an online Instagram web viewer

#flawless medias

Photos

Mattely in ❤ Liquid Matte by Obsess ( Liquid matte berasaskan Argan oil )
.
PERTAMA DI MALAYSIA
.
Code : nutella/ bubblegum/ marshmallow/ lolipop/ ice cream
.
✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas)
✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2
✅ Tidak Melekit
✅ Kegilaan ramai Makeup artist
✅ Dijamin Halal & Lulus KKM
✅ Mengandungi Vit E & Argan oil.
✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia
.
Untuk dapatkan Lipstick ini boleh 
Whatsapp ke (+60108925715)
.
RM40 exclude postage 
COD : KAPAR | KLANG | SETIA ALAM | AMAN PERDANA | SEMENTA | RANTAU PANJANG 
_

#obsesscosmetics #obsesscosmeticsagentkl#obsesscosmeticsagent#obsessddcushionfoundation #sayajual#sayajualmakeupmalaysia #kecantikan#kualalumpur #makeupmalaysia #flawless#treatmentddcushion #DsObsessKlang #DsObsessKapar #ObsessCod #Obsessliquidmatte
Mattely in ❤ Liquid Matte by Obsess ( Liquid matte berasaskan Argan oil ) . PERTAMA DI MALAYSIA . Code : nutella/ bubblegum/ marshmallow/ lolipop/ ice cream . ✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas) ✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2 ✅ Tidak Melekit ✅ Kegilaan ramai Makeup artist ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ✅ Mengandungi Vit E & Argan oil. ✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia . Untuk dapatkan Lipstick ini boleh Whatsapp ke (+60108925715) . RM40 exclude postage COD : KAPAR | KLANG | SETIA ALAM | AMAN PERDANA | SEMENTA | RANTAU PANJANG _ #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsagentkl #obsesscosmeticsagent #obsessddcushionfoundation  #sayajual #sayajualmakeupmalaysia  #kecantikan #kualalumpur  #makeupmalaysia  #flawless #treatmentddcushion  #DsObsessKlang  #DsObsessKapar  #ObsessCod  #Obsessliquidmatte 
All about the back detail 💋 @mistiko_boutique #Mistiko #boutique #elegance #backdesign #eveningdress #flawless #fashion #sydney #like #share
Advertisement
+Harin IG update of her big sister+

#cl
#gzb
#flawless 
#leechaerin 
#baddestfemale
Asymmetrical maxi dress is always a good choice. Rosegold heels are my favorite! #AboutLastNight
📸: @ivnlannistet
Asymmetrical maxi dress is always a good choice. Rosegold heels are my favorite! #AboutLastNight  📸: @ivnlannistet
🐍🐍🐍
🐍🐍🐍
The most powerful drug is devotion. 💉
The most powerful drug is devotion. 💉
Advertisement
SHALICIOUS FOUNDATION.
...
Alahaaiiii,halus mulus tol skin dia lepas guna foundation nie,😍😍😍..tu laaa belum cuba belum tau penangan dari foundation shalicious nie,bila dah cuba mesti takleh nak move on,orang sebelah pun dari tadi asyik perati je..ye laaa,muka dah peloles,glowing lagi sapa taknak kan??😉..Cara nak guna pun senang je,calit tang pipi,idung,dagu dah dahi..pastu dap..dap..dap..tak guna bedak pun takpe,stay peloles sampai ke malam uooollllss..
.
Lagi satu,foundation ni senang nak cuci,so sape yg muslimah tu boleh try jugak,hehe...senang guna,senang cuci..harga pun cuma rm72(sm) sahaje...raya nak dekat,apa tunggu lagi rembat sekarang na!!!!😘😘
…
Sapa berminat??? Pm/wassap
📲 0148928772 for order
📲 0148928772 for order
…

#beautysecret
#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousmurah 
#beautysecretshaliciousoriginal 
#beautysecretwhitening 
#beautysecretwhiteningandglowing 
#beautysecretshaliousRm60#freepostage 
#putihmelepak#gebugebas#glowing#flawless#supplementterbaik 
#foundationshalicious 
#foundationmurah 
#foundationterbaik 
#foundationShaliciousoriginal 
#shaliciousbeautyfoundation 
#shaliciousbeautysecret 
#shaliciousfoundation 
#beautyshaliciousfoundation
SHALICIOUS FOUNDATION. ... Alahaaiiii,halus mulus tol skin dia lepas guna foundation nie,😍😍😍..tu laaa belum cuba belum tau penangan dari foundation shalicious nie,bila dah cuba mesti takleh nak move on,orang sebelah pun dari tadi asyik perati je..ye laaa,muka dah peloles,glowing lagi sapa taknak kan??😉..Cara nak guna pun senang je,calit tang pipi,idung,dagu dah dahi..pastu dap..dap..dap..tak guna bedak pun takpe,stay peloles sampai ke malam uooollllss.. . Lagi satu,foundation ni senang nak cuci,so sape yg muslimah tu boleh try jugak,hehe...senang guna,senang cuci..harga pun cuma rm72(sm) sahaje...raya nak dekat,apa tunggu lagi rembat sekarang na!!!!😘😘 … Sapa berminat??? Pm/wassap 📲 0148928772 for order 📲 0148928772 for order … #beautysecret  #beautysecretshalicious  #beautysecretshaliciousmurah  #beautysecretshaliciousoriginal  #beautysecretwhitening  #beautysecretwhiteningandglowing  #beautysecretshaliousRm60 #freepostage  #putihmelepak #gebugebas #glowing #flawless #supplementterbaik  #foundationshalicious  #foundationmurah  #foundationterbaik  #foundationShaliciousoriginal  #shaliciousbeautyfoundation  #shaliciousbeautysecret  #shaliciousfoundation  #beautyshaliciousfoundation 
Night out with my sister ____________________________________🖤
#me #bestfriends #family #sister #nightout #instacool #instamood  #beauty #outfitoftheday #beard #flawless #face #hairymen #Thessaloniki #Cologne #love
Sape cakap Booster Whitening tak berkesan?? Tengok ni feedback cust ni.. 3 kapsul je dehhh.. 😘😚
.
Jom Cantik Berjemaah!!!
.
Nak Order ❓
📱WhatsApp - 012 2565092
.

#whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningsupplement #kulitcerah #buangjerawat #buangparut #kolagenputih #bazarpaknil #bazaarpaknil #flawless #sayajualmurah #collagen #skincare #putihgebu #originalboosterwhitening #originalwhitening
#Repost @mychocolatedarlings_ (@get_repost)
・・・
@shantania_beckford 🍫😍 darkskin #darkskingirls #fineassgirls #flawless #flawlessskin  #flawlessmakeup #feminist  #blackwoman #melanin  #melaninpoppin
Advertisement
Salam sygs2 semua !! ..😍😍
.
GRAB YOURS NOW !
.
========================
NEW PROMO PINKISH GLOW SERUM ! 🌹💎💖
.
1) Promo A : RM 70
-Rose 24k gold serum Pinkish Glow
-free postage semenanjung
-free eyemask /lipmask collagen
-free 1 flavour lipbalm
========================
.
#SERUMVIRAL
#PINKISHGLOW .
.
.
Sapa nak lgi tuuuu ! Cepat bnkin skrg ! Stock dah nak habis ye SERUM PINKISH GLOW ni !!
.
======================
Rose 24k Gold Serum Pinkish Glow 💎💖🌹
======================
- Mengurangkan kedutan/ menegangkn & menganjalkan kulit muka
- Merawat kulit kusam dgn kandungan extract rose + extract aloevera + extract apple stem cells + 24k gold
- "Glows effect" dgn serpihan 24k gold dlm serum
- Wangi brbau rose (rose extract)
- Mengecilkan pori2 terbuka
- Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
- Menghilangkan jeragat  dan jerawat
- Menaikkan pipi yg jatuh
- Dijadikan alas foundation untuk efek glowing selama 8 jam dgn kandugan argan oil .
- Ibu mengandung boleh memakai serum
- Halal & sah solat
- Kelulusan /sijil KKM
.
.
=======================================
Cara pakai Rose 24k pinkish glow serum :-
=======================================
- Pakai serum lepas cuci muka.pkai 2 -4 kali smgu pon ok
- Kalau nak pkai mlm gntikn dgn night cream tabita /any skincare (yg ada night cream)
- Kalau nk pakai siang pakai lepas smooth lotion n seblum pkai day cream tabita skincare /any skincare (yg ad day cream)
- Kalau x kluar rumah pakai wktu siang nk pakai serum lepas cuci muka je pon boleh
- Kalau nak pakai makeup .
- serum dipakai slepas smooth lotion tabita skincare /any skincare (yg ad toner) / atau slpas cuci muka & sblum mnggunakn foundation / boleh cmpur sekali dgn foundation
.
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
atau click link diprofile 👆👆
.
Tq
.
THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY ! .
#pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless
Salam sygs2 semua !! ..😍😍 . GRAB YOURS NOW ! . ======================== NEW PROMO PINKISH GLOW SERUM ! 🌹💎💖 . 1) Promo A : RM 70 -Rose 24k gold serum Pinkish Glow -free postage semenanjung -free eyemask /lipmask collagen -free 1 flavour lipbalm ======================== . #SERUMVIRAL  #PINKISHGLOW  . . . Sapa nak lgi tuuuu ! Cepat bnkin skrg ! Stock dah nak habis ye SERUM PINKISH GLOW ni !! . ====================== Rose 24k Gold Serum Pinkish Glow 💎💖🌹 ====================== - Mengurangkan kedutan/ menegangkn & menganjalkan kulit muka - Merawat kulit kusam dgn kandungan extract rose + extract aloevera + extract apple stem cells + 24k gold - "Glows effect" dgn serpihan 24k gold dlm serum - Wangi brbau rose (rose extract) - Mengecilkan pori2 terbuka - Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan - Menghilangkan jeragat dan jerawat - Menaikkan pipi yg jatuh - Dijadikan alas foundation untuk efek glowing selama 8 jam dgn kandugan argan oil . - Ibu mengandung boleh memakai serum - Halal & sah solat - Kelulusan /sijil KKM . . ======================================= Cara pakai Rose 24k pinkish glow serum :- ======================================= - Pakai serum lepas cuci muka.pkai 2 -4 kali smgu pon ok - Kalau nak pkai mlm gntikn dgn night cream tabita /any skincare (yg ada night cream) - Kalau nk pakai siang pakai lepas smooth lotion n seblum pkai day cream tabita skincare /any skincare (yg ad day cream) - Kalau x kluar rumah pakai wktu siang nk pakai serum lepas cuci muka je pon boleh - Kalau nak pakai makeup . - serum dipakai slepas smooth lotion tabita skincare /any skincare (yg ad toner) / atau slpas cuci muka & sblum mnggunakn foundation / boleh cmpur sekali dgn foundation . . ORDER : WHATSAPP 0193611859 ORDER : WHATSAPP 0193611859 ORDER : WHATSAPP 0193611859 . atau click link diprofile 👆👆 . Tq . THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY ! . #pinkishglow  #serum  #serumviral  #flawless  #licin  #kulitlicin  #kulitlembut  #upm  #usm  #uitm  #upsi  #um  #ukm  #serumviral2017  #serumkulit  #serumflawless 
@_summerella_ 💕
@_summerella_ 💕
Advertisement
'Tan it up' all day, errday with your favourites 💕 Thanks for sharing @savannahrosemakeupartistry #playitup #vanit
'Tan it up' all day, errday with your favourites 💕 Thanks for sharing @savannahrosemakeupartistry #playitup  #vanit 
frakenmod! @avidlyfeinc @feenzofficial @dripordievaporium @528_custom @complyfe_tcl @hellfire_coils @complyfe_nation @armageddon_mfg @districtf5ve @twisted.rabbit_duvo_avlb @dripordie_dude_justin @taylor.isaacs @motionlessmotion #armageddon_mfg #528_custom #ekdt #complyfe_nation #cloudgeh #avidlyfeinc #moose #vapergram #dripgram #AVprospect #VapeLife #KnoxVapers #CloudChasers #ModLife #DripMod #StayLoyal #Complyfe #Vape #VapePorn #DripOrDie #Flawless #DripOrDieProspect #MadRabbit
frakenmod! @avidlyfeinc @feenzofficial @dripordievaporium @528_custom @complyfe_tcl @hellfire_coils @complyfe_nation @armageddon_mfg @districtf5ve @twisted.rabbit_duvo_avlb @dripordie_dude_justin @taylor.isaacs @motionlessmotion #armageddon_mfg  #528_custom  #ekdt  #complyfe_nation  #cloudgeh  #avidlyfeinc  #moose  #vapergram  #dripgram  #AVprospect  #VapeLife  #KnoxVapers  #CloudChasers  #ModLife  #DripMod  #StayLoyal  #Complyfe  #Vape  #VapePorn  #DripOrDie  #Flawless  #DripOrDieProspect  #MadRabbit 
Having a (huge) love affair with glasses again 😍 #idkwhy #ilikemycontactstoo #butilkeglassesagain •
•
•
•
•
•
#selfie #selfiesunday #glasses #naturalbeauty #glowing #flawless #pretty #likeforlike #instagood
Makeup 💜
Degradation makeup eyes in pink-purple, pinky blush and nude Lipstick.
💜
💜
💜
#mua #makeup #makeupeyes #eyeshadow #pink #purple #flawless #lovemakeup #makeupgirl #makeupartist #makeupbyme #nightmakeup #professionalmakeup #beautymakeup #makeupworld
Alhamdulillah subuh2 berjaya close deal supplements Kulit Cantik
.
.
ESP
VITAMINS C
VITAMINS E
.
.
Siapa lagi nak order cepat2 whatsapp sis azie okay. Sis nak beli stock harini :)
.
.
011 2118 2294  #kulitputih #kulitcerahberseri #kulitmerah #kulitburn #flawless #getyourdreambody #getyourdreamskin #jerawatbatu #jerawatpasir #breakoutface
Advertisement
Guess who fucking made it on Houston press for the black light slide of 2017!!! 😂💕 omfg fantastic night!!
#live #love #friends #blacklightalide #samhoustonracepark #2k17 #music #dj #colors #slide #water #beautiful #houstonpress #houston #texas #gorgeous #queen #smile #pretty #adorable #flawless #wettshirtcontest #fun #party
Você quer @vestidorosaaa ?  Então segura esse mores! 💕 (disponível em outras cores)
R$ 124,99 
Detalhes do verão! 🦄 💙 
#Turquesa #love #hippie #boho • PRIMAVERA/ VERÃO  2018 • 💕🌹💕 #hippie #boho #bohostyle #verao #brasil #summer #indie #hippiechique 
#flawless #love #lovequotes ⚘🌼🌻🌺⚘🌸🍃🌿🌹
📬 Enviamos pra todo Brasil
📥 Mais informações Inbox 📲 (32)98889-6887 💳 Parcelamos até 3x pelo pague seguro
Decided to do a tribal theme of some sort
 idk......just a little heritage and a little red 😝
*
*
*
*
*
*
#blackgirls #darkskinned #darkskin #beauty #darkskinwomen #prettygirls #melanin #slay #brown #black #brownskin #brownskinned #melaninonfleek #teammelanin #flawless #fleek #blackexcellence #blackqueen #blackgirlsrock #babe #blackbeauties #lightskingirls #beautiful #pretty #cute #makeup #style #natural #model
Alhamdulillah muka makin flawless lepas consume dianz 😍
Alhamdulillah testimoni dianz vitamin
-
nak cantik senang je 😊. HISAP HISAP TERUS CANTIK 💕
-
Nak grab meh ws cepat sebelum habis stock 😍

whatsapp :
📞➡017-9662435
📞➡017-9662435
📞➡017-9662435

#dianzvitamin
#cantik
#flawless
#putih
Alhamdulillah muka makin flawless lepas consume dianz 😍 Alhamdulillah testimoni dianz vitamin - nak cantik senang je 😊. HISAP HISAP TERUS CANTIK 💕 - Nak grab meh ws cepat sebelum habis stock 😍 whatsapp : 📞➡017-9662435 📞➡017-9662435 📞➡017-9662435 #dianzvitamin  #cantik  #flawless  #putih 
Advertisement
Posto posto. Tau la sales Merdeka Toujours dah start today, whatsapp dan DM macam peluru berpandu masuk nak order. Jangan ketinggalan utk dapatkan harga promosi toujours ya!

#SetMerdekaToujours
#sharingtips #toujoursadvanced #suppliment #beauty #healthy #flawless #glowing #malaysia #onlineshop #naturalskin #product #like4like #likeforlike #stockist #supplements #toujour  #beautytips #beautyjunkie
apa yang anda akan dapat bila beli argan oil ini???
.
✅Muka anda mulai glowing
✅parut semakin pudar
✅Rambut semakin bersinar dan berkilat
✅Bibir anda mulai pink kemerahan
✅tumit kaki anda tidak pecah lagi
✅Ruam panas baby anda kini sudah baik
✅kuku anda yang cepat rapuh tu dah kembali pulih
.
Jom rasai perubahannya bersama!
.
Wsp 0192794063 for order👍
Free postage!!!
.
#sayajualarganoil 
#purearganoil
#arganoilmalaysia
#visitmyig #jomshopping #jeragat #parut #instashop #koreanfashion #flawless #rambutgugur #cantik  #trustedseller #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia  #uia  #onlineshopmalaysia #malaysia #uitm
apa yang anda akan dapat bila beli argan oil ini??? . ✅Muka anda mulai glowing ✅parut semakin pudar ✅Rambut semakin bersinar dan berkilat ✅Bibir anda mulai pink kemerahan ✅tumit kaki anda tidak pecah lagi ✅Ruam panas baby anda kini sudah baik ✅kuku anda yang cepat rapuh tu dah kembali pulih . Jom rasai perubahannya bersama! . Wsp 0192794063 for order👍 Free postage!!! . #sayajualarganoil  #purearganoil  #arganoilmalaysia  #visitmyig  #jomshopping  #jeragat  #parut  #instashop  #koreanfashion  #flawless  #rambutgugur  #cantik  #trustedseller  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #uia  #onlineshopmalaysia  #malaysia  #uitm 
make up by @donga_iky 
suka bgt ama nih anak
sexy bgt muka nya
SEXY in RED

yuk booking skrg juga !!!
for info 👇
* bbm : D2109E19
* wa. : 08995121989
* line. : hakiki_piliang
* telp/sms : 08117300333
* second IG @donga_iky

#makeup #makeupartist #MUA #MUAbengkulu #MUAindonesia #MakeUpArtistBengkulu #makeupsoft #makeupcantik #flawless #flawlessmakeup #beautymakeup #makeupnatural #naturallook #makeupparty #makeupwedding #weddingmakeup #makeupnikah #makeupakadnikah #wedding #akadnikah #engagement #pernikahan #hakikipiliang #hakiki_piliang #donga_iky #makeupbyhakikipiliang #makeupbydongaiky
make up by @donga_iky suka bgt ama nih anak sexy bgt muka nya SEXY in RED yuk booking skrg juga !!! for info 👇 * bbm : D2109E19 * wa. : 08995121989 * line. : hakiki_piliang * telp/sms : 08117300333 * second IG @donga_iky #makeup  #makeupartist  #MUA  #MUAbengkulu  #MUAindonesia  #MakeUpArtistBengkulu  #makeupsoft  #makeupcantik  #flawless  #flawlessmakeup  #beautymakeup  #makeupnatural  #naturallook  #makeupparty  #makeupwedding  #weddingmakeup  #makeupnikah  #makeupakadnikah  #wedding  #akadnikah  #engagement  #pernikahan  #hakikipiliang  #hakiki_piliang  #donga_iky  #makeupbyhakikipiliang  #makeupbydongaiky 
New makeup story with @timothyrosado @richardjhernandez_ @beautybyjazmink @andrewgelwicks @bryantvonwoodson and the stunning @jaderoselle at @theindustrymodelmgmtny @pier59studios #makeupbychristophelambenne #makeupartist #makeup #makeupaddict #photoshoot #photography #photographer #model #editorial #hairstylist #style #fashionista #fashionstyle #beauty #beautyaddict #beautiful #studio #stunning #stylish #skin #maccosmetics #fashion #glamour #flawless #nyc #edgy #dope
New makeup story with @timothyrosado @richardjhernandez_ @beautybyjazmink @andrewgelwicks @bryantvonwoodson and the stunning @jaderoselle at @theindustrymodelmgmtny @pier59studios #makeupbychristophelambenne  #makeupartist  #makeup  #makeupaddict  #photoshoot  #photography  #photographer  #model  #editorial  #hairstylist  #style  #fashionista  #fashionstyle  #beauty  #beautyaddict  #beautiful  #studio  #stunning  #stylish  #skin  #maccosmetics  #fashion  #glamour  #flawless  #nyc  #edgy  #dope 
Advertisement
Lovely doll @sophie.elisaa is wearing #wigisfashion long wavy blonde fashion wig PL471🎀🎀Click to wigisfashion.com and see more beautiful wigs!
#fashion #fashionwig #wig #hairstyles #blonde #blondehair #cool #makeup #rock #drag #dragqueen #goth #gorgeous #Stunning #beauty #gothic #queen #trendy #flawless #cute #adorable #lovely #kawaii #doll
Special request by Naomi "Makeup Tann" 😁
nuansa serba chocolateee ala buleeeee 😍😍😍 #cantikkebangetannn 😍😍😍 Open appoinment for
•Makeup
•Hairdo
•Haircut
•Haircolour
•Eyelash Extension
Available for service n course for kids "start age 6th, teenager to adult.
To makeup yourself / others (basic-professional-commercial) 
Lets make your appointment now😄👇
@rosida_sanyoto_mua
@touchofbeautyindonesia
📩081230858232 (line/wa)
📩277F855B
Fb: Rosida Sanyoto
Path : RosidaSanyoto

Thank you 😆😁 #tenning
#makeupthematic
#makeupeffects
#makeuptan
#makeuptann
#tanmakeup
#tannmakeup
#makeupabg
#makeupremaja
#makeupbule
#brownse
#brown
#beautyfull
#flawless
#georgeous
#muasby
#muasurabaya
#makeupartistsby
#makeupartistsurabaya
#sbymua
#sbymakeupartist
#surabayamakeupartist
#surabayamua
#makeupsurabaya
#makeupsby
#sbymakeup
#surabayamakeup
#beautymaker
#makeupartistworldwide
Special request by Naomi "Makeup Tann" 😁 nuansa serba chocolateee ala buleeeee 😍😍😍 #cantikkebangetannn  😍😍😍 Open appoinment for •Makeup •Hairdo •Haircut •Haircolour •Eyelash Extension Available for service n course for kids "start age 6th, teenager to adult. To makeup yourself / others (basic-professional-commercial) Lets make your appointment now😄👇 @rosida_sanyoto_mua @touchofbeautyindonesia 📩081230858232 (line/wa) 📩277F855B Fb: Rosida Sanyoto Path : RosidaSanyoto Thank you 😆😁 #tenning  #makeupthematic  #makeupeffects  #makeuptan  #makeuptann  #tanmakeup  #tannmakeup  #makeupabg  #makeupremaja  #makeupbule  #brownse  #brown  #beautyfull  #flawless  #georgeous  #muasby  #muasurabaya  #makeupartistsby  #makeupartistsurabaya  #sbymua  #sbymakeupartist  #surabayamakeupartist  #surabayamua  #makeupsurabaya  #makeupsby  #sbymakeup  #surabayamakeup  #beautymaker  #makeupartistworldwide 
HAN-YEON Magnetic Pulling Mask

Witness this magical product in action... :) It pulls away impurities and dead skin cells, help to tighten pores and at the same time retains moisture and nutrients on our skin leaving us with glowing and flawless skin as the result.
🌸NO MORE COVERAGE
🌸NO MORE PHOTO FILTER
🌸REVEAL UR REAL HEALTHY SKIN

Get yours now at
www.shopee.com.my/likyunzhu

#hanyeon
#magnetic #claymask #mud #deadseamud #korean #skincare #beautyproduct #flawless #healthy #glowing #elasticity #youth #tightenpores
HAN-YEON Magnetic Pulling Mask Witness this magical product in action... :) It pulls away impurities and dead skin cells, help to tighten pores and at the same time retains moisture and nutrients on our skin leaving us with glowing and flawless skin as the result. 🌸NO MORE COVERAGE 🌸NO MORE PHOTO FILTER 🌸REVEAL UR REAL HEALTHY SKIN Get yours now at www.shopee.com.my/likyunzhu #hanyeon  #magnetic  #claymask  #mud  #deadseamud  #korean  #skincare  #beautyproduct  #flawless  #healthy  #glowing  #elasticity  #youth  #tightenpores 
My attempt at a #makeupmess #flatlay what do you think?😍😍some of my favorite #makeup items from @tartecosmetics @colourpopcosmetics @nyxcosmetics @artistcouture @narsissist @wetnwildbeauty @milanicosmetics
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
#tartecosmetics
#slaywithclay #rethinknatural #milanicosmetics #anastasiabeverlyhills #norvina @norvina #makeupgame #instamakeup #makeupgoals #instadaily #goodnight #motd #instalike #instaglam #makeuplife #makeupaddict #makeupjunkie #flawless #slave2beauty #fleeektown #followforfollow #bblogger #makeupblogger #beautyaddicts #beautybloggers
My attempt at a #makeupmess  #flatlay  what do you think?😍😍some of my favorite #makeup  items from @tartecosmetics @colourpopcosmetics @nyxcosmetics @artistcouture @narsissist @wetnwildbeauty @milanicosmetics . . . . . . . . . . . . . . #tartecosmetics  #slaywithclay  #rethinknatural  #milanicosmetics  #anastasiabeverlyhills  #norvina  @norvina #makeupgame  #instamakeup  #makeupgoals  #instadaily  #goodnight  #motd  #instalike  #instaglam  #makeuplife  #makeupaddict  #makeupjunkie  #flawless  #slave2beauty  #fleeektown  #followforfollow  #bblogger  #makeupblogger  #beautyaddicts  #beautybloggers 
closing out this weekend. already looking forward to monday. so much funsies coming up this week. it's gonna be lit. never live the same day twice! 🔥
#blessed #rize #flawless #tings #clutch #move #neon #zoe #ilysb #johnnyswim #legend #losangeles
Advertisement
👫Laki/Gurl, MISS V🙈,CIK TIAK, KAKI, TANGAN, MUKA, Mengandung👶...?? 📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌 Jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? Asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋 . 
Incik puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉 Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱 . 
Meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 Baek punya product utk hilangkan bu.lu bu.lu kita tanpa perlu ber.cu.kur 😍😍. . Setiap hari incik balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi... . 
Tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. Diperbuat khas untuk semua bu.lu2 di seluruh badan kita. Cara nya semudah ABC..!💪💪 .

LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆) CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉 . 
Berminat...??? 🌸🌹💋 APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦 JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖 . 💌  PM SY TERUS  atau 📱WASSUP "CW" ke +60176030833 🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹

#candywaxbyrheaazuri #CandywaxHairRemoval #candywax #candywaxmurah #flawless #gebu #bazar #bazarpaknill
👫Laki/Gurl, MISS V🙈,CIK TIAK, KAKI, TANGAN, MUKA, Mengandung👶...?? 📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌 Jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? Asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋 . Incik puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉 Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱 . Meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 Baek punya product utk hilangkan bu.lu bu.lu kita tanpa perlu ber.cu.kur 😍😍. . Setiap hari incik balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi... . Tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. Diperbuat khas untuk semua bu.lu2 di seluruh badan kita. Cara nya semudah ABC..!💪💪 . LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆) CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉 . Berminat...??? 🌸🌹💋 APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦 JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖 . 💌 PM SY TERUS atau 📱WASSUP "CW" ke +60176030833 🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹 #candywaxbyrheaazuri  #CandywaxHairRemoval  #candywax  #candywaxmurah  #flawless  #gebu  #bazar  #bazarpaknill 
Bumpers painted trim around the grill painted just need a few more things and it'll be complete. #08 #gmc #sierra #2500hd #duramax #duramaxlife #dieseltrucks #liftedlifestyle #truckporn #trucknation #love #painted #truck #flawless #beautiful #gorgeous #itslit
👫Laki/Gurl, MISS V🙈,CIK TIAK, KAKI, TANGAN, MUKA, Mengandung👶...?? 📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌 Jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? Asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋 . 
Incik puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉 Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱 . 
Meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 Baek punya product utk hilangkan bu.lu bu.lu kita tanpa perlu ber.cu.kur 😍😍. . Setiap hari incik balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi... . 
Tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. Diperbuat khas untuk semua bu.lu2 di seluruh badan kita. Cara nya semudah ABC..!💪💪 .

LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆) CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉 . 
Berminat...??? 🌸🌹💋 APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦 JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖 . 💌  PM SY TERUS  atau 📱WASSUP "CW" ke +60176030833 🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹

#candywaxbyrheaazuri #CandywaxHairRemoval #candywax #candywaxmurah #flawless #gebu #bazar #bazarpaknill
👫Laki/Gurl, MISS V🙈,CIK TIAK, KAKI, TANGAN, MUKA, Mengandung👶...?? 📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌 Jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? Asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋 . Incik puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉 Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱 . Meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 Baek punya product utk hilangkan bu.lu bu.lu kita tanpa perlu ber.cu.kur 😍😍. . Setiap hari incik balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi... . Tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. Diperbuat khas untuk semua bu.lu2 di seluruh badan kita. Cara nya semudah ABC..!💪💪 . LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆) CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉 . Berminat...??? 🌸🌹💋 APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦 JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖 . 💌 PM SY TERUS atau 📱WASSUP "CW" ke +60176030833 🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹 #candywaxbyrheaazuri  #CandywaxHairRemoval  #candywax  #candywaxmurah  #flawless  #gebu  #bazar  #bazarpaknill 
Assalamualaikum 🤗🤗🤗🤗
.
.
Bangun pagi dengan kulit wajah yang berseri tanpa minyak... Bestnya...
.
.
Itu Sebab penangan Wow! Serum....
Tak percaya...??🤔🤔🤔
.
.
Yang tak pecaya boleh la cuba dulu...
.
.
Belum cuba belum tahu..
.
.
CLEARANCE STOCK MASIH BERJALAN..
STOCK LIMITED TAU...
.
.
DAPATKAN DENGAN HARGA YANG WOW...
RM16 exclude postage..
.
.

#wowserum 
#wowserumtestimoni 
#teamnanad
#wowserumjb
#ivorysecret 
#ivorysecrethq 
#terlajaklaris 
#flawless
#Serummurah
#produkmuslim
#luxuryfoundationbyivorysecret 
#luxuryfoundation 
#promolagi
#codjb
Assalamualaikum 🤗🤗🤗🤗 . . Bangun pagi dengan kulit wajah yang berseri tanpa minyak... Bestnya... . . Itu Sebab penangan Wow! Serum.... Tak percaya...??🤔🤔🤔 . . Yang tak pecaya boleh la cuba dulu... . . Belum cuba belum tahu.. . . CLEARANCE STOCK MASIH BERJALAN.. STOCK LIMITED TAU... . . DAPATKAN DENGAN HARGA YANG WOW... RM16 exclude postage.. . . #wowserum  #wowserumtestimoni  #teamnanad  #wowserumjb  #ivorysecret  #ivorysecrethq  #terlajaklaris  #flawless  #Serummurah  #produkmuslim  #luxuryfoundationbyivorysecret  #luxuryfoundation  #promolagi  #codjb 
JERAWAT CEPAT KECUT & MUKA TAK BERMINYAK 😙
.
'Siss, fungsi belleza ni untuk putihkan kulit je ke? Yang lain2 takde ?'
.
Siapa cakap takde? Cuba baca feedback atas ni. Baru je consume 11 sachet belleza, tapi muka dah tak berminyak macam selalu. Bukan tu je, jerawat yang ada pun cepat je kecut. Selalu kalau jerawat yang kecut sendiri ni tak tinggalkan parut tau.

Best kan ? All in one. Dah la boleh putihkan 2x ganda, muka tak berminyak dah, jerawat cepat kecut pulak, dah tentu2 takde parut. Wahhh happynya rasa dapat feedback cust macam ni.

Nak cuba ? Whatsapp pyka 01222396911😚 .
.
.

#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo #Teamlily #Theladiesz #TeamEllyaney"
JERAWAT CEPAT KECUT & MUKA TAK BERMINYAK 😙 . 'Siss, fungsi belleza ni untuk putihkan kulit je ke? Yang lain2 takde ?' . Siapa cakap takde? Cuba baca feedback atas ni. Baru je consume 11 sachet belleza, tapi muka dah tak berminyak macam selalu. Bukan tu je, jerawat yang ada pun cepat je kecut. Selalu kalau jerawat yang kecut sendiri ni tak tinggalkan parut tau. Best kan ? All in one. Dah la boleh putihkan 2x ganda, muka tak berminyak dah, jerawat cepat kecut pulak, dah tentu2 takde parut. Wahhh happynya rasa dapat feedback cust macam ni. Nak cuba ? Whatsapp pyka 01222396911😚 . . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo  #Teamlily  #Theladiesz  #TeamEllyaney "
Advertisement
KEBAIKAN YANG ADA PADA BC CREAM FOUNDATION ???
.
.
Now I akan share salah satu kandungan yang ada pada BC CREAM ni. .
.
💕membantu melambatkan penuaan.
💕memulihkan tekstur dan tona kulit.
💕merawat dan mencegah parut
💕sebagai antioksida yg menjaga dan membaiki kulit,neutralkan radikal bebas dan kerosakan sel.
💕mencegah premature aging(tua sebelum usia)
💕mencegah pembentukan kedutan.
💕memudarkan parut jerawat.
.
.
Haaa vitamin E saaaaaaaaaangat lah bagus untuk muka kita tau. Jom ! jom ! semua cantik sambil merawat kulit dengan DYXY Cosmetic 🌺🌺
.
.
#dyxyfacemistgreentea #facemistgreentea #brushgemokmel #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream  #teamdyxy #basicmakeup #makeup #dyxyoriginal #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dyxyteamKI #dyxyteamkakida #dyxyselangor #dyxysabah #dyxysarawak
.
01116904792📲
01116904792📲
01116904792📲
KEBAIKAN YANG ADA PADA BC CREAM FOUNDATION ??? . . Now I akan share salah satu kandungan yang ada pada BC CREAM ni. . . 💕membantu melambatkan penuaan. 💕memulihkan tekstur dan tona kulit. 💕merawat dan mencegah parut 💕sebagai antioksida yg menjaga dan membaiki kulit,neutralkan radikal bebas dan kerosakan sel. 💕mencegah premature aging(tua sebelum usia) 💕mencegah pembentukan kedutan. 💕memudarkan parut jerawat. . . Haaa vitamin E saaaaaaaaaangat lah bagus untuk muka kita tau. Jom ! jom ! semua cantik sambil merawat kulit dengan DYXY Cosmetic 🌺🌺 . . #dyxyfacemistgreentea  #facemistgreentea  #brushgemokmel  #bccream  #bccreammalaysia  #foundation  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #dyxylover  #facemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #teamdyxy  #basicmakeup  #makeup  #dyxyoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #kulitflawless  #takbercapuk  #kulitglowing  #tahanlebih8jam  #dyxyteamKI  #dyxyteamkakida  #dyxyselangor  #dyxysabah  #dyxysarawak  . 01116904792📲 01116904792📲 01116904792📲
RATAH KE MINUM KE BUAT MANDI 👻👻👻 -
-
ESP HOT ITEM, HOT DEMAND....
Selalu sangat habesssss 👻
-

Ini bermakna sudah ramai yang dah menggilaa dengan ESP 😂 Mahu tak menggila cer tengok khasiat dan kelebihannya :
-
-
🌸Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda).
-
-
🌸Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal.
-
-
🌸Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera).
-
-
🌸Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot.
-
-
🌸Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum.)
-
-
🌸Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang.
-
-
🌸Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran.
-
-
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? -
-
Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga.
-
Nak cuba?
-
-
bycikjanmazlan
0172720122
-
#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleehargaspecial
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#abangbombailoveyou
#muashahalam
#espmurah
#codkualaterengganu
#collagenshaklee
#collagen
#flawless
#kulitcantik
#gebugebas
#espshakleeoriginal
#resepiespbycikjan
RATAH KE MINUM KE BUAT MANDI 👻👻👻 - - ESP HOT ITEM, HOT DEMAND.... Selalu sangat habesssss 👻 - Ini bermakna sudah ramai yang dah menggilaa dengan ESP 😂 Mahu tak menggila cer tengok khasiat dan kelebihannya : - - 🌸Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda). - - 🌸Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal. - - 🌸Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera). - - 🌸Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot. - - 🌸Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum.) - - 🌸Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang. - - 🌸Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran. - - Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? - - Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga. - Nak cuba? - - bycikjanmazlan 0172720122 - #shaklee  #supplements  #cantik  #kulitcerah  #promo  #murah  #shakleemurah  #shakleeterengganu  #shakleehargaspecial  #promoshaklee  #sayajualmurah  #vitamin  #shakleeeffect  #espshaklee  #abangbombailoveyou  #muashahalam  #espmurah  #codkualaterengganu  #collagenshaklee  #collagen  #flawless  #kulitcantik  #gebugebas  #espshakleeoriginal  #resepiespbycikjan 
@missleekong ❤
@missleekong ❤
Advertisement
Fuck the haters, we flawless. 💁🏽 Model: @_silentlucidity_ 
#fuckhaters #portraitphotography #flawless
GADIS INDIA CONSUME 8 SACHET, DAH CERAH

Siapa kata takde gadis India yang cuba Belleza Collagen? Haa ni salah sorang pengguna India yang puas hati sangat dengan Belleza Collagen

Baru consume 8 sachet, dah nampak kesan. Walaupun tak ketara sangat kesan dia, tapi ada beza kan tona kulit dia sebelum dan selepas consume Belleza Collagen😍

Siapa nak harga promosi Belleza Collagen? Whatsapp pyka 0122396911 😚
.
.
#SusuMaaez #BellezaColagen #Sofieyabeauty #Kulitcantik #Kulitsihat #Susukambing #Susukurma #Ibudananak #Sususeisikeluarga #Flawless #Glowing #Putihgebu #Cantikdansihat #Gastrik #Senggugut #Jerawat #Merdekasales #Merdekapromo #Teamlily #Theladiesz #TeamEllyaney"
GADIS INDIA CONSUME 8 SACHET, DAH CERAH Siapa kata takde gadis India yang cuba Belleza Collagen? Haa ni salah sorang pengguna India yang puas hati sangat dengan Belleza Collagen Baru consume 8 sachet, dah nampak kesan. Walaupun tak ketara sangat kesan dia, tapi ada beza kan tona kulit dia sebelum dan selepas consume Belleza Collagen😍 Siapa nak harga promosi Belleza Collagen? Whatsapp pyka 0122396911 😚 . . #SusuMaaez  #BellezaColagen  #Sofieyabeauty  #Kulitcantik  #Kulitsihat  #Susukambing  #Susukurma  #Ibudananak  #Sususeisikeluarga  #Flawless  #Glowing  #Putihgebu  #Cantikdansihat  #Gastrik  #Senggugut  #Jerawat  #Merdekasales  #Merdekapromo  #Teamlily  #Theladiesz  #TeamEllyaney "
Mrs. barbara photoshoot @photoworkstudio 💙💙💙💙
Mrs. barbara photoshoot @photoworkstudio 💙💙💙💙
Advertisement
All I want is to have a kitten and it's killing me that I can't have one☹
#kitten #cat #love #beautiful #cute #adorable #pretty #greeneyes #catlover #queen #inspire #flawless #gorgeous #pets #animal #glasses #curlyhair #happy #sad #confused
A CLEAN FACE + WRAPPING + 
IT WORKS FAMILY CALL = 
DOUBLE FAST START BONUSES!!! 😜💁🏽🙃 LET'S CELEBRATE CHANGING LIVES! 💋
#IAMWINNINGEVERYDAY #STEPSTOSUCCESS
#ILOVEMYSKINCARE #FLAWLESS
#MILLIONAIRESACADEMY 💕 #ILOVEITWORKS

I Earned $1200 in the Month of July and $900 already in August just in BONUSES and the Month isn't even over! 👅

JOIN ME! I am Really So EXCITED to help YOU!
CrownedForSuccessCircle•Com
@sheribooo is a game of thrones fan too! And we both love eyebrows 😍 ....................................................................................
🖊 Semi- Permanent Ombré Brows w/ complimentary "Touch up" 4-8 weeks after initial session. Ombré brows are suitable for everyone with full or no hair! We DO NOT remove hair on the tattooed areas because we want to mimic a natural powdered brow.
✨ ABD only uses the top of the line inks & products to give our clients the best brows results.
📧 Email Info@advancedbrowdesign.com for booking inquiries.
💰 $50 deposit is required to set an appointment date, that amount will be applied to the remaining balance which will be due the day of the appointment.
📃 Consultation will be done on the day of your appointment.
⏱ 2.5-3 hour session.
👍🏻 NEAR PAINLESS! It shouldn't hurt! Advanced and top of the line topical numbing cream is used to minimize any discomfort.
🙌🏻 Less invasive than microblading and the healed results are more predictable.
💆🏻 Fades 40-60 %. Brows will fade into a natural powder finish!
⏳ Last 16 months- 3 years!! Just like getting your hair colored, we recommend yearly "Color Boost" appointments for brow maintenance!
💻 Visit our website for more info on our services.
.................................................................................... #flawless #eyebrowgame #sdbrows #sandiegobrows #eyebrows #powderedbrows #semipermanentmakeup #semipermanentbrows #browenhancement #advancedbrowdesign #3deyebrows #3dbrows #sandiego #brows #lajolla #microblading #browshaping #browsonfleek #browtattoo #browexpert #browspecialist #exploresandiego  #sandiegobrowcommittee #ombrebrows #browtransformation #chrisdauzbrows #sandiegoeyebrows #micropigmentation #micropigmentationbrows #micropigmentationartist #microblading
@sheribooo is a game of thrones fan too! And we both love eyebrows 😍 .................................................................................... 🖊 Semi- Permanent Ombré Brows w/ complimentary "Touch up" 4-8 weeks after initial session. Ombré brows are suitable for everyone with full or no hair! We DO NOT remove hair on the tattooed areas because we want to mimic a natural powdered brow. ✨ ABD only uses the top of the line inks & products to give our clients the best brows results. 📧 Email Info@advancedbrowdesign.com for booking inquiries. 💰 $50 deposit is required to set an appointment date, that amount will be applied to the remaining balance which will be due the day of the appointment. 📃 Consultation will be done on the day of your appointment. ⏱ 2.5-3 hour session. 👍🏻 NEAR PAINLESS! It shouldn't hurt! Advanced and top of the line topical numbing cream is used to minimize any discomfort. 🙌🏻 Less invasive than microblading and the healed results are more predictable. 💆🏻 Fades 40-60 %. Brows will fade into a natural powder finish! ⏳ Last 16 months- 3 years!! Just like getting your hair colored, we recommend yearly "Color Boost" appointments for brow maintenance! 💻 Visit our website for more info on our services. .................................................................................... #flawless  #eyebrowgame  #sdbrows  #sandiegobrows  #eyebrows  #powderedbrows  #semipermanentmakeup  #semipermanentbrows  #browenhancement  #advancedbrowdesign  #3deyebrows  #3dbrows  #sandiego  #brows  #lajolla  #microblading  #browshaping  #browsonfleek  #browtattoo  #browexpert  #browspecialist  #exploresandiego  #sandiegobrowcommittee  #ombrebrows  #browtransformation  #chrisdauzbrows  #sandiegoeyebrows  #micropigmentation  #micropigmentationbrows  #micropigmentationartist  #microblading 
I absolutely adore seeing you every day 💙
#flawless #nature #beautiful #mountains #perfect #photography #vsco #vscocam
PENGGANTI BEDAK...!!! ✔foundation by DMS☄☄☄
💐4D cream
💐5D cream
💐CC cream
✔boleh jd cream muka
✔penghalang UV matahari
✔muka jd glowing
✔muka lebih putih
✔yg pernah pakai foundation by DMS mesti takkn Pakai foundation lain...❤️ JUST KLIK LINK DIBWH TERUS BOLEH WASSAP 
www.wasap.my/60197992245 
#Hari2Gojes #Dms360 #AgentWanted #DropshipWanted #StokisMuar #StokisBatuPahat #trustedseller #RejimKecantikkan #flawlessskin #flawless #JomGlowing #Monday #fairskin #JanganMengata #AwetMuda #StayYoung #StayPretty #Muda #DmsViral #StokisBesarMuar #StokisBesarBatuPahat #DmsExclusive
PENGGANTI BEDAK...!!! ✔foundation by DMS☄☄☄ 💐4D cream 💐5D cream 💐CC cream ✔boleh jd cream muka ✔penghalang UV matahari ✔muka jd glowing ✔muka lebih putih ✔yg pernah pakai foundation by DMS mesti takkn Pakai foundation lain...❤️ JUST KLIK LINK DIBWH TERUS BOLEH WASSAP www.wasap.my/60197992245 #Hari2Gojes  #Dms360  #AgentWanted  #DropshipWanted  #StokisMuar  #StokisBatuPahat  #trustedseller  #RejimKecantikkan  #flawlessskin  #flawless  #JomGlowing  #Monday  #fairskin  #JanganMengata  #AwetMuda  #StayYoung  #StayPretty  #Muda  #DmsViral  #StokisBesarMuar  #StokisBesarBatuPahat  #DmsExclusive 
Advertisement
Be You. Do You. For You. 👸🏽👑🦄 #sweethoney #cute #sexy #queen #smile #behappy #doyou #sexy #camsoda #lovely #flawless #naturalhair #unique #ceo #wifey #wifeymaterial #milf #beyou
Assalamualaikum & Salam sejahtera..
.
Berita Baik!!!!
Tahukah anda 99% Kuasa pembeli adalah golongan wanita.!
.
Kini misi pencarian stokis terawal di seluruh negeri kini bermula 🤠
.
Kepada anda yg berminat menjadi stokis@team leader kami yg terawal. tawaran harga stokis@team leader khas utk anda masih kami aktif kan sebelum perasmian produk dilancarkan.
.
Ini lah masa & peluang untuk anda mengali lubuk emas.nak tunggu sampai bila...? tunggu besok? lusa? tahun depan? tengok dulu lah? .
Bro..Sis.. 2017 kan zaman ekonomi yg mencabar..😂😂😂
.
Jadi mengapa tunggu lagi !!!
.
Jadilah orang yang terawal & sebahagian keluarga HZLegacy Cosmetics dari pada kami.
.
.
.
.

Siapakah yang layak menyertai PELUANG ini ? ✴ Individu yang ingin mengubah taraf kehidupan nya.
✴ Individu yang mempunyai modal tetapi masih pening & tidak jumpa jalan untuk berniaga.
✴Agen insuran.broker.juru runding kesihatan&kecantikan.
✴Pesara.
.
.
.
.
Jangan bazirkan masa anda terlalu lama !
bertindak segera & rebut peluang keemasan ini dengan sebaik yang mungkin.

untuk maklumat lanjut tentang;

STRATEGI
MISI
PASARAN
PERIKLANAN
SYARIKAT
MODAL
KERTAS KERJA
INSENTIF
DLL
.
sila hubungi di talian Hotline kami 01333 55991
.
InsyAllah kami akan memberikan perhatian & fokus kepada stokis@team leader yg terawal 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽
.
.
#hzlegacy #hzfamily #hzbillionaireclub #hzserum #jenamasendiri #staytuned #giveaway #youngentrepreneur #malaysia #kualalumpur  #flawless #stokis #agen #dropship #marketing #topsales #HZLegacygroup #signupnow #kuasapembeli
Assalamualaikum & Salam sejahtera.. . Berita Baik!!!! Tahukah anda 99% Kuasa pembeli adalah golongan wanita.! . Kini misi pencarian stokis terawal di seluruh negeri kini bermula 🤠 . Kepada anda yg berminat menjadi stokis@team leader kami yg terawal. tawaran harga stokis@team leader khas utk anda masih kami aktif kan sebelum perasmian produk dilancarkan. . Ini lah masa & peluang untuk anda mengali lubuk emas.nak tunggu sampai bila...? tunggu besok? lusa? tahun depan? tengok dulu lah? . Bro..Sis.. 2017 kan zaman ekonomi yg mencabar..😂😂😂 . Jadi mengapa tunggu lagi !!! . Jadilah orang yang terawal & sebahagian keluarga HZLegacy Cosmetics dari pada kami. . . . . Siapakah yang layak menyertai PELUANG ini ? ✴ Individu yang ingin mengubah taraf kehidupan nya. ✴ Individu yang mempunyai modal tetapi masih pening & tidak jumpa jalan untuk berniaga. ✴Agen insuran.broker.juru runding kesihatan&kecantikan. ✴Pesara. . . . . Jangan bazirkan masa anda terlalu lama ! bertindak segera & rebut peluang keemasan ini dengan sebaik yang mungkin. untuk maklumat lanjut tentang; STRATEGI MISI PASARAN PERIKLANAN SYARIKAT MODAL KERTAS KERJA INSENTIF DLL . sila hubungi di talian Hotline kami 01333 55991 . InsyAllah kami akan memberikan perhatian & fokus kepada stokis@team leader yg terawal 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽 . . #hzlegacy  #hzfamily  #hzbillionaireclub  #hzserum  #jenamasendiri  #staytuned  #giveaway  #youngentrepreneur  #malaysia  #kualalumpur  #flawless  #stokis  #agen  #dropship  #marketing  #topsales  #HZLegacygroup  #signupnow  #kuasapembeli 
Advertisement
QOTD: When do you think TS6 is coming?
AOTD: Honestly if it's supposed to be called "eclipse" then maybe tomorrow. If so then that would be iconic.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
🌟 #taylor #swift #taylorswift #music #taylornation #taytay #taylorswiftstyle #taylor_swift #singer #singing #song #instagood #swifties #sweet #cute #beautiful #love #girl #pretty #swiftie #flawless #awesome #tswift #lovesong
Let me work on your beautiful face and happy skin today! FlawlessNation :) Life And lifestyle boss | God | gift | local | travel | #nomakeup #dryskin #instagood #love #peels #skinperfect #beauty #acne #chic  #facial #california #antioxidant #acnescars #happyskin #highfrequency #makeup #skincare #instaskincare #esthetician #spa #oilyskin #flawless #young #happy #lashes #happy #collagen #skin #beautyskin #beautiful #handsome
Assalamualaikum & Salam sejahtera..
.
Berita Baik!!!!
Tahukah anda 99% Kuasa pembeli adalah golongan wanita.!
.
Kini misi pencarian stokis terawal di seluruh negeri kini bermula 🤠
.
Kepada anda yg berminat menjadi stokis@team leader kami yg terawal. tawaran harga stokis@team leader khas utk anda masih kami aktif kan sebelum perasmian produk dilancarkan.
.
Ini lah masa & peluang untuk anda mengali lubuk emas.nak tunggu sampai bila...? tunggu besok? lusa? tahun depan? tengok dulu lah? .
Bro..Sis.. 2017 kan zaman ekonomi yg mencabar..😂😂😂
.
Jadi mengapa tunggu lagi !!!
.
Jadilah orang yang terawal & sebahagian keluarga HZLegacy Cosmetics dari pada kami.
.
.
.
.

Siapakah yang layak menyertai PELUANG ini ? ✴ Individu yang ingin mengubah taraf kehidupan nya.
✴ Individu yang mempunyai modal tetapi masih pening & tidak jumpa jalan untuk berniaga.
✴Agen insuran.broker.juru runding kesihatan&kecantikan.
✴Pesara.
.
.
.
.
Jangan bazirkan masa anda terlalu lama !
bertindak segera & rebut peluang keemasan ini dengan sebaik yang mungkin.

untuk maklumat lanjut tentang;

STRATEGI
MISI
PASARAN
PERIKLANAN
SYARIKAT
MODAL
KERTAS KERJA
INSENTIF
DLL
.
sila hubungi di talian Hotline kami 01333 55991
.
InsyAllah kami akan memberikan perhatian & fokus kepada stokis@team leader yg terawal 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽
.
.
#hzlegacy #hzfamily #hzbillionaireclub #hzserum #jenamasendiri #staytuned #giveaway #youngentrepreneur #malaysia #kualalumpur  #flawless #stokis #agen #dropship #marketing #topsales #HZLegacygroup #signupnow #kuasapembeli
Assalamualaikum & Salam sejahtera.. . Berita Baik!!!! Tahukah anda 99% Kuasa pembeli adalah golongan wanita.! . Kini misi pencarian stokis terawal di seluruh negeri kini bermula 🤠 . Kepada anda yg berminat menjadi stokis@team leader kami yg terawal. tawaran harga stokis@team leader khas utk anda masih kami aktif kan sebelum perasmian produk dilancarkan. . Ini lah masa & peluang untuk anda mengali lubuk emas.nak tunggu sampai bila...? tunggu besok? lusa? tahun depan? tengok dulu lah? . Bro..Sis.. 2017 kan zaman ekonomi yg mencabar..😂😂😂 . Jadi mengapa tunggu lagi !!! . Jadilah orang yang terawal & sebahagian keluarga HZLegacy Cosmetics dari pada kami. . . . . Siapakah yang layak menyertai PELUANG ini ? ✴ Individu yang ingin mengubah taraf kehidupan nya. ✴ Individu yang mempunyai modal tetapi masih pening & tidak jumpa jalan untuk berniaga. ✴Agen insuran.broker.juru runding kesihatan&kecantikan. ✴Pesara. . . . . Jangan bazirkan masa anda terlalu lama ! bertindak segera & rebut peluang keemasan ini dengan sebaik yang mungkin. untuk maklumat lanjut tentang; STRATEGI MISI PASARAN PERIKLANAN SYARIKAT MODAL KERTAS KERJA INSENTIF DLL . sila hubungi di talian Hotline kami 01333 55991 . InsyAllah kami akan memberikan perhatian & fokus kepada stokis@team leader yg terawal 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽 . . #hzlegacy  #hzfamily  #hzbillionaireclub  #hzserum  #jenamasendiri  #staytuned  #giveaway  #youngentrepreneur  #malaysia  #kualalumpur  #flawless  #stokis  #agen  #dropship  #marketing  #topsales  #HZLegacygroup  #signupnow  #kuasapembeli