an online Instagram web viewer

#bajumuslimah medias

Photos

NEW LIBBY
Material : wolfis
Price : Rp 70.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
ZAVIKA TUNIK

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 100 cm
Lingkar ketiak 50 cm
Panjang lengan 57 cm
Bahan babyterry kombinasi katun polos
(Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang)

IDR : 135.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
ZAVIKA TUNIK Ket : Ld 100 cm Panjang 100 cm Lingkar ketiak 50 cm Panjang lengan 57 cm Bahan babyterry kombinasi katun polos (Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang) IDR : 135.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
MARBELLA DRESS GREY - PINK
Material : balotelly
Price : Rp 95.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
Advertisement
ZAVIKA TUNIK

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 100 cm
Lingkar ketiak 50 cm
Panjang lengan 57 cm
Bahan babyterry kombinasi katun polos
(Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang)

IDR : 135.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
ZAVIKA TUNIK Ket : Ld 100 cm Panjang 100 cm Lingkar ketiak 50 cm Panjang lengan 57 cm Bahan babyterry kombinasi katun polos (Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang) IDR : 135.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
MARBELLA DRESS TOSCA - GREY
Material : balotelly
Price : Rp 95.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Cantik kan blouse ni? Kecantikan adalah hak milik setiap insan.. Gituwww
.
Kalau beli ni, kecantikan tu memang milik korang. Hahaha.. Ok, jemput cuci mata pahtu borong banyak2 keyh
.
Blouse Aurora
💞Nursing Friendly (hidden zip)
💞Wudhu Friendly (butang)
💞Lipatan pleated di sisi depan baju
💞Pilihan saiz dari S hingga 3XL. Wow!

Material: Polycrepe
📌Selesa mudah jaga
📌Tahan lasak
📌Sejuk dan tidak melekap

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM69 dan FREE POSTAGE seluruh Malaysia

To Order
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
🌹Cara terbaru untuk direct whatsapp, pergi ke profile instagram saya, klik pada link www.wasap.my/60136289354
.
Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting

#bajumuslimah #blouseauroramurah #tshirtperempuan #blouseaurora #nursingtshirt #blousenursing #bajunursing #blousejeans #bajumurah #blousecrepe  #awanazstyletshirt #bajulabuh #bajunursing #jubahperempuan #jubahcantik  #aurorablouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #blouselabuh #blousechiffon #blousemurahmalaysia
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Cantik kan blouse ni? Kecantikan adalah hak milik setiap insan.. Gituwww . Kalau beli ni, kecantikan tu memang milik korang. Hahaha.. Ok, jemput cuci mata pahtu borong banyak2 keyh . Blouse Aurora 💞Nursing Friendly (hidden zip) 💞Wudhu Friendly (butang) 💞Lipatan pleated di sisi depan baju 💞Pilihan saiz dari S hingga 3XL. Wow! Material: Polycrepe 📌Selesa mudah jaga 📌Tahan lasak 📌Sejuk dan tidak melekap Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga : RM69 dan FREE POSTAGE seluruh Malaysia To Order 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 . 🌹Cara terbaru untuk direct whatsapp, pergi ke profile instagram saya, klik pada link www.wasap.my/60136289354 . Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting #bajumuslimah  #blouseauroramurah  #tshirtperempuan  #blouseaurora  #nursingtshirt  #blousenursing  #bajunursing  #blousejeans  #bajumurah  #blousecrepe  #awanazstyletshirt  #bajulabuh  #bajunursing  #jubahperempuan  #jubahcantik  #aurorablouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemalaysia  #blousecantik  #blouseperempuan  #nursingblouse  #blouse  #blouselabuh  #blousechiffon  #blousemurahmalaysia 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Cantik kan blouse ni? Kecantikan adalah hak milik setiap insan.. Gituwww
.
Kalau beli ni, kecantikan tu memang milik korang. Hahaha.. Ok, jemput cuci mata pahtu borong banyak2 keyh
.
Blouse Aurora
💞Nursing Friendly (hidden zip)
💞Wudhu Friendly (butang)
💞Lipatan pleated di sisi depan baju
💞Pilihan saiz dari S hingga 3XL. Wow!

Material: Polycrepe
📌Selesa mudah jaga
📌Tahan lasak
📌Sejuk dan tidak melekap

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM69 dan FREE POSTAGE seluruh Malaysia

To Order
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
🌹Cara terbaru untuk direct whatsapp, pergi ke profile instagram saya, klik pada link www.wasap.my/60136289354
.
Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting

#bajumuslimah #blouseauroramurah #tshirtperempuan #blouseaurora #nursingtshirt #blousenursing #bajunursing #blousejeans #bajumurah #blousecrepe  #awanazstyletshirt #bajulabuh #bajunursing #jubahperempuan #jubahcantik  #aurorablouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemalaysia #blousecantik #blouseperempuan #nursingblouse #blouse #blouselabuh #blousechiffon #blousemurahmalaysia
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Cantik kan blouse ni? Kecantikan adalah hak milik setiap insan.. Gituwww . Kalau beli ni, kecantikan tu memang milik korang. Hahaha.. Ok, jemput cuci mata pahtu borong banyak2 keyh . Blouse Aurora 💞Nursing Friendly (hidden zip) 💞Wudhu Friendly (butang) 💞Lipatan pleated di sisi depan baju 💞Pilihan saiz dari S hingga 3XL. Wow! Material: Polycrepe 📌Selesa mudah jaga 📌Tahan lasak 📌Sejuk dan tidak melekap Ukuran diupload dalam gambar berasingan Harga : RM69 dan FREE POSTAGE seluruh Malaysia To Order 💘Whatsapp - 0136289354 💘Telegram - 0132889354 . 🌹Cara terbaru untuk direct whatsapp, pergi ke profile instagram saya, klik pada link www.wasap.my/60136289354 . Note: real colour may differ from picture due to editing n lighting #bajumuslimah  #blouseauroramurah  #tshirtperempuan  #blouseaurora  #nursingtshirt  #blousenursing  #bajunursing  #blousejeans  #bajumurah  #blousecrepe  #awanazstyletshirt  #bajulabuh  #bajunursing  #jubahperempuan  #jubahcantik  #aurorablouse  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemalaysia  #blousecantik  #blouseperempuan  #nursingblouse  #blouse  #blouselabuh  #blousechiffon  #blousemurahmalaysia 
.
Anasya, Bahan Wolly crepe (maxi busui sleting, Ld 110cm, pjg 140cm, lebar 3m keliling) + bordir + khimar wollycrepe, antem pad. Rp.225.000

Order : www.styleindonesia.com
atau

Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna
Kirim 👇
✉ PIN : 5BD51A24
☎ WA : 085779884320
📨 Line : fashionkerenz

Happy Shopping 😊
. Anasya, Bahan Wolly crepe (maxi busui sleting, Ld 110cm, pjg 140cm, lebar 3m keliling) + bordir + khimar wollycrepe, antem pad. Rp.225.000 Order : www.styleindonesia.com atau Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna Kirim 👇 ✉ PIN : 5BD51A24 ☎ WA : 085779884320 📨 Line : fashionkerenz Happy Shopping 😊
Advertisement
.
bismillah.
yang cari2 kebutuhan
untuk keluarga muslim, 
bisa mampir ke kojo shop yaa..
.
buka setiap hari
Pukul 9.00 pagi - 9.00 malam
(kecuali hari senin tutup)
tapi online-nya bisa kapan aja..
.
kojo_shop
Jl. Pulau Roon no.15 kav.D
Denpasar - Bali
-----
wa :
0818919375 (ikhwan)
081239544141 (akhwat)
pin BB d5612e1d
-----
#anaksholeh #muslimah #santriwati #gamiszizara #gamisshafeeya #gamisdeanara #perlengkapanmuslim #khimarootd #hijabsyari #bajusunnah #bajumuslimah #sirwal #ukhti #shalihah #dakwahislam #tokomuslim #hijrah #aurat #kerudungsyari #jilbabsyari #khimarkekinian #ootdhijab #hijabootd #gamis #jubahsyari #akhwat #khimarinstan #ikhwan #gamisanak #bajumuslim
. bismillah. yang cari2 kebutuhan untuk keluarga muslim, bisa mampir ke kojo shop yaa.. . buka setiap hari Pukul 9.00 pagi - 9.00 malam (kecuali hari senin tutup) tapi online-nya bisa kapan aja.. . kojo_shop Jl. Pulau Roon no.15 kav.D Denpasar - Bali ----- wa : 0818919375 (ikhwan) 081239544141 (akhwat) pin BB d5612e1d ----- #anaksholeh  #muslimah  #santriwati  #gamiszizara  #gamisshafeeya  #gamisdeanara  #perlengkapanmuslim  #khimarootd  #hijabsyari  #bajusunnah  #bajumuslimah  #sirwal  #ukhti  #shalihah  #dakwahislam  #tokomuslim  #hijrah  #aurat  #kerudungsyari  #jilbabsyari  #khimarkekinian  #ootdhijab  #hijabootd  #gamis  #jubahsyari  #akhwat  #khimarinstan  #ikhwan  #gamisanak  #bajumuslim 
Erika Top
Harga  Rp 65.000
Bahan : wolfis
Ukuran :allsize fit L

Harga belum termasuk ongkir ya sist

Order yuk 👇
WA  081511775687
Bbm  D66E6A13
IdLine  iiskhairiyah03

#bajusyari #bajumurah #bajubagus #bajumuslim #bajumuslimah #kerudungbagus #kerudungmurah #bahanadem #kerudungsyari #hijabkekinian #hijabmuslimah #bajukatun #bajusyarimuslimah
SALIRA BLOUSE

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 70 cm
Lingkar ketiak 48 cm
Panjang lengan 54 cm
Bahan babyterry kombinasi katun salur
(Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang)

IDR : 135.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
SALIRA BLOUSE Ket : Ld 100 cm Panjang 70 cm Lingkar ketiak 48 cm Panjang lengan 54 cm Bahan babyterry kombinasi katun salur (Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang) IDR : 135.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
SALIRA BLOUSE

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 70 cm
Lingkar ketiak 48 cm
Panjang lengan 54 cm
Bahan babyterry kombinasi katun salur
(Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang)

IDR : 135.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
SALIRA BLOUSE Ket : Ld 100 cm Panjang 70 cm Lingkar ketiak 48 cm Panjang lengan 54 cm Bahan babyterry kombinasi katun salur (Tekstur halus, bahan tebal, sedikt streech, tidak gerah dan tidak menerawang) IDR : 135.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
Yang suka biru memang kene bawak balik si Cempaka ni. Manis sangat aihh 🍭🍬🍭🍬
.
.
#EleganzByriyaniwahit 
#teambelloscarves
Advertisement
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 771 : SS , M , L , XL 
Colour : LIGHT PURPLE 
Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #lightpurple #songketindia #valentino #butiknaswafa
ORCHID BLOUSE

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 70 cm
Lingkar ketiak 48 cm
Panjang lengan 54 cm
Bahan katun linen comfy
(Bertekstur halus, sedikit tebal namun tidak kaku, bahan dingin dan tidak menerawang)

IDR : 145.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
ORCHID BLOUSE Ket : Ld 100 cm Panjang 70 cm Lingkar ketiak 48 cm Panjang lengan 54 cm Bahan katun linen comfy (Bertekstur halus, sedikit tebal namun tidak kaku, bahan dingin dan tidak menerawang) IDR : 145.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
ORCHID BLOUSE

Ket :
Ld 100 cm
Panjang 70 cm
Lingkar ketiak 48 cm
Panjang lengan 54 cm
Bahan katun linen comfy
(Bertekstur halus, sedikit tebal namun tidak kaku, bahan dingin dan tidak menerawang)

IDR : 145.000

Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000
(Model boleh di campur ya say)

#bajumurah#bajumuslimah#bajumurmer#bajubusui#busuifriendly#fashioninspiration#fashionmuslimah#olshop#olshopjkt#olshopmurah#hijaber#hijab#hijabfashion#hijabstyle#hijaboutfit#ootd#hotd#jilbab#jilbabcantik#jilbabinstant#pashmina#pashminacantik#jualanpashmina#pashminainstant#kaos#dress#dresstunik#tunik
ORCHID BLOUSE Ket : Ld 100 cm Panjang 70 cm Lingkar ketiak 48 cm Panjang lengan 54 cm Bahan katun linen comfy (Bertekstur halus, sedikit tebal namun tidak kaku, bahan dingin dan tidak menerawang) IDR : 145.000 Pembelian 3 pcs dapat potongan 15.000 (Model boleh di campur ya say) #bajumurah #bajumuslimah #bajumurmer #bajubusui #busuifriendly #fashioninspiration #fashionmuslimah #olshop #olshopjkt #olshopmurah #hijaber #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #ootd #hotd #jilbab #jilbabcantik #jilbabinstant #pashmina #pashminacantik #jualanpashmina #pashminainstant #kaos #dress #dresstunik #tunik 
Advertisement
.
Ayana, bahan jaguard motif keong bordir mewah
Maxi saja
Lingkard dada : 108cm
panjang : 140cm
Kell rok : 318cm
Busui Friendly
Ada tali panjnag kiri dan kanan
Rp.220.000

Order : www.styleindonesia.com
atau

Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna
Kirim 👇
✉ PIN : 5BD51A24
☎ WA : 085779884320
📨 Line : fashionkerenz

Happy Shopping 😊
. Ayana, bahan jaguard motif keong bordir mewah Maxi saja Lingkard dada : 108cm panjang : 140cm Kell rok : 318cm Busui Friendly Ada tali panjnag kiri dan kanan Rp.220.000 Order : www.styleindonesia.com atau Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna Kirim 👇 ✉ PIN : 5BD51A24 ☎ WA : 085779884320 📨 Line : fashionkerenz Happy Shopping 😊
Nak beli bakini dengan murah?
.
Inilah masanya!
Bakini is on sale! 
RM189/set bakini.

Boleh whatsapp 0194882019
Bila habis sale nanti jangan nangis ye tak sempat nak beli... hehehe.
.
#bakini #bakiniswimwear #muslimahswimwear #bajurenangmalaysia #bajurenangmuslimah #bajumuslimah #bajurenang #swimsuit #swimwear #swimwearmuslimah #swimsuitmuslimah #coveryouraurah #swimmingclass #swimforlife #vitaminsea #pantai #beachlife #beachgirl #lombok #krabi #langkawi #muslimahfashion #bakinistokis #bakinistokist #bakiniagent #BAkiniQueen" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Nak beli bakini dengan murah? . Inilah masanya! Bakini is on sale! RM189/set bakini. Boleh whatsapp 0194882019 Bila habis sale nanti jangan nangis ye tak sempat nak beli... hehehe. . #bakini  #bakiniswimwear  #muslimahswimwear  #bajurenangmalaysia  #bajurenangmuslimah  #bajumuslimah  #bajurenang  #swimsuit  #swimwear  #swimwearmuslimah  #swimsuitmuslimah  #coveryouraurah  #swimmingclass  #swimforlife  #vitaminsea  #pantai  #beachlife  #beachgirl  #lombok  #krabi  #langkawi  #muslimahfashion  #bakinistokis  #bakinistokist  #bakiniagent  #BAkiniQueen " (via #InstaRepost  @AppsKottage)" (via #InstaRepost  @AppsKottage)
READY SOFIA SYARI 
BAHAN WAFFLE,BUSUI SELETING DEPAN,TANGAN KANCING,PINGGANG KARET,PANJANG BAJU 138CM,LINGKAR DADA 95CM SAMPAI 110CM,BERGO PAKAI PAD,PANJANG BERGO 126CM,LEBAR BAWAH 300CM,BERAT BAJU 1200GRAM Weight : 1.20

Harga Rp 175.000

Pemesanan dan Order silahkan hubungi kami di wa 👉 081574942967

#gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbranded #pusatgrosirgamis #gamisset #gamisbusui #gamismuslimah #cantik #gamisset  #gamismodern #gamismodernterbaru #gamismodis #bajumuslim #bajumuslimah #gamiskatun #pasmina #jilbab #hijab #gamiscantik #gamiscantikmurah #promo
READY SOFIA SYARI BAHAN WAFFLE,BUSUI SELETING DEPAN,TANGAN KANCING,PINGGANG KARET,PANJANG BAJU 138CM,LINGKAR DADA 95CM SAMPAI 110CM,BERGO PAKAI PAD,PANJANG BERGO 126CM,LEBAR BAWAH 300CM,BERAT BAJU 1200GRAM Weight : 1.20 Harga Rp 175.000 Pemesanan dan Order silahkan hubungi kami di wa 👉 081574942967 #gamis  #gamissyari  #gamismurah  #gamisbranded  #pusatgrosirgamis  #gamisset  #gamisbusui  #gamismuslimah  #cantik  #gamisset  #gamismodern  #gamismodernterbaru  #gamismodis  #bajumuslim  #bajumuslimah  #gamiskatun  #pasmina  #jilbab  #hijab  #gamiscantik  #gamiscantikmurah  #promo 
❤️❤️❤️❤️❤️
Lelong
Lelong

Jubah Aneesa

Size L sahaja

Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra)

mudah digosok dan tidak mudah renyuk 
tidak jarang dan tidak melekap di badan
zip di bahagian dada, friendly breastfeed 
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch)
dokoh corak terkini dan trendy
dokoh dalam 2 warna, gold dan silver
poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci
princess cut, kembang bahagian bawah

Detail ukuran:
size L
Bahu-15
Dada-42
Pinggang-38
Pinggul-45
Labuh baju-55
Panjang lengan-22
Lebar lengan-14

RM58 SM
+RM10 SS

NO URGENT ORDER
NO FUSSY BUYER
NO COD

Berminat || whatsapp 01129222335
Malas nak save number? DM pun boleh

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia  #kebaya #peplum #peplummurah #kebayamurah #dresscantik #dressmurah #jubahaneesa
❤️❤️❤️❤️❤️ Lelong Lelong Jubah Aneesa Size L sahaja Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra) mudah digosok dan tidak mudah renyuk tidak jarang dan tidak melekap di badan zip di bahagian dada, friendly breastfeed zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch) dokoh corak terkini dan trendy dokoh dalam 2 warna, gold dan silver poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci princess cut, kembang bahagian bawah Detail ukuran: size L Bahu-15 Dada-42 Pinggang-38 Pinggul-45 Labuh baju-55 Panjang lengan-22 Lebar lengan-14 RM58 SM +RM10 SS NO URGENT ORDER NO FUSSY BUYER NO COD Berminat || whatsapp 01129222335 Malas nak save number? DM pun boleh #sayajualbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualblousemurah  #blousemurah  #bazaarpaknil  #blousecantik  #sayajualdress  #blousecantikmurah  #blouselabuh  #bajumurah  #bajumuslimah  #bajumurahmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopping  #bajukurungmoden  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #jubah  #jubahmurah  #bajukurungmurah  #jubahmalaysia  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #kebayamurah  #dresscantik  #dressmurah  #jubahaneesa 
Advertisement
Yona @155 rb
maxi tgn pjg, busui kancing, pinggang blkg karet, bahan brukat kombinasi spandex korea, tanpa pashmina, ld 94, pjg 132, lbr bwh 300, berat 650gram.
ㅤ
ㅤ
ㅤ
Info order : 
LINE : @ hanahijab_id (pakai @)
ㅤ
ㅤ
#bajumuslim #bajumuslimah#bajumuslimmurah #bajumuslimahmurah#tanahabang #grosirbajumuslim#busanamuslim
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 773 : SS

Colour : PICKLE GREEN

Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #picklegreen #songketindia #valentino #butiknaswafa
❤️❤️❤️❤️❤️
Lelong
Lelong

Jubah Aneesa

Size L sahaja

Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra)

mudah digosok dan tidak mudah renyuk 
tidak jarang dan tidak melekap di badan
zip di bahagian dada, friendly breastfeed 
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch)
dokoh corak terkini dan trendy
dokoh dalam 2 warna, gold dan silver
poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci
princess cut, kembang bahagian bawah

Detail ukuran:
size L
Bahu-15
Dada-42
Pinggang-38
Pinggul-45
Labuh baju-55
Panjang lengan-22
Lebar lengan-14

RM58 SM
+RM10 SS

NO URGENT ORDER
NO FUSSY BUYER
NO COD

Berminat || whatsapp 01129222335
Malas nak save number? DM pun boleh

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia  #kebaya #peplum #peplummurah #kebayamurah #dresscantik #dressmurah #jubahaneesa
❤️❤️❤️❤️❤️ Lelong Lelong Jubah Aneesa Size L sahaja Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra) mudah digosok dan tidak mudah renyuk tidak jarang dan tidak melekap di badan zip di bahagian dada, friendly breastfeed zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch) dokoh corak terkini dan trendy dokoh dalam 2 warna, gold dan silver poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci princess cut, kembang bahagian bawah Detail ukuran: size L Bahu-15 Dada-42 Pinggang-38 Pinggul-45 Labuh baju-55 Panjang lengan-22 Lebar lengan-14 RM58 SM +RM10 SS NO URGENT ORDER NO FUSSY BUYER NO COD Berminat || whatsapp 01129222335 Malas nak save number? DM pun boleh #sayajualbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualblousemurah  #blousemurah  #bazaarpaknil  #blousecantik  #sayajualdress  #blousecantikmurah  #blouselabuh  #bajumurah  #bajumuslimah  #bajumurahmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopping  #bajukurungmoden  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #jubah  #jubahmurah  #bajukurungmurah  #jubahmalaysia  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #kebayamurah  #dresscantik  #dressmurah  #jubahaneesa 
SYARI OSD
Sifon double layer
75rb
Pengiriman dari Bandung

Pemesanan:
WA: 089612488813
LINE: fenyyshop
Bbm: 5A183D41

#syariosd #khimarsyari #khimarmurah #kerudungmurah #hijabinstan #sifon #cardigan #cardiganmurah #cardigancewek #bajubandung #bajuatasan #bajucewek #bajumuslimah #ootdhijab #grosiran #grosirbaju #fashionhijab #fashionmuslimah
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 775 : SS , S

Colour : FOREST GREEN

Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #forestgreen #songketindia #valentino #butiknaswafa
Advertisement
❤️❤️❤️❤️❤️
Lelong
Lelong

Jubah Aneesa

Size L sahaja

Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra)

mudah digosok dan tidak mudah renyuk 
tidak jarang dan tidak melekap di badan
zip di bahagian dada, friendly breastfeed 
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch)
dokoh corak terkini dan trendy
dokoh dalam 2 warna, gold dan silver
poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci
princess cut, kembang bahagian bawah

Detail ukuran:
size L
Bahu-15
Dada-42
Pinggang-38
Pinggul-45
Labuh baju-55
Panjang lengan-22
Lebar lengan-14

RM58 SM
+RM10 SS

NO URGENT ORDER
NO FUSSY BUYER
NO COD

Berminat || whatsapp 01129222335
Malas nak save number? DM pun boleh

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia  #kebaya #peplum #peplummurah #kebayamurah #dresscantik #dressmurah #jubahaneesa
❤️❤️❤️❤️❤️ Lelong Lelong Jubah Aneesa Size L sahaja Material: Poly cotton (seakan lycra tebal, tetapi bukan lycra) mudah digosok dan tidak mudah renyuk tidak jarang dan tidak melekap di badan zip di bahagian dada, friendly breastfeed zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk (panjang zip depan 10 inch) dokoh corak terkini dan trendy dokoh dalam 2 warna, gold dan silver poket di tepi kedua-dua belah baju, mudah simpan handphone atau kunci princess cut, kembang bahagian bawah Detail ukuran: size L Bahu-15 Dada-42 Pinggang-38 Pinggul-45 Labuh baju-55 Panjang lengan-22 Lebar lengan-14 RM58 SM +RM10 SS NO URGENT ORDER NO FUSSY BUYER NO COD Berminat || whatsapp 01129222335 Malas nak save number? DM pun boleh #sayajualbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualblousemurah  #blousemurah  #bazaarpaknil  #blousecantik  #sayajualdress  #blousecantikmurah  #blouselabuh  #bajumurah  #bajumuslimah  #bajumurahmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopping  #bajukurungmoden  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #jubah  #jubahmurah  #bajukurungmurah  #jubahmalaysia  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #kebayamurah  #dresscantik  #dressmurah  #jubahaneesa 
Work in progress.
.
Tiap baju kanak2 Kak Anis guna hidden zip dekat belakang tau. Baru la nampak kemas gitu. 😗😗😗
.
#tailoronline #dressbudak #kaincotton #kainpasang #blousenursing #blousebudak #bajumuslimah
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 776 : M , L 
Colour : SALMON

Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #salmon #songketindia #valentino #butiknaswafa
KEMAL PALAZO
Material : wolfis
Price : Rp 70.000
Size : all size fit to L

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
Advertisement
SABRINA KHIMAR
Ceruti sifon double layer
75rb
Pengiriman dari Bandung

Pemesanan:
WA: 089612488813
LINE: fenyyshop
Bbm: 5A183D41

#sabrinakhimar #khimarmurah #khimarsyari #kerudungmurah #cardigan #cardiganmurah #cardigancewek #bajubandung #bajuatasan #bajucewek #bajumuslimah #ootdhijab #grosiran #grosirbaju #fashionhijab #fashionmuslimah
KAUREN DRESS
Material : wolfis
Price : Rp 85.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
.
Sweater Hoodie Grey
RM 16
.
🐺Stylo baq hang
🐺Sesuai utk semua jantina
🐺Material mmg terbaik
🐺Harga berpatutan .
.
whatsapp 0 1 9 3 3 9 4 8 2 2
atau klik call di bio utk save nmbor🍄
.
#sweatermurah #sweatermalaysia #sweater #bajusejuk #bajusejukmurah #bajusejukmalaysia #bajuhoodie #bajuhoodiemurah #bajumuslimah #bajumurah #bajumalaysia #tshirtmurah #bajusejukhoodie #bajugrey #grey #kelabu #bajusejukkelabu #bajukelabu #bajusejukgrey #sweateradidas #sweatergrey #sweaterkelabu #bajulenganpanjang #tshirtlenganpanjang
. Sweater Hoodie Grey RM 16 . 🐺Stylo baq hang 🐺Sesuai utk semua jantina 🐺Material mmg terbaik 🐺Harga berpatutan . . whatsapp 0 1 9 3 3 9 4 8 2 2 atau klik call di bio utk save nmbor🍄 . #sweatermurah  #sweatermalaysia  #sweater  #bajusejuk  #bajusejukmurah  #bajusejukmalaysia  #bajuhoodie  #bajuhoodiemurah  #bajumuslimah  #bajumurah  #bajumalaysia  #tshirtmurah  #bajusejukhoodie  #bajugrey  #grey  #kelabu  #bajusejukkelabu  #bajukelabu  #bajusejukgrey  #sweateradidas  #sweatergrey  #sweaterkelabu  #bajulenganpanjang  #tshirtlenganpanjang 
NAYYA DRESS MAGENTA
Material : wolfis
Price : Rp 85.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
Advertisement
NAYYA DRESS NAVY
Material : wolfis
Price : Rp 85.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
❤️❤️❤️❤️❤️
Lelong
Lelong
Keyla Blouse

Free size fit S to small L

Material: Moss Crepe

tidak jarang dan tidak panas 
mudah digosok dan tidak mudah renyuk 
dokoh tampal bahagian depan baju
Cantik dan nampak exclusive
butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk 
zip di belakang baju utk mudah pakai

warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Detail ukuran:
Bahu-16
Dada-43
Pinggang-42
Pinggul-46
Labuh baju-31
Panjang lengan-21.5
Lebar lengan-16

RM41 SM
+RM10 SS

NO URGENT ORDER
NO FUSSY BUYER
NO COD

Berminat || whatsapp 01129222335
Malas nak save number? DM pun boleh

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia  #kebaya #peplum #peplummurah #kebayamurah #dresscantik #dressmurah #keylablouse
❤️❤️❤️❤️❤️ Lelong Lelong Keyla Blouse Free size fit S to small L Material: Moss Crepe tidak jarang dan tidak panas mudah digosok dan tidak mudah renyuk dokoh tampal bahagian depan baju Cantik dan nampak exclusive butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk zip di belakang baju utk mudah pakai warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera Detail ukuran: Bahu-16 Dada-43 Pinggang-42 Pinggul-46 Labuh baju-31 Panjang lengan-21.5 Lebar lengan-16 RM41 SM +RM10 SS NO URGENT ORDER NO FUSSY BUYER NO COD Berminat || whatsapp 01129222335 Malas nak save number? DM pun boleh #sayajualbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualblousemurah  #blousemurah  #bazaarpaknil  #blousecantik  #sayajualdress  #blousecantikmurah  #blouselabuh  #bajumurah  #bajumuslimah  #bajumurahmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopping  #bajukurungmoden  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #jubah  #jubahmurah  #bajukurungmurah  #jubahmalaysia  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #kebayamurah  #dresscantik  #dressmurah  #keylablouse 
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 777 : SS , S , XXL , XXXL 
Colour : DEEP INDIGO 
Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #deepindigo #songketindia #valentino #butiknaswafa
R723 - @85.000
GAMIS WANITA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bahan twistcon
L. Pinggang : 62-74 cm
Panjang : 91 cm
Pinggang belakang karet
Free belt untuk dipinggang
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
☞ Order via Line : MAJESTA.STORE (tidak pakai @ ya)
Whatsapp : 0898-998-6663
.
.
#grosirfashion #kemejamurah #bajumurah #fashionmurah #olshopindo #rok #bajupesta  #olshopjakarta #busanamuslim #hijabers #bajumuslimwanita #bajukekinian #rokmuslim #rokhitam #bajumuslimterbaru #rokpanjang #bajumuslim #fashionhijab #bajumuslimah #hijab #bajulucu #bajukerja #kekinian #fashionhijab #bajupanjang #fashionindo #bajuwanitamurah #bajuwanita #bajucewek #bajuceweklucu
R723 - @85.000 GAMIS WANITA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bahan twistcon L. Pinggang : 62-74 cm Panjang : 91 cm Pinggang belakang karet Free belt untuk dipinggang ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☞ Order via Line : MAJESTA.STORE (tidak pakai @ ya) Whatsapp : 0898-998-6663 . . #grosirfashion  #kemejamurah  #bajumurah  #fashionmurah  #olshopindo  #rok  #bajupesta   #olshopjakarta  #busanamuslim  #hijabers  #bajumuslimwanita  #bajukekinian  #rokmuslim  #rokhitam  #bajumuslimterbaru  #rokpanjang  #bajumuslim  #fashionhijab  #bajumuslimah  #hijab  #bajulucu  #bajukerja  #kekinian  #fashionhijab  #bajupanjang  #fashionindo  #bajuwanitamurah  #bajuwanita  #bajucewek  #bajuceweklucu 
LASETA BLOUSE
Material : balotelly
Price : Rp 65.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
❤️❤️❤️❤️❤️
Lelong
Lelong
Keyla Blouse

Free size fit S to small L

Material: Moss Crepe

tidak jarang dan tidak panas 
mudah digosok dan tidak mudah renyuk 
dokoh tampal bahagian depan baju
Cantik dan nampak exclusive
butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk 
zip di belakang baju utk mudah pakai

warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Detail ukuran:
Bahu-16
Dada-43
Pinggang-42
Pinggul-46
Labuh baju-31
Panjang lengan-21.5
Lebar lengan-16

RM41 SM
+RM10 SS

NO URGENT ORDER
NO FUSSY BUYER
NO COD

Berminat || whatsapp 01129222335
Malas nak save number? DM pun boleh

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia  #kebaya #peplum #peplummurah #kebayamurah #dresscantik #dressmurah #keylablouse
❤️❤️❤️❤️❤️ Lelong Lelong Keyla Blouse Free size fit S to small L Material: Moss Crepe tidak jarang dan tidak panas mudah digosok dan tidak mudah renyuk dokoh tampal bahagian depan baju Cantik dan nampak exclusive butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk zip di belakang baju utk mudah pakai warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera Detail ukuran: Bahu-16 Dada-43 Pinggang-42 Pinggul-46 Labuh baju-31 Panjang lengan-21.5 Lebar lengan-16 RM41 SM +RM10 SS NO URGENT ORDER NO FUSSY BUYER NO COD Berminat || whatsapp 01129222335 Malas nak save number? DM pun boleh #sayajualbaju  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualblousemurah  #blousemurah  #bazaarpaknil  #blousecantik  #sayajualdress  #blousecantikmurah  #blouselabuh  #bajumurah  #bajumuslimah  #bajumurahmalaysia  #instashopmalaysia  #instashopping  #bajukurungmoden  #tshirtmurahmalaysia  #tshirtmurah  #jubah  #jubahmurah  #bajukurungmurah  #jubahmalaysia  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #kebayamurah  #dresscantik  #dressmurah  #keylablouse 
Advertisement
SIFA TOP
Material : balotelly
Price : Rp 65.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
.
Umayah Maxi Dress, bahan Ceruti lapis furing hyget (maxi busui, Ld 110cm, pjg 140cm,lebar rok 3m keliling) + khimar ceruti 2 layer pad antem. Rp.225.000

Order : www.styleindonesia.com
atau

Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna
Kirim 👇
✉ PIN : 5BD51A24
☎ WA : 085779884320
📨 Line : fashionkerenz

Happy Shopping 😊
. Umayah Maxi Dress, bahan Ceruti lapis furing hyget (maxi busui, Ld 110cm, pjg 140cm,lebar rok 3m keliling) + khimar ceruti 2 layer pad antem. Rp.225.000 Order : www.styleindonesia.com atau Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna Kirim 👇 ✉ PIN : 5BD51A24 ☎ WA : 085779884320 📨 Line : fashionkerenz Happy Shopping 😊
BLARY PANTS
Material : wolfis
Price : Rp 70.000
Size : all size fit to L

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
D1891 - @100.000
DRESS PANJANG
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bahan CREPE
L. Dada : 100 cm
Panjang : 108 cm
Resleting belakang
Pinggang belakang karet
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
☞ Order via Line : MAJESTA.STORE (tidak pakai @ ya)
Whatsapp : 0898-998-6663
.
.
#grosirfashion #dress #bajumurah #fashionmurah #olshopindo #dressmuslimah #hijabfashionmurah  #olshopjakarta #busanamuslim #hijabers #bajumuslimwanita #gamiskatun #bajulucu #dresspanjang #bajumuslimterbaru #bajubunga #bajumuslim #fashionhijab #bajumuslimah #hijab #blousewanita #bajukerja #gamis #fashionhijab #bajupanjang #fashionindo #bajuwanitamurah #bajuwanita #bajucewek #gamismurah
D1891 - @100.000 DRESS PANJANG ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bahan CREPE L. Dada : 100 cm Panjang : 108 cm Resleting belakang Pinggang belakang karet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☞ Order via Line : MAJESTA.STORE (tidak pakai @ ya) Whatsapp : 0898-998-6663 . . #grosirfashion  #dress  #bajumurah  #fashionmurah  #olshopindo  #dressmuslimah  #hijabfashionmurah   #olshopjakarta  #busanamuslim  #hijabers  #bajumuslimwanita  #gamiskatun  #bajulucu  #dresspanjang  #bajumuslimterbaru  #bajubunga  #bajumuslim  #fashionhijab  #bajumuslimah  #hijab  #blousewanita  #bajukerja  #gamis  #fashionhijab  #bajupanjang  #fashionindo  #bajuwanitamurah  #bajuwanita  #bajucewek  #gamismurah 
ARYANI JUBAH SYARIE
#jwaryanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #jwaryanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
Advertisement
READY SOFIA SYARI 
BAHAN WAFFLE,BUSUI SELETING DEPAN,TANGAN KANCING,PINGGANG KARET,PANJANG BAJU 138CM,LINGKAR DADA 95CM SAMPAI 110CM,BERGO PAKAI PAD,PANJANG BERGO 126CM,LEBAR BAWAH 300CM,BERAT BAJU 1200GRAM Weight : 1.20

Harga Rp 175.000

Pemesanan dan Order silahkan hubungi kami di wa 👉 081574942967

#gamis #gamissyari #gamismurah #gamisbranded #pusatgrosirgamis #gamisset #gamisbusui #gamismuslimah #cantik #gamisset  #gamismodern #gamismodernterbaru #gamismodis #bajumuslim #bajumuslimah #gamiskatun #pasmina #jilbab #hijab #gamiscantik #gamiscantikmurah #promo
READY SOFIA SYARI BAHAN WAFFLE,BUSUI SELETING DEPAN,TANGAN KANCING,PINGGANG KARET,PANJANG BAJU 138CM,LINGKAR DADA 95CM SAMPAI 110CM,BERGO PAKAI PAD,PANJANG BERGO 126CM,LEBAR BAWAH 300CM,BERAT BAJU 1200GRAM Weight : 1.20 Harga Rp 175.000 Pemesanan dan Order silahkan hubungi kami di wa 👉 081574942967 #gamis  #gamissyari  #gamismurah  #gamisbranded  #pusatgrosirgamis  #gamisset  #gamisbusui  #gamismuslimah  #cantik  #gamisset  #gamismodern  #gamismodernterbaru  #gamismodis  #bajumuslim  #bajumuslimah  #gamiskatun  #pasmina  #jilbab  #hijab  #gamiscantik  #gamiscantikmurah  #promo 
STAR SWEATER
Material : baby terry
Price : Rp 60.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
ARYANI JUBAH SYARIE
#jwaryanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #jwaryanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
ARYANI JUBAH SYARIE
#jwaryanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #jwaryanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #jwaryanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
Measurement chart untuk Arya Blouse dan Sansa Long Blouse yea. Boleh refers chart ni sblom buat pembelian.
.
.
#plussizefashion #plusizeblouse #officewear #bajukeje #ootdsingapore #ootdbrunei #Gondola31 #lurveboutiquecafe #bajumuslimah #bajumurah #sayajual #ootdmalaysia
Advertisement
SNOPY NAVY SWEATER
Material : baby terry
Price : Rp 60.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
Blouse Ruby // RM79
.
🌼Fabric Cotton
🌼Non see through
🌼Button on
🌼Collar shirt
🌼Cuff
🌼Roses Embroidery .
Stripes colour;
🌼Brown
🌼Royal blue
🌼Steel blue
🌼Red
.
Measurement;
36: Length 31.5" / Bust 35" / Shoulder 14" / Sleeve 23"

38: Length 32" / Bust 37" / Shoulder 14.5" / Sleeve 23.5"

40: Length 32.5" / Bust 39" / Shoulder 15" / Sleeve 24"

42: Length 33" / Bust 41" / Shoulder 15.5" / Sleeve 24.5"

44: Length 33.5" / Bust 43" / Shoulder 16" / Sleeve 25"

46: Length 34" / Bust 45" / Shoulder 16.5" / Sleeve 25.5"

48: Length 34.5" / Bust 47" / Shoulder 17" / Sleeve 26"
.
How to purchase:
👣Boutique walk in EVERYDAY 11AM-8PM
.
Or
.
By online:
📲0138382123
📲0138382123
📲0138382123
.
#NawlaaBangi #ButikNawlaa #bangisentralbutik #blouses #Blousenawlaa #BlouseRuby #blousemurah #blousemuslimah #blousemodern #ruffle #flare #blouselabuh #bajumuslimah #vougedreams #voguemagazine #voguedress #bazaaronline #bazaarmagazine #bazaar
Blouse Ruby // RM79 . 🌼Fabric Cotton 🌼Non see through 🌼Button on 🌼Collar shirt 🌼Cuff 🌼Roses Embroidery . Stripes colour; 🌼Brown 🌼Royal blue 🌼Steel blue 🌼Red . Measurement; 36: Length 31.5" / Bust 35" / Shoulder 14" / Sleeve 23" 38: Length 32" / Bust 37" / Shoulder 14.5" / Sleeve 23.5" 40: Length 32.5" / Bust 39" / Shoulder 15" / Sleeve 24" 42: Length 33" / Bust 41" / Shoulder 15.5" / Sleeve 24.5" 44: Length 33.5" / Bust 43" / Shoulder 16" / Sleeve 25" 46: Length 34" / Bust 45" / Shoulder 16.5" / Sleeve 25.5" 48: Length 34.5" / Bust 47" / Shoulder 17" / Sleeve 26" . How to purchase: 👣Boutique walk in EVERYDAY 11AM-8PM . Or . By online: 📲0138382123 📲0138382123 📲0138382123 . #NawlaaBangi  #ButikNawlaa  #bangisentralbutik  #blouses  #Blousenawlaa  #BlouseRuby  #blousemurah  #blousemuslimah  #blousemodern  #ruffle  #flare  #blouselabuh  #bajumuslimah  #vougedreams  #voguemagazine  #voguedress  #bazaaronline  #bazaarmagazine  #bazaar 
ARYANI JUBAH SYARIE
#anggunsolehaharyanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #anggunsolehaharyanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
ARYANI JUBAH SYARIE
#anggunsolehaharyanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #anggunsolehaharyanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
ARYANI JUBAH SYARIE
#anggunsolehaharyanijubah
.
(+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni
.
(+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
(+)BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
(+) UKURAN
Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah
.
.
❤️❤️
HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS
.
.
⭐️⭐️⭐️
**Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja
**Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang
**Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199
.
.
.
#kurungsyarie #kurungsyariepromo #jelitawardrobe #suitmuslimah #muslimahsuit #khimar #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #tudungbidangbesar #jubahsyari #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #syariootd #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #muslimahwedding #bajumuslimah #jubahbridesmaid #bridesmaidmuslimah #bajukahwin
ARYANI JUBAH SYARIE #anggunsolehaharyanijubah  . (+)REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA KAMI yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni . (+)CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . (+)BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . (+) UKURAN Untuk ukuran sila tekan hashtag berikut #anggunsolehaharyanijubah  . . ❤️❤️ HARGA PROMOSI: RM179 FREE POS . . ⭐️⭐️⭐️ **Khimar PERCUMA bernilai RM69 untuk 100 customer yang terawal sahaja **Free 20biji batu sebagai backup sekiranya batu pada baju anda hilang **Selepas 31 Ogos, Harga promosi TAMAT dan kembali kepada harga asal RM199 . . . #kurungsyarie  #kurungsyariepromo  #jelitawardrobe  #suitmuslimah  #muslimahsuit  #khimar  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #tudunglabuh  #shawllabuh  #tudungbidangbesar  #jubahsyari  #jubahmuslimah  #bajumuslimah  #muslimahfashion  #muslimahmalaysia  #muslimahclothing  #pakaianmuslimah  #jubahnikahmuslimah  #jubahnikah  #syariootd  #muslimahootd  #blousemuslimah  #palazzomuslimah  #muslimahwear  #muslimahwedding  #bajumuslimah  #jubahbridesmaid  #bridesmaidmuslimah  #bajukahwin 
Tadaaaaaa...kami dah keluarkan koleksi Sansa long Blouse, boleh dapatkan di @gondola.31 dan @lurve_boutique_cafe . Boleh juga buat  belian melalui wasap kakyong yea.
.
Didatangkan 3 warna yang suweet:-
1. Dusty pink
2. Navy blue
3. Light brown
.
Saiz available dari saiz M hingga 3XL yea. Boleh rujuk measurement nanti.
.
.
#plussizefashion #plusizeblouse #officewear #bajukeje #ootdsingapore #ootdbrunei #Gondola31 #lurveboutiquecafe #bajumuslimah #bajumurah #sayajual #ootdmalaysia
Tadaaaaaa...kami dah keluarkan koleksi Sansa long Blouse, boleh dapatkan di @gondola.31 dan @lurve_boutique_cafe . Boleh juga buat belian melalui wasap kakyong yea. . Didatangkan 3 warna yang suweet:- 1. Dusty pink 2. Navy blue 3. Light brown . Saiz available dari saiz M hingga 3XL yea. Boleh rujuk measurement nanti. . . #plussizefashion  #plusizeblouse  #officewear  #bajukeje  #ootdsingapore  #ootdbrunei  #Gondola31  #lurveboutiquecafe  #bajumuslimah  #bajumurah  #sayajual  #ootdmalaysia 
Advertisement
KAFTAN 
Order  chat aku ya 😉😊
more info - pin bb : DADA8371
- line : ifaalialatas 
#kaftancantik #kaftan #kaftandress #kaftanlace #kaftanmurah #kaftanpesta #bajuwanita #bajumuslimanakmurah #bajuwanitaonline #bajumuslimah #abayamomandkids #bajusyari #bajumuslimanak #abayakaftan
JAKET JEANS DARK BLUE 
Material : jeans
Price : Rp 95.000
Size : all size fit to L
Lingkar dada : 95 - 100

#bismillah#hootd#bajumurah#bajuhijab#olshopjakarta#olshopindo#ootdhijab#bajumuslimah#kulotmurah#bajumuslimahmurah#jaketjeans#kulot
KAFTAN 
Order  chat aku ya 😉😊
more info - pin bb : DADA8371
- line : ifaalialatas 
#kaftancantik #kaftan #kaftandress #kaftanlace #kaftanmurah #kaftanpesta #bajuwanita #bajumuslimanakmurah #bajuwanitaonline #bajumuslimah #abayamomandkids #bajusyari #bajumuslimanak #abayakaftan
Baju Kurung Pahang Adinda Mahsuri Songket 
Size : 
AMS 778 : M , L 
Colour : PURPLE PLUM 
Whatsapp Order No : 011 5545 7561 
Baju Kurung Pahang , Kain Lipat Batik 
Songket India digabung dengan kain plain dari material Dzarra Heavy Valentino 
Serap peluh dan tidak gatal 
RM180 Termasuk Pos , Sabah Sarawak +RM5

Size XXL +RM20 , XXXL +RM30

#bajukurung #kurungpahang #bajuraya #bajumuslimah #purpleplum #darkgrey #songketindia #valentino #butiknaswafa
KAFTAN 
Order  chat aku ya 😉😊
more info - pin bb : DADA8371
- line : ifaalialatas 
#kaftancantik #kaftan #kaftandress #kaftanlace #kaftanmurah #kaftanpesta #bajuwanita #bajumuslimanakmurah #bajuwanitaonline #bajumuslimah #abayamomandkids #bajusyari #bajumuslimanak #abayakaftan
.
Ayana, bahan jaguard motif keong bordir mewah
Maxi saja
Lingkard dada : 108cm
panjang : 140cm
Kell rok : 318cm
Busui Friendly
Ada tali panjnag kiri dan kanan
Rp.220.000

Order : www.styleindonesia.com
atau

Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna
Kirim 👇
✉ PIN : 5BD51A24
☎ WA : 085779884320
📨 Line : fashionkerenz

Happy Shopping 😊
.
. Ayana, bahan jaguard motif keong bordir mewah Maxi saja Lingkard dada : 108cm panjang : 140cm Kell rok : 318cm Busui Friendly Ada tali panjnag kiri dan kanan Rp.220.000 Order : www.styleindonesia.com atau Nama + Alamat + Hp + Barang + Warna Kirim 👇 ✉ PIN : 5BD51A24 ☎ WA : 085779884320 📨 Line : fashionkerenz Happy Shopping 😊 .
Advertisement