an online Instagram web viewer

#19032017 medias

Photos

Canımsın, canımın en içi ❤️ #19032017
Canımsın, canımın en içi ❤️ #19032017 
Ndak terasa..😊😊
With @kodir8595
#19032017❤
Ndak terasa..😊😊 With @kodir8595 #19032017 ❤
Advertisement
Perfekt ist das Leben nie,aber es gibt Menschen die es perfekt machen💓🙈👅☝❤
Perfekt ist das Leben nie,aber es gibt Menschen die es perfekt machen💓🙈👅☝❤
Kadang aku sulit untuk memahami dirimu, dengan keegoisan kita masing2 kita berusaha menyatukan diri ini, bukan waktu yang sebentar atau pun lama dengan 33 bulan kita saling melengkapi semua kekurangan kita bedua, sehingga terjadilah sebuah pernikahan yang setiap umat idamankan, dimana awal yang lebih dari kata serius, semua perselisihan diantara kita merupakan manis pahitnya kehidupan, semoga allah selalu mejadikan keluarga kita sakinah mawadah dan warahmah, amin i❤u @fatur.rizky  #myhusband#19032017#sakinah#kehidupan#bukancurhat#doa
Kadang aku sulit untuk memahami dirimu, dengan keegoisan kita masing2 kita berusaha menyatukan diri ini, bukan waktu yang sebentar atau pun lama dengan 33 bulan kita saling melengkapi semua kekurangan kita bedua, sehingga terjadilah sebuah pernikahan yang setiap umat idamankan, dimana awal yang lebih dari kata serius, semua perselisihan diantara kita merupakan manis pahitnya kehidupan, semoga allah selalu mejadikan keluarga kita sakinah mawadah dan warahmah, amin i❤u @fatur.rizky #myhusband #19032017 #sakinah #kehidupan #bukancurhat #doa 
PART 4/4 THE END

Scene sweet2 adalah lakonan semata2, ikut arahan photographer & videographer. hahaaa. Sebab awal2 dulu stranger. Sekarang je dah BFF 👫💑 Gambar 1st dalam video ni, my BigBig family. Geng Purple. BIGBIG THANKSSS to semuaaaa sebab tolong macamacam. (gambar bigbig family belah ayah xmasuk plakk.. tapi BIGBIG THANKSS jugakk. sayang korang!) #WeddingAtiqahAfiq #ReceptionDay #19032017

Photo & Video Package
@nuzacreativeworks  @nureemanramli 📸📹 Videographer
@affendianuar 🎥

After 4 months, baru rajin nak post 😅

#HadToPostThis
#WhenYourSisterIsTooExcited #PurpleDay
PART 4/4 THE END Scene sweet2 adalah lakonan semata2, ikut arahan photographer & videographer. hahaaa. Sebab awal2 dulu stranger. Sekarang je dah BFF 👫💑 Gambar 1st dalam video ni, my BigBig family. Geng Purple. BIGBIG THANKSSS to semuaaaa sebab tolong macamacam. (gambar bigbig family belah ayah xmasuk plakk.. tapi BIGBIG THANKSS jugakk. sayang korang!) #WeddingAtiqahAfiq  #ReceptionDay  #19032017  Photo & Video Package @nuzacreativeworks @nureemanramli 📸📹 Videographer @affendianuar 🎥 After 4 months, baru rajin nak post 😅 #HadToPostThis  #WhenYourSisterIsTooExcited  #PurpleDay 
PART 3/4
Scene sweet2 adalah lakonan semata2, ikut arahan photographer & videographer. hahaaa. Sebab awal2 dulu stranger. Sekarang je dah BFF 👫💑 Gambar last dalam video ni is my new family 👨‍👨‍👦‍👦 #WeddingAtiqahAfiq #ReceptionDay #19032017

Photo & Video Package
@nuzacreativeworks  @nureemanramli 📸📹 Videographer
@affendianuar 🎥

After 4 months, baru rajin nak post 😅

#HadToPostThis
#WhenYourSisterIsTooExcited #PurpleDay
PART 3/4 Scene sweet2 adalah lakonan semata2, ikut arahan photographer & videographer. hahaaa. Sebab awal2 dulu stranger. Sekarang je dah BFF 👫💑 Gambar last dalam video ni is my new family 👨‍👨‍👦‍👦 #WeddingAtiqahAfiq  #ReceptionDay  #19032017  Photo & Video Package @nuzacreativeworks @nureemanramli 📸📹 Videographer @affendianuar 🎥 After 4 months, baru rajin nak post 😅 #HadToPostThis  #WhenYourSisterIsTooExcited  #PurpleDay 
4bulan yg lalu 😍
Bahagia terus yaa sayangg 🙏

#19032017
4bulan yg lalu 😍 Bahagia terus yaa sayangg 🙏 #19032017 
Advertisement
睇左閃電王😍😍
嗰兩個唔識溜冰嘅智障人士
經過我地嘅訓練後算係已經識識地。。。?🤔🤔🤔
#family💕#6缺3#19032017
睇左閃電王😍😍 嗰兩個唔識溜冰嘅智障人士 經過我地嘅訓練後算係已經識識地。。。?🤔🤔🤔 #family 💕#6缺3 #19032017 
🙄
🤦🏿‍♀️:同啲小朋友爭影相😒
🤦🏿‍♂️:16歲嘅岑依霖笑下啦123📸
張相就係我爆笑嘅表情🙄💩
冇辦法我太愛閃電王😆🤣
#MCQUEEN#19032017
🙄 🤦🏿‍♀️:同啲小朋友爭影相😒 🤦🏿‍♂️:16歲嘅岑依霖笑下啦123📸 張相就係我爆笑嘅表情🙄💩 冇辦法我太愛閃電王😆🤣 #MCQUEEN #19032017 
PART 1/4
Scene sweet2 adalah lakonan semata2, ikut arahan photographer & videographer. hahaaa. Sebab awal2 dulu stranger. Sekarang je dah BFF 👫💑 #WeddingAtiqahAfiq #ReceptionDay #19032017

Photo & Video Package
@nuzacreativeworks  @nureemanramli 📸📹 Videographer
@affendianuar 🎥

After 4 months, baru rajin nak post 😅

#HadToPostThis
#WhenYourSisterIsTooExcited #PurpleDay
Sevdanı bulmak yıllar sürdü 
Hoşgeldin gönlüme kaderim güldü.. #tbt❤️ #19032017 💕💕
Sevdanı bulmak yıllar sürdü Hoşgeldin gönlüme kaderim güldü.. #tbt ❤️ #19032017  💕💕
Remember the little things.. 🐶 #19032017 #photography
Kadang kesendirianku membuktikan bahwa aku tidak bisa berdiri sendiri tanpamu @fatur.rizky #myhusband#bahagiaku#bersamamu#imamku#syurgake2ku#19032017 😘I❤U
Advertisement
السلام عليكم
Akak nak cakap terima kasih kat semua yg terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Maaf pada yg tidak dijemput. Majlis kecil-kecilan yg dihadiri keluarga terdekat, saudara-mara, sahabat handai serta jiran-jiran terdekat sahaja. Saja nak upload sempena birthday si dia. Happy birthday ❤
.
#19032017
#FSlovestory
السلام عليكم Akak nak cakap terima kasih kat semua yg terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Maaf pada yg tidak dijemput. Majlis kecil-kecilan yg dihadiri keluarga terdekat, saudara-mara, sahabat handai serta jiran-jiran terdekat sahaja. Saja nak upload sempena birthday si dia. Happy birthday ❤ . #19032017  #FSlovestory 
Seit gestern kann sich die kleine Maus drehen und das wird heute ohne Pause fortgeführt. 😅 Der große Bruder wird dabei nicht außer Augen gelassen. 😬 #babygirl #wirdmobil #19032017 #großerbruder #freitag #tgif
Advertisement
Alhamdulilah
#mekah&madinah
#HusbandWife 
#AndriHasti 
#Akad
#19032017
Repost 😅😆 #19032017#birthdaymylove#iloveyou💘
Bg Lukman salah satu Pemain 5pm "Coming Soon" #latepost #19032017 #cnimedan
Ich Liebe Dich mein Schatz! ❤ #thismoment #love #happywithyou #sunset🌅 #baltic #19032017❤ #meinmädchen  #fürimmerundewig
Thời gian cứ thế lẳng lặng trôi và tôi thì sẽ không ở mãi cái tuổi 15 đầy nhiệt huyết và nông nổi 😌😂☺️ #19032017 #15yearsold #haanh #like4like #instagram #snapchat #happybirthday #yêuthương
Advertisement