an online Instagram web viewer

#Foundation medias

Photos

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? 
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

Whatsapp, ana 0165115088 or dm

#dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty#concealer #facemist #brush #nurraysa #mac #sephora#muajohor#muakajang#muabangi#muakotadamansara#jalanjalan#kl#vscocam#instafamous#hipster#bajunikah#bajusanding#awesome#beautiful#amazing#cute#
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 Whatsapp, ana 0165115088 or dm #dyxy #bccreamfoundation #foundation  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #pretty #concealer  #facemist  #brush  #nurraysa  #mac  #sephora #muajohor #muakajang #muabangi #muakotadamansara #jalanjalan #kl #vscocam #instafamous #hipster #bajunikah #bajusanding #awesome #beautiful #amazing #cute #
Advertisement
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? 
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

Whatsapp, ana 0165115088 or dm

#dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty#concealer #facemist #brush #nurraysa #mac #sephora#muajohor#muakajang#muabangi#muakotadamansara#jalanjalan#kl#vscocam#instafamous#hipster#bajunikah#bajusanding#awesome#beautiful#amazing#cute#
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 Whatsapp, ana 0165115088 or dm #dyxy #bccreamfoundation #foundation  #makeup  #makeupartist  #makeuptutorial  #pretty #concealer  #facemist  #brush  #nurraysa  #mac  #sephora #muajohor #muakajang #muabangi #muakotadamansara #jalanjalan #kl #vscocam #instafamous #hipster #bajunikah #bajusanding #awesome #beautiful #amazing #cute #
Ni testimoni dari rakan beauty consultant tau... Waaahh😱😱😱nampak tak perubahan dekat skin adik ni? Banyak kan yang dah beza. Aish,happy sangat tengok skin dia jerawat dah memang kurang,skin pun dah nampak tak kusam. Tak de yg lebih happy bg kami as a beauty consultant ni tau,melaenkan bila dapat tambah keyakinan dalam diri org laen weehaa👏👍👍💪💪.
--
Ada lagi tak kawan-kawan IG kak put yang ada masalah skin berjerawat cmni? Jum lah,izinkan kak put membantu uolls ,supaya kita dpt cecantek sama-sama tau!
--
✅FREE🎁
✅Free consultation
✅Free skincare/makeup class
✅Career opportunity
--
Kak put 💓
Beauty Consultant MK
Klik link untuk whatsapp kak put 
http://www.wasap.my/60146647032
--
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick
Ni testimoni dari rakan beauty consultant tau... Waaahh😱😱😱nampak tak perubahan dekat skin adik ni? Banyak kan yang dah beza. Aish,happy sangat tengok skin dia jerawat dah memang kurang,skin pun dah nampak tak kusam. Tak de yg lebih happy bg kami as a beauty consultant ni tau,melaenkan bila dapat tambah keyakinan dalam diri org laen weehaa👏👍👍💪💪. -- Ada lagi tak kawan-kawan IG kak put yang ada masalah skin berjerawat cmni? Jum lah,izinkan kak put membantu uolls ,supaya kita dpt cecantek sama-sama tau! -- ✅FREE🎁 ✅Free consultation ✅Free skincare/makeup class ✅Career opportunity -- Kak put 💓 Beauty Consultant MK Klik link untuk whatsapp kak put http://www.wasap.my/60146647032 -- #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick 
@greensole refurbished SFD Founder @evelyn_sharma shoes.

Have you ever walked a mile in someone else’s shoes? GreenSole gives the opportunity for others to do exactly that!

Head over to: www.SeamsForDreams.com to know more! (Link in bio)

#SFD #SeamsForDreams #givinginstyle #fashionforacause #changetheworld #clothingtheworld #humanity #NGO #notforprfit #activism #campaign #cause #change #changemakers #charity #Charityday #fundraising #giveback #foundation  #Givingtuesday #socialgood #philanthropy #auction  #refurbished
@greensole refurbished SFD Founder @evelyn_sharma shoes. Have you ever walked a mile in someone else’s shoes? GreenSole gives the opportunity for others to do exactly that! Head over to: www.SeamsForDreams.com to know more! (Link in bio) #SFD  #SeamsForDreams  #givinginstyle  #fashionforacause  #changetheworld  #clothingtheworld  #humanity  #NGO  #notforprfit  #activism  #campaign  #cause  #change  #changemakers  #charity  #Charityday  #fundraising  #giveback  #foundation  #Givingtuesday  #socialgood  #philanthropy  #auction  #refurbished 
MAYBELLİNE AFFINITONE

Çok sevdiğim 3 lüden herkese merhaba.Daha önce @maybelline affinitone serisinin fondoteninden bahsetmiştim ve çok begendimi sölemistim.Kapatici ve Pudrasindan bahsediyim.
PUDRA ▫️Pudradan beklentim kapaticilik değil parlamayi önlemesi ve sabitlemesiydi ve bu görevini çok yerine getiriyor.
▫️Cildimle bütünleşiyor.
▫️İnce ve hafif bir yapisi var.
▫️Karma bir cildiniz varsa kullanabilirsiniz.
▫️Yağli ciltlerde nasil durur tam bilemiyorum ama parlamayi kapatmayabilir.
KAPATİCİ
▫️Göz altlarimda morluk olmadiği için sadece damarli görünümü kapatmak için kullaniyorum.Eğer göz altlariniz çok mor ise kapaticiliği yeterli gelmeyecektir.
▫️Yumuşak yapili bir ürün olduğu için dağitmasi çok kolay oluyor.
▫️Tek kötü yani bana göre birazcık ince çizgilere dolmasi.
▫️Kaliciliğini beğendim gün boyu akma veya kusma yapmadi.
Eğer sizde kullanmak isterseniz indirim zamanlarini beklemenizi öneririm.Kapatici 20₺ civari ve pudrada 30₺ civari.
@gratistr ve @cosmeticatr uygun fiyata alabilirsiniz.
Sormak istediğiniz sorulariniz varsa sorabilirsiniz😌🙏🏻
.
.
.
.
.
#maybelline#gratis#gratisindirimi#makyaj#makeup#makeupaddict#makeuplover#makeupjunkie#instamakeup#makeuptutorial#makeupforever#concealer#powder#beauty#cosmetics#motd#makeupblogger#instablogger#like4like#followme#foundation .
.
@maybelline @maybellineturkey @maybellinenybrasil @maybelline_pak @maybelline_belarus @watsonsturkiye @rossmannturkiye @gratistr @cosmeticatr
MAYBELLİNE AFFINITONE Çok sevdiğim 3 lüden herkese merhaba.Daha önce @maybelline affinitone serisinin fondoteninden bahsetmiştim ve çok begendimi sölemistim.Kapatici ve Pudrasindan bahsediyim. PUDRA ▫️Pudradan beklentim kapaticilik değil parlamayi önlemesi ve sabitlemesiydi ve bu görevini çok yerine getiriyor. ▫️Cildimle bütünleşiyor. ▫️İnce ve hafif bir yapisi var. ▫️Karma bir cildiniz varsa kullanabilirsiniz. ▫️Yağli ciltlerde nasil durur tam bilemiyorum ama parlamayi kapatmayabilir. KAPATİCİ ▫️Göz altlarimda morluk olmadiği için sadece damarli görünümü kapatmak için kullaniyorum.Eğer göz altlariniz çok mor ise kapaticiliği yeterli gelmeyecektir. ▫️Yumuşak yapili bir ürün olduğu için dağitmasi çok kolay oluyor. ▫️Tek kötü yani bana göre birazcık ince çizgilere dolmasi. ▫️Kaliciliğini beğendim gün boyu akma veya kusma yapmadi. Eğer sizde kullanmak isterseniz indirim zamanlarini beklemenizi öneririm.Kapatici 20₺ civari ve pudrada 30₺ civari. @gratistr ve @cosmeticatr uygun fiyata alabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorulariniz varsa sorabilirsiniz😌🙏🏻 . . . . . #maybelline #gratis #gratisindirimi #makyaj #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #instamakeup #makeuptutorial #makeupforever #concealer #powder #beauty #cosmetics #motd #makeupblogger #instablogger #like4like #followme #foundation  . . @maybelline @maybellineturkey @maybellinenybrasil @maybelline_pak @maybelline_belarus @watsonsturkiye @rossmannturkiye @gratistr @cosmeticatr
Advertisement
VT signature CC cushion (black) 
Cushion contains SPF of 40 PA+++. It's specially made for oily skin type with soothing adherence that last throughout the day. No caking problem that usually occur for Korean cushions because of climate differences 🤗 This cushion contains moisturizing properties, and whitening properties. It's finishing is silky smooth with water sparkling look.

#vtmy #cccushion #cccream #foundation #makeupbase #makeup #base #korea #malaysia #kbeauty #kcosmetic #skincare #vtcosmeticmy #sunscreen #kualalumpur #johor #penang #kuching
VT signature CC cushion (black) Cushion contains SPF of 40 PA+++. It's specially made for oily skin type with soothing adherence that last throughout the day. No caking problem that usually occur for Korean cushions because of climate differences 🤗 This cushion contains moisturizing properties, and whitening properties. It's finishing is silky smooth with water sparkling look. #vtmy  #cccushion  #cccream  #foundation  #makeupbase  #makeup  #base  #korea  #malaysia  #kbeauty  #kcosmetic  #skincare  #vtcosmeticmy  #sunscreen  #kualalumpur  #johor  #penang  #kuching 
Advertisement
LOOK AT THAT SOOO CANTIK!!
.
NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!! . . .
.
Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir. ..
.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😔
.
Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!!
.
Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat. .
.
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.. .
Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊
.
.
Terdapat 2 colour 🌸Beige 🌸Natural
.
.
Untuk pembelian combo ada SPECIAL price okey 😍 .
Jom grab HARGA PROMOSI dengan YAYA yang akan berakhir pada 27hb Julai 2017 ni‼️😱
.
📱Whatsapp Yaya utk detail okay dear 😘 - +60177213717
#dyxy 
#dyxymurah 
#dyxycosmetics 
#dyxycombo 
#dyxyteam 
#dyxybrush 
#dyxyfacemist 
#dyxylovers 
#instagood 
#promosi 
#bisnesorangmuda 
#combodyxymurah
#dropshipwantedmalaysia
#dyxybccream 
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush 
#dyxymelaka
#dyxybccreambydyana 
#dyxycosmetics 
#dyxylipsmatte 
#dyxymurah 
#foundation 
#foundationmurahmalaysia 
#bccreamfoundation 
#cashondelivery 
#onlineshoppingmalaysia 
#muatutorial
#codmelakabaru 
#codmelaka 
#codkipmart 
#codbachang 
#cosmeticmalaysia
LOOK AT THAT SOOO CANTIK!! . NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!! . . . . Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir. .. . Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😔 . Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!! . Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat. . . Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.. . Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊 . . Terdapat 2 colour 🌸Beige 🌸Natural . . Untuk pembelian combo ada SPECIAL price okey 😍 . Jom grab HARGA PROMOSI dengan YAYA yang akan berakhir pada 27hb Julai 2017 ni‼️😱 . 📱Whatsapp Yaya utk detail okay dear 😘 - +60177213717 #dyxy  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycombo  #dyxyteam  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxylovers  #instagood  #promosi  #bisnesorangmuda  #combodyxymurah  #dropshipwantedmalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxymelaka  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipsmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial  #codmelakabaru  #codmelaka  #codkipmart  #codbachang  #cosmeticmalaysia 
Thank you for sending this awesome photo in James! 
Current framing work that the boys have been working on. Looking good, keep up the great work team. #framing #teamwork #ferrisbuilding
Thank you for sending this awesome photo in James! Current framing work that the boys have been working on. Looking good, keep up the great work team. #framing  #teamwork  #ferrisbuilding 
@doucce.iran
.
پیشنهاد آرایشی امروز دوسه
کرم پودر با دوام شماره 2C7
مداد ابرو شماره 615
مداد چشم چوبی
ریمل پانک
رژ لب مایع حجم دهنده شماره 717
❤️❤️🌷🌷❤️❤️
👇👇👇👇
www.doucce.ir
💞💅👄💄💞
#doucce #doucce_cosmetics #punk_mascara #foundation #دوسه
@doucce.iran . پیشنهاد آرایشی امروز دوسه کرم پودر با دوام شماره 2C7 مداد ابرو شماره 615 مداد چشم چوبی ریمل پانک رژ لب مایع حجم دهنده شماره 717 ❤️❤️🌷🌷❤️❤️ 👇👇👇👇 www.doucce.ir 💞💅👄💄💞 #doucce  #doucce_cosmetics  #punk_mascara  #foundation  #دوسه 
🌊☀️"ВОЗЬМИ В ВОЯЖ ВОДОСТОЙКИЙ МАКИЯЖ", ведь #POSH в отпуске - НЕЗАМЕНИМЫЙ ПОМОЩНИК! 👏🏻Ныряйте, загорайте, танцуйте до утра и ЗАБУДЬТЕ о том, чтобы поправлять макияж! ✔️ПРОВЕРЕНО!✔️ А заказать незаменимый этим летом продукт можно на POSHPROF.RU!❤️ #poshprof#makeup#mua#instamakeup #помада #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme#cosmetics #eyeshadow#eyeliner #foundation #eyes #взаимныелайки#musthave#макияж #beautyaddict#beautiful#глаза#набордлямакияжа#косметика#instalike #визаж#косметикимногонебывает #отпуск#bbloggers
🌊☀️"ВОЗЬМИ В ВОЯЖ ВОДОСТОЙКИЙ МАКИЯЖ", ведь #POSH  в отпуске - НЕЗАМЕНИМЫЙ ПОМОЩНИК! 👏🏻Ныряйте, загорайте, танцуйте до утра и ЗАБУДЬТЕ о том, чтобы поправлять макияж! ✔️ПРОВЕРЕНО!✔️ А заказать незаменимый этим летом продукт можно на POSHPROF.RU!❤️ #poshprof #makeup #mua #instamakeup  #помада  #makeupartist  #makeupaddict  #makeupjunkie  #makeuplover  #makeupforever  #makeupbyme #cosmetics  #eyeshadow #eyeliner  #foundation  #eyes  #взаимныелайки #musthave #макияж  #beautyaddict #beautiful #глаза #набордлямакияжа #косметика #instalike  #визаж #косметикимногонебывает  #отпуск #bbloggers 
Sapa tak cuba lagi combo meletop top nih!! Tercari-cari gift yang nak diberi kepada kawan-kawan / gf/ untuk buat hantaran?? Haa.. korang boleh cuba set combo DYXY ni confirm la lepas ni sayang awak ketat2.. Satu set ni bukan tahan setakat sebulan ja taw.. Boleh tahan sampai 3-4 bulan tau !! Jimat sangat2.. Set Syafiqah Aina ni mmg sesuai untuk awk2 yang baru nak cuba.. Awak dapat FREE GIFT lagi taw selain dapat FREE POSTAGE.. Ruginya kalau awk2 tak cuba .. Jadi awk2 smua tunggu apa lagi.. Kalau awk2 smua nak cantik, kenalah beli sekarang takut nanti habis!!! Awk2 smua boleh wsup 01132535305 untuk order ok!! #bccreambydyana #bccream #dyxycream #foundation #facemistdyxy
Sapa tak cuba lagi combo meletop top nih!! Tercari-cari gift yang nak diberi kepada kawan-kawan / gf/ untuk buat hantaran?? Haa.. korang boleh cuba set combo DYXY ni confirm la lepas ni sayang awak ketat2.. Satu set ni bukan tahan setakat sebulan ja taw.. Boleh tahan sampai 3-4 bulan tau !! Jimat sangat2.. Set Syafiqah Aina ni mmg sesuai untuk awk2 yang baru nak cuba.. Awak dapat FREE GIFT lagi taw selain dapat FREE POSTAGE.. Ruginya kalau awk2 tak cuba .. Jadi awk2 smua tunggu apa lagi.. Kalau awk2 smua nak cantik, kenalah beli sekarang takut nanti habis!!! Awk2 smua boleh wsup 01132535305 untuk order ok!! #bccreambydyana  #bccream  #dyxycream  #foundation  #facemistdyxy 
"KULIT MUKA DAH TAK KERING" .
.
"Lepas guna face mist ni kulit jadi lembut and glowing" 😍😍😍😍 .
Jom grab HARGA PROMOSI dengan YAYA yang akan berakhir pada 27hb Julai 2017 ni‼️😱
.
📱Whatsapp Yaya utk detail okay dear 😘 - +60177213717
#dyxy 
#dyxymurah 
#dyxycosmetics 
#dyxycombo 
#dyxyteam 
#dyxybrush 
#dyxyfacemist 
#dyxylovers 
#instagood 
#promosi 
#bisnesorangmuda 
#combodyxymurah
#dropshipwantedmalaysia
#dyxybccream 
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush 
#dyxymelaka
#dyxybccreambydyana 
#dyxycosmetics 
#dyxylipsmatte 
#dyxymurah 
#foundation 
#foundationmurahmalaysia 
#bccreamfoundation 
#cashondelivery 
#onlineshoppingmalaysia 
#muatutorial
#codmelakabaru 
#codmelaka 
#codkipmart 
#codbachang 
#cosmeticmalaysia
"KULIT MUKA DAH TAK KERING" . . "Lepas guna face mist ni kulit jadi lembut and glowing" 😍😍😍😍 . Jom grab HARGA PROMOSI dengan YAYA yang akan berakhir pada 27hb Julai 2017 ni‼️😱 . 📱Whatsapp Yaya utk detail okay dear 😘 - +60177213717 #dyxy  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycombo  #dyxyteam  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxylovers  #instagood  #promosi  #bisnesorangmuda  #combodyxymurah  #dropshipwantedmalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxymelaka  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipsmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial  #codmelakabaru  #codmelaka  #codkipmart  #codbachang  #cosmeticmalaysia 
Advertisement
Foundation ni ajaib
Foundation ni magic
Foundation ni 1 minit je ubah muka ampa
.
"Dap dap ja dh boleh cover 1 muka,dh la rasa nipis jaaa...mcm xpakai apa2,tp full coverage..mmg best pakai #1minuteMiracleFoundation saja pun dh cukup" tudiaaaaaaa baguih duk ada kan
.
--------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.---------------------
.
🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
🍭-8grm tahan 2bulan lebih
🍭-wangian melekat diwajah
🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
🍭-tahan 16jam (tak berminyak)
🍭-full coverage
🍭-spf45
🍭-mngandungi vit e
🍭-halal (boleh dibawa solat)
🍭-mesra wuduk
.
Amacam ? Nak try tak ek

bmnat blh pm/whatsapp 01131741769(aishah)

#1mmf #foundation #kosmetikmurah #barangmurah #makeup #makeupmurah
Foundation ni ajaib Foundation ni magic Foundation ni 1 minit je ubah muka ampa . "Dap dap ja dh boleh cover 1 muka,dh la rasa nipis jaaa...mcm xpakai apa2,tp full coverage..mmg best pakai #1minuteMiracleFoundation  saja pun dh cukup" tudiaaaaaaa baguih duk ada kan . -------------------- Apa lg yg bes pasal #1mmf  niii..... .--------------------- . 🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara 🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing) 🍭-8grm tahan 2bulan lebih 🍭-wangian melekat diwajah 🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit 🍭-tahan 16jam (tak berminyak) 🍭-full coverage 🍭-spf45 🍭-mngandungi vit e 🍭-halal (boleh dibawa solat) 🍭-mesra wuduk . Amacam ? Nak try tak ek bmnat blh pm/whatsapp 01131741769(aishah) #1mmf  #foundation  #kosmetikmurah  #barangmurah  #makeup  #makeupmurah 
:: Hai awak...Jgn tanya kite tntg foundation lain.. bukan sombong...Tp kite TAK TAHU apa RnD mereka.. bahan2nya... T e t a p i . . . . .

Kite SANGAT SUKA & SELESA dgn Timewise Foundation Mary Kay.. kwn2 yg dah cuba mesti respon "SELESANYA.. RINGANNYA.." iye.. BEST..! !

Ada dua formula.. ada utk kulit kering.. ada jg yg kulit bminyak.. foundation ni 
m e n c a n t i k k a n & m e r a w a t
m e r e m a j a k a n kulit.. WOW WOW WOW !
Awk nak cuba? nak memilikinya? 
Free sample? Free test? Do pm/ws
Maryam Tauhed
0167026604
.
.
#timewisemiracleset #skincare #marykaykulai #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayjb #marykaymelaka #marykaykedah #terapiinstagram #marykayselangor #skincaremalaysia #skincareroutine #antiaging #timewisemiracle #jeragat #cantik #ideahantaran #cantikberseri #ootd #lebaran #awetmuda #perempuan #wanita #ladies #girls #foundation
:: Hai awak...Jgn tanya kite tntg foundation lain.. bukan sombong...Tp kite TAK TAHU apa RnD mereka.. bahan2nya... T e t a p i . . . . . Kite SANGAT SUKA & SELESA dgn Timewise Foundation Mary Kay.. kwn2 yg dah cuba mesti respon "SELESANYA.. RINGANNYA.." iye.. BEST..! ! Ada dua formula.. ada utk kulit kering.. ada jg yg kulit bminyak.. foundation ni m e n c a n t i k k a n & m e r a w a t m e r e m a j a k a n kulit.. WOW WOW WOW ! Awk nak cuba? nak memilikinya? Free sample? Free test? Do pm/ws Maryam Tauhed 0167026604 . . #timewisemiracleset  #skincare  #marykaykulai  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykayjb  #marykaymelaka  #marykaykedah  #terapiinstagram  #marykayselangor  #skincaremalaysia  #skincareroutine  #antiaging  #timewisemiracle  #jeragat  #cantik  #ideahantaran  #cantikberseri  #ootd  #lebaran  #awetmuda  #perempuan  #wanita  #ladies  #girls  #foundation 
ORDER BEFORE TOO LATE OKAY !! Bc cream full coverage takpayah letak concealer dah 😌 Face mist pulak buat muka jadi glowing giteww

Free postage
COD area Shah Alam dan Subang 
ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD area Shah Alam dan Subang ❤️❤️
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #dyxybccream
#feedbackdyxyselangor #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #visitmyigshop #teamfl #foundation 
#dyxycodshahalam #dyxyselangor #dyxyshahalam #muashahalam #muasubang #sayajual
ORDER BEFORE TOO LATE OKAY !! Bc cream full coverage takpayah letak concealer dah 😌 Face mist pulak buat muka jadi glowing giteww Free postage COD area Shah Alam dan Subang ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD area Shah Alam dan Subang ❤️❤️ #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxybccream  #feedbackdyxyselangor  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #visitmyigshop  #teamfl  #foundation  #dyxycodshahalam  #dyxyselangor  #dyxyshahalam  #muashahalam  #muasubang  #sayajual 
Meet your new favourite #foundation,The sensual triplestemcell fluid foundation with spf35,it's reveal a flawless complexion.wear it.enjoy!call us for more value 0108952700
Meet your new favourite #foundation ,The sensual triplestemcell fluid foundation with spf35,it's reveal a flawless complexion.wear it.enjoy!call us for more value 0108952700
ORDER BEFORE TOO LATE OKAY !! Bc cream full coverage takpayah letak concealer dah 😌 Face mist pulak buat muka jadi glowing giteww

Free postage
COD area Shah Alam dan Subang 
ADA FREEGIFT 
Whatsapp 📲 018-2254308

Free postage

COD area Shah Alam dan Subang ❤️❤️
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #dyxybccream
#feedbackdyxyselangor #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #visitmyigshop #teamfl #foundation 
#dyxycodshahalam #dyxyselangor #dyxyshahalam #muashahalam #muasubang #sayajual
ORDER BEFORE TOO LATE OKAY !! Bc cream full coverage takpayah letak concealer dah 😌 Face mist pulak buat muka jadi glowing giteww Free postage COD area Shah Alam dan Subang ADA FREEGIFT Whatsapp 📲 018-2254308 Free postage COD area Shah Alam dan Subang ❤️❤️ #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxybccream  #feedbackdyxyselangor  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #hilangkanparut  #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup  #visitmyigshop  #teamfl  #foundation  #dyxycodshahalam  #dyxyselangor  #dyxyshahalam  #muashahalam  #muasubang  #sayajual 
PERFECTO !!!
.
Dua item yang melengkapkan gayamu dengan CEPAT,  CANTIK Dan SELAMAT walau dimana berada.. .
4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI: ✔️ mudah blend
✔️ tak capuk
✔️ tak naik jerawat
✔️ makin peluh makin cantik.

Kualiti dan packaging memang macam international produk😍

Ramai yang guna Serum Foundation terpaksa ambik lipmatte sekali.

Dalam kena paksa tu.. Customer mula mula ambik 1 warna.. Terus whatsapp nak tambah lagi warna.

Yang guna Treatment Matter lip cream ni.. Confirm akan cakap : ✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Tahan lama ✔️ Warna menyerap dalam bibir dan buat bibir halus ( highly pigmented)
✔️ Bau tak kuat sangat. Lembut je macam nak makan!

Tak caya? Dah cuba baru tahu. ☺️
.
Oder/pertanyaan
.
Wasap 012-9886007
Wasap 012-9886007
.
#elysianboosterserum #serumfoundationelysian #elysianserumfoundation #foundationkecutkanjerawat #foundation #jerawatkecut #jeragathilang #parutpudar #lipmattelover #lipmattebest #lipmatte #bibirgelap #bibirkering#makeuplover #makeupcollection #elysiantrustedseller #elysianmelaka #elysiankedah #elysiankelantan #elysianjasin #elysianmerlimau
PERFECTO !!! . Dua item yang melengkapkan gayamu dengan CEPAT, CANTIK Dan SELAMAT walau dimana berada.. . 4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI: ✔️ mudah blend ✔️ tak capuk ✔️ tak naik jerawat ✔️ makin peluh makin cantik. Kualiti dan packaging memang macam international produk😍 Ramai yang guna Serum Foundation terpaksa ambik lipmatte sekali. Dalam kena paksa tu.. Customer mula mula ambik 1 warna.. Terus whatsapp nak tambah lagi warna. Yang guna Treatment Matter lip cream ni.. Confirm akan cakap : ✔️ Tak keringkan bibir ✔️ Tahan lama ✔️ Warna menyerap dalam bibir dan buat bibir halus ( highly pigmented) ✔️ Bau tak kuat sangat. Lembut je macam nak makan! Tak caya? Dah cuba baru tahu. ☺️ . Oder/pertanyaan . Wasap 012-9886007 Wasap 012-9886007 . #elysianboosterserum  #serumfoundationelysian  #elysianserumfoundation  #foundationkecutkanjerawat  #foundation  #jerawatkecut  #jeragathilang  #parutpudar  #lipmattelover  #lipmattebest  #lipmatte  #bibirgelap  #bibirkering #makeuplover  #makeupcollection  #elysiantrustedseller  #elysianmelaka  #elysiankedah  #elysiankelantan  #elysianjasin  #elysianmerlimau 
Advertisement
Action is the foundation to your success #foundation #instagram #success #womanpreneur #entrepreneur #beaboss #instagood #instadaily
📣📣PROMOSI SET COMBO📣📣
.
ASSALAMUALAIKUM
.
🎀PANGGILAN UNTUK DYXY LOVER🎀
.
🌸Dyxy adalah satu barangan kosmetik (gabungan foundation+concealer+ bedak) 🌸Sangat mudah dan simple untuk dipakai dan senang dibawa kemana mana sahaja
🌸Face mist green tea juga dapat merawat kulit yang bermasalah seperti kulit dan berjerawat
🌸Bccream pula sangat ringan texture nya,tidak berminyak dan tahan lama
🌸Bccream juga MESRA WUDHU'😘😘
.
🌹Feedback boleh dilihat sendiri di instagram : dyxy.bynana
🌹Setiap pembelian set combo akan menerima FREE GIFT dan FREE POSTAGE (SEMENANJUNG)
.
💃BC CREAM : rm80
💃FACE MIST GREEN TEA : rm55
💃BRUSH : rm45
.
🌷SET ASYALLIE (bc cream+face mist+brush) rm145
🌷SET SYAFIQAH AINA (bc cream+face mist) rm115
🌷SET BASIC (bc cream+brush) rm115
.
📲sekarang sebelum kehabisan stok
http://www.wasap.my/60176827981/Hye%20Sis%20Nana%20!

Cheers
💖Nana 💖
.
#dyxy 
#dyxymurah 
#dyxycosmetics 
#dyxycombo 
#dyxyteam 
#dyxybrush 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxylovers 
#makeupartist 
#foundation
#dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #bccreams 
#bccream #foundationmalaysia #dyxyfeedback #dyxybccream #MUA
📣📣PROMOSI SET COMBO📣📣 . ASSALAMUALAIKUM . 🎀PANGGILAN UNTUK DYXY LOVER🎀 . 🌸Dyxy adalah satu barangan kosmetik (gabungan foundation+concealer+ bedak) 🌸Sangat mudah dan simple untuk dipakai dan senang dibawa kemana mana sahaja 🌸Face mist green tea juga dapat merawat kulit yang bermasalah seperti kulit dan berjerawat 🌸Bccream pula sangat ringan texture nya,tidak berminyak dan tahan lama 🌸Bccream juga MESRA WUDHU'😘😘 . 🌹Feedback boleh dilihat sendiri di instagram : dyxy.bynana 🌹Setiap pembelian set combo akan menerima FREE GIFT dan FREE POSTAGE (SEMENANJUNG) . 💃BC CREAM : rm80 💃FACE MIST GREEN TEA : rm55 💃BRUSH : rm45 . 🌷SET ASYALLIE (bc cream+face mist+brush) rm145 🌷SET SYAFIQAH AINA (bc cream+face mist) rm115 🌷SET BASIC (bc cream+brush) rm115 . 📲sekarang sebelum kehabisan stok http://www.wasap.my/60176827981/Hye%20Sis%20Nana%20! Cheers 💖Nana 💖 . #dyxy  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycombo  #dyxyteam  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxylovers  #makeupartist  #foundation  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxybccream  #MUA 
In the wild windy winter weather, it can be hard to keep your full face of make up intact. Using a mineral power foundation over your liquid base can help to set your make up in place and build extra coverage for a flawless all day finish. Message me to find out more ✨ #arbonne #mineralpowder #foundation #extracoverage #flawless #arbonneconsultant #arbonnemakeup #beauty
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww
Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty 
#flawlessbabyskin 
#skincare 
#organic 
#saveyourskin 
#foundation 
#glowingfoundation24kgoldspf55
#korea
#stokiswanted
#agentwanted 
#dropsipwanted
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty  #flawlessbabyskin  #skincare  #organic  #saveyourskin  #foundation  #glowingfoundation24kgoldspf55  #korea  #stokiswanted  #agentwanted  #dropsipwanted 
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww
Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty 
#flawlessbabyskin 
#skincare 
#organic 
#saveyourskin 
#foundation 
#glowingfoundation24kgoldspf55
#korea
#stokiswanted
#agentwanted 
#dropsipwanted
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty  #flawlessbabyskin  #skincare  #organic  #saveyourskin  #foundation  #glowingfoundation24kgoldspf55  #korea  #stokiswanted  #agentwanted  #dropsipwanted 
Advertisement
Buy 2 get 1 free OR buy 1 get 1 @  50% off...!!! Hurry...Grab this special offer😍
#Mac#foundation#replica
Buy 2 get 1 free OR buy 1 get 1 @ 50% off...!!! Hurry...Grab this special offer😍 #Mac #foundation #replica 
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww
Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty 
#flawlessbabyskin 
#skincare 
#organic 
#saveyourskin 
#foundation 
#glowingfoundation24kgoldspf55
#korea
#stokiswanted
#agentwanted 
#dropsipwanted
Testimoni FYFA BEAUTY lagi dan lagi dan lagi😍😍😍😍😍 FYFA BEAUTY SEMAKIN VIRAL😍😍😍😘😘😘SEMAKIN TERKENAL KERANA KESANNYA LBH HEBAT DARI PRODUK ANTARABANGSA😍😍😘😘 Sambil cantik sambil merawat kulit wajah..dr kulit kusam and bermasalah nowwww Flawlessnyeee muka..xperlu makeup tebal2 lg😍😍😍😍dah cun awak😍😍😘😘 #fyfabeauty  #flawlessbabyskin  #skincare  #organic  #saveyourskin  #foundation  #glowingfoundation24kgoldspf55  #korea  #stokiswanted  #agentwanted  #dropsipwanted 
On days like these we need a 'waterproof' makeup look... 😓 We got you covered.
Our lightweight nourishing foundation adapts smoothly to your skin and matted it long lasting. Coverage can be built from medium to high and remains naturally beautiful.
Make-Up & Hair: @klara.stark 
Model: @model_miryam_m
On days like these we need a 'waterproof' makeup look... 😓 We got you covered. Our lightweight nourishing foundation adapts smoothly to your skin and matted it long lasting. Coverage can be built from medium to high and remains naturally beautiful. Make-Up & Hair: @klara.stark Model: @model_miryam_m
Advertisement
This advanced Tinted Moisturizer of NUSKIN is already 5in1...
🌟It is foundation ,concealer, sunblock moisturizer and anti-aging in one bottle ...
🌟No need to do so many applications in the face ...
PM me now 💌💌 #AllThingsNu #nomakeupmakeup #nucolour #tintedmoisturizer #nuskin #nuskindistributor #light #makeup #foundation #coverage #conceale #flawlessskin #youthful #beauty #makeuplover #like4like
SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi jadi💥💥
.
.
❗MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa⁉️ 😱😱
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔️ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
Nak SALES RAYA?.
Click 👉🏻#ramadhansalesadamandamy .
#ramadhansalesadamandamy .
.
.
Whatsapp kaknat-
📲 (0137920912).
📲 (0137920912)
.
.
.
.
Nak COD? :-
🚙 Batu Pahat.
🚙 Ayer Hitam. 🚙 Parit Raja.
.
#bccream
#dyxybccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#foundation 
#foundationasas 
#makeupartismalaysia 
#mua #fattzura 
#flawless 
#jerawat #bazaarpaknil #lofattah #dyxybccream #hilangkanparut
SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi jadi💥💥 . . ❗MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa⁉️ 😱😱 . Dengan BC CREAM ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK ✔️ SPF 50+ ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . Nak SALES RAYA?. Click 👉🏻#ramadhansalesadamandamy  . #ramadhansalesadamandamy  . . . Whatsapp kaknat- 📲 (0137920912). 📲 (0137920912) . . . . Nak COD? :- 🚙 Batu Pahat. 🚙 Ayer Hitam. 🚙 Parit Raja. . #bccream  #dyxybccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #foundation  #foundationasas  #makeupartismalaysia  #mua  #fattzura  #flawless  #jerawat  #bazaarpaknil  #lofattah  #dyxybccream  #hilangkanparut 
Новинки в коллекции моих тональных основ💕
Уже прошло достаточно времени и я смело могу поделиться своими впечатлениями ▪️Больше всего мне понравился тон Urban Decay Naked skin. У меня оттенок 2.0 и он подошёл мне идеально. Тональное средство очень жидкое, невесомое, но при этом с хорошей кроющей способностью. Финиш матовый, поэтому однозначно не подойдёт для сухой кожи (или на участках, где есть dry patches). Стойкость очень хорошая, но опять-таки к концу дня может не очень хорошо выглядеть на крыльях носа и на подбородке (именно там у меня и бывают сухие участки). С удовольствием его использую и чаще всего наношу бьюти-блендером (мне кажется именно спонжем тон лучше ложится на кожу).
Огромным минусом является то, что в нем нет SPF ☝🏻😓 и срок годности после вскрытия не такой большой как у других тональных средств (6 месяцев😮). И да, расход у него огромный! 😑
▪️Tinted Moisturizer от Laura Mercier в оттенке Nude. Очень странное средство, хорошо увлажняет, но ничего не перекрывает (хотя и не должно), но и цвет лицу придаёт посредственный. Возможно будет идеален для зимы (девушкам с сухой кожей) или же летом (если плыть не будет). В сильную жару можно припудрить, но к концу дня он куда-то пропадает🤔Брала его с собой в отпуск (в Северные страны), мне понравился. Наносить советую исключительно руками! Кисти и спонжи его съедают. Несовершенства никакие не перекроит, но тут корректор Вам в помощь. Имеет SPF 20😊☝🏻Больше не повторю скорее всего.
▪️Bareminerals Complexion rescue tinted hydrated gel cream в оттенке Vanilla. SPF 30☝🏻😱👍🏻
Очень увлажняющий тональный крем! Хорошо наносится кистью, но летом (для комби-кожи) нужно припудрить. Думаю очень понравится девушкам с сухой кожей. Действительно похож на Bourjois Healthy Mix (тот, который сняли с производства)😊
#makeup #makeupporn #mymakeup #foundation #foundations #myfoundation #lauramercier #cosmetics #urbandecay #lauramerciermoisturizer #moisturizer #urbandecayfoundation #nakedfoundation #bareminerals #baremineralscosmetics #тон #тональный #тональныйкрем #vsco #vscocam #kiev #ukraine #lauramerciertintedmoisturizer #baremineralscomplexionrescue
Новинки в коллекции моих тональных основ💕 Уже прошло достаточно времени и я смело могу поделиться своими впечатлениями ▪️Больше всего мне понравился тон Urban Decay Naked skin. У меня оттенок 2.0 и он подошёл мне идеально. Тональное средство очень жидкое, невесомое, но при этом с хорошей кроющей способностью. Финиш матовый, поэтому однозначно не подойдёт для сухой кожи (или на участках, где есть dry patches). Стойкость очень хорошая, но опять-таки к концу дня может не очень хорошо выглядеть на крыльях носа и на подбородке (именно там у меня и бывают сухие участки). С удовольствием его использую и чаще всего наношу бьюти-блендером (мне кажется именно спонжем тон лучше ложится на кожу). Огромным минусом является то, что в нем нет SPF ☝🏻😓 и срок годности после вскрытия не такой большой как у других тональных средств (6 месяцев😮). И да, расход у него огромный! 😑 ▪️Tinted Moisturizer от Laura Mercier в оттенке Nude. Очень странное средство, хорошо увлажняет, но ничего не перекрывает (хотя и не должно), но и цвет лицу придаёт посредственный. Возможно будет идеален для зимы (девушкам с сухой кожей) или же летом (если плыть не будет). В сильную жару можно припудрить, но к концу дня он куда-то пропадает🤔Брала его с собой в отпуск (в Северные страны), мне понравился. Наносить советую исключительно руками! Кисти и спонжи его съедают. Несовершенства никакие не перекроит, но тут корректор Вам в помощь. Имеет SPF 20😊☝🏻Больше не повторю скорее всего. ▪️Bareminerals Complexion rescue tinted hydrated gel cream в оттенке Vanilla. SPF 30☝🏻😱👍🏻 Очень увлажняющий тональный крем! Хорошо наносится кистью, но летом (для комби-кожи) нужно припудрить. Думаю очень понравится девушкам с сухой кожей. Действительно похож на Bourjois Healthy Mix (тот, который сняли с производства)😊 #makeup  #makeupporn  #mymakeup  #foundation  #foundations  #myfoundation  #lauramercier  #cosmetics  #urbandecay  #lauramerciermoisturizer  #moisturizer  #urbandecayfoundation  #nakedfoundation  #bareminerals  #baremineralscosmetics  #тон  #тональный  #тональныйкрем  #vsco  #vscocam  #kiev  #ukraine  #lauramerciertintedmoisturizer  #baremineralscomplexionrescue 
Their beauty secret such uhhmazingggg😍🦄😊Much love from dyxy.crush🌸🎀💕 M

Whatsapp +60123008817 atau DM terus cepat2 ya! Lots of love🌸💕🎀 #terapiinstagram
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#bccreambydyxycrush
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxymurah
#bangi
#putrajaya
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#kajang
#cyberjaya
#dyxybangi
#muabangi
#easyfoundation
#makeupjunkie
#sephora
#mua 
#makeupartist 
#makeupgeek 
#moisturiser 
#facecream 
#beauty
Their beauty secret such uhhmazingggg😍🦄😊Much love from dyxy.crush🌸🎀💕 M Whatsapp +60123008817 atau DM terus cepat2 ya! Lots of love🌸💕🎀 #terapiinstagram  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #bccreambydyxycrush  #bccream  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxymurah  #bangi  #putrajaya  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #kajang  #cyberjaya  #dyxybangi  #muabangi  #easyfoundation  #makeupjunkie  #sephora  #mua  #makeupartist  #makeupgeek  #moisturiser  #facecream  #beauty 
Advertisement
Advertisement
💋 Minggu Gaji Special 💋
.
Jom share dengan kawan-kawan, kakak adik, mak, cousin- cousin beli lipstick Amoura!! Promosi beli 5pcs Amoura lipstick dan jimat RM58 tau dari harga asal. Siap dapat free postage lagi tau.
Cepat cepat! Rugi tau tak grab sekarang .
Whatsapp ira 0183214760 untuk order .
#amouracosmetics #amouralovers #amouramattelipstick #amourameletop #mattelipstick #Ombrettopalette #muamalaysia #bazaronline #kedaionline #vendormalaysia #muautara #foundation #dropshipwanted #jemyaira #wudhufriendly #sayajualamoura #hudabeautymalaysia #nyxmalaysia #ptss #uitmarau #uum #kuip #kolejkomuniti #unimap #perlis
💋 Minggu Gaji Special 💋 . Jom share dengan kawan-kawan, kakak adik, mak, cousin- cousin beli lipstick Amoura!! Promosi beli 5pcs Amoura lipstick dan jimat RM58 tau dari harga asal. Siap dapat free postage lagi tau. Cepat cepat! Rugi tau tak grab sekarang . Whatsapp ira 0183214760 untuk order . #amouracosmetics  #amouralovers  #amouramattelipstick  #amourameletop  #mattelipstick  #Ombrettopalette  #muamalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #vendormalaysia  #muautara  #foundation  #dropshipwanted  #jemyaira  #wudhufriendly  #sayajualamoura  #hudabeautymalaysia  #nyxmalaysia  #ptss  #uitmarau  #uum  #kuip  #kolejkomuniti  #unimap  #perlis 
✖️ R C M A ✖️
Finally got my hot little hands on the @rcmamakeup Australian palette from @adorebeautyofficial ! This bad boy is 50% pigment (!!!!!!) and has 18 beautiful shades. I can't wait to try it out this week 😋✨#RCMA #adorebeautyhaul
#brisbanemua #brisbanemakeupartist
✖️ R C M A ✖️ Finally got my hot little hands on the @rcmamakeup Australian palette from @adorebeautyofficial ! This bad boy is 50% pigment (!!!!!!) and has 18 beautiful shades. I can't wait to try it out this week 😋✨#RCMA  #adorebeautyhaul  #brisbanemua  #brisbanemakeupartist 
💋 Minggu Gaji Special 💋
.
Jom share dengan kawan-kawan, kakak adik, mak, cousin- cousin beli lipstick Amoura!! Promosi beli 3pcs Amoura lipstick dan jimat RM30 tau dari harga asal. Cepat cepat!  Rugi tau tak grab sekarang .
Whatsapp ira 0183214760 untuk order .
#amouracosmetics #amouralovers #amouramattelipstick #amourameletop #mattelipstick #Ombrettopalette #muamalaysia #bazaronline #kedaionline #vendormalaysia #muautara #foundation #dropshipwanted #jemyaira #wudhufriendly #sayajualamoura #hudabeautymalaysia #nyxmalaysia #ptss #uitmarau #uum #kuip #kolejkomuniti #unimap #perlis
💋 Minggu Gaji Special 💋 . Jom share dengan kawan-kawan, kakak adik, mak, cousin- cousin beli lipstick Amoura!! Promosi beli 3pcs Amoura lipstick dan jimat RM30 tau dari harga asal. Cepat cepat!  Rugi tau tak grab sekarang . Whatsapp ira 0183214760 untuk order . #amouracosmetics  #amouralovers  #amouramattelipstick  #amourameletop  #mattelipstick  #Ombrettopalette  #muamalaysia  #bazaronline  #kedaionline  #vendormalaysia  #muautara  #foundation  #dropshipwanted  #jemyaira  #wudhufriendly  #sayajualamoura  #hudabeautymalaysia  #nyxmalaysia  #ptss  #uitmarau  #uum  #kuip  #kolejkomuniti  #unimap  #perlis 
JOM DAPATKAN FREE MAKE OVER DI CCN BAZAAR @ POS LAJU DAYABUMI
.
& BANYAK FREE GIFTSSSS MENARIK
1. Eyebrow Liner
2. Beauty Blender
3. Brush Egg Cleaner
.
#ccnbazaar #freemakeover #makeupkl #teamdyana #dyxybccream #bccream #foundation #concealer #dyxyteam #bccreambydyana #facialmist #greenteafacialmist #foundationbrush #brush #brushgemok #beautyblender #bccreammurah #mac #nars #shockbox #contouring #makeupbase #makeuptutorial #basicmakeup #naturalmakeup #makeupsimple #makeupnatural
JOM DAPATKAN FREE MAKE OVER DI CCN BAZAAR @ POS LAJU DAYABUMI . & BANYAK FREE GIFTSSSS MENARIK 1. Eyebrow Liner 2. Beauty Blender 3. Brush Egg Cleaner . #ccnbazaar  #freemakeover  #makeupkl  #teamdyana  #dyxybccream  #bccream  #foundation  #concealer  #dyxyteam  #bccreambydyana  #facialmist  #greenteafacialmist  #foundationbrush  #brush  #brushgemok  #beautyblender  #bccreammurah  #mac  #nars  #shockbox  #contouring  #makeupbase  #makeuptutorial  #basicmakeup  #naturalmakeup  #makeupsimple  #makeupnatural 
Advertisement
#Repost @exampleofasample (@get_repost)
・・・
Return of Nookie EP on Reinforced Records is a prized possession for many as its such a brilliant record - Its too good!
@chapterroad @gavinnookie #drums #drumnbass #Hardcore #dnb #drumandbass #pioneer #foundation #reinforcedrecords
Limitless Foundation S13
Limitless Foundation S13
LASER SCRUB STARGLOW KHAS UTK MASALAH2 DI BAWAH ESPECIALLY PARUT BERLUBANG!
.
ANDA BERMASALAH 👇?
✔PARUT BERLUBANG?
✔PARUT/CELA HITAM?
✔PARUT/CELA MERAH?
✔JERAGAT PENUH
✔TONA KULIT TDK SEKATA
✔KULIT KUSAM
.
TREATMENT NI MMG KITA PERLU BUAT UTK ATASI MSLH DI ATAS SEKURANG2NYA 2 X SEMINGGU.
.
🍊STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit! Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing.🍊
.
Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya..STARGLOW bukan scrub biasa dimana ianya DIRUMUS KHAS dari bahan2 yg mempercepatkan penutupan parut2 berlubang serta mslh2 di atas.
.
💚 Charms Solek dan Rawat 💛
.
#charmsbycikti #charmsplatinumteam #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #demo #foundation #cleanser #laser #scrubs #lips #natural #skin #skincare
#support #diva #makeup #mua #promo #sayajual #ceritakita #rapatkansaf #nlko #terimakasih #trustedseller #viral #baby #soap
LASER SCRUB STARGLOW KHAS UTK MASALAH2 DI BAWAH ESPECIALLY PARUT BERLUBANG! . ANDA BERMASALAH 👇? ✔PARUT BERLUBANG? ✔PARUT/CELA HITAM? ✔PARUT/CELA MERAH? ✔JERAGAT PENUH ✔TONA KULIT TDK SEKATA ✔KULIT KUSAM . TREATMENT NI MMG KITA PERLU BUAT UTK ATASI MSLH DI ATAS SEKURANG2NYA 2 X SEMINGGU. . 🍊STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit! Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses scrubbing.🍊 . Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya..STARGLOW bukan scrub biasa dimana ianya DIRUMUS KHAS dari bahan2 yg mempercepatkan penutupan parut2 berlubang serta mslh2 di atas. . 💚 Charms Solek dan Rawat 💛 . #charmsbycikti  #charmsplatinumteam  #charmsglow  #raiseyourlife  #solekdanrawat  #demo  #foundation  #cleanser  #laser  #scrubs  #lips  #natural  #skin  #skincare  #support  #diva  #makeup  #mua  #promo  #sayajual  #ceritakita  #rapatkansaf  #nlko  #terimakasih  #trustedseller  #viral  #baby  #soap 
Original Relvon colour stay foundation for combination to oily skin available in light and dark shades. #foundation 
We stock original cosmetics and product available in wholesale and retail @dhoopy_dhoopy  24, Randle Avenue Surulere, Lagos or call 08028519055 for more details. 
#popsconcepts  #themakeupfairseries #bestbuyingaudience
 #shopping #brands #lagos #makeup #beauty #shopping #brands #nigeria #muas  #makeupartists  #makeupjunkies #makeupheaven  #makeupenthusiasts #makeuplovers  #promuas  #Tellafriend  #fun #Networking #makeuplovers #awesome #dhoopydhoopy  #worldwide #revlon
Original Relvon colour stay foundation for combination to oily skin available in light and dark shades. #foundation  We stock original cosmetics and product available in wholesale and retail @dhoopy_dhoopy 24, Randle Avenue Surulere, Lagos or call 08028519055 for more details. #popsconcepts  #themakeupfairseries  #bestbuyingaudience  #shopping  #brands  #lagos  #makeup  #beauty  #shopping  #brands  #nigeria  #muas  #makeupartists  #makeupjunkies  #makeupheaven  #makeupenthusiasts  #makeuplovers  #promuas  #Tellafriend  #fun  #Networking  #makeuplovers  #awesome  #dhoopydhoopy  #worldwide  #revlon 
Advertisement
妝感美的令人捨不得卸下~giorgio armani 完美絲絨水慕斯粉底 #3 #4  only NT.1800 老牌英國selfriges百貨 #armanibeauty #giorgioarmani #foundation #代購 #現貨 #保證正品
Everywhere with Dyxy 😍🌸
.
.
Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit. Mudah dicuci dan dibersihkan untuk solat. Bahan utamanya: Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif)
.
.
🌟 HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh
.
.
SPF 50 ++ dan YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll. agen pemutih ARBUTIN ( berries ) boleh mencerahkan kulit wajah dan meratakan tona kulit 😍😍😍
.
.
Senyum selalu dengan Dyxy 😍💋 .🚗💨COD KL
.📬FREE postage: Malaysia .🎉FREE gift
.📲 whatsapp: Tim : 0173307788

#dyxy #teamfl #mousse #BCcream #foundation #bedak #concealer #rawatan #muka #berseri #dyxycosmeticsmalaysia 
#glowing #flawless #sabar #usaha #maintain #nakcantik #jom #simple #makeup #love #cantik #sayapakaisayajual #online #senyum #sayang #sis
Everywhere with Dyxy 😍🌸 . . Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit. Mudah dicuci dan dibersihkan untuk solat. Bahan utamanya: Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif) . . 🌟 HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh . . SPF 50 ++ dan YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll. agen pemutih ARBUTIN ( berries ) boleh mencerahkan kulit wajah dan meratakan tona kulit 😍😍😍 . . Senyum selalu dengan Dyxy 😍💋 .🚗💨COD KL .📬FREE postage: Malaysia .🎉FREE gift .📲 whatsapp: Tim : 0173307788 #dyxy  #teamfl  #mousse  #BCcream  #foundation  #bedak  #concealer  #rawatan  #muka  #berseri  #dyxycosmeticsmalaysia  #glowing  #flawless  #sabar  #usaha  #maintain  #nakcantik  #jom  #simple  #makeup  #love  #cantik  #sayapakaisayajual  #online  #senyum  #sayang  #sis 
KELEBIHAN TREATMENT MATTE LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC
.
✔️ Tahan sehingga 9 jam
✔️ Mudah dicuci dengan wet tissue
✔️ Tidak mengeringkan bibir
✔️ Kekal Matte sehingga 9 jam
✔️ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
✔️ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari
✔️ Bebas plumbum dan paraben
✔️ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
✔️ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar
✔️ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat. .
EMPAT bahan yang dirumus khas menghasilkan formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering. Sekarang semua dah boleh guna lipmatte yang nampak mewah dan penuh dibibir ni. Tanpa perlu risau bibir jadi kering.
KELEBIHAN TREATMENT MATTE LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC . ✔️ Tahan sehingga 9 jam ✔️ Mudah dicuci dengan wet tissue ✔️ Tidak mengeringkan bibir ✔️ Kekal Matte sehingga 9 jam ✔️ Tidak melekit dan berhabuk dibibir ✔️ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari ✔️ Bebas plumbum dan paraben ✔️ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir ✔️ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar ✔️ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat. . EMPAT bahan yang dirumus khas menghasilkan formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering. Sekarang semua dah boleh guna lipmatte yang nampak mewah dan penuh dibibir ni. Tanpa perlu risau bibir jadi kering.
Diamonds are cut from stone
Diamonds are cut from stone
Limitless Foundation S14
Limitless Foundation S14
Advertisement
My niece yg dah fall in love dgn #zehrafoundation siap nak beli bsr trus nak bwk balik uni dia. Uolss nak meletop cmni meh la calit zehra pasti cairr. 
#mekap
#foundation 
#malaysia
#johor 
#cantik
got some new eyeshadow palettes!!😍😍 -
-
-
-
#makeup #eyeliner #mascara #eyeshadow #ilovemakeup #foundation #happy #artist #makeupartist #eyebrows
Non esistono parole per spiegare la felicità dell'attesa di uno dei giorni più belli ed importanti per la tua migliore amica❤ è un po come se li vivessi tu, per te, è un po come se la festa fosse doppia👭 mancano solo poche ore 🎓

#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #InstaTags4Likes #loveit #fashion #eyeshadow @appslejandro #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease
Non esistono parole per spiegare la felicità dell'attesa di uno dei giorni più belli ed importanti per la tua migliore amica❤ è un po come se li vivessi tu, per te, è un po come se la festa fosse doppia👭 mancano solo poche ore 🎓 #makeup  #instamakeup  #cosmetic  #cosmetics  #InstaTags4Likes  #loveit  #fashion  #eyeshadow  @appslejandro #lipstick  #gloss  #mascara  #palettes  #eyeliner  #lip  #lips  #concealer  #foundation  #powder  #eyes  #eyebrows  #lashes  #lash  #glitter  #crease 
Elysian Booster Serum diperbaharui dengan NIACINAMIDE.
.
Yuols tahu apa itu NIACINAMIDE??
.
Jangan guna je tau. Tapi tak tahu kandungan produk yang yuols guna. Kalau perasan.. Produk produk Elysian ni semua bahan bahan ada dinyatakan pada kotak. Untuk memudahkan pengguna melihat info produk kami yang tidak mengandungi sebarang bahan bahan terlarang.
.
Untuk pengetahuan dan info anda sebagai pengguna.. Elysian Booster Serum kini diperbaharui dengan satu bahan yang sangat sangat bagus untuk memberi kesan yang lebih cepat! Kerana.. Bahan ini membuatkan penyerapan serum lebih dalam dan merangsang sel kulit bertindak dengan lebih cepat. Terus dapat rasa kulit lembut,lembap dan tegang selepas serum meresap jauh ke dalam kulit.
.
NIACINAMIDE adalah sejenis VITAMIN B (B3) yang sesuai digunakan dan memberikan yang lebih cepat kepada semua peringkat umur.
.
Kesan yang cepat adalah kerana NIACINAMIDE ya. Bukan kerana MERCURY ATAU HYDROQUINON. Jadi jangan bezakan harga produk kami.
.
Kerana bahan bahan yang digunakan adalah selamat,berkualiti dan memberi kesan pada pengguna. Inshaallah dengan penggunaan yang konsisten.. Anda terpaksa dapat kesan yang WOW.
Elysian Booster Serum diperbaharui dengan NIACINAMIDE. . Yuols tahu apa itu NIACINAMIDE?? . Jangan guna je tau. Tapi tak tahu kandungan produk yang yuols guna. Kalau perasan.. Produk produk Elysian ni semua bahan bahan ada dinyatakan pada kotak. Untuk memudahkan pengguna melihat info produk kami yang tidak mengandungi sebarang bahan bahan terlarang. . Untuk pengetahuan dan info anda sebagai pengguna.. Elysian Booster Serum kini diperbaharui dengan satu bahan yang sangat sangat bagus untuk memberi kesan yang lebih cepat! Kerana.. Bahan ini membuatkan penyerapan serum lebih dalam dan merangsang sel kulit bertindak dengan lebih cepat. Terus dapat rasa kulit lembut,lembap dan tegang selepas serum meresap jauh ke dalam kulit. . NIACINAMIDE adalah sejenis VITAMIN B (B3) yang sesuai digunakan dan memberikan yang lebih cepat kepada semua peringkat umur. . Kesan yang cepat adalah kerana NIACINAMIDE ya. Bukan kerana MERCURY ATAU HYDROQUINON. Jadi jangan bezakan harga produk kami. . Kerana bahan bahan yang digunakan adalah selamat,berkualiti dan memberi kesan pada pengguna. Inshaallah dengan penggunaan yang konsisten.. Anda terpaksa dapat kesan yang WOW.
Nothing worth it comes easy, but for those who want it, the results are there #beauty #beautiful #makeup #cosmetics #foundation #lipstick
Advertisement
I have a Wonderful Day. Today is all about blue on my eyes 💙✨
@anastasiabeverlyhills Dipbrow Medium Brown & Taupe
@urbandecaycosmetics Electric Palette : Chaos
@anastasiabeverlyhills Modern Renaissance Palette : Tempera / Vermeer / Warm Taupe / Cyprus Umber
@stilacosmetics Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Diamond Dust
@stilauk Stay All Day Liquid Eyeliner 
@tartecosmetics Light Camera Lashes
@yslbeauty Volume Effet Faux Cils Mascara 
@erborian Cushion BB Creme @erborian_usa 
@urbandecaycosmetics Naked Skin Concealer Fair Neutral
@lauramercier Translucent Loose Powder 
@toofaced Chocolate Soleil Bronzer 
@benefitcosmetics Dandelion Blush
@anastasiabeverlyhills Aurora Glow Kit : Lyra / Eclipse
@colourpopcosmetics Ultra Matte Lip Midi
.
.
.
.
.
#mua #makeupartist #urbandecay #stila #eyeshadow #lauramercier #benefit #dandelion #toofaced #bronzer #aurora #glowkit #anastasiabeverlyhills #highlighter #glow #mattelipstick #colourpop #featureyourlooks #makeupartists_worldwide #dressyourface #wakeupandmakeup #makeupartistworldwide #undiscovered_muas #muasfeaturing #featuremuas #universiamaquiagem_oficial #slave2beauty #allmodernmakeup #stilaselfie #selfie #❤
I have a Wonderful Day. Today is all about blue on my eyes 💙✨ @anastasiabeverlyhills Dipbrow Medium Brown & Taupe @urbandecaycosmetics Electric Palette : Chaos @anastasiabeverlyhills Modern Renaissance Palette : Tempera / Vermeer / Warm Taupe / Cyprus Umber @stilacosmetics Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Diamond Dust @stilauk Stay All Day Liquid Eyeliner @tartecosmetics Light Camera Lashes @yslbeauty Volume Effet Faux Cils Mascara @erborian Cushion BB Creme @erborian_usa @urbandecaycosmetics Naked Skin Concealer Fair Neutral @lauramercier Translucent Loose Powder @toofaced Chocolate Soleil Bronzer @benefitcosmetics Dandelion Blush @anastasiabeverlyhills Aurora Glow Kit : Lyra / Eclipse @colourpopcosmetics Ultra Matte Lip Midi . . . . . #mua  #makeupartist  #urbandecay  #stila  #eyeshadow  #lauramercier  #benefit  #dandelion  #toofaced  #bronzer  #aurora  #glowkit  #anastasiabeverlyhills  #highlighter  #glow  #mattelipstick  #colourpop  #featureyourlooks  #makeupartists_worldwide  #dressyourface  #wakeupandmakeup  #makeupartistworldwide  #undiscovered_muas  #muasfeaturing  #featuremuas  #universiamaquiagem_oficial  #slave2beauty  #allmodernmakeup  #stilaselfie  #selfie  #❤
Shrink pore size, minimize wrinkles and have a flawless looking face! The key 🔑 to a beautiful makeup application no matter how complicated or simple the technique is to have smooth a glowing skin beneath it!  This is a huge bang 💥 for your buck 💰 because it has SO many benefits. > click TEXT or EMAIL in my profile to order•
•
•
•
•
•
#lipsense #lipsensecanada #yeg #edm #alberta #canada #lipstick #lip  #buylipsense #senegencecanada #senegence #infinitecolorbyfelina #beauty #makeup #lips #lipstain #makeupartist #brows #eyeshadow #foundation #lipsensedistributor #beauty #distributorbenefits #smudgeproof #budgeproof #nosmear #livingthedream #dreamjob #moms #stayathomemommakingmoney
Shrink pore size, minimize wrinkles and have a flawless looking face! The key 🔑 to a beautiful makeup application no matter how complicated or simple the technique is to have smooth a glowing skin beneath it! This is a huge bang 💥 for your buck 💰 because it has SO many benefits. > click TEXT or EMAIL in my profile to order• • • • • • #lipsense  #lipsensecanada  #yeg  #edm  #alberta  #canada  #lipstick  #lip  #buylipsense  #senegencecanada  #senegence  #infinitecolorbyfelina  #beauty  #makeup  #lips  #lipstain  #makeupartist  #brows  #eyeshadow  #foundation  #lipsensedistributor  #beauty  #distributorbenefits  #smudgeproof  #budgeproof  #nosmear  #livingthedream  #dreamjob  #moms  #stayathomemommakingmoney