudung nak jadi apa, I is pasrah dan redha 😊.
.
Ade yang nak kurus sebelum raya haji ni, jom mulakan dengan qurose sekarang.
.
WA 0192268033
.
#jomkurus #jomputih #cepatdanmurah #putihberseri #qurosetips #qurosehalal #qurosemurah #Qurosekelate #kurus #kulitsihat #kulitputih #kuruscepat #kurusdengancepat #kurusdenganmudah #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #jomkurus #jomputih
Setiap hari, paras collagen pada tubuh anda akan berkurangan dari semasa ke semasa. Terutama sekali pada wanita yg mana lebih cepat berkurangan paras collagen di dalam badan berbanding lelaki

Haa..sebab tu kte perlu consume collagen untuk menstabilkan dan menambah isi paras collagen di dalam badan, agar sentiasa sihat dan makin cantik. 
Macam mana  caranya? Consume Belleza Collagen la korang 😘

Nak cuba? Whatsapp dyra 018 398 2722 😚
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo #Teamlily #Theladiesz #TeamEllyaney
Setiap hari, paras collagen pada tubuh anda akan berkurangan dari semasa ke semasa. Terutama sekali pada wanita yg mana lebih cepat berkurangan paras collagen di dalam badan berbanding lelaki Haa..sebab tu kte perlu consume collagen untuk menstabilkan dan menambah isi paras collagen di dalam badan, agar sentiasa sihat dan makin cantik. Macam mana caranya? Consume Belleza Collagen la korang 😘 Nak cuba? Whatsapp dyra 018 398 2722 😚 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo  #Teamlily  #Theladiesz  #TeamEllyaney 
COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA !

Bila ada yang tanya set susu maaez dengan belleza collagen ni, mesti dyra teruja nak cerita. Set ni paling ramai orang order tau. Sebab apa? Sebab set ni memang powerr. Cepat nau berkesan.

Susu maaez jika diambil bersama belleza kesan dia akan lebih cepat tau. Sebab susu maaez ni booster whitening untuk belleza. Kalau consume belleza saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii.

Nak consume salah satu je ? Takde masalah. Boleh je. Kesan power je. Cuma kalau kalau dua dua ni diambil bersama memang kesan kebabom. Tak nak cakap banyak, ramai dah repeat order and bagi feedback.

Tunggu apa lagi? Beli set combo ni lagi jimat nak pengsan. Meh order cepat 018 398 2722 😚
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo #Teamlily #Theladiesz #TeamEllyaney
COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA ! Bila ada yang tanya set susu maaez dengan belleza collagen ni, mesti dyra teruja nak cerita. Set ni paling ramai orang order tau. Sebab apa? Sebab set ni memang powerr. Cepat nau berkesan. Susu maaez jika diambil bersama belleza kesan dia akan lebih cepat tau. Sebab susu maaez ni booster whitening untuk belleza. Kalau consume belleza saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii. Nak consume salah satu je ? Takde masalah. Boleh je. Kesan power je. Cuma kalau kalau dua dua ni diambil bersama memang kesan kebabom. Tak nak cakap banyak, ramai dah repeat order and bagi feedback. Tunggu apa lagi? Beli set combo ni lagi jimat nak pengsan. Meh order cepat 018 398 2722 😚 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo  #Teamlily  #Theladiesz  #TeamEllyaney 
Advertisement
Bila dah ada anak lantak pi la tudung nak jadi apa, I is pasrah dan redha 😊.
.
Ade yang nak kurus sebelum raya haji ni, jom mulakan dengan qurose sekarang.
.
WA 0192268033
.
#jomkurus #jomputih #cepatdanmurah #putihberseri #qurosetips #qurosehalal #qurosemurah #Qurosekelate #kurus #kulitsihat #kulitputih #kuruscepat #kurusdengancepat #kurusdenganmudah #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #jomkurus #jomputih
✨Sapa nk cerah
✨Kulit muka anjal ✨Nampak muda sokmo

Meh share sikit

Mary Kay® Time Wise : Replenishing Serum+C 
Kulit akan jadi CERAH ( disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik ( macam pakai botox)
Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!
😍😍😍 Apa yg ada dalam Serum C?
Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!

1. Kakadu Plum Extract
- mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange.
Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange

2. Camu - camu extract
- 2nd highest level kepekatan Vitamin C.
Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk.

3. Acerola Cherry extract
- juga sgt kaya dgn Vitamin C
Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar

4. Blackcurrant Berry extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan

5. Pomegranate extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress
.
.
Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) 
User & Mary Kay beauty consultant

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffect #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan
✨Sapa nk cerah ✨Kulit muka anjal ✨Nampak muda sokmo Meh share sikit Mary Kay® Time Wise : Replenishing Serum+C Kulit akan jadi CERAH ( disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik ( macam pakai botox) Dan anda akan nampak muda 10 tahun!! 😍😍😍 Apa yg ada dalam Serum C? Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C! 1. Kakadu Plum Extract - mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange 2. Camu - camu extract - 2nd highest level kepekatan Vitamin C. Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk. 3. Acerola Cherry extract - juga sgt kaya dgn Vitamin C Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar 4. Blackcurrant Berry extract - Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan 5. Pomegranate extract - Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress . . Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) User & Mary Kay beauty consultant #marykayjb  #marykaybatupahat  #marykayskudai  #marykay  #onlinebusiness  #marykaymurah  #marykaymalaysia  #marykayonline  #mkbeautyconsultant  #marykaysg  #marykayutm  #marykayjohor  #mktimewise  #botanicaleffect  #utmskudai  #foundationmarykaymurah  #marykaymelaka  #marykayperak  #marykaykl  #marykaykulai  #marykayyongpeng  #ofhg  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaypulai  #teamdsanteqswan 
Basically dalam Mary Kay ada 4 jenis bedak iaitu:

1. MINERAL POWDER FOUNDATION 
Bedak ni jenis serbuk halus , ringan , dan mempunyai liputan yg bersifat MATTE sangat sesuai untuk menutup garis-garis halus dan cela kat muka sangat sesuai untuk kulit berminyak sebabnya bedak ni dapat menyerap minyak kat muka wajah tetap berseri even berpeluh sebabnya bedak ni akan blend dengan kulit so xyah bimbang if berpeluh..uolss akan tetap nampak berseri.

2.SHEER MINERAL PRESSED POWDER
Mempunyai struktur yang lebih ringan dan lebih nampak natural 
berbanding dengan bedak2 yang lain juga sesuai untuk semua jenis kulit on the go item yang kita boleh pakai kat mana2 dan bila2 masa.

3.CREME TO POWDER FOUNDATION 
Satu-satunya bedak 2 dalam 1 iaitu foundation dan bedak mempunyai coverage yg tinggi dan menjadikan muka nampak lebih flawless  juga mempunyai tekstur yg ringan yg macam cream tp bila apply kat muka bedak ni akan kering dan bg kemasan yg matte.

4.TRANSLUCENT LOOSE POWDER 
Bertindak sebagai finishing selepas pakai foundation atau cc cream memberi effect shining dan golwing pd wajah especially lau pakai after foundation atau cc cream atau selepas mekap menyerap minyak kat muka untuk kekal segar sepanjang hari.

Mana satu idaman kalbu?😊 Ask me about Mary Kay 💋
.
Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) 
User & Mary Kay beauty consultant

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffect #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan
Basically dalam Mary Kay ada 4 jenis bedak iaitu: 1. MINERAL POWDER FOUNDATION Bedak ni jenis serbuk halus , ringan , dan mempunyai liputan yg bersifat MATTE sangat sesuai untuk menutup garis-garis halus dan cela kat muka sangat sesuai untuk kulit berminyak sebabnya bedak ni dapat menyerap minyak kat muka wajah tetap berseri even berpeluh sebabnya bedak ni akan blend dengan kulit so xyah bimbang if berpeluh..uolss akan tetap nampak berseri. 2.SHEER MINERAL PRESSED POWDER Mempunyai struktur yang lebih ringan dan lebih nampak natural berbanding dengan bedak2 yang lain juga sesuai untuk semua jenis kulit on the go item yang kita boleh pakai kat mana2 dan bila2 masa. 3.CREME TO POWDER FOUNDATION Satu-satunya bedak 2 dalam 1 iaitu foundation dan bedak mempunyai coverage yg tinggi dan menjadikan muka nampak lebih flawless juga mempunyai tekstur yg ringan yg macam cream tp bila apply kat muka bedak ni akan kering dan bg kemasan yg matte. 4.TRANSLUCENT LOOSE POWDER Bertindak sebagai finishing selepas pakai foundation atau cc cream memberi effect shining dan golwing pd wajah especially lau pakai after foundation atau cc cream atau selepas mekap menyerap minyak kat muka untuk kekal segar sepanjang hari. Mana satu idaman kalbu?😊 Ask me about Mary Kay 💋 . Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) User & Mary Kay beauty consultant #marykayjb  #marykaybatupahat  #marykayskudai  #marykay  #onlinebusiness  #marykaymurah  #marykaymalaysia  #marykayonline  #mkbeautyconsultant  #marykaysg  #marykayutm  #marykayjohor  #mktimewise  #botanicaleffect  #utmskudai  #foundationmarykaymurah  #marykaymelaka  #marykayperak  #marykaykl  #marykaykulai  #marykayyongpeng  #ofhg  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaypulai  #teamdsanteqswan 
INFO = MELACEP PLUS SYSTEM MARY KAY 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . 🎁FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit. 🎁MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. 🎁FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. 🎁ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. 🎁ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit. 💕Turutan penggunaan💕
🎁Pencuci
🎁Freshner
🎁Serum
🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x

YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN SEBAB PAKAI DIA SIKIT JE DAH RATA SATU MUKA TAU
.
Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) 
User & Mary Kay beauty consultant

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffect #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan
INFO = MELACEP PLUS SYSTEM MARY KAY 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . 🎁FOAMING CLEANSER ✅Clearkan semua debu dan kekotoran ✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin. ✅Sesuai utk semua jenis kulit. 🎁MASK ✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, ✅menyekatakan tona wajah. ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. 🎁FRESHNER ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. 🎁ULTIMATE SERUM ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. ✅memudarkan parut serta jeragat ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. 🎁ULTIMATE CREAM ✅Memberikan kelembapan pada wajah. ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit ✅mencantikkan tekstur kulit. ✅mudah diserap ke dalam kulit. 💕Turutan penggunaan💕 🎁Pencuci 🎁Freshner 🎁Serum 🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN SEBAB PAKAI DIA SIKIT JE DAH RATA SATU MUKA TAU . Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) User & Mary Kay beauty consultant #marykayjb  #marykaybatupahat  #marykayskudai  #marykay  #onlinebusiness  #marykaymurah  #marykaymalaysia  #marykayonline  #mkbeautyconsultant  #marykaysg  #marykayutm  #marykayjohor  #mktimewise  #botanicaleffect  #utmskudai  #foundationmarykaymurah  #marykaymelaka  #marykayperak  #marykaykl  #marykaykulai  #marykayyongpeng  #ofhg  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaypulai  #teamdsanteqswan 
Bila dah ada anak lantak pi la tudung nak jadi apa, I is pasrah dan redha 😊.
.
Ade yang nak kurus sebelum raya haji ni, jom mulakan dengan qurose sekarang.
.
WA 0192268033
.
#jomkurus #jomputih #cepatdanmurah #putihberseri #qurosetips #qurosehalal #qurosemurah #Qurosekelate #kurus #kulitsihat #kulitputih #kuruscepat #kurusdengancepat #kurusdenganmudah #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #jomkurus #jomputih
Apa yang specialnya LUMINOUS DD CREAM FURAIHA? Luminous DD Cream direview lebih kurang kualiti brand Mary Kay, Bobbi Brown, Mac dan jenama besar lain. 
Bezanya, Luminous DD Cream tiada silikon dan mesra wudhu'. Luminous DD Cream bukan foundation yang menghalang kulit bernafas, tapi sebaliknya mencantikkan kulit .

www.wasap.my/60125113964

#FarahEmpire
#Furaihaskincare #ddcream
#Furaihacosmetic #organicskincare
#cararawatkulit #cararawatjerawat #kulitsihat
Advertisement
Hakakkk Ala-alaa kulit dah macam nora danish gebus mesti tahu kan macam mana pengambilan BOOSTER WHITENING.
.
Kenapa mesti patuh arahan??
Sebabnya setiap supplement atau ubat sume ada dos dan kuantiti pengambilan.. Yang penting bahan semula jadi tau..
.
Kulit kita kalau dibiarkan tanpa supplement cantik dan healthy diet lama kelamaan akan kusam dan tak bermaya tau. Toksin berkumpul je dlm badan tu.. #seremban #seremban2 #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningkl #boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteninhmurah
#tipscantikzara
#kulitgebu #kulitputih
#kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitpinkish #kulitsehat #kulitkusam #kulitsehat
Hakakkk Ala-alaa kulit dah macam nora danish gebus mesti tahu kan macam mana pengambilan BOOSTER WHITENING. . Kenapa mesti patuh arahan?? Sebabnya setiap supplement atau ubat sume ada dos dan kuantiti pengambilan.. Yang penting bahan semula jadi tau.. . Kulit kita kalau dibiarkan tanpa supplement cantik dan healthy diet lama kelamaan akan kusam dan tak bermaya tau. Toksin berkumpul je dlm badan tu.. #seremban  #seremban2  #boosterwhiteningseremban  #boosterwhiteningkl  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteninhmurah  #tipscantikzara  #kulitgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitpinkish  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitsehat 
Hakakkk Ala-alaa kulit dah macam nora danish gebus mesti tahu kan macam mana pengambilan BOOSTER WHITENING.
.
Kenapa mesti patuh arahan??
Sebabnya setiap supplement atau ubat sume ada dos dan kuantiti pengambilan.. Yang penting bahan semula jadi tau..
.
Kulit kita kalau dibiarkan tanpa supplement cantik dan healthy diet lama kelamaan akan kusam dan tak bermaya tau. Toksin berkumpul je dlm badan tu.. #seremban #seremban2 #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningkl #boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteninhmurah
#tipscantikzara
#kulitgebu #kulitputih
#kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitpinkish #kulitsehat #kulitkusam #kulitsehat
Hakakkk Ala-alaa kulit dah macam nora danish gebus mesti tahu kan macam mana pengambilan BOOSTER WHITENING. . Kenapa mesti patuh arahan?? Sebabnya setiap supplement atau ubat sume ada dos dan kuantiti pengambilan.. Yang penting bahan semula jadi tau.. . Kulit kita kalau dibiarkan tanpa supplement cantik dan healthy diet lama kelamaan akan kusam dan tak bermaya tau. Toksin berkumpul je dlm badan tu.. #seremban  #seremban2  #boosterwhiteningseremban  #boosterwhiteningkl  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteninhmurah  #tipscantikzara  #kulitgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitglowing  #kulitpinkish  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitsehat 
Timewise Moisture Renewing gel mask 😍.
.
Adakah anda mengalami masalah kulit wajah yg sensitif seperti kemerahan, gatal2 dan kulit terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan whitening? .
.
💞Timewise Moisture Renewing Gel mask ni must have item! Apa yang bestnya tentang gel mask ini ialah ia dapat membantu anda ::
.
1) mengecilkan pori2 pada permukaan kulit
2) beri kelembapan pada kulit
3) tambah kolagen pada kulit (Ada acaiberi) 
4) renew skin .
5) pulihkn keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan
.
Kalau nak tahu lanjut tentang produk ini atau perlukan skin consultation just whatsapp me 😍
.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ .
.
.
☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE
👜 Independent Marykay Beauty Consultant
.
.
.
www.wasap.my/601110603668
.
.
#marykayalorsetar 
#marykaypenang 
#marykaymalaysia 
#marykaykedah 
#marykaypendang 
#bebeautiful 
#enrichingwomenslives 
#bebold 
#beyou
#gtw21
.
.
#truedimension #lipstickmarykay #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona  #beautyconsultant #muamalaysia #bazaarpaknil #paknilreview #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat #skincareselamat #girl #woman
Timewise Moisture Renewing gel mask 😍. . Adakah anda mengalami masalah kulit wajah yg sensitif seperti kemerahan, gatal2 dan kulit terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan whitening? . . 💞Timewise Moisture Renewing Gel mask ni must have item! Apa yang bestnya tentang gel mask ini ialah ia dapat membantu anda :: . 1) mengecilkan pori2 pada permukaan kulit 2) beri kelembapan pada kulit 3) tambah kolagen pada kulit (Ada acaiberi) 4) renew skin . 5) pulihkn keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan . Kalau nak tahu lanjut tentang produk ini atau perlukan skin consultation just whatsapp me 😍 . . BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . . . ☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE 👜 Independent Marykay Beauty Consultant . . . www.wasap.my/601110603668 . . #marykayalorsetar  #marykaypenang  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaypendang  #bebeautiful  #enrichingwomenslives  #bebold  #beyou  #gtw21  . . #truedimension  #lipstickmarykay  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #beautyconsultant  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #paknilreview  #timewisemiracleset  #botanical  #bebasjeragat  #kulitsihat  #skincareselamat  #girl  #woman 
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ .
.
.
☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE
👜 Independent Marykay Beauty Consultant
.
.
.
www.wasap.my/601110603668
.
.
#marykayalorsetar 
#marykaypenang 
#marykaymalaysia 
#marykaykedah 
#marykaypendang 
#bebeautiful 
#enrichingwomenslives 
#bebold 
#beyou
#gtw21
.
.
#truedimension #lipstickmarykay #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona  #beautyconsultant #muamalaysia #bazaarpaknil #paknilreview #timewisemiracleset #botanical #bebasjeragat #kulitsihat #skincareselamat #girl #woman
. BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ . . . ☎ 0111 0603668 | RAIHAN JASMEE 👜 Independent Marykay Beauty Consultant . . . www.wasap.my/601110603668 . . #marykayalorsetar  #marykaypenang  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaypendang  #bebeautiful  #enrichingwomenslives  #bebold  #beyou  #gtw21  . . #truedimension  #lipstickmarykay  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #beautyconsultant  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #paknilreview  #timewisemiracleset  #botanical  #bebasjeragat  #kulitsihat  #skincareselamat  #girl  #woman 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly Whatsapp 017-4955143 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly Whatsapp 017-4955143 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tngn kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
For more details, kindly Whatsapp 017-4955143 okay .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tngn kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . For more details, kindly Whatsapp 017-4955143 okay . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
MINERAL POWDER FOUNDATION 😍😍😍
.
*lagi lama pakai makeup makin cantik
*menutup segala cela di wajah
*jimat berbulan lamanya
*Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
.*Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
*Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
*Sesuai untuk kulit sensitif
*Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
*Bebas daripada pewangi & minyak
*NON COMEDOGENIC .
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun #skincareterbaik #marykaylovers #tipsflawless  #marykaylembahklang #marykaykl  #bukitnaga #selangor #tipscantik #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaybandarbotanicklang #marykaymalaysia #marykaypelabuhanklang
MINERAL POWDER FOUNDATION 😍😍😍 . *lagi lama pakai makeup makin cantik *menutup segala cela di wajah *jimat berbulan lamanya *Mudah digunakan agar wajah tampak berseri .*Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah *Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh *Sesuai untuk kulit sensitif *Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit *Bebas daripada pewangi & minyak *NON COMEDOGENIC . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #skincareterbaik  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaylembahklang  #marykaykl  #bukitnaga  #selangor  #tipscantik  #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaybandarbotanicklang  #marykaymalaysia  #marykaypelabuhanklang 
ESOK ADA COD JUGAK TAU! 
Awakk,awakkk,awakk nak cantik gebus macam adik manis sebelah nih??
.
Supplement cantiks,glowing,pinkish giteww!
Lulus KKM tau! BW produk kilang bukan produk timbang kilo tau uolls!
.
Hye orang soromban boleh lah join cantik esok kak twin ada COD!
Whatsapp kak twin tau
016-6417504 atau di link
www.wasap.my/60166417503

#codseremban #codseremban2 #codsenawang #kulitgebus #kulitsihat #kulitputih #tipscantikzara #supplementsihat #seremban2 #seremban #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningkl #boosterwhiteningmalaysia
ESOK ADA COD JUGAK TAU! Awakk,awakkk,awakk nak cantik gebus macam adik manis sebelah nih?? . Supplement cantiks,glowing,pinkish giteww! Lulus KKM tau! BW produk kilang bukan produk timbang kilo tau uolls! . Hye orang soromban boleh lah join cantik esok kak twin ada COD! Whatsapp kak twin tau 016-6417504 atau di link www.wasap.my/60166417503 #codseremban  #codseremban2  #codsenawang  #kulitgebus  #kulitsihat  #kulitputih  #tipscantikzara  #supplementsihat  #seremban2  #seremban  #boosterwhiteningseremban  #boosterwhiteningoriginal  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningkl  #boosterwhiteningmalaysia 
Selamat malam😃

Nak kulit bersih,halus & gebu....
Mula rawat wajah sekarang!
Konsisten,sabar & yakin bila guna produk berasaskan bahan organik.

Biar amek masa yang panjang untuk rawat kulit kita dari amek masa yg singkat tapi kulit kita akan datang makin teruk,makin nipis,malah makin sensitif. 
#serumwajah #serumjeragat #serumterbaik #serumantipenuaan #kulit #kulitkering #kulitcantik #kulitsihat 
#OribelleRefiningAdvanceSerum #StokistIpoh #AgentDropshipWanted
Tak sanggup nak berjauhan dengan SUREGLOW 😍
.
Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss
.
Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0174955143
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Tak sanggup nak berjauhan dengan SUREGLOW 😍 . Alhamdulillah,dpt feedback panas-panas lg dari customer sis ni. Bau wangi sangat Dengan hanya sekali sapuan dh bleh putih uolss . Tak habis 1botol lg dah jatuh cinta dh dengan #sureglowlotion  ni tau. Siap nk repeat order lg nnti. Yang penting harga mampu milik uolsss . Belum cuba belum tau kn, dah cuba konfem jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe . Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 0174955143 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2?
.
Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp 0174955143 👌🏻 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 0174955143 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 0174955143👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 0174955143👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
" OIL FREE HYDRATING GEL "
.
Sebelum tidur, supplement WAJIB sapu di muka.
.
Khas untuk yang ade masalah kulit berminyak dan berjerawat
.
Saya xpakai Produk Cepat Cantik, tapi saya pakai produk kekal Sihat sampai bila2..inshaAllah..aminnn
.
Believe in yourself
Believe in product
Believe in company
Believe in career path
.
Love,💝
MkSalina Sena,
www.wasap.my/60166143843
www.wasap.my/60166143843
www.wasap.my/60166143843

#bebasjerawat #kulitsihat #jomcantik #beautyconsultantmarykay #oilfreehydratinggel #tipscantik
" OIL FREE HYDRATING GEL " . Sebelum tidur, supplement WAJIB sapu di muka. . Khas untuk yang ade masalah kulit berminyak dan berjerawat . Saya xpakai Produk Cepat Cantik, tapi saya pakai produk kekal Sihat sampai bila2..inshaAllah..aminnn . Believe in yourself Believe in product Believe in company Believe in career path . Love,💝 MkSalina Sena, www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 #bebasjerawat  #kulitsihat  #jomcantik  #beautyconsultantmarykay  #oilfreehydratinggel  #tipscantik 
Sebelum nak tidur ni, tak lupa nak dab dab serum Erdina. Sekejap. Serum ni penting ke? .
.
Serum ni macam double protection la utk kulit. Siang da pakai/letak macam macam kat kulit muka. Dengan debu yg melekat, lagi teruk kalau kulit muka takde pelindung sinar uv. Aishh kesian kulit tu. Kang TUA SEBELUM USIA.
.
.
Sebab tu serum ni REPAIR balik apa yg kurang, apa yg masalah dekat kulit. Yg bagusnya serum Erdina ni, ada Peptide X50 dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana dia akan terus ATTACK & SOLVE pada titik kawasan yg bermasalah. .
.
Macam tak pernah dengar eyh? Tula sebab Erdina ni bukan #rebrand #repack 😁 Memang tak sama dengan local produk yg lain ☺️
.
.
Okay, Harga Promo Merdeka masih berlangsung! Stok 500 kotak pon semakin susut lagi lagi serum! Saya sudah. Anda??
.
.
#erdinaKLSelangor
#kulitsihatdenganselamat
#skuadpentaubatmerkuri #masalahkulit
#kulitmasalah #kulitjerawat #jerawat 
#kulitjeragat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik #letscantik
Sebelum nak tidur ni, tak lupa nak dab dab serum Erdina. Sekejap. Serum ni penting ke? . . Serum ni macam double protection la utk kulit. Siang da pakai/letak macam macam kat kulit muka. Dengan debu yg melekat, lagi teruk kalau kulit muka takde pelindung sinar uv. Aishh kesian kulit tu. Kang TUA SEBELUM USIA. . . Sebab tu serum ni REPAIR balik apa yg kurang, apa yg masalah dekat kulit. Yg bagusnya serum Erdina ni, ada Peptide X50 dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana dia akan terus ATTACK & SOLVE pada titik kawasan yg bermasalah. . . Macam tak pernah dengar eyh? Tula sebab Erdina ni bukan #rebrand  #repack  😁 Memang tak sama dengan local produk yg lain ☺️ . . Okay, Harga Promo Merdeka masih berlangsung! Stok 500 kotak pon semakin susut lagi lagi serum! Saya sudah. Anda?? . . #erdinaKLSelangor  #kulitsihatdenganselamat  #skuadpentaubatmerkuri  #masalahkulit  #kulitmasalah  #kulitjerawat  #jerawat  #kulitjeragat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitcantik  #letscantik 
Sebelum nak tidur ni, tak lupa nak dab dab serum Erdina. Sekejap. Serum ni penting ke? .
.
Serum ni macam double protection la utk kulit. Siang da pakai/letak macam macam kat kulit muka. Dengan debu yg melekat, lagi teruk kalau kulit muka takde pelindung sinar uv. Aishh kesian kulit tu. Kang TUA SEBELUM USIA.
.
.
Sebab tu serum ni REPAIR balik apa yg kurang, apa yg masalah dekat kulit. Yg bagusnya serum Erdina ni, ada Peptide X50 dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana dia akan terus ATTACK & SOLVE pada titik kawasan yg bermasalah. .
.
Macam tak pernah dengar eyh? Tula sebab Erdina ni bukan #rebrand #repack 😁 Memang tak sama dengan local produk yg lain ☺️
.
.
Okay, Harga Promo Merdeka masih berlangsung! Stok 500 kotak pon semakin susut lagi lagi serum! Saya sudah. Anda??
.
.
#erdinaKLSelangor
#kulitsihatdenganselamat
#skuadpentaubatmerkuri #masalahkulit
#kulitmasalah #kulitjerawat #jerawat 
#kulitjeragat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik #letscantik
Sebelum nak tidur ni, tak lupa nak dab dab serum Erdina. Sekejap. Serum ni penting ke? . . Serum ni macam double protection la utk kulit. Siang da pakai/letak macam macam kat kulit muka. Dengan debu yg melekat, lagi teruk kalau kulit muka takde pelindung sinar uv. Aishh kesian kulit tu. Kang TUA SEBELUM USIA. . . Sebab tu serum ni REPAIR balik apa yg kurang, apa yg masalah dekat kulit. Yg bagusnya serum Erdina ni, ada Peptide X50 dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana dia akan terus ATTACK & SOLVE pada titik kawasan yg bermasalah. . . Macam tak pernah dengar eyh? Tula sebab Erdina ni bukan #rebrand  #repack  😁 Memang tak sama dengan local produk yg lain ☺️ . . Okay, Harga Promo Merdeka masih berlangsung! Stok 500 kotak pon semakin susut lagi lagi serum! Saya sudah. Anda?? . . #erdinaKLSelangor  #kulitsihatdenganselamat  #skuadpentaubatmerkuri  #masalahkulit  #kulitmasalah  #kulitjerawat  #jerawat  #kulitjeragat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitcantik  #letscantik 
🎊PROMOSI MERDEKA RAYA, HARGA JIMAT, KESAN LEBIH HEBAT!🎊
.
PROMO PRICE UTK BULAN INI - Ingat harga promosi best ni untuk mereka yang cepat buat order je tauu!
1. 1 box (30 Sachet+free 2 sachet)=RM60 free postage
2. 2 box (30 Sachet+ free 4 sachet)=RM100 free postage (DISKAUN RM20)
3. 3 box (30 Sachet+free 6 sachet)=RM130 free postage (DISKAUN RM50)
4. 4 box (30 Sachet+free 8 sachet)=RM150 free postage (DISKAUN RM90)
*ADD RM5 KE SS*
.
🚩Anda juga boleh MIX BERSAMA :
-Day Cream Vitamin C
-Freshie Facial Wash (soap)
.
✨SPECIAL GIFT✨
.
▶PERCUMA SHAKER (sah utk belian 2 kotak ke ats shj)
▶️PERCUMA FACE MIST SPRAY BOTTLE
▶️PERCUMA TRANSPARENT MAKE-UP BAG (sah utk semua pembelian atau sah utk yg grab ketiga tiga produk allure beauty, VitC + Day cream + Freshie) Jimat RM90 OFF!
.
.
PROMO FROM TODAY-9/9 ONLY
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL & FREE GIFT HABIS SAYANGGG
.
.
🚫NO BOOKING
🚫NO RESERVATION
🚫NO "KAK SAYA NAK BAYAR PROMO NI BULAN DEPAN BOLEH?"
.
📝
TO ORDER
1. WA/SMS ke +60122000251 (NO DM)
☄
. 🚙COD 
Area Cheras Bdr Sri Permaisuri, HUKM Cheras /1 Shamelin
☄
BOLEH COD JUGA BSM AGENT SAH KAMI YG KOMEN DI BAWAH / CARI YG HAMPIR DGN LOKASI ANDA DI @allurebeautyperfectgroup
.
(SEMUA PENGEDAR HARGA SAMA. KALAU ADA LG MURAH ITU ADALAH AGENT HARAM)
.
☄
Baca 13,000 Ribu Testimoni di sini 👉 #vitcfeedback, geban saja x guna, anda yakinkan dulu dgn semua testimoni hebat #vitamincviral & terus order!
☄
Jgn lupa tag kawan2 untuk promosi baru Vitamin C ASLI & produk #allurebeauty! #promosimerdekaraya17
🎊PROMOSI MERDEKA RAYA, HARGA JIMAT, KESAN LEBIH HEBAT!🎊 . PROMO PRICE UTK BULAN INI - Ingat harga promosi best ni untuk mereka yang cepat buat order je tauu! 1. 1 box (30 Sachet+free 2 sachet)=RM60 free postage 2. 2 box (30 Sachet+ free 4 sachet)=RM100 free postage (DISKAUN RM20) 3. 3 box (30 Sachet+free 6 sachet)=RM130 free postage (DISKAUN RM50) 4. 4 box (30 Sachet+free 8 sachet)=RM150 free postage (DISKAUN RM90) *ADD RM5 KE SS* . 🚩Anda juga boleh MIX BERSAMA : -Day Cream Vitamin C -Freshie Facial Wash (soap) . ✨SPECIAL GIFT✨ . ▶PERCUMA SHAKER (sah utk belian 2 kotak ke ats shj) ▶️PERCUMA FACE MIST SPRAY BOTTLE ▶️PERCUMA TRANSPARENT MAKE-UP BAG (sah utk semua pembelian atau sah utk yg grab ketiga tiga produk allure beauty, VitC + Day cream + Freshie) Jimat RM90 OFF! . . PROMO FROM TODAY-9/9 ONLY ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL & FREE GIFT HABIS SAYANGGG . . 🚫NO BOOKING 🚫NO RESERVATION 🚫NO "KAK SAYA NAK BAYAR PROMO NI BULAN DEPAN BOLEH?" . 📝 TO ORDER 1. WA/SMS ke +60122000251 (NO DM) ☄ . 🚙COD Area Cheras Bdr Sri Permaisuri, HUKM Cheras /1 Shamelin ☄ BOLEH COD JUGA BSM AGENT SAH KAMI YG KOMEN DI BAWAH / CARI YG HAMPIR DGN LOKASI ANDA DI @allurebeautyperfectgroup . (SEMUA PENGEDAR HARGA SAMA. KALAU ADA LG MURAH ITU ADALAH AGENT HARAM) . ☄ Baca 13,000 Ribu Testimoni di sini 👉 #vitcfeedback , geban saja x guna, anda yakinkan dulu dgn semua testimoni hebat #vitamincviral  & terus order! ☄ Jgn lupa tag kawan2 untuk promosi baru Vitamin C ASLI & produk #allurebeauty ! #promosimerdekaraya17 
BooMm keBaaBoommM!!!
.
PROMOSI MERDEKA RAYA SEDANG BERLANGSUNG
.
Nak tahu harga PROMOSI bersama HADIAH MENARIK klik :
.
#promosimerdekaraya17
.
Nak order dan respond sepantas kilat klik link biru pd bio ig kak tiya, number nya:
.
Whtsapp 0122000251
.
Nak barang sampai cepat sebelum pos laju start cuti merdeka dn raya haji, maka order sekarang esok kak tiya pos terus! 💜🤗
BooMm keBaaBoommM!!! . PROMOSI MERDEKA RAYA SEDANG BERLANGSUNG . Nak tahu harga PROMOSI bersama HADIAH MENARIK klik : . #promosimerdekaraya17  . Nak order dan respond sepantas kilat klik link biru pd bio ig kak tiya, number nya: . Whtsapp 0122000251 . Nak barang sampai cepat sebelum pos laju start cuti merdeka dn raya haji, maka order sekarang esok kak tiya pos terus! 💜🤗
Sebelum tido calit-calit dlu kulit muka hampa dgn oil-hydrating gel ny baru la bngun pg kulit muka hampa segaq dan sihat bebas jerawat batu taw💋💋💋 #marrykayproduct #oilhydratinggelmarykay #penggunabijak #jimatdanberbaloi #kulitmulus #kulitsihat
Advertisement
Dengan *ORIBELLE REFINING ADVANCE SERUM (ORAS)* uolls mampu memiliki kulit wajah yang cantik sempurna secara semulajadi‼

ORAS mampu memberikan keyakinan dengan menyelesaikan:
👉 memulihkan kulit kusam
👉 menghapuskan jerawat & jeragat
👉 mengawal minyak dimuka
👉 menghapuskan lingkaran gelap bawah mata
👉 mencerahkan serta mensekatakan kulit wajah
👉 mengecilkan liang pori
👉 mencantikkan serta menghaluskan kulit wajah agar kelihatan gebu
👉 membuang sel kulit mati
👉 mengekalkan kelembapan wajah secara semulajadi ==========================================
ORIBELLE REFINING ADVANCE SERUM juga dikenali ssbagai *_intensive treatment_* yang mampu merawat kulit wajah bermasalah dengan sangat BERKESAN!!
=========================================== #serumterbaik #serum #serumwajah
#serumjeragat #kulit #kulitcantik
#kulitkering  #kulitsihat #OribelleRefiningAdvanceSerum 
#StokistIpoh #agent
Dengan *ORIBELLE REFINING ADVANCE SERUM (ORAS)* uolls mampu memiliki kulit wajah yang cantik sempurna secara semulajadi‼ ORAS mampu memberikan keyakinan dengan menyelesaikan: 👉 memulihkan kulit kusam 👉 menghapuskan jerawat & jeragat 👉 mengawal minyak dimuka 👉 menghapuskan lingkaran gelap bawah mata 👉 mencerahkan serta mensekatakan kulit wajah 👉 mengecilkan liang pori 👉 mencantikkan serta menghaluskan kulit wajah agar kelihatan gebu 👉 membuang sel kulit mati 👉 mengekalkan kelembapan wajah secara semulajadi ========================================== ORIBELLE REFINING ADVANCE SERUM juga dikenali ssbagai *_intensive treatment_* yang mampu merawat kulit wajah bermasalah dengan sangat BERKESAN!! =========================================== #serumterbaik  #serum  #serumwajah  #serumjeragat  #kulit  #kulitcantik  #kulitkering  #kulitsihat  #OribelleRefiningAdvanceSerum  #StokistIpoh  #agent 
Special untuk #NKlovers yang dah mendapatkan two-way cake casing baru, inilah masanya nak cuba blusher dan lipstik pelbagai color.
.
Yang belum ada bedak two-way cake, anda boleh dapatkan sekarang seterusnya layak mendapatkan promo ini 😘. Cepat grab sementara stok masih ada!! Promosi Merdeka #naturelkiss berbaloi-baloi!
#nontoxiccosmetics
#saferproducts
#etr2583dcd4b 
#sayajual
#kulitsihat
ITURUN BERAT BADAN
CEGAH OBESITI
.
🙅🏻ibu mengandung
🙅🏻pesakit darah tinggi 
dilarang guna.
.
.
Untuk Apa Minum QUROSE?
√ BAKAR Lemak kaw-kaw
√ HAPUS Boroi
√ HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang
. √ TRIM Peha yang Bergesel .
.
JANGAN RISAU:
√ Produk HALAL
√ Lulus KKM
√ Tiada Kesan Sampingan
√ Perasa BERRIES yg SEDAP
.
.
📱 WHATSAPP 012 9633062 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
ITURUN BERAT BADAN CEGAH OBESITI . 🙅🏻ibu mengandung 🙅🏻pesakit darah tinggi dilarang guna. . . Untuk Apa Minum QUROSE? √ BAKAR Lemak kaw-kaw √ HAPUS Boroi √ HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang . √ TRIM Peha yang Bergesel . . JANGAN RISAU: √ Produk HALAL √ Lulus KKM √ Tiada Kesan Sampingan √ Perasa BERRIES yg SEDAP . . 📱 WHATSAPP 012 9633062 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Selalu korang pakai bedak ada yang tak sekata bila berpeluh kan.. ada yang tak tahan lama.. tapi dengan TWC naturelkiss pasti takkan menyesal. 
JoM try

wassap :
0148025573
0148025573
0148025573

ONLY 
RM94.90
RM94.90
RM94.90

#etr2583dcd4b
#sayajual
#produkselamat
#kulitsihat
#hatisenang
Selalu korang pakai bedak ada yang tak sekata bila berpeluh kan.. ada yang tak tahan lama.. tapi dengan TWC naturelkiss pasti takkan menyesal. JoM try wassap : 0148025573 0148025573 0148025573 ONLY RM94.90 RM94.90 RM94.90 #etr2583dcd4b  #sayajual  #produkselamat  #kulitsihat  #hatisenang 
.
"TIRED BUT CAN BE HEALTHY AND RE-ENERGIZED IN NO TIME"
.
.
What a hectic weekend. Went two, three weddings in a day. Ate a lot of delicious food and drinks like rendang, masak merah, curry. Met a lot of friends and families. Near or far, but we all gathered in one place. Such a wonderful event. .
.
TOO MUCH FOOD?
.
.
Nah, it is okay, brothers and sisters. Luckily, I have SERITOKS and SERIBELLA. Taking those chewable tablets (sedappppp) , it will detox my body #byseritoks and getting lycopene tomatoes benefits for my body and skin #byseribella. .

Also felt very happy. Got a perfume as a souvenir from one of the weddings. I am gonna use it everyday. Love it! .
.

Note : BEWARE!  with those small size botols. Especially #seritoks, 1 TABLET je bole rasa 'CALLING' ok. ..
.. 'Kecil-kecil cili padi, uolls' . .
.
#seribella #lycopenetomatoes #whitening #whiteningbooster #cantik #seritoks #detox #sihat #detoxsihat #kulitsihat
. "TIRED BUT CAN BE HEALTHY AND RE-ENERGIZED IN NO TIME" . . What a hectic weekend. Went two, three weddings in a day. Ate a lot of delicious food and drinks like rendang, masak merah, curry. Met a lot of friends and families. Near or far, but we all gathered in one place. Such a wonderful event. . . TOO MUCH FOOD? . . Nah, it is okay, brothers and sisters. Luckily, I have SERITOKS and SERIBELLA. Taking those chewable tablets (sedappppp) , it will detox my body #byseritoks  and getting lycopene tomatoes benefits for my body and skin #byseribella . . Also felt very happy. Got a perfume as a souvenir from one of the weddings. I am gonna use it everyday. Love it! . . Note : BEWARE! with those small size botols. Especially #seritoks , 1 TABLET je bole rasa 'CALLING' ok. .. .. 'Kecil-kecil cili padi, uolls' . . . #seribella  #lycopenetomatoes  #whitening  #whiteningbooster  #cantik  #seritoks  #detox  #sihat  #detoxsihat  #kulitsihat 
Advertisement
Ruam Bayi Powder
Klik link wasap di bio ... Bukan Sekadar Bedak Sejuk Biasa.
Alhamdulillah ianya dapat membantu memulihkan hampir semua jenis masalah penyakit kulit. 💯%dari Tanah Liat Putih terbaik dunia & air galian semulajadi 💯% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit

Pembuatan secara homemade warisan semulajadi turun temurun serta pembuatan bedak sejuk tanah liat yang diiktiraf oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL  yang mana selamat digunakan dari bayi hingga dewasa

Berminat boleh ☎️ 0165241186
#ruambayipowder #penawarekzema #psoriasis #ekzema #kulitsihat #rbp #penyakitkulit #penawarkurap #bazaarpaknil #bayisihat #penawarpsoriasis
Ruam Bayi Powder Klik link wasap di bio ... Bukan Sekadar Bedak Sejuk Biasa. Alhamdulillah ianya dapat membantu memulihkan hampir semua jenis masalah penyakit kulit. 💯%dari Tanah Liat Putih terbaik dunia & air galian semulajadi 💯% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit Pembuatan secara homemade warisan semulajadi turun temurun serta pembuatan bedak sejuk tanah liat yang diiktiraf oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL yang mana selamat digunakan dari bayi hingga dewasa Berminat boleh ☎️ 0165241186 #ruambayipowder  #penawarekzema  #psoriasis  #ekzema  #kulitsihat  #rbp  #penyakitkulit  #penawarkurap  #bazaarpaknil  #bayisihat  #penawarpsoriasis 
Assalamualaikum semua. Selamat malam 😊
.
.

Kak Sal ni dari petang tadi duk migrain fikir apa kelebihan kak Sal. Kalau tak dapat task dari sifu @ajimaura ni rasanya kak Sal memang tak kan cerita pun kelebihan kak Sal sebab macam takde je 🙈
.
.
Ok cerita sikit la ya. Kak Sal ni sebenarnya seorang yang pemalu. Memang malu yang amat especially dengan orang yang tak biasa dan tak kenal
.
.
Tapiii bila dah kenal, jadi kawan inshaAllah memang banyak cakap nya
.
.
Oh ya, kak Sal pun seorang yang setia dan penyayang jugak. Setia pada suami yang satu dan penyayang kat anak-anak (family woman kata orang). Eh bukan kat anak je la, korang pun kak Sal sayang tau 😁😘
.
.
Salam sayang,
kak Sal Sweet ❤️ #terapiinstagram #ajimaura
Assalamualaikum semua. Selamat malam 😊 . . Kak Sal ni dari petang tadi duk migrain fikir apa kelebihan kak Sal. Kalau tak dapat task dari sifu @ajimaura ni rasanya kak Sal memang tak kan cerita pun kelebihan kak Sal sebab macam takde je 🙈 . . Ok cerita sikit la ya. Kak Sal ni sebenarnya seorang yang pemalu. Memang malu yang amat especially dengan orang yang tak biasa dan tak kenal . . Tapiii bila dah kenal, jadi kawan inshaAllah memang banyak cakap nya . . Oh ya, kak Sal pun seorang yang setia dan penyayang jugak. Setia pada suami yang satu dan penyayang kat anak-anak (family woman kata orang). Eh bukan kat anak je la, korang pun kak Sal sayang tau 😁😘 . . Salam sayang, kak Sal Sweet ❤️ #terapiinstagram  #ajimaura 
Dah terai macam-macam supplement. Tapi dengan BS ni kulit ai ada perubahan.
.
Kulit makin glowing. Ai ingat tipu je. Tapi seyes tak tipu, memang glowink lepas terai beautysecretshalicious.
.
Saya suka, saya suka, saya suka😘.
.
Ai lebur RM70 je. Mmg ada yang lagi murah. tapi tak beranilah. Hq pun jual RM70. Ish takut lah. Ai kan bijak.
.
Ai beli dari @kina_dbeauty . Ai klik link wasap di bio profile je. Terus direct kat wasap owner.
.
#kulitcerah #kulitsihat #jerawatkecut #bintikhitampudar #cshineskincare #BeautyProduct #jeragatpudar #beautysecretshalicious #kulitkering
#kulitflawless
Dah terai macam-macam supplement. Tapi dengan BS ni kulit ai ada perubahan. . Kulit makin glowing. Ai ingat tipu je. Tapi seyes tak tipu, memang glowink lepas terai beautysecretshalicious. . Saya suka, saya suka, saya suka😘. . Ai lebur RM70 je. Mmg ada yang lagi murah. tapi tak beranilah. Hq pun jual RM70. Ish takut lah. Ai kan bijak. . Ai beli dari @kina_dbeauty . Ai klik link wasap di bio profile je. Terus direct kat wasap owner. . #kulitcerah  #kulitsihat  #jerawatkecut  #bintikhitampudar  #cshineskincare  #BeautyProduct  #jeragatpudar  #beautysecretshalicious  #kulitkering  #kulitflawless 
#JapaneseSweetCherryPerfume.
.
Kompak dan travel-friendly. Hanya perlu ruang yang krcil untuk disimpan.
.
Jom klik link di bio dan book SEGERA🌈
.
Fb page: Qalbunstore
.
#MerdekaSales
#DiskaunHebat
#NurraysaBeauty
#AgentNurraysaKelantan
#AgentNurraysaKotaBharu
#NurraysaKotaBharu
#JapaneseSweetCherry
#KulitCantik
#KulitSihat
#DropshipDiperlukan
#ZeroModal
BAU SWEET SATU BILIK, WANGI
.
Bila menghirup udara selepas semburan, teras seperti berjalan-jalan di taman bunga. Hembusan angin yang menderu membawa wangian bunga yang manis dan mengkhayalkan. Hanya perlu satu semburan, hari akan bertambah ceria dan segar🌸🍒
.
Jom klik link di bio dan book SEGERA🌈
.
Fb page: Qalbunstore
.
#MerdekaSales
#DiskaunHebat
#NurraysaBeauty
#AgentNurraysaKelantan
#AgentNurraysaKotaBharu
#NurraysaKotaBharu
#JapaneseSweetCherry
#KulitCantik
#KulitSihat
#DropshipDiperlukan
#ZeroModal
BAU SWEET SATU BILIK, WANGI . Bila menghirup udara selepas semburan, teras seperti berjalan-jalan di taman bunga. Hembusan angin yang menderu membawa wangian bunga yang manis dan mengkhayalkan. Hanya perlu satu semburan, hari akan bertambah ceria dan segar🌸🍒 . Jom klik link di bio dan book SEGERA🌈 . Fb page: Qalbunstore . #MerdekaSales  #DiskaunHebat  #NurraysaBeauty  #AgentNurraysaKelantan  #AgentNurraysaKotaBharu  #NurraysaKotaBharu  #JapaneseSweetCherry  #KulitCantik  #KulitSihat  #DropshipDiperlukan  #ZeroModal 
Hello everyone!
-
Jom baca #feedbackgreenteamintfacescrub 🙌
• Scrub yang sangat best.
• Kulit muka dah kurang berminyak.
• Yang penting scrub greentea ni boleh memudarkan parut jerawat.
• Kulit muka rasa licin.
-
Belum jumpa scrub muka yang sesuai untuk korang? Apa kata korang cuba dulu Greentea Mint Face Scrub ni 👍 Whatsapp skrng 0169090894
-
#greenteamintfacescrub #thebest #facescrub #scrubmuka #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #sayanakputih #kulitsihat #kulitcantik #jompakai #greenteascrub #sayajual #scrubwajah #happyfriday
Hello everyone! - Jom baca #feedbackgreenteamintfacescrub  🙌 • Scrub yang sangat best. • Kulit muka dah kurang berminyak. • Yang penting scrub greentea ni boleh memudarkan parut jerawat. • Kulit muka rasa licin. - Belum jumpa scrub muka yang sesuai untuk korang? Apa kata korang cuba dulu Greentea Mint Face Scrub ni 👍 Whatsapp skrng 0169090894 - #greenteamintfacescrub  #thebest  #facescrub  #scrubmuka  #sayanakcantik  #sayanakkulitcantik  #sayanakputih  #kulitsihat  #kulitcantik  #jompakai  #greenteascrub  #sayajual  #scrubwajah  #happyfriday 
Advertisement
CERMIN DIRI
°°°°°°°°°°°°°°°
.
Pernah dak sehari seminit ja kita cermin diri kita lpstu tnya sekujur tubuh dlm cermin tu apa Kelebihan diri yg kita ada? Pernah dak?
.
Mesti ada yg tak pernah kan.. Sama jgk macam kak tiya skrg, hrini bukak insta dpt sebijik task duk kena atas kepala sifu mtk buat task apa Kelebihan diri, Allah lemah ketaq kepala lutut habis duk pikir kelemahan ja yg ada ni, Kelebihan rasa jauh jaa nak pikir mlmni..
.
Tapi nak jgk la ceghita cikit sbb dh cermin diri tadi kan jdi tertonjol satu Kelebihan diri kak tiya, yg satu tu adalah Kak Tiya seorg yg sgt2 TELITI dlm bab KEMASAN
.
Toksah duk kata bab kemasan tang mana, serba serbi memang kak tiya jenis pengemas. Sampai kalau pergi berjalan rmh sedara mara, umah depa pun Ku nak tlg kemas sbb jenis xblh tgk benda2 serabut kepala / sepah
.
Tpi hampa rasa ni Kelebihan ka.. Hahah, bkn pun ya jgk.. Tpi ya pun ya jugak dak.. Kelebihan ni sebenarnya luas dn besar skopnya tpi kalau kak tiya rasa mmg Kelebihan kak tiya pd bab mengemas dn berkait dgn sejnis spesis yg TELITI.. Patut hampa tgk ig kak tiya pun Ku kemas cantik2.. Kikikikiki
.
Atau yg mana duk kenal kak tiya dn follow kak tiya selama ni, apa lgi hampa rs Kelebihan kak tiya, blh la nooooo komen2 ckett mna thu Sama2 kita share Kelebihan yg sama kn.. 🤗😍
.
Hrp semua yg sudi baca smpai habis ni dpt sdkit sbyk kenal kak tiya ni dn jgn lupa say hai hai skali.. Bagi yg duk nak setup biz on9 dn xthu nak belajar ilmu Instagram ni Kat mana, blh follow ig sifu hebat bwh ni 👇
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
CERMIN DIRI °°°°°°°°°°°°°°° . Pernah dak sehari seminit ja kita cermin diri kita lpstu tnya sekujur tubuh dlm cermin tu apa Kelebihan diri yg kita ada? Pernah dak? . Mesti ada yg tak pernah kan.. Sama jgk macam kak tiya skrg, hrini bukak insta dpt sebijik task duk kena atas kepala sifu mtk buat task apa Kelebihan diri, Allah lemah ketaq kepala lutut habis duk pikir kelemahan ja yg ada ni, Kelebihan rasa jauh jaa nak pikir mlmni.. . Tapi nak jgk la ceghita cikit sbb dh cermin diri tadi kan jdi tertonjol satu Kelebihan diri kak tiya, yg satu tu adalah Kak Tiya seorg yg sgt2 TELITI dlm bab KEMASAN . Toksah duk kata bab kemasan tang mana, serba serbi memang kak tiya jenis pengemas. Sampai kalau pergi berjalan rmh sedara mara, umah depa pun Ku nak tlg kemas sbb jenis xblh tgk benda2 serabut kepala / sepah . Tpi hampa rasa ni Kelebihan ka.. Hahah, bkn pun ya jgk.. Tpi ya pun ya jugak dak.. Kelebihan ni sebenarnya luas dn besar skopnya tpi kalau kak tiya rasa mmg Kelebihan kak tiya pd bab mengemas dn berkait dgn sejnis spesis yg TELITI.. Patut hampa tgk ig kak tiya pun Ku kemas cantik2.. Kikikikiki . Atau yg mana duk kenal kak tiya dn follow kak tiya selama ni, apa lgi hampa rs Kelebihan kak tiya, blh la nooooo komen2 ckett mna thu Sama2 kita share Kelebihan yg sama kn.. 🤗😍 . Hrp semua yg sudi baca smpai habis ni dpt sdkit sbyk kenal kak tiya ni dn jgn lupa say hai hai skali.. Bagi yg duk nak setup biz on9 dn xthu nak belajar ilmu Instagram ni Kat mana, blh follow ig sifu hebat bwh ni 👇 . @ajimaura personal @akademi.insta group support @sifucilik basic Instagram @dukunsaka instagram advance
MERDEKA! Merdeka ! Merdeka! .
.
Merdekakn muka anda dari jerawat , jeragat , lubang pori2 yg besar , kusam & tak bermaya dgn Seribella.
.
.
Sehari kunyah 2 biji saja -sebelom  sarapan & sblom tidor.
.
.
🍅🍓🍯WA 012-2009646.
#kulitsihat.
#kulitglowing.
MERDEKA! Merdeka ! Merdeka! . . Merdekakn muka anda dari jerawat , jeragat , lubang pori2 yg besar , kusam & tak bermaya dgn Seribella. . . Sehari kunyah 2 biji saja -sebelom sarapan & sblom tidor. . . 🍅🍓🍯WA 012-2009646. #kulitsihat . #kulitglowing .
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN:
.
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat
.
.
Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo"
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat . . Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo "
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN:
.
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat
.
.
Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo"
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat . . Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo "
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN:
.
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat
.
.
Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo"
"FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . ✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat) ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural. ✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit ✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma, ✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit ✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan ✔️Merawat masalah jerawat dari dalam ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, dan hitam berkilat . . Ws pyka 0122396911 jika berminat 😊 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo "
KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY:
.
👉 Tahan sehingga 8 jam
👉 Boleh dibawa solat
👉 Sesuai untuk lelaki dan wanita
👉 Ekstrak bunga sakura
👉 Saiz poket & senang dibawa
. 
KANDUNGAN JAPANESE SWEET CHERRY: .
Aqua, Denatured Ethanol, Cetyl Alcohol(denatured), Perfume.
.
Jom klik link di bio dan book SEGERA🌈
.
Fb page: Qalbunstore
.
#MerdekaSales
#DiskaunHebat
#NurraysaBeauty
#AgentNurraysaKelantan
#AgentNurraysaKotaBharu
#NurraysaKotaBharu
#JapaneseSweetCherry
#KulitCantik
#KulitSihat
#DropshipDiperlukan
#ZeroModal
KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY: . 👉 Tahan sehingga 8 jam 👉 Boleh dibawa solat 👉 Sesuai untuk lelaki dan wanita 👉 Ekstrak bunga sakura 👉 Saiz poket & senang dibawa . KANDUNGAN JAPANESE SWEET CHERRY: . Aqua, Denatured Ethanol, Cetyl Alcohol(denatured), Perfume. . Jom klik link di bio dan book SEGERA🌈 . Fb page: Qalbunstore . #MerdekaSales  #DiskaunHebat  #NurraysaBeauty  #AgentNurraysaKelantan  #AgentNurraysaKotaBharu  #NurraysaKotaBharu  #JapaneseSweetCherry  #KulitCantik  #KulitSihat  #DropshipDiperlukan  #ZeroModal 
Advertisement
MEERACLE GEMSTONE SERUM
.
Wowwwww😲😲😲 .
.
Jimat sehingga RM19.00 utk grab harge promo sekarang seblm harge kembali asal😢😢😢.
.
Jom hubungi ciksue @0126897002 utk order/ pertanyaan..
.
Cepat pakai cepat cantik😍😍.
.
.
#sayajualsayapakai 
#sayajualmurah 
#meeraclegemstoneserumfeedback 
#meeracleneverletyoudown 
#thebestserum 
#serumviral2017 
#kualalumpur 
#kuantan 
#kemaman 
#kulitsihat 
#nakcantik 
#jomcantik
#letscantik
#kelantan
#uitm
#usm
#unikl
#ump
#upm
MEERACLE GEMSTONE SERUM . Wowwwww😲😲😲 . . Jimat sehingga RM19.00 utk grab harge promo sekarang seblm harge kembali asal😢😢😢. . Jom hubungi ciksue @0126897002 utk order/ pertanyaan.. . Cepat pakai cepat cantik😍😍. . . #sayajualsayapakai  #sayajualmurah  #meeraclegemstoneserumfeedback  #meeracleneverletyoudown  #thebestserum  #serumviral2017  #kualalumpur  #kuantan  #kemaman  #kulitsihat  #nakcantik  #jomcantik  #letscantik  #kelantan  #uitm  #usm  #unikl  #ump  #upm 
Me in ROSETTE Colour 😍😍😍 True Dimensions Lipstick pun Lipstick Mary Kay yang Best!!
.
Apa istimewa dan kelebihannya???🤔🤔🤔
.
👉Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yang berpanjangan.
.
👉Diperkaya dengan ramuan penjagaan bibir di mana formulanya meratakan dan mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'.
.
👉Warnanya yang asli dan berseri
.
👉Sangat sesuai untuk ibu2 yang ada anak kecil yang suka main bekas mekap tu kan.Lipstik ni memang selamat sangat...budak2 susah nak buka..sebab uolls perlu tekan punat di atas lipstik untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yang "ultrastylish" tu...I love it!
.
.
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun #skincareterbaik #marykaylovers #tipsflawless  #marykaylembahklang #marykaykl  #bukitnaga #selangor #tipscantik #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaybandarbotanicklang #marykaymalaysia #marykaypelabuhanklang
Me in ROSETTE Colour 😍😍😍 True Dimensions Lipstick pun Lipstick Mary Kay yang Best!! . Apa istimewa dan kelebihannya???🤔🤔🤔 . 👉Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yang berpanjangan. . 👉Diperkaya dengan ramuan penjagaan bibir di mana formulanya meratakan dan mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'. . 👉Warnanya yang asli dan berseri . 👉Sangat sesuai untuk ibu2 yang ada anak kecil yang suka main bekas mekap tu kan.Lipstik ni memang selamat sangat...budak2 susah nak buka..sebab uolls perlu tekan punat di atas lipstik untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yang "ultrastylish" tu...I love it! . . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #skincareterbaik  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaylembahklang  #marykaykl  #bukitnaga  #selangor  #tipscantik  #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaybandarbotanicklang  #marykaymalaysia  #marykaypelabuhanklang 
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM 🙊🙈
Kau ghase?😏
.
Terkejut 😱 adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤ iols 💋💋💋
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp #SureGlow ke 011-23437256
.
Untuk yg berminat nak join #Dropship , sila Whatsapp 011-23437256
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM 🙊🙈 Kau ghase?😏 . Terkejut 😱 adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋 . Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤ iols 💋💋💋 . Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎 . Sapu sapu terus putih. Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ? . Sebarang pertanyaan/ order whatsapp #SureGlow  ke 011-23437256 . Untuk yg berminat nak join #Dropship  , sila Whatsapp 011-23437256 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ? 💕💕💕
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW 😍😍😍😍.
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Kekal putih dengan SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp "SGL" ke 0175535924
Whatsapp "SGL" ke 0175535924
Whatsapp "SGL" ke 0175535924
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni#produ #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback#takrugicuba #SureGlowLotionTestimoni#cubadulubarutahu
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh#yakin #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik#cubalah #putihberseri #byqurosekodiang #like4like#alhamdulillah
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? 💕💕💕 . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW 😍😍😍😍. . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . Kekal putih dengan SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊 . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp "SGL" ke 0175535924 Whatsapp "SGL" ke 0175535924 Whatsapp "SGL" ke 0175535924 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni #produ  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback #takrugicuba  #SureGlowLotionTestimoni #cubadulubarutahu  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh #yakin  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik #cubalah  #putihberseri  #byqurosekodiang  #like4like #alhamdulillah 
SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱.
.
Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion ni 😍
.
For more details, kindly whatsapp 011-23437256
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SEKALI PAKAI JE MUKA DAH GLOWING 😱. . Ramai tegur cakap makin putih. Wooowwww hebat betul la #SureGlowLotion  ni 😍 . For more details, kindly whatsapp 011-23437256 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
I love my Career So much ! 😍❤️ . Mary Kay career , Beauty Consultant Mary Kay bukan biasa biasa ya , beauty consultant Mary Kay terdiri daripada police 👮, pensyarah, engineer, guru dan sebagainya . .
Tahun 2017 ni banyak achievement yang siti dapat denagn Mary Kay . Siti dapat pergi CONVO , jangan terkejut ya Mary Kay pon ada convo . Siti dapat Diamond Ring jugak untuk Court Of Personal Sales . Alhamdulillah, dan siti jugak dapat free trip ke China ! Yeay ! And tahun depan siti akan ke USS ! 😍💕 . So siti nak share apa yang siti buat dengan anda , tambah lagi yang dah lama guna Mary Kay tapi tak tau Mary Kay ada kerjaya yang indah 😁🤗 . Nak siti bantu tak ? Nak jadi wanita atau suri rumah yang bekerjaya? Jom whatsapp siti ya . .
Dulu cik siti tak pernah menjual dan tak tahu menjual pon , Alhamdulillah dengan Mary Kay , dengan ilmu yang dikongsi dalam kursus yang cik siti hadir, cik siti cuba menjual dan Alhamdulillah dengan hasil sale daripada Mary Kay cik siti dapat pendapatan yang lumayan ( 4 angka ) . Mary Kay bukan hanya menjual semata mata , dengan Mary Kay jugak cik siti dapat bantu wanita wanita di luar sana yang ada masalah skin dan beri pendedahan mengenai betapa pentingnya memilih produk yang betul betul selamat 😊💕 . . .
Love ,
Siti 
Future Sales Director 
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysiasingapur
I love my Career So much ! 😍❤️ . Mary Kay career , Beauty Consultant Mary Kay bukan biasa biasa ya , beauty consultant Mary Kay terdiri daripada police 👮, pensyarah, engineer, guru dan sebagainya . . Tahun 2017 ni banyak achievement yang siti dapat denagn Mary Kay . Siti dapat pergi CONVO , jangan terkejut ya Mary Kay pon ada convo . Siti dapat Diamond Ring jugak untuk Court Of Personal Sales . Alhamdulillah, dan siti jugak dapat free trip ke China ! Yeay ! And tahun depan siti akan ke USS ! 😍💕 . So siti nak share apa yang siti buat dengan anda , tambah lagi yang dah lama guna Mary Kay tapi tak tau Mary Kay ada kerjaya yang indah 😁🤗 . Nak siti bantu tak ? Nak jadi wanita atau suri rumah yang bekerjaya? Jom whatsapp siti ya . . Dulu cik siti tak pernah menjual dan tak tahu menjual pon , Alhamdulillah dengan Mary Kay , dengan ilmu yang dikongsi dalam kursus yang cik siti hadir, cik siti cuba menjual dan Alhamdulillah dengan hasil sale daripada Mary Kay cik siti dapat pendapatan yang lumayan ( 4 angka ) . Mary Kay bukan hanya menjual semata mata , dengan Mary Kay jugak cik siti dapat bantu wanita wanita di luar sana yang ada masalah skin dan beri pendedahan mengenai betapa pentingnya memilih produk yang betul betul selamat 😊💕 . . . Love , Siti Future Sales Director Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaymalaysiasingapur 
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai).
.
#SureGlowLotion mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻
.
.
Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 011-23437256
.
Untuk yg berminat nak join #Dropship , sila Whatsapp 011-23437256
.
P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai). . #SureGlowLotion  mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻 . . Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 011-23437256 . Untuk yg berminat nak join #Dropship  , sila Whatsapp 011-23437256 . P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 011-23437256 .
.
Untuk yg berminat nak join #Dropship , sila Whatsapp 010-5757522.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 011-23437256 . . Untuk yg berminat nak join #Dropship  , sila Whatsapp 010-5757522. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion .
.
For more details, kindly whatsapp 011-23437256
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion . . For more details, kindly whatsapp 011-23437256 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sebab apa Sure Glow Lotion boleh bagi kulit uolls putih dalam 3 saat sebab bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp www.wasap.my/60174237409

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebab apa Sure Glow Lotion boleh bagi kulit uolls putih dalam 3 saat sebab bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . * Membersihkan kulit * Melembutkan kulit * Mencerahkan kulit * Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit * Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp www.wasap.my/60174237409 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
FEEDBACK DEWYGLOW DARI CUSTOMER DAYANG❤
.
.
Selepas makan 3botol kulit jadi glowing mowing, kulit kusam dah tiada & jerawat makin kurang dan cepat je kecut.
.
Bukan tu je banyak lagi kesan positif selepas consume Dewyglow nie..uolss!
.
DEWYGLOW mmg terbaiklah ! 👍👍
.
Tak caye boleh swipe tepi apa kata customer dayang 😉
.
Nak kulit sihat tanpa jerawat? Cerah gebuss?
.
Whatsapp dayang untuk order dayang sedia membantu 🙇
📲+011-37058851
Atau klik link wasap bio dayang okay! 😘
.
.
#stokissahdewyglow
#dewyglow
#takpernahtakcantik
#sayagunasayajual
#sayajualdewyglow
#testimonidewyglow
#kelulusankkm
#vitaminc #vitamin #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia
FEEDBACK DEWYGLOW DARI CUSTOMER DAYANG❤ . . Selepas makan 3botol kulit jadi glowing mowing, kulit kusam dah tiada & jerawat makin kurang dan cepat je kecut. . Bukan tu je banyak lagi kesan positif selepas consume Dewyglow nie..uolss! . DEWYGLOW mmg terbaiklah ! 👍👍 . Tak caye boleh swipe tepi apa kata customer dayang 😉 . Nak kulit sihat tanpa jerawat? Cerah gebuss? . Whatsapp dayang untuk order dayang sedia membantu 🙇 📲+011-37058851 Atau klik link wasap bio dayang okay! 😘 . . #stokissahdewyglow  #dewyglow  #takpernahtakcantik  #sayagunasayajual  #sayajualdewyglow  #testimonidewyglow  #kelulusankkm  #vitaminc  #vitamin  #organik  #whitening  #glowingskin  #cantik  #gebu  #kulitputihgebu  #kulitgebu  #supplement  #kulitsihat  #visitmyig  #igshop  #kedaionline  #igshopmalaysia 
Advertisement
Testimoni kak azie .
Testimoni pengguna Mary Kay... 4 tahun atau 11 bulan? "4 tahun dengan 'produk bermerkuri'.
Start pakai kulit jadi flawless, putih macam telur, licin , jerawat sebijik pun xada. Cuma masa sapu toner tu ada rasa pedih2 sikit. Tanya seller cakap tu biasa , teruskan pakai nanti dia akan 'mengelupas' sikit utk buang sel kulit mati
Makin lama pakai kulit makin putih sampai la satu masa tu perasan kulit mula rasa sangatt berminyak, pori besar, blackhead whitehead banyak, kulit mula merah2.. Cuba stop produk, muka terus jadi kusam.jerawat bsr2 kluar mcm kulat tumbuh lps hujan huhu Tapi masalah tak solve..sy sgt down.. Sampai lah jumpa Mary Kay.
.
Awal2 rasa nak give up sebab jerawat masih keluar. Tapi senior pesan, sabar. Kulit tengah dalam proses healing untuk keluarkan balik sisa-sisa kimia drp dalam kulit. Ye lah dah 4 tahun pakai kan, xtahu berapa banyak kimia ada dalam kulit..serik sgt2 sbb nk cpt cantik.
.
After 6 bulan jerawat mula surut, tapi berparut. Sabar lagi sampai habis semua jerawat kecut & x ada naik dah. Proceed dengan next step, guna Melacep Serum & TW Night Solution,serum c😘😘 Alhamdulillah lepas 11bulan kulit sekarang dah sihat dan positif..skrg sy dh mula boleh pakai pelbagai serum2 utk rawat kulit sy lg advance..love it.
.
Jadi lebih flawless dari kulit asal. N yg paling best kulit dah tak nipis, tak pedih & tak mengelupas...BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT!!
Tq Mary Kay 😊" sy sendiri mngalaminya,dan sy fhm situasi mereka yg senasib dgn sy..jd sy sedia berkongsi dgn anda..😍😍yg penting SABAR 
Pilihan ditangan anda!! Dulu mmg sy xthu jg kulit
Skrang tdk lg.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Budget ? Meh pm laju laju okies .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4liker
Testimoni kak azie . Testimoni pengguna Mary Kay... 4 tahun atau 11 bulan? "4 tahun dengan 'produk bermerkuri'. Start pakai kulit jadi flawless, putih macam telur, licin , jerawat sebijik pun xada. Cuma masa sapu toner tu ada rasa pedih2 sikit. Tanya seller cakap tu biasa , teruskan pakai nanti dia akan 'mengelupas' sikit utk buang sel kulit mati Makin lama pakai kulit makin putih sampai la satu masa tu perasan kulit mula rasa sangatt berminyak, pori besar, blackhead whitehead banyak, kulit mula merah2.. Cuba stop produk, muka terus jadi kusam.jerawat bsr2 kluar mcm kulat tumbuh lps hujan huhu Tapi masalah tak solve..sy sgt down.. Sampai lah jumpa Mary Kay. . Awal2 rasa nak give up sebab jerawat masih keluar. Tapi senior pesan, sabar. Kulit tengah dalam proses healing untuk keluarkan balik sisa-sisa kimia drp dalam kulit. Ye lah dah 4 tahun pakai kan, xtahu berapa banyak kimia ada dalam kulit..serik sgt2 sbb nk cpt cantik. . After 6 bulan jerawat mula surut, tapi berparut. Sabar lagi sampai habis semua jerawat kecut & x ada naik dah. Proceed dengan next step, guna Melacep Serum & TW Night Solution,serum c😘😘 Alhamdulillah lepas 11bulan kulit sekarang dah sihat dan positif..skrg sy dh mula boleh pakai pelbagai serum2 utk rawat kulit sy lg advance..love it. . Jadi lebih flawless dari kulit asal. N yg paling best kulit dah tak nipis, tak pedih & tak mengelupas...BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT!! Tq Mary Kay 😊" sy sendiri mngalaminya,dan sy fhm situasi mereka yg senasib dgn sy..jd sy sedia berkongsi dgn anda..😍😍yg penting SABAR Pilihan ditangan anda!! Dulu mmg sy xthu jg kulit Skrang tdk lg. . Nak free postage 😍 free smple 😍 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Budget ? Meh pm laju laju okies . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4liker 
Dalam pemilihan make up, sy sangat berhati2 untuk pilih yg sesuai & selamat pada kulit. Saya jatuh cinta pandang pertama dengan MARY KAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION ni sebab dia sangat ringan first time pakai foundation yg rasa macam tak pakai apa2 kat muka & yang penting NON COMEDOGENIC, xsumbatkan pori.
😍
Foundation jenis ni memang sangat terbaik sebab dia tak menggalakkan pertumbuhan Blackhead & Whitehead kat kulit muka kita.
.
Nak cuci pun senang, dan tak perlu risau kalau nak pakai foundation setiap hari sebab dia ada bahan2 yang sangat bagus utk penjagaan kulit seperti Jojoba , Vitamin E & bahan2 Anti Aging yang lain untuk merawat kulit & melambatkan aging sign 😍
.
Dia ada 5 colors & 2 jenis ikut jenis kulit, Luminuous & Matte finish...
.
Berminat nk tau lg?
.
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun #skincareterbaik #marykaylovers #tipsflawless  #marykaylembahklang #marykaykl  #bukitnaga #selangor #tipscantik #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaymalaysia #marykaypelabuhanklang
Dalam pemilihan make up, sy sangat berhati2 untuk pilih yg sesuai & selamat pada kulit. Saya jatuh cinta pandang pertama dengan MARY KAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION ni sebab dia sangat ringan first time pakai foundation yg rasa macam tak pakai apa2 kat muka & yang penting NON COMEDOGENIC, xsumbatkan pori. 😍 Foundation jenis ni memang sangat terbaik sebab dia tak menggalakkan pertumbuhan Blackhead & Whitehead kat kulit muka kita. . Nak cuci pun senang, dan tak perlu risau kalau nak pakai foundation setiap hari sebab dia ada bahan2 yang sangat bagus utk penjagaan kulit seperti Jojoba , Vitamin E & bahan2 Anti Aging yang lain untuk merawat kulit & melambatkan aging sign 😍 . Dia ada 5 colors & 2 jenis ikut jenis kulit, Luminuous & Matte finish... . Berminat nk tau lg? . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #skincareterbaik  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaylembahklang  #marykaykl  #bukitnaga  #selangor  #tipscantik  #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaymalaysia  #marykaypelabuhanklang 
Assalamualaikum..😊
.
Disebabkan suka godek2 applikasi..Try buat bideo..Part Ketawa tu bukan saya tau..Tu sound yg sedia ada 😂.
.
Belajar dari kesilapan yg lalu..💪.
.
Alkisahnya first time berniaga secara offline 😂..Disebabkan Penangan pamplet dari HQ..Mekasih HQ a.k.a DR Linda kasi pamplet banyak2 hihi.
Alhamdullilah,slow slow kita cuba berniaga secara offline..Ada peningkatan juga dari keyakinan diri senanya seorang yg pemalu..Kemain malu senanya nak kasi org pamplet ni..Tapi cuba beranikan diri..Alhamdullilah setakat ni dapat beri kepercayaan pada customer offline 😊  Dari tak kenal dah jadi kawan..
Best sebenarnya berniaga secara offline..Rugi uolls tak berniaga secara offline..😂..
.
Tu ajelha sedikit sebanyak perkongsian kisah hidup si bilis ..😁.
.
Selamat malam
Assalamualaikum..😊 . Disebabkan suka godek2 applikasi..Try buat bideo..Part Ketawa tu bukan saya tau..Tu sound yg sedia ada 😂. . Belajar dari kesilapan yg lalu..💪. . Alkisahnya first time berniaga secara offline 😂..Disebabkan Penangan pamplet dari HQ..Mekasih HQ a.k.a DR Linda kasi pamplet banyak2 hihi. Alhamdullilah,slow slow kita cuba berniaga secara offline..Ada peningkatan juga dari keyakinan diri senanya seorang yg pemalu..Kemain malu senanya nak kasi org pamplet ni..Tapi cuba beranikan diri..Alhamdullilah setakat ni dapat beri kepercayaan pada customer offline 😊 Dari tak kenal dah jadi kawan.. Best sebenarnya berniaga secara offline..Rugi uolls tak berniaga secara offline..😂.. . Tu ajelha sedikit sebanyak perkongsian kisah hidup si bilis ..😁. . Selamat malam
💋💋💋💋💋
New Limited-Edition Mary Kay Glossy Lip Oil 😘
.
Terdapat 3 warna :-
😍 Mangeta Ray
😍 Sheer Pink
😍 Brilliant Violet
.
5 Kebaikan Mary Kay Glossy Lip Oil :-
💋Terhasil dari pigment yang halus utk bibir kelihatan cantik dan lembut sepanjang hari.
💋 Diperkaya dgn Minyak Avocado dan Jojoba.
💋 Mudah di oles pada bibir.
💋 Bibir kelihatan penuh bersinar.
💋 Membantu bibir agar terhidrat dan licin menawan!
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #marykayash #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #wrinkles #lipsgloss #lipstick #marykayglossylip
💋💋💋💋💋 New Limited-Edition Mary Kay Glossy Lip Oil 😘 . Terdapat 3 warna :- 😍 Mangeta Ray 😍 Sheer Pink 😍 Brilliant Violet . 5 Kebaikan Mary Kay Glossy Lip Oil :- 💋Terhasil dari pigment yang halus utk bibir kelihatan cantik dan lembut sepanjang hari. 💋 Diperkaya dgn Minyak Avocado dan Jojoba. 💋 Mudah di oles pada bibir. 💋 Bibir kelihatan penuh bersinar. 💋 Membantu bibir agar terhidrat dan licin menawan! . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaylovers  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #marykayash  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #wrinkles  #lipsgloss  #lipstick  #marykayglossylip 
Advertisement
White citrus IN AUG PROMO...😍😍
SATIN HANDS PAMPERING SET
.
STEP 1
Protecting softener@Satin Hands 💟 menguncikan kelembapan kulit
💟bebas formula wangian
.
STEP 2
Satin smoothie@refreshing shea scrub
💟Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan kulit mati&kusam serta kawasan kering
💟Kulit tampil lebih sihat dan segar selepas penggunaan
💟kulit lebih cerah
cara penggunaan: gunakan selepas softner, urut lembut sebelum cuci dengan air
.
STEP 3
Satin Hand Nourishing Shea Cream
💟Penghidratan optimum
💟dapat melembap hingga 24 jam
💟rasa kering terus hilang
.
SHEA SUGAR SCRUB - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 minit dan bilas..
.
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun #skincareterbaik #marykaylovers #tipsflawless  #marykaylembahklang #marykaykl  #bukitnaga #selangor #tipscantik #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaybandarbotanicklang #marykaymalaysia #marykaypelabuhanklang
White citrus IN AUG PROMO...😍😍 SATIN HANDS PAMPERING SET . STEP 1 Protecting softener@Satin Hands 💟 menguncikan kelembapan kulit 💟bebas formula wangian . STEP 2 Satin smoothie@refreshing shea scrub 💟Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan kulit mati&kusam serta kawasan kering 💟Kulit tampil lebih sihat dan segar selepas penggunaan 💟kulit lebih cerah cara penggunaan: gunakan selepas softner, urut lembut sebelum cuci dengan air . STEP 3 Satin Hand Nourishing Shea Cream 💟Penghidratan optimum 💟dapat melembap hingga 24 jam 💟rasa kering terus hilang . SHEA SUGAR SCRUB - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 minit dan bilas.. . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #skincareterbaik  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaylembahklang  #marykaykl  #bukitnaga  #selangor  #tipscantik  #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaybandarbotanicklang  #marykaymalaysia  #marykaypelabuhanklang 
TAHUKAH ANDA? 
Produk-produk pencerahan seringkali mengeringkan kulit. Dan, tahukan anda, untuk mendapatkan kulit putih berseri secara sihat itu sangat mudah dengan penggunaan set skincare MelaCep Plus+ Luminous System. .
.
5 benefit utama. 💋menjadikan tona kulit sekata
💋 kuasa kelembapan kulit siang dan malam
💋pencerahan kulit serta merta secara sihat
💋kulit tampil cerah berkilau dan berseri
💋menjernihkan kulit dari sebarang cela. .
.
No peeling!  No Chemical. 100%natural. .
.
✌ Set SkinCare MelaCEP Plus Luminous System mengandungi
👉 Ekstrak Edelweiss - menyasarkan melanin agar dpt mengurangkan tona tidak sekata pd kulit.
👉Ekstrak Algae - juga menyasarkan melanin 👉 Vegetable Amino Acid - utk menambahbaik kecerahan kulit dengan ketara, membantu  kesekatan tona kulit secara keseluruhan dan mengurangkan kontras bintik hitam kulit. .
.
Nak tahu lbih details ? Dm/pm je Fiqa ye syg 😍 .
.
#Marykay #MaryKayBC #skingoals #love #simple #makeup #freeclass #beautyconsultant #beautyclass #Marykaypuncakalam #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #MarykayIpoh #Ipoh #makeup #entrepreneur #product #skincare #business #marykaymalaysia #jomcantik #kulitsihat #kulitcantik #organic
TAHUKAH ANDA? Produk-produk pencerahan seringkali mengeringkan kulit. Dan, tahukan anda, untuk mendapatkan kulit putih berseri secara sihat itu sangat mudah dengan penggunaan set skincare MelaCep Plus+ Luminous System. . . 5 benefit utama. 💋menjadikan tona kulit sekata 💋 kuasa kelembapan kulit siang dan malam 💋pencerahan kulit serta merta secara sihat 💋kulit tampil cerah berkilau dan berseri 💋menjernihkan kulit dari sebarang cela. . . No peeling! No Chemical. 100%natural. . . ✌ Set SkinCare MelaCEP Plus Luminous System mengandungi 👉 Ekstrak Edelweiss - menyasarkan melanin agar dpt mengurangkan tona tidak sekata pd kulit. 👉Ekstrak Algae - juga menyasarkan melanin 👉 Vegetable Amino Acid - utk menambahbaik kecerahan kulit dengan ketara, membantu kesekatan tona kulit secara keseluruhan dan mengurangkan kontras bintik hitam kulit. . . Nak tahu lbih details ? Dm/pm je Fiqa ye syg 😍 . . #Marykay  #MaryKayBC  #skingoals  #love  #simple  #makeup  #freeclass  #beautyconsultant  #beautyclass  #Marykaypuncakalam  #uitm  #uitmpalam  #uitmshahalam  #MarykayIpoh  #Ipoh  #makeup  #entrepreneur  #product  #skincare  #business  #marykaymalaysia  #jomcantik  #kulitsihat  #kulitcantik  #organic 
Step by step with SURE GLOW LOTION.
.
SURE GLOW LOTION have spf 15 (sunblock) for our skin. Sangat2 bgus untuk kulit you all wajib ada dekat dalam handbag tau!
.
1) Picitkan botol sure glow lotion ke jari 
2) Calit di wajah berapa pun yang you all nak. 
3) Sapu mengunakan jari atas span/brush (up to you) its okay if you want. 
4) Lepas sekata, letak bedak sikit (if you all nak)
5) Boleh pakai makeup macam biasa, letak blusher and so on 💃
.
Jom order #sureglowlotion Now! whatsapp 0134611636
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Step by step with SURE GLOW LOTION. . SURE GLOW LOTION have spf 15 (sunblock) for our skin. Sangat2 bgus untuk kulit you all wajib ada dekat dalam handbag tau! . 1) Picitkan botol sure glow lotion ke jari 2) Calit di wajah berapa pun yang you all nak. 3) Sapu mengunakan jari atas span/brush (up to you) its okay if you want. 4) Lepas sekata, letak bedak sikit (if you all nak) 5) Boleh pakai makeup macam biasa, letak blusher and so on 💃 . Jom order #sureglowlotion  Now! whatsapp 0134611636 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
===========================
Terokai & Nikmati Kuasa Vitamin C
=========================== .
.
.
.
Kadang-kala kita rasa hairan kenapa kulit masih bermasalah sedangkan dah cuba macam2 produk skincare??
.
.
Sebagai manusia biasa, kita inginkan kulit putih mulus tanpa cela. Banyak produk yang dijual mempunyai kandungan merkuri. Silap langkah kulit kita yang jadi mangsa. .
.
Mengapa anda perlu berfikir panjang dan berlengah lagi?
.
.
KESAN PENGGUNAAN SERBUK VIT C SHAZA BEAUTY:
.
.
✅Jerawat makin kurang .
✅Jeragat makin pudar .
✅Blackhead & Whitehead hilang tah kemana .
.
✅Kulit muka kurang berminyak .
✅Parut jerawat baru cepat je pudar .
✅Muka makin glowing dah tak kusam lagi .
.
✅Pori makin mengecil .
✅Kulit terasa lembut & lembab persis pelakon korea .
✅Kulit muka cerah sekata .
✅Kulit makin FLAWLESS . .
.
.
.

Kami dari Shaza Beauty memperkenalkan produk Vitamin C Serbuk yang pertama seumpamanya
.
.
Mengandungi  Vitamin C Pure 100%, tanpa gula, tanpa bahan kimia, tanpa alkohol, dan tanpa campuran bahan lain. Dijamin HALAL & SELAMAT
.
.
Jadi apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang untuk harga promo
.
.
~~~WA 0137913471~~~
~~~WA 0137913471~~~
~~~WA 0137913471~~~
.
.

Whatsapp "VITC" ke +60137913471
.
#vitamincshazabeauty #sayajual #bazaarpaknil #vitamincmurah #vitaminc #vitaminc1000mg #borongvitaminc #vitamincpowder1000mg 
#vitaminconline #vitc #vitamincborongmurah #vitamincpowder #sayajualvitaminc #kulitjerawat #kulitcantik #kulitsihat #vitaminckulitcantikputih

#FastActionFastResult
#spamalaysia #salunmalaysia
#agentsneeded #stokiswanted
=========================== Terokai & Nikmati Kuasa Vitamin C =========================== . . . . Kadang-kala kita rasa hairan kenapa kulit masih bermasalah sedangkan dah cuba macam2 produk skincare?? . . Sebagai manusia biasa, kita inginkan kulit putih mulus tanpa cela. Banyak produk yang dijual mempunyai kandungan merkuri. Silap langkah kulit kita yang jadi mangsa. . . Mengapa anda perlu berfikir panjang dan berlengah lagi? . . KESAN PENGGUNAAN SERBUK VIT C SHAZA BEAUTY: . . ✅Jerawat makin kurang . ✅Jeragat makin pudar . ✅Blackhead & Whitehead hilang tah kemana . . ✅Kulit muka kurang berminyak . ✅Parut jerawat baru cepat je pudar . ✅Muka makin glowing dah tak kusam lagi . . ✅Pori makin mengecil . ✅Kulit terasa lembut & lembab persis pelakon korea . ✅Kulit muka cerah sekata . ✅Kulit makin FLAWLESS . . . . . Kami dari Shaza Beauty memperkenalkan produk Vitamin C Serbuk yang pertama seumpamanya . . Mengandungi  Vitamin C Pure 100%, tanpa gula, tanpa bahan kimia, tanpa alkohol, dan tanpa campuran bahan lain. Dijamin HALAL & SELAMAT . . Jadi apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang untuk harga promo . . ~~~WA 0137913471~~~ ~~~WA 0137913471~~~ ~~~WA 0137913471~~~ . . Whatsapp "VITC" ke +60137913471 . #vitamincshazabeauty  #sayajual  #bazaarpaknil  #vitamincmurah  #vitaminc  #vitaminc1000mg  #borongvitaminc  #vitamincpowder1000mg  #vitaminconline  #vitc  #vitamincborongmurah  #vitamincpowder  #sayajualvitaminc  #kulitjerawat  #kulitcantik  #kulitsihat  #vitaminckulitcantikputih  #FastActionFastResult  #spamalaysia  #salunmalaysia  #agentsneeded  #stokiswanted 
Nak tengok feedbacks customer boleh tengok kat #seribellafeedback yee awak awak sume 😍 Dah ramai yang suka dengan #Seribella ni tau!👸
.
Jika berminat nak order dgn sy bole
.
📱WhatsApp: 0137002215 
Husna SeriBella
.
.
Harga: RM60
.
.
#seribella #serigroup @serigroup @bellealyahya #supplementkesihatan  #supplement #health #kulitsihat #flawless
Advertisement
Save the date ladies and gentlemen. Founder Furaiha masuk TV lagi ni. Bestnya!💃
.
.
Banyak kejutan menanti uolls. Cekidot. 😍
.
.
Tarikh: 26 Ogos 2017
Hari: Sabtu
Masa: 8.30 pagi
Siaran: TV Alhijrah
.
.
#FounderFuraihaTalkShow #FuraihaSkincare #FuraihaCosmetic #PremiumCosmeticBrand #KakSemahEmpire #KSE #KakAszSweet #0125346440 #OrganicFoodForYourSkin #KulitCantik #KulitSihat #Glowing #Tapah #Bidor #Kampar #Perak #Malaysia #Worldwide
Selamat malam korang 💝
.
Eyna post picture ni bukan sebab nak menonjol ke apa, tapi eyna nak pastikan korang caye yang eyna ni trusted seller. Apa2 pun dm eyna kalau nak tau psl eyna.

Follow lah ig bru eyna @sakuramy_ . Terima kasih sebab support bussiness eyna. Thanks to all followers 💞 Saranghae 😘.
..
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #makeup #makeupartis #muamalaysia #muabellaz
Selamat malam korang 💝 . Eyna post picture ni bukan sebab nak menonjol ke apa, tapi eyna nak pastikan korang caye yang eyna ni trusted seller. Apa2 pun dm eyna kalau nak tau psl eyna. Follow lah ig bru eyna @sakuramy_ . Terima kasih sebab support bussiness eyna. Thanks to all followers 💞 Saranghae 😘. .. #jerawat  #jeragat  #eczema  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitflawless  #mukaberparut  #parutjerawat  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirhitam  #lipmatte  #lipmattemurah  #foundation  #foundationmurah  #serummurah  #serummuka  #skincareselamat  #produkkecantikan  #produkkecantikanselamat  #makeup  #makeupartis  #muamalaysia  #muabellaz 
Bila kulit dah sihat, cantik dan bersih, nak makeup pon senang. 
Macam mana nak dapat kulit yg sihat, cantik dan bersih?
.
.
Boleh cuba Erdina yg mana ia banyak membantu mereka yg bermasalah kulit muka. Dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana akan terus ATTACK dan SOLVE titik kawasan yg bermasalah.
.
.
Antara masalah yg sinonim bagi pengguna Erdina ialah jerawat, parut jerawat, jeragat, liang pori besar, kulit tak sekata dan kulit kusam. .
.
Harga Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan masih berlangsung. TERHAD 500 kotak sahaja dan semakin susut. .
Cepat dapatkan kotak anda!!
#erdinaKLSelangor
#kulitsihatdenganselamat
#skuadpentaubatmerkuri #masalahkulit
#kulitmasalah #kulitjerawat #jerawat 
#kulitjeragat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik #letscantik
Bila kulit dah sihat, cantik dan bersih, nak makeup pon senang. Macam mana nak dapat kulit yg sihat, cantik dan bersih? . . Boleh cuba Erdina yg mana ia banyak membantu mereka yg bermasalah kulit muka. Dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana akan terus ATTACK dan SOLVE titik kawasan yg bermasalah. . . Antara masalah yg sinonim bagi pengguna Erdina ialah jerawat, parut jerawat, jeragat, liang pori besar, kulit tak sekata dan kulit kusam. . . Harga Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan masih berlangsung. TERHAD 500 kotak sahaja dan semakin susut. . Cepat dapatkan kotak anda!! #erdinaKLSelangor  #kulitsihatdenganselamat  #skuadpentaubatmerkuri  #masalahkulit  #kulitmasalah  #kulitjerawat  #jerawat  #kulitjeragat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitcantik  #letscantik 
Bila kulit dah sihat, cantik dan bersih, nak makeup pon senang. 
Macam mana nak dapat kulit yg sihat, cantik dan bersih?
.
.
Boleh cuba Erdina yg mana ia banyak membantu mereka yg bermasalah kulit muka. Dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana akan terus ATTACK dan SOLVE titik kawasan yg bermasalah.
.
.
Antara masalah yg sinonim bagi pengguna Erdina ialah jerawat, parut jerawat, jeragat, liang pori besar, kulit tak sekata dan kulit kusam. .
.
Harga Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan masih berlangsung. TERHAD 500 kotak sahaja dan semakin susut. .
Cepat dapatkan kotak anda!!
#erdinaKLSelangor
#kulitsihatdenganselamat
#skuadpentaubatmerkuri #masalahkulit
#kulitmasalah #kulitjerawat #jerawat 
#kulitjeragat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik #letscantik
Bila kulit dah sihat, cantik dan bersih, nak makeup pon senang. Macam mana nak dapat kulit yg sihat, cantik dan bersih? . . Boleh cuba Erdina yg mana ia banyak membantu mereka yg bermasalah kulit muka. Dengan Teknologi Kosmetik Drone yg mana akan terus ATTACK dan SOLVE titik kawasan yg bermasalah. . . Antara masalah yg sinonim bagi pengguna Erdina ialah jerawat, parut jerawat, jeragat, liang pori besar, kulit tak sekata dan kulit kusam. . . Harga Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan masih berlangsung. TERHAD 500 kotak sahaja dan semakin susut. . Cepat dapatkan kotak anda!! #erdinaKLSelangor  #kulitsihatdenganselamat  #skuadpentaubatmerkuri  #masalahkulit  #kulitmasalah  #kulitjerawat  #jerawat  #kulitjeragat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitsihat  #kulitcantik  #letscantik 
Assalamualaikum. Hii uolls💕🌸 .
DYXY GREENTEA MINERAL FACEMIST MENCERAHKN PARUT JERAWAT & KECILKAN PORI2 YG BESAR DGN CEPAT TAW 😍👍🏻
.
🌸Kebaikan Vitamin E🌸 ➡ Vitamin E mampu memudarkan dan menghilangkan parut akibat luka, melecur, pembedahan dan kesan tinggalan jerawat. Vitamin E mampu mengurangkan kesan parut kerana ia berfungsi untuk membantu penghasilan kolagen, melindungi dan melawan serangan radikal bebas yang menghalang penyembuhan parut😍👍🏻
.

DYXY GREENTEA MINERAL FACE MIST bukan shje untuk mencantikan malah mampu MERAWAT & MELICINKAN KULIT KITA SERTA MERTA😍😍😍 .
.
WHATSAPP
📲 0148154688

#promosi #hebat #produkkecantikan #jamu #mustikaratu #ratu #ratumalaya #sihat #cantik #kulit #flawless #glowing #bcc #bccream #dyxy #quputeh #almas #beauty #health #kulitsihat
Assalamualaikum. Hii uolls💕🌸 . DYXY GREENTEA MINERAL FACEMIST MENCERAHKN PARUT JERAWAT & KECILKAN PORI2 YG BESAR DGN CEPAT TAW 😍👍🏻 . 🌸Kebaikan Vitamin E🌸 ➡ Vitamin E mampu memudarkan dan menghilangkan parut akibat luka, melecur, pembedahan dan kesan tinggalan jerawat. Vitamin E mampu mengurangkan kesan parut kerana ia berfungsi untuk membantu penghasilan kolagen, melindungi dan melawan serangan radikal bebas yang menghalang penyembuhan parut😍👍🏻 . DYXY GREENTEA MINERAL FACE MIST bukan shje untuk mencantikan malah mampu MERAWAT & MELICINKAN KULIT KITA SERTA MERTA😍😍😍 . . WHATSAPP 📲 0148154688 #promosi  #hebat  #produkkecantikan  #jamu  #mustikaratu  #ratu  #ratumalaya  #sihat  #cantik  #kulit  #flawless  #glowing  #bcc  #bccream  #dyxy  #quputeh  #almas  #beauty  #health  #kulitsihat 
Hollaaa semua.. Sambil2 u olss tgh rest2 tue, nah admin belanja tips cantik.. okay.. selamat mencuba! Tips Cantik by Gojasu Skincare.. #tipscantik 
#skincareroutine 
#tipskecantikkan
#iamme 
#dsv
#cantikbygojasuskincare
#meletop
#instafemes 
#kulitgebu
#kulitsihat
#kulitcantik
#lelakicantik
#wanitacantik
#kelapaparut
#tipsmeletop
#miracleskincaresoap
Advertisement
Makanan tambahan untuk kulit 😍
Siapa yang ada masalah kulit kering, product ni sesuai untuk anda.  Tahu tak kulit kering boleh menggalakkan kekedutan pada muka? 😦

Dah la nak hilangkan kedutan susah😵😵 Jadi untuk mengelakkan pembentukan kedut, bekalkan kulit dgn lembapan tambahan. 
Intense Moisturizing Cream ni. Function cream ni ialah membekalkan lembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit. So, muka tak kering, si kedut-kedut pon tak berani datang. Cara pakai cream ni ialah after pakai moisturizer or hydrate, then apply la cream ni. Ape result lepas pakai cream ni? Cream ni akan menjadikan kulit bertambah berseri dan  kulit akan menjadi luar biasa lembut. Kulit akan licin lepas pakai cream dan the best part is kita akan rasa lembap sehingga 10 jam. wow! hebatkan. 😍😍😍 Cream ni pun boleh btindak sbagai foundation primer tau. Bile nak sapu foundation, senang je nak apply. Senang nak ratakan foundation. Jadi laju semacam je sapuan foundation tu..Cream ni seperti menutup pores, so kulit nampak halus je.

Macam banyak je benda nak tepek kat muka. Mesti terfikir macam tu kan. Jangan risau, cream ni sangat ringan dan takde rasa berat macam pinggan melekat kat muka ok. Cream ni jugak membuatkan muka terasa segar sepanjang hari terasa seperti kulit lembap sepanjang masa. Plus cuaca sekarang sangat panas, selain memerlukan perlindungan daripada UV, kita kena jugak bagi kulit kita backup lembapan. Barulah kulit cantik dan sihat
.
Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) 
User & Mary Kay beauty consultant

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffect #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan
Makanan tambahan untuk kulit 😍 Siapa yang ada masalah kulit kering, product ni sesuai untuk anda. Tahu tak kulit kering boleh menggalakkan kekedutan pada muka? 😦 Dah la nak hilangkan kedutan susah😵😵 Jadi untuk mengelakkan pembentukan kedut, bekalkan kulit dgn lembapan tambahan. Intense Moisturizing Cream ni. Function cream ni ialah membekalkan lembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit. So, muka tak kering, si kedut-kedut pon tak berani datang. Cara pakai cream ni ialah after pakai moisturizer or hydrate, then apply la cream ni. Ape result lepas pakai cream ni? Cream ni akan menjadikan kulit bertambah berseri dan  kulit akan menjadi luar biasa lembut. Kulit akan licin lepas pakai cream dan the best part is kita akan rasa lembap sehingga 10 jam. wow! hebatkan. 😍😍😍 Cream ni pun boleh btindak sbagai foundation primer tau. Bile nak sapu foundation, senang je nak apply. Senang nak ratakan foundation. Jadi laju semacam je sapuan foundation tu..Cream ni seperti menutup pores, so kulit nampak halus je. Macam banyak je benda nak tepek kat muka. Mesti terfikir macam tu kan. Jangan risau, cream ni sangat ringan dan takde rasa berat macam pinggan melekat kat muka ok. Cream ni jugak membuatkan muka terasa segar sepanjang hari terasa seperti kulit lembap sepanjang masa. Plus cuaca sekarang sangat panas, selain memerlukan perlindungan daripada UV, kita kena jugak bagi kulit kita backup lembapan. Barulah kulit cantik dan sihat . Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio) User & Mary Kay beauty consultant #marykayjb  #marykaybatupahat  #marykayskudai  #marykay  #onlinebusiness  #marykaymurah  #marykaymalaysia  #marykayonline  #mkbeautyconsultant  #marykaysg  #marykayutm  #marykayjohor  #mktimewise  #botanicaleffect  #utmskudai  #foundationmarykaymurah  #marykaymelaka  #marykayperak  #marykaykl  #marykaykulai  #marykayyongpeng  #ofhg  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaypulai  #teamdsanteqswan