an online Instagram web viewer

#kducollege medias

Photos

Repost from @makbedah @TopRankRepost #TopRankRepost Kembalikan keyakinan cik abam syg anda dengan Hipster Pomade 😎!
.
Bau wangi, rambut tampil kemas; mesti dia happy dapat surprise Hipster Pomade! Dah la admin bagi FREE GIFT lagi sekarang ni - pakej terbaik untuk dijadikan HADIAH! Anda pun sure lagi terpikat bila dia pun sentiasa segak dan wangi kan??? 😁😁😁
.
Kekal yakin dengan pomade strong-hold sepanjang hari yang tersedia dalam 6 jenis flavour; β€’	apple, β€’	mix berries, β€’	honeydew, β€’	grapes, β€’	caramel & β€’	vanilla.
.
Lagi power dengan pomade premium:
β€’	Hero (by Fattah Amin) atau β€’	Xtreme (by Hairul Azreen) .
Follow IG @hipsterpomade_u1
laju2 sebab dia tengah buat RAYA PROMO πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ @hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1
@hipsterpomade_u1 
_
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade – Just Be Yourself.
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #hipsterpomadeshahalam #fattahamin #hairulazreen #heropomade #xtremepomade #menshairstyle2017 #makbedah #msucollege #kducollege
Repost from @makbedah @TopRankRepost #TopRankRepost  Kembalikan keyakinan cik abam syg anda dengan Hipster Pomade 😎! . Bau wangi, rambut tampil kemas; mesti dia happy dapat surprise Hipster Pomade! Dah la admin bagi FREE GIFT lagi sekarang ni - pakej terbaik untuk dijadikan HADIAH! Anda pun sure lagi terpikat bila dia pun sentiasa segak dan wangi kan??? 😁😁😁 . Kekal yakin dengan pomade strong-hold sepanjang hari yang tersedia dalam 6 jenis flavour; β€’ apple, β€’ mix berries, β€’ honeydew, β€’ grapes, β€’ caramel & β€’ vanilla. . Lagi power dengan pomade premium: β€’ Hero (by Fattah Amin) atau β€’ Xtreme (by Hairul Azreen) . Follow IG @hipsterpomade_u1 laju2 sebab dia tengah buat RAYA PROMO πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ @hipsterpomade_u1 @hipsterpomade_u1 @hipsterpomade_u1 _ . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade – Just Be Yourself. . #hipsterpomade  #thehipsterpomade  #pomade  #pomademalaysia  #pomadelokal  #qualitypomade  #justbeyourself  #tempatanfest  #lokalbrand  #supportlocal  #malaysia  #singapore  #brunei  #hipsterpomadeshahalam  #fattahamin  #hairulazreen  #heropomade  #xtremepomade  #menshairstyle2017  #makbedah  #msucollege  #kducollege 
///SALE///
WOLFGANG LOGO TANKTOP (30% OFF)

PRICE : RM 42 ONLY

SIZE : XS - M 
POSTAGE : RM 10

ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213

Now available at BDB Shah Alam Store.
β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
///SALE/// WOLFGANG LOGO TANKTOP (30% OFF) PRICE : RM 42 ONLY SIZE : XS - M POSTAGE : RM 10 ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213 Now available at BDB Shah Alam Store. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
Advertisement
β™₯οΈπŸ’•Metafora shawlπŸ’•β™₯️ product description:
πŸ¦‹fabric: premium dull satin
πŸ–Œcolor code: maroon
πŸ“dimension: 0.7m x 2m length
.
Sgt selesa dipakai.. 😍😘
.
Meh wasap akk
πŸ“² 0176437993
.
#sayajualshawlcantik 
#shawlsketchbookemmamaembong 
#metaforashawlcollection 
#shawlsatin 
#shahalam 
#kducollege
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
HARGA: RM55.00
POS RM8SM / RM12SS
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu 
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit 
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan
berkilau secara semulajadi. .
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
.
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. .
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1

Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
.
.
.
#deejacosmetic #deejacosmetikmurah #deejacosmetikoriginal #peahqueen #peahqueenmurah #perlakingrajamutiara #perlakingmurah #sayajual #perlakingoriginal
#trustedseller #beautyproduct #produkoriginal #iamsexylady #perlaking #limkokwing #kducollege #fattzura #syukriyahya #makeuptutorial #testimonishawl #terapiinstagram #instafamous #instalike
DEEJA COSMETIC 5 IN 1 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– HARGA: RM55.00 POS RM8SM / RM12SS βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. . . Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : . . ❌ berjeragat @ kulit kusam ❌ lebam bawah mata, dan kulit kering ❌ berjerawat & berminyak / sensitif ❌ tona kulit xsekata ❌ berparut dan sbgainya.. . . Complete set untuk 1 bulan kegunaan : πŸ’• 1 sabun pembersih wajah πŸ’• 1 toner nano πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam πŸ’• 1 krim nano CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1 Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2.. . . . . #deejacosmetic  #deejacosmetikmurah  #deejacosmetikoriginal  #peahqueen  #peahqueenmurah  #perlakingrajamutiara  #perlakingmurah  #sayajual  #perlakingoriginal  #trustedseller  #beautyproduct  #produkoriginal  #iamsexylady  #perlaking  #limkokwing  #kducollege  #fattzura  #syukriyahya  #makeuptutorial  #testimonishawl  #terapiinstagram  #instafamous  #instalike 
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
HARGA: RM55.00
POS RM8SM / RM12SS
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu 
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit 
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan
berkilau secara semulajadi. .
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
.
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. .
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1

Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
.
.
.
#deejacosmetic #deejacosmetikmurah #deejacosmetikoriginal #peahqueen #peahqueenmurah #perlakingrajamutiara #perlakingmurah #sayajual #perlakingoriginal
#trustedseller #beautyproduct #produkoriginal #iamsexylady #perlaking #limkokwing #kducollege #fattzura #syukriyahya #makeuptutorial #testimonishawl #terapiinstagram #instafamous #instalike
DEEJA COSMETIC 5 IN 1 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– HARGA: RM55.00 POS RM8SM / RM12SS βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. . . Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : . . ❌ berjeragat @ kulit kusam ❌ lebam bawah mata, dan kulit kering ❌ berjerawat & berminyak / sensitif ❌ tona kulit xsekata ❌ berparut dan sbgainya.. . . Complete set untuk 1 bulan kegunaan : πŸ’• 1 sabun pembersih wajah πŸ’• 1 toner nano πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam πŸ’• 1 krim nano CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1 Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2.. . . . . #deejacosmetic  #deejacosmetikmurah  #deejacosmetikoriginal  #peahqueen  #peahqueenmurah  #perlakingrajamutiara  #perlakingmurah  #sayajual  #perlakingoriginal  #trustedseller  #beautyproduct  #produkoriginal  #iamsexylady  #perlaking  #limkokwing  #kducollege  #fattzura  #syukriyahya  #makeuptutorial  #testimonishawl  #terapiinstagram  #instafamous  #instalike 
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
HARGA: RM55.00
POS RM8SM / RM12SS
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
WHATSAPP : 0125475797 ☎
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu 
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit 
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan
berkilau secara semulajadi. .
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
.
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. .
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1

Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
.
.
.
#deejacosmetic #deejacosmetikmurah #deejacosmetikoriginal #peahqueen #peahqueenmurah #perlakingrajamutiara #perlakingmurah #sayajual #perlakingoriginal
#trustedseller #beautyproduct #produkoriginal #iamsexylady #perlaking #limkokwing #kducollege #fattzura #syukriyahya #makeuptutorial #testimonishawl #terapiinstagram #instafamous #instalike
DEEJA COSMETIC 5 IN 1 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– HARGA: RM55.00 POS RM8SM / RM12SS βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ WHATSAPP : 0125475797 ☎ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. . . Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : . . ❌ berjeragat @ kulit kusam ❌ lebam bawah mata, dan kulit kering ❌ berjerawat & berminyak / sensitif ❌ tona kulit xsekata ❌ berparut dan sbgainya.. . . Complete set untuk 1 bulan kegunaan : πŸ’• 1 sabun pembersih wajah πŸ’• 1 toner nano πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam πŸ’• 1 krim nano CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1 Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2.. . . . . #deejacosmetic  #deejacosmetikmurah  #deejacosmetikoriginal  #peahqueen  #peahqueenmurah  #perlakingrajamutiara  #perlakingmurah  #sayajual  #perlakingoriginal  #trustedseller  #beautyproduct  #produkoriginal  #iamsexylady  #perlaking  #limkokwing  #kducollege  #fattzura  #syukriyahya  #makeuptutorial  #testimonishawl  #terapiinstagram  #instafamous  #instalike 
Hey everybody! Let's show some love and support to these guys..! This is organized by the final semester students from Culinary Arts. And their marks are depending on it. Hehe. So let's go and support them aites! 
Date : Every Thursday from 13th July - 12th October 2017
Time : 12pm-2pm
Location : KDU College,Glenmarie
Price : RM 35 per pax

Please reserve your seats at least 2 hours in advance ya guys ! Contact the number in the poster for confirmation and information.

Help them repost too yeah.. Thanks guys! Xx.

Good luck and all the best guys! Ur one step closer to graduating! *woot woot * πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #kducollege #student #studentlife #culinaryarts #frenchcuisine #finalyear #finalsem #finalsemester #glenmarie #shahalam 
@Regrann from @shiqa97 -  Hey guys!!!! Hope you guys could come and support us on Thursday 20th July and or every Thursdays after!! Pls call the contacts in the poster to make a reservation! Hope you guys could come!!!❀️❀️☺️☺️☺️ - #regrann
Hey everybody! Let's show some love and support to these guys..! This is organized by the final semester students from Culinary Arts. And their marks are depending on it. Hehe. So let's go and support them aites! Date : Every Thursday from 13th July - 12th October 2017 Time : 12pm-2pm Location : KDU College,Glenmarie Price : RM 35 per pax Please reserve your seats at least 2 hours in advance ya guys ! Contact the number in the poster for confirmation and information. Help them repost too yeah.. Thanks guys! Xx. Good luck and all the best guys! Ur one step closer to graduating! *woot woot * πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #kducollege  #student  #studentlife  #culinaryarts  #frenchcuisine  #finalyear  #finalsem  #finalsemester  #glenmarie  #shahalam  @Regrann from @shiqa97 - Hey guys!!!! Hope you guys could come and support us on Thursday 20th July and or every Thursdays after!! Pls call the contacts in the poster to make a reservation! Hope you guys could come!!!❀️❀️☺️☺️☺️ - #regrann 
LACED UP TEE BLACK by JUNKCULT

Price : RM 60

Size : S | M | L

whatsapp 0172433213 to get measurement and to order !!! BDB Shah Alam Store.
β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
LACED UP TEE BLACK by JUNKCULT Price : RM 60 Size : S | M | L whatsapp 0172433213 to get measurement and to order !!! BDB Shah Alam Store. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
Advertisement
Are you a fan of waffles? If yes, you should definitely try our mouth-watering Salted Egg Waffle!
.
Our gooey homemade Salted Egg sauce will leave you wanting more πŸ˜‰
.
#vsco #vscocam #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang #coffeeshop #saltedegg #wafflekl #waffles
INDIVIDUALITY by THE BONEDRECHT

PRICE : RM 59

SIZE : S | M | L | XL

POSTAGE RM 10

ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213

Now available at BDB Shah Alam Store.
β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
INDIVIDUALITY by THE BONEDRECHT PRICE : RM 59 SIZE : S | M | L | XL POSTAGE RM 10 ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213 Now available at BDB Shah Alam Store. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
When life gives you lemons, trade them for coffee!
.
Take some time off your busy schedule and drop by Vibes Cafe & Bistro to enjoy a  good cup of coffee ☺️
.
.
#vsco #vscocam #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang #coffeeshop #coffeeoftheday #coffeebreak #coffeefix
Another successful workshop with KDU Penang. It is of great pleasure to meet their funny and friendly students! 
Million thanks to KDU for their time and trust in Lifework.
#kducollege #kdupenang #lifeworkstaffingservices #workshops #successfulevent #lifeworkwokshops #training #somuchfun
///SALE///
WOLFGANG LOGO TANKTOP (30% OFF)

PRICE : RM 42 ONLY

SIZE : XS - S - M 
POSTAGE : RM 10

ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213

Now available at BDB Shah Alam Store.
β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
///SALE/// WOLFGANG LOGO TANKTOP (30% OFF) PRICE : RM 42 ONLY SIZE : XS - S - M POSTAGE : RM 10 ORDER : Sms/Whatsapp at 0172244168/0172433213 Now available at BDB Shah Alam Store. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
Advertisement
Rumah Terbuka Aidilfitri KRIKKERS & KRITIKAL di D'Loft Bukit Jelutong.
@syahzrazak @bdbmelakastore
β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
Rumah Terbuka Aidilfitri KRIKKERS & KRITIKAL di D'Loft Bukit Jelutong. @syahzrazak @bdbmelakastore β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
Your dining experience is important to us, which is why we try our best to make our customers feel cozy & relaxed.
.
.
So get your comfort food, get comfortable & spread the good Vibes!
.
.
#vsco #vscocam #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang #coffeeshop #coffeeoftheday #coffeebreak #coffeefix
Calm your mind and soul with Yoga Session in Level Up Fitness Express #UtropolisMarketplace.

#healthylifestyle #burncalories #kducollege #kdu #utropolismarketplace #workout #instamy #vscomy #my #gymlife
How regularly do you hit the gym? Time to step up your fitness game at Level Up Fitness Express #UtropolisMarketplace!

#vscomy #instamy #burncalories #kdu #kducollege #glenmarie #shahalam #gym #gymlife #healthy #healthylifestyle
Nothing beats starting your Monday morning with a cup of coffee that is made with love.
.

#vsco #vscocam #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang #coffeeshop #coffeeoftheday #coffeebreak #coffeefix
Advertisement
5 days, 6 universities, its a wrap! Thank you @rexpomy for the opportunity. Kalau kamu curious behapa saja ku with @kurapak di KL for the past few days, feel free to check my previous post. Ni nah, dorang @rexpomy kan membuat #studyinmalaysia expo di Brunei early August ani. Bah, apa lagi...ready ready tah sijil-sijilan kamu kalau kan nyambung belajar. .
.
.
.Post ini brought to you by @rexpomy
 #rexpomy #studyinmalaysia #taylorsuniversity #intiuniversity #segiuniversity #kducollege #imumalaysia #sunwayuniversitycollege
5 days, 6 universities, its a wrap! Thank you @rexpomy for the opportunity. Kalau kamu curious behapa saja ku with @kurapak di KL for the past few days, feel free to check my previous post. Ni nah, dorang @rexpomy kan membuat #studyinmalaysia  expo di Brunei early August ani. Bah, apa lagi...ready ready tah sijil-sijilan kamu kalau kan nyambung belajar. . . . .Post ini brought to you by @rexpomy #rexpomy  #studyinmalaysia  #taylorsuniversity  #intiuniversity  #segiuniversity  #kducollege  #imumalaysia  #sunwayuniversitycollege 
#barbershopabichail 
#barbershop

Abichail Barbershop akan memberi customer Hadiah melalui cabutan No.HP bertuah!!! Apa yg customer perlu lakukan??
Hanya menulis no. HP Dan nama dlm kertas kecil yg akan disediakn setiap Kali mdptkn Khidmat Dari Kami!!! Lebih kerap dptkn khidmat Dari kmi, keberangkalian dpt hadiah lagi tinggi!!! #politeknikshahalam
#shahalam
#bukitjelutongshahalam
#uitmshahalam 
#uitmpuncakalam
#psa 
#smkttdijayashahalam 
#kducollege 
#barber#haircut#barberlove#hairstyle#barberlife#barbercut#hair
#barbershopabichail  #barbershop  Abichail Barbershop akan memberi customer Hadiah melalui cabutan No.HP bertuah!!! Apa yg customer perlu lakukan?? Hanya menulis no. HP Dan nama dlm kertas kecil yg akan disediakn setiap Kali mdptkn Khidmat Dari Kami!!! Lebih kerap dptkn khidmat Dari kmi, keberangkalian dpt hadiah lagi tinggi!!! #politeknikshahalam  #shahalam  #bukitjelutongshahalam  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #psa  #smkttdijayashahalam  #kducollege  #barber #haircut #barberlove #hairstyle #barberlife #barbercut #hair 
Is long long time ago #kducollege #kdu #memorize
Workout with no worries at Level Up Fitness Express #UtropolisMarketplace. Keep all your valuables in the designated locker for an absolute peace of mind.

#healthylifestyle #burncalories #kducollege #kdu #utropolismarketplace #workout #instamy #vscomy #my #gymlife
How heavy can you go? Find out your strength at Level Up Fitness Express #UtropolisMarketplace!

#gymlife #utropolismarketplace #kdu #kducollege #burncalories #instamy #vscomy #my
BDB SHAH ALAM @bdbshahalam is already open for your RAYA SUPPLY 😊 and they're still offering some discounts! Make a visit to - BDB Shah Alam Store
Lot R8, Prima 2 Business Centre, Jalan Bunga Melor 2/18, Seksyen 2, Shah Alam. β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity #tfzonetour17
BDB SHAH ALAM @bdbshahalam is already open for your RAYA SUPPLY 😊 and they're still offering some discounts! Make a visit to - BDB Shah Alam Store Lot R8, Prima 2 Business Centre, Jalan Bunga Melor 2/18, Seksyen 2, Shah Alam. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity  #tfzonetour17 
Advertisement
Lift those weights anytime you like with Level Up Fitness Express open 24 hours! Time to build your muscles at #UtropolisMarketplace

#healthylifestyle #burncalories #kducollege #kdu #utropolismarketplace #workout #instamy #vscomy #my #gymlife
It's time to work all that Raya food calories down. Make your cycling journey more exciting at Level Up Fitness Express #UtropolisMarketplace!

#shahalam #glenmarie #marketplace #utropolis #kdu #kducollege #gym #fitness #levelupfiness #levelup #calories #burncalories #workout #healthy #healthylifestyle #instamy #vscomy #my
#Repost @tempatanfest (@get_repost)
・・・
Get yer RAYA SUPPLY at BDB SHAH ALAM @bdbshahalam guys!

BDB Shah Alam Store
Lot R8, Prima 2 Business Centre, Jalan Bunga Melor 2/18, Seksyen 2, Shah Alam. β€’LOCAL GOODSβ€’

#bdbshahalam #bdb #bdbconcept #branddesignbazaar #localgoods #shahalam #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #seksyen2 #lamanseni2 #lokalah #lorongbelakang #swag #mensstyle #mensfashion #mensfashionreview #shahalamcity
#Repost  @tempatanfest (@get_repost) ・・・ Get yer RAYA SUPPLY at BDB SHAH ALAM @bdbshahalam guys! BDB Shah Alam Store Lot R8, Prima 2 Business Centre, Jalan Bunga Melor 2/18, Seksyen 2, Shah Alam. β€’LOCAL GOODSβ€’ #bdbshahalam  #bdb  #bdbconcept  #branddesignbazaar  #localgoods  #shahalam  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #seksyen2  #lamanseni2  #lokalah  #lorongbelakang  #swag  #mensstyle  #mensfashion  #mensfashionreview  #shahalamcity 
Advertisement
Grab It Now , Don't Be Late !! Rosekoi Black T-Shirt Special Edition Micro Fibre Meterial

100% Custom made , micro fibre fabric
Size :- S , M (L , XL SoldOut)
"ready stock item"

whatsapp
+60169433217

follow us @ahdeqramli.collection

P/S : Bc To All Your Friend's

#branddesignbazaar #localgoods #selangor #ampang #pandanindah #lokalah #tempatanfest #tf #tfbrothers #tfsisters #lokalbiz #uitmshahalam #unisel #msu #ptptlshahalam #kducollege #localbrand #sapotlokal #localclothing #lamanseni2 #lokalah #swag #lorongbelakang #mensfasionview #tfzonetour17 #mensstyle
Grab It Now , Don't Be Late !! Rosekoi Black T-Shirt Special Edition Micro Fibre Meterial 100% Custom made , micro fibre fabric Size :- S , M (L , XL SoldOut) "ready stock item" whatsapp +60169433217 follow us @ahdeqramli.collection P/S : Bc To All Your Friend's #branddesignbazaar  #localgoods  #selangor  #ampang  #pandanindah  #lokalah  #tempatanfest  #tf  #tfbrothers  #tfsisters  #lokalbiz  #uitmshahalam  #unisel  #msu  #ptptlshahalam  #kducollege  #localbrand  #sapotlokal  #localclothing  #lamanseni2  #lokalah  #swag  #lorongbelakang  #mensfasionview  #tfzonetour17  #mensstyle 
HARGA:
RM50
POS RM8SM / RM12 SS
===================== DEEJA COSMETIC 5 IN 1
.
.
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu 
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit 
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan 
berkilau secara semulajadi. .
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
.
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. .
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1

Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
.
xxxxxxxxxxxx
.
.
#deejacosmetic #deejacosmetikmurah #deejacosmetikoriginal #peahqueen #peahqueenmurah #perlakingrajamutiara #perlakingmurah #sayajual #perlakingoriginal
#trustedseller #beautyproduct #produkoriginal #iamsexylady #perlaking  #limkokwing #kducollege
HARGA: RM50 POS RM8SM / RM12 SS ===================== DEEJA COSMETIC 5 IN 1 . . Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. . . Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : . . ❌ berjeragat @ kulit kusam ❌ lebam bawah mata, dan kulit kering ❌ berjerawat & berminyak / sensitif ❌ tona kulit xsekata ❌ berparut dan sbgainya.. . . Complete set untuk 1 bulan kegunaan : πŸ’• 1 sabun pembersih wajah πŸ’• 1 toner nano πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam πŸ’• 1 krim nano CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1 Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2.. . . xxxxxxxxxxxx . . #deejacosmetic  #deejacosmetikmurah  #deejacosmetikoriginal  #peahqueen  #peahqueenmurah  #perlakingrajamutiara  #perlakingmurah  #sayajual  #perlakingoriginal  #trustedseller  #beautyproduct  #produkoriginal  #iamsexylady  #perlaking  #limkokwing  #kducollege 
Customize your own waffle at Waffle Dot Toast! Pick your ice cream, toppings, fruits and drizzle them good with creamy-rich sauce! 
Headover to Foodpark #UtropolisMarketplace to enjoy this sinful dessert!

#ramadhan2017 #ramadhan #utropolis #kducollege #foodstagram #desserttime #dessertstagram #dessertlover #utropolis #utropolismarketplace #foodpark #dessert
Love Bento Set? Grab your affordable lunch set at Foodpark #UtropolisMarketplace! *Our Foodpark located at UG floor

#glenmarie #shahalam #utropolis #kducollege #foodpark #ilovefood #foodlover #foodstagram #breakfast #lunch #dinner #raya2017 #ramadhan #ramadhan2017
Advertisement
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! 
Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. 
Material: Leather
Price: RM 142/ea excl postage 
Postage: RM 8 sm, RM12 ss
ETA: 2-3 weeks strictly after full payment

Order yours now to get just before HARI RAYA! 
#fendistrapyouinspired #fendistrapyoumurah #fendiinspiredmalaysia #vakiutkainspo #vakiutkastyle #vakiutkastrapu #handbagaccessories #bagraya2017 #sayajualstrapyou #sayajualstrapkamera #sayajualstrapbag #bajuraya2017 #shoppingraya2017 #raya2017 #salamramadhan #segicollege #kducollege #uiagombak #uitampuncakalam #ampang 
#uitmpuncakperdana #codklcc#codwangsamaju #codgombak #codsetiawangsa #codmelawati #codukayperdana
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. Material: Leather Price: RM 142/ea excl postage Postage: RM 8 sm, RM12 ss ETA: 2-3 weeks strictly after full payment Order yours now to get just before HARI RAYA! #fendistrapyouinspired  #fendistrapyoumurah  #fendiinspiredmalaysia  #vakiutkainspo  #vakiutkastyle  #vakiutkastrapu  #handbagaccessories  #bagraya2017  #sayajualstrapyou  #sayajualstrapkamera  #sayajualstrapbag  #bajuraya2017  #shoppingraya2017  #raya2017  #salamramadhan  #segicollege  #kducollege  #uiagombak  #uitampuncakalam  #ampang  #uitmpuncakperdana  #codklcc #codwangsamaju  #codgombak  #codsetiawangsa  #codmelawati  #codukayperdana 
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! 
Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. 
Material: Leather
Price: RM 142/ea excl postage 
Postage: RM 8 sm, RM12 ss
ETA: 2-3 weeks strictly after full payment

Order yours now to get just before HARI RAYA! 
#fendistrapyouinspired #fendistrapyoumurah #fendiinspiredmalaysia #vakiutkainspo #vakiutkastyle #vakiutkastrapu #handbagaccessories #bagraya2017 #sayajualstrapyou #sayajualstrapkamera #sayajualstrapbag #bajuraya2017 #shoppingraya2017 #raya2017 #salamramadhan #segicollege #kducollege #uiagombak #uitampuncakalam #ampang 
#uitmpuncakperdana #codklcc#codwangsamaju #codgombak #codsetiawangsa #codmelawati #codukayperdana
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. Material: Leather Price: RM 142/ea excl postage Postage: RM 8 sm, RM12 ss ETA: 2-3 weeks strictly after full payment Order yours now to get just before HARI RAYA! #fendistrapyouinspired  #fendistrapyoumurah  #fendiinspiredmalaysia  #vakiutkainspo  #vakiutkastyle  #vakiutkastrapu  #handbagaccessories  #bagraya2017  #sayajualstrapyou  #sayajualstrapkamera  #sayajualstrapbag  #bajuraya2017  #shoppingraya2017  #raya2017  #salamramadhan  #segicollege  #kducollege  #uiagombak  #uitampuncakalam  #ampang  #uitmpuncakperdana  #codklcc #codwangsamaju  #codgombak  #codsetiawangsa  #codmelawati  #codukayperdana 
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! 
Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. 
Material: Leather
Price: RM 142/ea excl postage 
Postage: RM 8 sm, RM12 ss
ETA: 2-3 weeks strictly after full payment

Order yours now to get just before HARI RAYA! 
#fendistrapyouinspired #fendistrapyoumurah #fendiinspiredmalaysia #vakiutkainspo #vakiutkastyle #vakiutkastrapu #handbagaccessories #bagraya2017 #sayajualstrapyou #sayajualstrapkamera #sayajualstrapbag #bajuraya2017 #shoppingraya2017 #raya2017 #salamramadhan #segicollege #kducollege #uiagombak #uitampuncakalam #ampang 
#uitmpuncakperdana #codklcc#codwangsamaju #codgombak #codsetiawangsa #codmelawati #codukayperdana
(SCROLL PICS) Introducing the NEW design and improved quality of Vakiutka STRAP U for handbags & camera! Available in various colours and designs.πŸ¦‹ πŸ“±wa us at 0196965889 to check availability. Material: Leather Price: RM 142/ea excl postage Postage: RM 8 sm, RM12 ss ETA: 2-3 weeks strictly after full payment Order yours now to get just before HARI RAYA! #fendistrapyouinspired  #fendistrapyoumurah  #fendiinspiredmalaysia  #vakiutkainspo  #vakiutkastyle  #vakiutkastrapu  #handbagaccessories  #bagraya2017  #sayajualstrapyou  #sayajualstrapkamera  #sayajualstrapbag  #bajuraya2017  #shoppingraya2017  #raya2017  #salamramadhan  #segicollege  #kducollege  #uiagombak  #uitampuncakalam  #ampang  #uitmpuncakperdana  #codklcc #codwangsamaju  #codgombak  #codsetiawangsa  #codmelawati  #codukayperdana 
It's that time of the year again! Drop by our cafe and try out our Ramadhan sets. To all our Muslim friends and customers, Selamat Berpuasa! 
#vsco #vscocam #igdaily #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang #ramadhan
Hey Guys don't miss out this promotion !! Share with your Friend !! Buy 2 Get 1 Free #kducollege #arabicaespress #coffeelover #coffeeforlife
DEEJA COSMETIC 5 IN 1
.
.
Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu 
memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit 
tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan 
berkilau secara semulajadi. .
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : .
.
❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. .
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
πŸ’• 1 sabun pembersih wajah
πŸ’• 1 toner nano
πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam
πŸ’• 1 krim nano

CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1

Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2..
.
.
xxxxxxxxxxxx
.
RM47.00
Pos rm8sm/rm12ss
Whatsapp +601136053696
.
xxxxxxxxxxxx
.
.
#deejacosmetic #deejacosmetikmurah #deejacosmetikoriginal #peahqueen #peahqueenmurah #perlakingrajamutiara #perlakingmurah #sayajual #perlakingoriginal
#trustedseller #beautyproduct #produkoriginal #iamsexylady #perlaking  #limkokwing #kducollege
DEEJA COSMETIC 5 IN 1 . . Memperkenalkan Set Penjagaan Kulit DEEJA COSMETIC yang mampu memberikan anda "Keayuan Semulajadi SEPANTAS 5 Hari" Kulit tampil lebih flawless, cerah sekata, gebu, sihat dan berkilau secara semulajadi. . . Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : . . ❌ berjeragat @ kulit kusam ❌ lebam bawah mata, dan kulit kering ❌ berjerawat & berminyak / sensitif ❌ tona kulit xsekata ❌ berparut dan sbgainya.. . . Complete set untuk 1 bulan kegunaan : πŸ’• 1 sabun pembersih wajah πŸ’• 1 toner nano πŸ’• 1 krim siang πŸ’• 1 krim malam πŸ’• 1 krim nano CARA PENGGUNAAN DEEJA COSMETIC 5 IN 1 Cara Penggunaan utk Malam : -cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu) , dan pakai krim malam(night) ,lepas tu lapis dgn krim nano pulak.. ingat ye, nipis2 je sudah memadai.. xpayah tebal2.. . . xxxxxxxxxxxx . RM47.00 Pos rm8sm/rm12ss Whatsapp +601136053696 . xxxxxxxxxxxx . . #deejacosmetic  #deejacosmetikmurah  #deejacosmetikoriginal  #peahqueen  #peahqueenmurah  #perlakingrajamutiara  #perlakingmurah  #sayajual  #perlakingoriginal  #trustedseller  #beautyproduct  #produkoriginal  #iamsexylady  #perlaking  #limkokwing  #kducollege 
Advertisement
#Repost @utropolismarketplace (@get_repost)
・・・
Yogaonethatiwant Studios celebrated their 3rd Birthday Bash in #UtropolisMarketplace and it was such a huge turn out! If you wanna try out yoga, check out their Instagram: @yogaonethatiwantstudios for more information! 
#YOTIWTurns3 #yotiw #yogaonethatiwant #glenmarie #kdu #shahalam #kducollege #utropolis #utropolismarketplace #yogachallenge #yogainspiration #yoga #potd #malaysia
Yogaonethatiwant Studios celebrated their 3rd Birthday Bash in #UtropolisMarketplace and it was such a huge turn out! If you wanna try out yoga, check out their Instagram: @yogaonethatiwantstudios for more information! 
#YOTIWTurns3 #yotiw #yogaonethatiwant #glenmarie #kdu #shahalam #kducollege #utropolis #utropolismarketplace #yogachallenge #yogainspiration #yoga #potd #malaysia
Yogaonethatiwant Studios celebrated their 3rd Birthday Bash in #UtropolisMarketplace and it was such a huge turn out! If you wanna try out yoga, check out their Instagram: @yogaonethatiwantstudios for more information! 
#YOTIWTurns3 #yotiw #yogaonethatiwant #glenmarie #kdu #shahalam #kducollege #utropolis #utropolismarketplace #yogachallenge #yogainspiration #yoga #potd #malaysia
Yogaonethatiwant Studios celebrated their 3rd Birthday Bash in #UtropolisMarketplace and it was such a huge turn out! If you wanna try out yoga, check out their Instagram: @yogaonethatiwantstudios for more information! 
#YOTIWTurns3 #yotiw #yogaonethatiwant #glenmarie #kdu #shahalam #kducollege #utropolis #utropolismarketplace #yogachallenge #yogainspiration #yoga #potd #malaysia
Since the first day I decided to join KDU A-level law, until today that I've already graduated from my Bachelor of Law degree, there's always still people asking me "Why did you choose law?" Well, my answer is because I don't like science and I don't like math either,  but I was determined to become a professional. Studying law is never easy, but choosing a right institution will help a lot. That's why I choose KDU . If you're thinking of starting to do law, you might want to consider KDU programmes as they are having 30% bursary for A-levels Pre-Law and 25% bursary for University of London International Programmes Bachelor of Law @kdueducation
#Kducollege #kdue #kdulaw #law #kdubursaries #uoluni
Since the first day I decided to join KDU A-level law, until today that I've already graduated from my Bachelor of Law degree, there's always still people asking me "Why did you choose law?" Well, my answer is because I don't like science and I don't like math either, but I was determined to become a professional. Studying law is never easy, but choosing a right institution will help a lot. That's why I choose KDU . If you're thinking of starting to do law, you might want to consider KDU programmes as they are having 30% bursary for A-levels Pre-Law and 25% bursary for University of London International Programmes Bachelor of Law @kdueducation #Kducollege  #kdue  #kdulaw  #law  #kdubursaries  #uoluni 
Advertisement
Make your gaming experience the best with AMD Ryzen processor, 27" AOC led monitor, MSI AM4 Gaming Motherboard, 8GB Ram - Zotac GTX 1050 ti OC and more! Only at Blitzone #UtropolisMarketplace!

#utropolis #UtropolisMarketplace #blitzone #my #malaysia #vscomy #instamy #potd #glenmarie #shahalam #kdu #kducollege #cybercafe
Udah lulus SMA tapi masih bingung mau lanjut kuliah dimana? Atau tertarik jurusan Culinary tapi bingung mau kuliah dimana? 
Yuk, datang aja ke KDU Info Day 2017! .
KDU merupakan salah satu top university di Malaysia yang telah berdiri sejak 1983 dan sudah mendapatkan banyak awards & achievement, khususnya untuk program Hospitality, Tourism & Culinary Arts, Computing & Creative Media, serta Pre-University & Foundation. Gak cuma itu lho, KDU juga memiliki program unggulan lain seperti Business, Communication & Creative Arts, Engineering, dan juga Postgraduate Studies. .
Pada acara Info Day ini, kalian bisa konsultasi lebih banyak dengan Chef Mohd Noor Izam Said, yang merupakan salah satu Senior Chef  Lecturer di KDU Culinary School. 
Langsung datang aja dan bawa transkrip raport kalian ke:
--> Lounge Hotel Aston Samarinda
--> Rabu, 10 Mei 2017
--> Pukul 15.00 – selesai

Untuk informasi lebih lanjut, hubungi nomor 0821-5752-3788 / 0812-5737-1700 (Stephanie) atau bisa juga add id line kami: lingua.knowledge
Be there yaa 😊
.
#kdu #kducollege #kduuniversitycollege #shineseducationlink #linguaknowledge #studyabroad #samarinda
Udah lulus SMA tapi masih bingung mau lanjut kuliah dimana? Atau tertarik jurusan Culinary tapi bingung mau kuliah dimana? Yuk, datang aja ke KDU Info Day 2017! . KDU merupakan salah satu top university di Malaysia yang telah berdiri sejak 1983 dan sudah mendapatkan banyak awards & achievement, khususnya untuk program Hospitality, Tourism & Culinary Arts, Computing & Creative Media, serta Pre-University & Foundation. Gak cuma itu lho, KDU juga memiliki program unggulan lain seperti Business, Communication & Creative Arts, Engineering, dan juga Postgraduate Studies. . Pada acara Info Day ini, kalian bisa konsultasi lebih banyak dengan Chef Mohd Noor Izam Said, yang merupakan salah satu Senior Chef Lecturer di KDU Culinary School. Langsung datang aja dan bawa transkrip raport kalian ke: --> Lounge Hotel Aston Samarinda --> Rabu, 10 Mei 2017 --> Pukul 15.00 – selesai Untuk informasi lebih lanjut, hubungi nomor 0821-5752-3788 / 0812-5737-1700 (Stephanie) atau bisa juga add id line kami: lingua.knowledge Be there yaa 😊 . #kdu  #kducollege  #kduuniversitycollege  #shineseducationlink  #linguaknowledge  #studyabroad  #samarinda 
Working on the name and stuff. 
Im not into the 
TADA HERE U GO SURPRISE GOTS EVENTS

I like changing it as I go with help from you guys. Your feedback has always been valuable to me and Il cherish it by making sure the event was worth the time spent tapping a touch screen.

That being said. 
Working on title
Finding out if Shah Alam really needs another event ke?
And will people go
For food, drinks, and a stage

All for RM30.

#MakhlukSeni #openmic #stage #music #theatre #arts #shahalam #pj #putrajaya #helpuniversity #kducollege #kdu #universitimalaya #ss15 #uoabusinesspark #uoabusinessexpo2017 #makan #minum #cafe #eventspace
Working on the name and stuff. Im not into the TADA HERE U GO SURPRISE GOTS EVENTS I like changing it as I go with help from you guys. Your feedback has always been valuable to me and Il cherish it by making sure the event was worth the time spent tapping a touch screen. That being said. Working on title Finding out if Shah Alam really needs another event ke? And will people go For food, drinks, and a stage All for RM30. #MakhlukSeni  #openmic  #stage  #music  #theatre  #arts  #shahalam  #pj  #putrajaya  #helpuniversity  #kducollege  #kdu  #universitimalaya  #ss15  #uoabusinesspark  #uoabusinessexpo2017  #makan  #minum  #cafe  #eventspace 
Udah lulus SMA tapi masih bingung mau lanjut kuliah dimana? Atau tertarik jurusan Culinary tapi bingung mau kuliah dimana? 
Yuk, datang aja ke KDU Info Day 2017! .
KDU merupakan salah satu top university di Malaysia yang telah berdiri sejak 1983 dan sudah mendapatkan banyak awards & achievement, khususnya untuk program Hospitality, Tourism & Culinary Arts, Computing & Creative Media, serta Pre-University & Foundation. Gak cuma itu lho, KDU juga memiliki program unggulan lain seperti Business, Communication & Creative Arts, Engineering, dan juga Postgraduate Studies. .
Pada acara Info Day ini, kalian bisa konsultasi lebih banyak dengan Chef Mohd Noor Izam Said, yang merupakan salah satu Senior Chef  Lecturer di KDU Culinary School. 
Langsung datang aja dan bawa transkrip raport kalian ke:
--> Lounge Hotel Aston Samarinda
--> Rabu, 10 Mei 2017
--> Pukul 15.00 – selesai

Untuk informasi lebih lanjut, hubungi nomor 0821-5752-3788 / 0812-5737-1700 (Stephanie) atau bisa juga add id line kami: lingua.knowledge
Be there yaa 😊
.
#kdu #kducollege #kduuniversitycollege #shineseducationlink #linguaknowledge #studyabroad #samarinda
Udah lulus SMA tapi masih bingung mau lanjut kuliah dimana? Atau tertarik jurusan Culinary tapi bingung mau kuliah dimana? Yuk, datang aja ke KDU Info Day 2017! . KDU merupakan salah satu top university di Malaysia yang telah berdiri sejak 1983 dan sudah mendapatkan banyak awards & achievement, khususnya untuk program Hospitality, Tourism & Culinary Arts, Computing & Creative Media, serta Pre-University & Foundation. Gak cuma itu lho, KDU juga memiliki program unggulan lain seperti Business, Communication & Creative Arts, Engineering, dan juga Postgraduate Studies. . Pada acara Info Day ini, kalian bisa konsultasi lebih banyak dengan Chef Mohd Noor Izam Said, yang merupakan salah satu Senior Chef Lecturer di KDU Culinary School. Langsung datang aja dan bawa transkrip raport kalian ke: --> Lounge Hotel Aston Samarinda --> Rabu, 10 Mei 2017 --> Pukul 15.00 – selesai Untuk informasi lebih lanjut, hubungi nomor 0821-5752-3788 / 0812-5737-1700 (Stephanie) atau bisa juga add id line kami: lingua.knowledge Be there yaa 😊 . #kdu  #kducollege  #kduuniversitycollege  #shineseducationlink  #linguaknowledge  #studyabroad  #samarinda 
Calling all KDU College Students.

Have a taste of Australia this season with our delicious Aussie Pie! The crispy classic Australia treats are filled with various type of delicious yet juicy filling that will simply melt in your mouth.

Here's the student reward, by showing your student ID and you will entitle a 30% discount on purchase of any 1 pie with any of a drink!

Available at any #PieHarbour outlets, from Monday to Friday only.

#KDUPieHarbour #KDUCollege #KDUUniversity #KDU #kdustudents
Calling all KDU College Students. Have a taste of Australia this season with our delicious Aussie Pie! The crispy classic Australia treats are filled with various type of delicious yet juicy filling that will simply melt in your mouth. Here's the student reward, by showing your student ID and you will entitle a 30% discount on purchase of any 1 pie with any of a drink! Available at any #PieHarbour  outlets, from Monday to Friday only. #KDUPieHarbour  #KDUCollege  #KDUUniversity  #KDU  #kdustudents 
Advertisement
Korangg, seperti yg dijanjikan, ni kakenol share exercise utk legakan period pain/menstrual cramp. Simple je. Selamat mencubaπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘 #menstrualcramps #menstrualcramprelief #senggugutteruk #senggugutlega #sengguguthilang #sengguguttiadalagi #uitm #uitmshahalam #unisel #unikl #uniten #unitenbangi #ukm #upm #uum #utm #utmkl #usm #upm #universitimalaya #unimas #ums #uia #uiagombak #uiakuantan #kdu #kducollege #sunwaycollege #taylorscollege #limkokwing
Korangg, seperti yg dijanjikan, ni kakenol share exercise utk legakan period pain/menstrual cramp. Simple je. Selamat mencubaπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😘 #menstrualcramps  #menstrualcramprelief  #senggugutteruk  #senggugutlega  #sengguguthilang  #sengguguttiadalagi  #uitm  #uitmshahalam  #unisel  #unikl  #uniten  #unitenbangi  #ukm  #upm  #uum  #utm  #utmkl  #usm  #upm  #universitimalaya  #unimas  #ums  #uia  #uiagombak  #uiakuantan  #kdu  #kducollege  #sunwaycollege  #taylorscollege  #limkokwing 
We had our first company trip to Janda Baik and had the privilege of renting some ATV`s to explore the wonderful jungles of Malaysia. 
#vsco #vscocam #igdaily #coffee #coffeetime #cafe #vibes #vibescfb #kducollege #kduglenmarie #shahalam #glenmarie #food #foodporn #cafe #shahalam #subang